Tabele de bucătărie în stilul mansardă: cum arată și cum să le alegi?

Tabele de bucătărie în stilul mansardă: cum arată și cum să le alegi?

Clar și concis, practic și „totul pentru numire” – care este atât de practic toată lumea descrie primele impresii de a explora stilul de mansardă. Acum un astfel de design la vârf de modă, dar puțini știe că nu este un nou. Cine a venit la noi din America îndepărtată, acolo nu era deloc stilul bogat, ci doar o situație de supraviețuire în vremurile Marelui Depresiune, mansardă (de la cuvântul englez „Loft” – mansarda, depozitul) cu mobilier de forme și dimensiuni grosiere.

Dar, ca de obicei, arta se inspiră într-o realitate aspră, iar acum designerii moderni ai lumii inventează obiecte de mobilier originale în mansardă.

Stilul New York

Echipați bucătăria – nu este vorba despre simplu. Și prima mobilierul achiziționat pentru zona de luat masa – aceasta este masa. Dacă sunteți creativi, atunci aprecia stilul extraordinar loft iubitor de libertate.

Nr cadru, toate pentru un zbor de fantezie – un stil de pod este pur și simplu creat pentru personalități creatoare, gata făcute de forme simple pentru a face un design elegant, de neuitat acasă.

Luați în considerare ceea ce tabelele lunchtop sunt caracteristice.

  idee pronunţat

  Este important să se afișeze complet timpul de stil, păstrând spiritul său și caracteristici pronunțate. Loft a plecat de la New York, la începutul secolului XX: Confortul și frumusețea au fost la acel moment nu în onoarea, boem provocat provocarea la toate standardele, luând siluete brute și o geometrie simplă pentru oddon gustului.

  În America, „Duhul“ filmul pur și simplu a explodat piața de design interior, indicând exact modul în care este necesară echiparea apartamentelor loft. Mulți fani copiat designul bucătăriei și a camerelor, la fel ca personajele din film.

  Ergonomic

  Tabelul de bucătărie trebuie să reziste la orice efecte asupra suprafeței naturii mecanice și termice, să fie durabile și colectate calitativ.

   Multifuncționalitate

   Tabelul de luat masa ar trebui să se transforme cu ușurință în orice masă de destinație. O astfel de masă poate fi identificată cu ușurință atât ca o formă scrisă, cât și ca un decorativ pentru camera de zi și sub oricare dintre ideile voastre.

    Suprafața sa ar trebui să fie perfect netedă, iar aspectul este universal, fără nici cea mai mică sugestie că este un atribut de prânz, nu un lucrător. Acesta este stilul mansardă.

    Confort

    La masă ar trebui să fie convenabil și plăcut să stea, greutatea lui ar trebui să fie ușor de ridicat dacă o dorință de a face o permutare. Accentul este pus pe funcționalitate: pe masă puteți găti alimente și luați-o.

     Naturalitatea materialelor

     Materiile brute naturale sunt foarte importante pentru stilul înalt, trebuie utilizate doar materiale naturale de înaltă calitate. Estetica se află pe locul al doilea, iar uneori neglijența deliberată a modelului de masă adaugă doar o bucătărie de farmec.

      Laconicitatea elementelor

      Conceptul de mansardă nu include picioarele sculptate, deschiderea, decorațiile voluminoase și gravarea suprafeței apei. Aspectul ar trebui să fie fără accesorii sălbatice, este permisă o neglijență ușoară.

       Geometria gratuită

       Cu cât este mai ușor forma tabelului, cu atât mai bine. Oval, dreptunghi, pătrat – modele frecvente ale acestei direcții, deși formele extraordinare sunt, de asemenea, binevenite și dacă visul dvs. este o masă triunghiulară – de ce nu. Se potrivește perfect conceptului.

       Cel mai adesea, tabelul este determinat de centrul de bucătărie, astfel încât să fie disponibil în mod liber pe toate părțile. Aproape niciodată o parte a mesei nu este mutată la perete.

       O astfel de distribuție zonală este explicată din nou de fapte istorice: brigăzile de lucru au fost situate în spatele tabelelor, iar locurile ar fi trebuit să fie suficiente pentru toată lumea.

       Unde este folosit?

       Dacă în timpul istoriei tabelelor de stil New York a stat în depozite și ateliere de lucru, apoi, în timpul nostru, mansarda este perfect pentru mici, dar liber de jetul de mobilier și agenți de apartamente, garsoniere sau chiar vile uriașe, în cazul în care bucătărie în ele este o mare sala de camera de tip. Într-o astfel de locuințe a, masa se conectează restul camerelor și devine centrul atenției.

       Dacă ați pus masa în centrul camerei de zi, se va separa de alte camere, care este convenabil atunci când primește un număr mare de vizitatori, iar masa poate juca rolul de scris sau decorative. Dacă-l definiți în centrul bucătăriei, atunci el va deveni imediat „eroul principal al întregii case“, care separă zona de gătit de restul casei.

       Cum de a alege?

       mobilier în stil mansardă este în mare măsură similar cu reprezentări moderne ale minimalismului, dar nimeni nu a anulat frumusete. Modelele cu toate că nu „ajurata“, dar încă întotdeauna concise și spectaculoase, care atrag exact simplitatea formelor. Atunci când alegeți, să acorde o atenție la un număr de caracteristici.

        Dimensiuni

        varietate. Alegerea unui tabel în conformitate cu nevoile dumneavoastră, puteți achiziționa o dimensiune model de birou școală sau, dimpotrivă, o masă masivă grea pentru întâlniri cu întreaga familie, împreună cu oaspeții pentru o vacanță, astfel încât un număr mare de oameni ar putea fi plasate , și nici unul dintre ei a bătut-l. Așa cum am scris mai sus, nimeni nu te limite geometrica.

         Materialele

         Atunci când alegeți o bucătărie în stil mansardă, să acorde o atenție de înaltă calitate, materiale naturale. de masă din metal dur, masă de lemn sau de masă de sticlă fragile – Aici sunt unele dintre mai multe opțiuni pe care ar trebui să ia notă.

         Dacă te oprești pe copac, cumpara un tabel de rase durabile, care nu se tem de teste de zi cu zi: fag, stejar, de sex masculin.

         Dacă aceasta este o masă metalică, inspectați îngrijirea Thunder, absența unor tăieturi brute pe locurile de contact ale mâinilor unei persoane cu o suprafață pentru a evita posibilele vătămări.

         Dacă doriți să cumpărați un mic de lucru, uitați-vă la modelele foarte loft cu raft interior sau cutii.

         Dacă trebuie să mutați bucata de mobilier din cameră în cameră, atunci cumpărați o masă de transformator.

         Culoare

         Alegeți culoarea tabelului sub pereții bucătăriei sau gama de culori a setului cu cască de bucătărie, astfel încât să se potrivească armonios în starea de spirit. Dar culoarea contrastantă este permisă numai dacă toate elementele de mobilier de bucătărie împreună cu tabelul sunt realizate în același mod. În acest caz, culoarea luminoasă va adăuga uscarea imaginii globale făcând tabelul de evidențiere interioară.

         În același timp, rezistă decorului de bucătărie cu stricte, fără elemente de adorație inutilă.

         Tabelele Loft sunt concepute pentru a crea o atmosferă specială creativă și să încurajeze atac minimalist, fastul de respingere și formele dezizolate ca standard estetic. Cu toate acestea, eficacitatea unei astfel de mobilier nu ocupă. Bucătăria de la prima vedere pare să creadă că totul este în locurile lor, nu este nimic inutil: Aici ne pregătim, aici sunt produse stocate, aici mâncăm. Și ce altceva este necesar pentru mese de suflet magnific – nimic, numai masa.

         Cum de a face masa în stilul Loft do it yourself, uita în următorul videoclip.

         Evaluează articolul
         ( Încă nu există evaluări )
         Adaugă comentarii

         ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: