Tabele de alimentare la canapea

Tabele de alimentare la canapea

Puteți gândi impecabil asupra conceptului de interior, astfel încât toate celelalte armonizate și designul a fost perfect. Dar imaginea din jurnal și viața reală se argumentează adesea unul cu celălalt. Deci, se întâmplă că, dacă camera dvs. de zi este o masă deplină, beți o ceașcă de ceai sau scrieți ceva într-un notebook chiar pe canapea. Prin urmare, chiar înainte de a finaliza designul camerei, gândiți-vă și dacă canapeaua dvs. nu are nevoie de o masă corespunzătoare.

Particularități

Modern Putere Masa pentru canapea – Aceasta este o rudă apropiată consolă. Adevărat, consola a fost considerat inițial obiectul de lux, picioare ea a sculptat, finisaj excelent. Tabelul canapea nu prezintă aceste cerințe, poate fi foarte simplu și chiar în umbră.

El de obicei nu depășește cadrul rolului său: acesta este un plus față de mobilier, într-un sens chiar și un accesoriu, nu mai. Acesta poate fi atașat la canapea, paturi și chiar la masa de sufragerie (Atunci el devine o masă de servire).

Deși să spun că acest lucru este un lucru pur practic în apartament, va fi, de asemenea greșit. Este posibil ca acest tabel va deveni un punct luminos al interiorului. De exemplu, în alb-negru spațiu, în cazul în care acest lucru ai nevoie de un cuplu de accente autosuficiente luminoase, masa de zmeura si lamaie va fi de altfel.

Apropo, aceste tabele sunt în cerere nu numai în camera de zi. Este convenabil să le aibă în birou, în dormitor (cafea în pat), în hol. Dacă aveți nevoie, tabelul poate fi în baie.

Ce se întâmplă?

Variații Astfel de modele sunt multe. De exemplu, masa de cafea poate fi o atașament. El se află lângă canapea și într-un anumit sens pe care îl servește. Astfel încât o astfel de compoziție de mobilier pare armonios, nu este deloc necesar să selectați obiecte de la un set. Puteți combina lucrurile din diferite epoci, nu puteți observa culorile potrivite și, în același timp, creați combinații confortabile și atmosferice. Astăzi, moda interioară a generosului și binecuvântează toată lumea pentru experimente în favoarea individualității.

Opțiuni pentru mese stinse.

 • Bandă. Dacă este mutat la canapea, ei devin un întreg. În afara canapelei o astfel de masă poate arăta ca un kice și poate fi complet invizibil în interior.

 • Podcast / bătut. Din punct de vedere tehnic, un astfel de tabel este asociat cu canapeaua și cel mai probabil este o parte din ea, care este prevăzută de pachet.
Citește mai mult  perdele franceze în interior bucătărie

 • Pliere. Acest tabel este mai mult de altele pot fi pe consola, dar numai pliate. În desfacut, acesta poate deveni o revistă sau o cafea de masă cu drepturi depline. masă pliantă este confortabil în apartamente mici.

 • stativ de masă. Așa numitele corpuri similare cu tava cu picioare. Pe acest tabel, puteți lua micul dejun, fără a obține de la o canapea sau pat, unele opțiuni pentru un astfel de accesoriu o sunt folosite ca un stand în cadrul unui calculator.

Picioarele din tabel sunt diferite – de înaltă și joasă, largă și îngustă, sub formă de role sau suporturi durabile. Cel mai adesea picioarele 4, dar poate fi bine 2.

Materialele

Dacă sunteți în căutarea pentru un buget și opțiune la prețuri accesibile, acesta va fi un tabel din PAL sau MDF. Aceste opțiuni sunt ieftine, ușor de întreținut, se potrivesc perfect în interior. Dintre materialele rare – sticlă și metal. accesoriu de metal pot uita străin în spațiu, în cazul în care planul de astfel de material de care nu ar trebui să fie în ea.

Nu este exclusă în interiorul modern și Mese din plastic. Ei sunt, desigur, nu sunt atât de populari, dar în unele cazuri vor ieși afară. Există, dimpotrivă, modele scumpe, Fabricat din masiva.

Aceasta este o achiziție valoroasă și adesea o astfel de masă este aleasă pentru birou. Este posibil să existe un design combinat: de exemplu, o masă de lemn pe picioarele ușoare metalice.

Dimensiuni

Aproape toate modelele se disting prin dimensiuni compacte. Scopul modelului este de a ocupa mai puțin spațiu. Dacă aveți nevoie de salvare a spațiului, atunci mobilierul supus se confruntă cu acest lucru. Dimensiunile nu au standarde clare. Dacă tabelul este complet la canapea, se adaptează la înălțimea sa.

Dacă faceți un design dvs., atunci specificați parametrii astfel încât în ​​ceea ce privește canapeaua a fost un model foarte convenabil.

De exemplu, o versiune populară este un tabel la două picioare înalte și un platou tubulare pătrat suplimentar, blatul mesei din care (pătrate, dreptunghiulare) „cade“ pe cotiera. Acest model este într-adevăr posibil, într-o zi, în mod independent.

Spectrul de culori

granițele ei depind doar de preferințele cumpărătorului. opțiuni: supraviețuiseră

 • „sub copac” – Aceste tabele pot fi armonizate cu parchet, cu mobilier din lemn amplasate în camera+
 • alb – Dacă aveți pereți albi sau podea alb, și poate cea mai mare parte mobilierul din interior alb, întrebarea este ce culoare va fi un tabel, are un răspuns explicit+
 • Roșu, zmeură – Opțiunea pentru iubitorii de accente luminoase, mai ales în cazul în interior se întreabă pete de culoare+
 • nuanțe pastelate – se potrivesc în același spațiu, lipsit de tranziții clare și contraste+
 • MulticolorE – De ce să nu decorați casa cu o masă militantă și poate că va fi un model frumos, ornament, ecou cu alte elemente ale interiorului.

Poate doriți un tabel adecvat sub formă de șah. Și este, de asemenea, atât soluția elegantă, cât și multifuncțională.

Cum de a alege?

Alegerea unui astfel de accesoriu interior depinde imediat de mai multe criterii. Fiecare dintre ele merită o considerație.

Citește mai mult  Perdele romane pe balcon: caracteristici, tipuri și reguli de alegere

Scop

Determinați ce va fi funcția principală a tabelului. Dacă o luați la ritualul de alcool al ceaiului pe canapea de la televizor, vă rugăm să rețineți că Dimensiunea modelului ar trebui să plasați confortabil o ceașcă și o placă cu sandwich-uri. Și dacă beți ceai la o astfel de masă, nu este singură, dimensiunile sale cresc.

Dacă achiziționați un model pentru un laptop, nu luați blaturi prea înguste sau mici. Laptopul se va potrivi pe ele, dar nu poate exista nici un loc pentru tastatura mouse-ului sau de măgar. Puterea de masă pentru produse alimentare este de multe ori o cafea, mic, pătrat, care este mai convenabil dacă stai pe podea.

Fixare

Ar trebui să fie de încredere. Aceste opțiuni în care se află chiar pe blatul de cotieră, probabil, poate fi considerat cel mai practic. Ele sunt stabile, ocupa un minim de spațiu, foarte organic uita-te în comunitate, cu o canapea. În cazul în care masa este pe moarte (sau în principiu, este un plus față de canapea, care vine într-un set de ea) mecanismul de fixare a acestuia este de încredere, durabil. Cele mai multe tabele face fără fixare.

Funcționalitate

Chiar dacă acesta este achiziționat inițial exclusiv o masă pentru un laptop, este posibil ca în timpul operației pe care o suportă cu funcții suplimentare.

La o astfel de masă poate fi reprezentat de:

 • pentru a bea ceai+
 • Aranjați snacks-uri+
 • face semne scrise de mână în documentele+
 • a desena+
 • face ceva mic+
 • face un gherghef+
 • joacă jocuri de masă+
 • face manichiură și t. D.

Chiar înainte de a cumpăra un desen, amintiți-vă tot ceea ce faci în timp ce stau pe canapea și ceea ce necesită un astfel de blat funcțional. Sau cred că ceea ce doriți să faceți în timp ce stau pe canapea, dar fără a avea un modul adecvat până când faceți.

Citește mai mult  mobilier luminos pentru camera de zi: caracteristici și sfaturi privind alegerea

Exemple frumoase în interior

 • Minunat de masă, confortabil, compact, în care există o casetă. Acolo puteți ascunde mânere și creioane, caiete, lucru manual. Aceasta este o opțiune combinat: baza de lemn pe picioare stricte de metal negru.

 • Același caz, atunci când blatul se închide cotierelor. Dimensiunile de succes, de selecție frumoasă de culoare nu supraîncărcați spațiu și se potrivesc perfect în ea. Este posibil ca aceeași masă are cea de a doua cotiera.

 • Și aici este de proiectare consola a formei stricte, culorile așteptate. Aceasta adaugă la una dintre cotiere, este folosit ca un loc în care cărțile se află și stă lampa. Nu puneți aproape de masa la canapea, lăsați o distanță mică între ele.

 • Design plotate pe roți. Aceasta este cea mai versiunea mobilă, care poate servi nu numai canapea. Cărți și reviste sunt stocate pe blatul inferior. Poate fi combinat cu o culoare cu orice element de mobilier, și poate exista un lucru autosuficientă.

 • Un exemplu clar de modul în care se poate lucra la o ședință de calculator pe canapea. Drepturile, pentru o distracție lung, nu este necesar să se conta pe, dar nu este foarte convenabil. Dar pentru vizualizarea e-mail și monitorizare a rețelelor sociale – opțiune este adecvată.

 • design interesant. Astfel de modele de astăzi sunt îndeplinite în mod activ la comanda. Ele corespund sloganul „toate la îndemână“. În buzunarele puteți lăsa tableta, telefonul, telecomanda.

 • Cu drepturi depline element de mobilier care poate arata in greutate de interior și solide. Dar dacă pui o astfel de masă într-o cameră mică, nu se poate aștepta pentru efectul potrivit.

 • Tabel foarte frumos, o tavă adevărată pe picioare. Foarte des, astfel de modele efectuează o funcție pur decorativă, deși poate bea și ceai cu tort delicios.

 • Și aceasta este o masă de servire, dar poate fi utilizată în alte direcții. Păstrați tot ceea ce este adesea necesar și puteți găsi adesea.

 • Design de atașament decorativ, care reamintește mai degrabă masa de cafea.

Dacă vrei să te simți ca un designer, Desenați o schiță a mesei de rulare perfecte pentru dvs. și dați o schiță de către specialiști. Și poate după un plan interesant dorește să o facă în viață.

Master Class pe fabricarea unei mese adecvate Uită-te în continuare.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: