-Tech mare stil livinguri: nuanțe de design și soluții elegante

-Tech mare stil livinguri: nuanțe de design și soluții elegante

Există un aviz de mărfuri ca și în cazul în care clasic și tradițional stiluri de interior în proiectarea de camere de zi sunt de preferat. Dar, de fapt, soluțiile mai moderne de design nu sunt mai rele. Are sens să se uite la designul original al apartamentului în spiritul direcției de înaltă tehnologie.

Particularități

Interiorul camerei de zi în stilul de înaltă tehnologie nu prea adesea. Cu toate acestea, o noutate halo, acest stil sa pierdut, și o răceală tipică pentru el sperie mulți oameni. Atmosferă absolut tehnogenă și „fără suflet” puțini oameni cum ar fi. Într-o anumită măsură, high-tech este folosit în orice cameră a lumii moderne, deoarece gadget-urile și materialele avansate sunt deja utilizate peste tot.

Pentru a face față lipsei de atractivitate a stilului, puteți folosi accente răcoritoare și de înmuiere.

În parametrii săi, High Tech este aproape de minimalism. El este la fel de simplu și concis. Practic elimină utilizarea unor părți suplimentare, abaterea de la forme geometrice rigide. Este necesar pentru condiția saturarea spațiului cu suprafețe de sticlă și oțel. Design competent în astfel de spirit o conține o mulțime de metal și se distinge printr-o configurație extraordinară. Mobilă în spiritul High-tech este de dorit din metal sau sticlă. Mai multe opțiune de buget – modele de plastic. Elemente din lemn dacă este folosit, atunci doar în ultimă instanță. Din tehnologia sunt binevenite:

 • televizoare+

 • Sisteme acustice de clasa inalta+

 • Proiectoare+

 • Big de acasă cinematografe.

Decorarea culorilor

Pentru săli în spiritul high-tech sunt recomandate, contrar opiniei populare, nu numai vopsea alb și negru. Foarte bine se poate, de asemenea, se apropie:

 • Burgundia+

 • roșu murdar+

 • gri+

 • tonuri de albastru+

 • kaki+

 • Metalic.

După cum puteți vedea, chiar alegerea culorilor principale este destul de mare. Dar, în același timp, o abordare extrem de strict este demonstrată la culori. Camera este permisă nu mai mult de un expresiv, accent luminos. Dacă există mai multe dintre ele, esența conceptului va fi distrus.

În unele locuri, pot fi folosite nuante de rosu, dar nu este recomandat să se concentreze pe această culoare schimbul.

Materiale pentru finisare

Pereți

Decora peretii în spiritul High-Tech este ușor. Utilizarea celor mai mici ornamente și aproape orice elemente decorative este exclusă. În cele mai multe cazuri, pereți ultra-moderne sunt vopsite în alb. Dar fondul de bază gri și negru poate fi nici mai rău. Ca aditiv, puteți utiliza neutru și palid de culoare. În cele mai multe cazuri, High-Tech pereți în stil:

 • Colaps+
 • acoperite cu tapet monocrom+
 • decorate cu panouri din plastic+
 • Decora stuc decorative.
Citește mai mult  Dimensiunile lenjeriei de pat

plafoane

În stilul de tavan high-tech ar trebui să:

 • au o geometrie strictă și clară+
 • împărțită în mai multe niveluri+
 • Montat cu pregătirea inițială de puncte pentru iluminare din spate ascunse.

În unele cazuri, este extrem de simplu: curata suprapunerea originală a betonului din toate straturile. Dar o astfel de opțiune deschisă pentru mulți este un radical inutil. folosesc mult mai des tavane intinse.

Acestea vă permit să pună în aplicare o varietate de opțiuni de iluminare de fond și dispunerea nivelurilor individuale. canoane Stil corespund perfect panza de metal cu lucioasă.

Alegerea între pînzele suspendate și tensionarea este în multe feluri de gust. Posibilitatea de formare a structurilor de mai multe niveluri și de lucru cu volume, în ambele cazuri, este la fel de mare. Dar, totuși, este de remarcat faptul că cea mai mare cerere are produse de tip întindere. Este mult mai practic și plafoanele de tăiere și suspensia Armstrong. panza Stretch sunt decorate cu filme multi-colorate, iar în cazul în care plafonul este luminos, celelalte decorarea camera de zi high-tech pot fi produse în tonuri neutre.

Plafoanele cu un model futurist sau pictura abstractă pot fi utilizate în acest stil. Cu toate acestea, toate celelalte motive nu ar trebui aplicate. Experimente complet admisibile cu formă și volum (cu condiția ca rigoarea să nu fie spartă). Profesioniștii fixează panza fără lacune, astfel încât Plinsul este puțin probabil să fie necesar. În camera de zi este recomandabil să utilizați plafoanele cu două niveluri care sunt colaborate de piese decorative.

Evidențierea metodei deschise nu este recomandată. Lămpile ascunse se vor potrivi mult mai bine. Iluminarea uniformă și uniformă a întregului spațiu de plafon nu este deloc necesară. Cea mai bună opțiune, conform specialiștilor, este utilizarea benzilor cu LED-uri. Soluție alternativă – Joc în contraste.

Plafonul alb negru și alb exprimă perfect canoanele de înaltă tehnologie. Dar nu pot contrasta unele culori. Merită să ne gândim la experimentele cu diferite texturi. O alegere foarte interesantă este utilizarea de alb mat și suprafețe lucioase tavan întunecate. Dar ar trebui să se înțeleagă că un astfel de pas este justificat numai în camere spațioase, iar într-un spațiu limitat este perceput nu prea elegant.

Podea

Atmosfera de înaltă tehnologie este incompatibilă cu covoarele decorate cu model tradițional. Parchetul, piatra naturală și artificială nu se va potrivi în ea. Cea mai bună alegere este țigla diferitelor specii și linoleum sintetic. Dacă alegeți toate aceleași covoare, atunci trebuie să dați preferințe prin opțiuni cu o culoare monofonică sau o grămadă mare. Din alte opțiuni merită menționat:

 • Podele de auto-nivelare+

 • Ceramografie+
 • Acoperiri calde de podea.
Citește mai mult  Opțiuni pentru proiectarea unei băi combinate în Khrushchev

Selectarea mobilierului

În proiectarea high-tech, produse de mobilier modular va fi potrivesc perfect – acestea sunt multifuncționale și foarte confortabil. Ca și în orice alte cazuri, trebuie să încercați să creați un sentiment de armonie și laconicitate a interiorului. living ultra-modern, amenajat cu obiecte care conțin multe ramuri și având rafturi deschise. Desigur, structuri cu forme geometrice stricte și variații de gri sunt dominate.

mobilier în stil high-tech nu conține componente tradiționale, care permit realizarea de confort. Cu toate acestea, încă ajută la obținerea confortului, deși mijloace non-clasice. În camerele ultra-moderne de viață loc adesea mese de calculator care seamănă cu mostre de birou. Locul central ocupă un dulap cu o plasmă sau TV mare cu cristale lichide. Mobilier tapitat (canapele si fotolii) sunt alese dintre modele acoperite cu piele. Cel mai adesea, acestea sunt mici si au 2-3 piese metalice lucioase.

Este destul de posibil să se utilizeze mese cu blat de sticla. plus logică pentru a le va fi scaune de forme atipice. Foarte bine dacă aceste scaune vor fi realizate din metal. Stilul de înaltă tehnologie se va deschide complet, dacă puneți în dulapul de cameră cu o fațadă oglindă.

Pentru a juca spațiu, ei sfătuiesc să folosească ziduri deal, observând în același timp contrastul în culori și materiale.

Curajul designerilor se manifestă pentru a combina piesele mată și lăcuite. Pereții Horde într-o cameră de zi modernă trebuie să fie vopsite în culori neutre. O astfel de culoare va crea imediat un sentiment de spațiu calm și rece. Dacă pereții corpului nu se potrivesc, puteți achiziționa dimensiuni încorporate, personalizate. Materialul este selectat la discreția sa, cu toate acestea, preferința merită să plătiți structuri cu mânere cromate.

Canapea în camera de zi înaltă tehnică poate avea o performanță foarte simplă. Dar scaunele sunt pur și simplu obligate să arate un futurist. Tapițeria este fie din țesătură, fie din piele monofonică. Alegerea foarte bună se dovedește:

 • Fotolii cu reglarea spatelui și a cotierelor+

 • Transformarea sau canapele învelite+

 • Mese de cafea cu funcția de transformare în mese de mese obișnuite.
Citește mai mult  Proiectarea rectangulară a bucătăriei

Iluminat și decor

De la articole decorative din atmosfera de înaltă tehnologie Ideal:

 • ceas+
 • Oglinzi în cadre argintii+
 • Rezumat Canvas+
 • Panouri ușoare lucioase.

Lămpile de plafon pătrat pot fi de asemenea utilizate în interiorul de înaltă tehnologie și candelabrele pandante. Ei pot avea forma geometrică cea mai diversă, uneori foarte fantezie. Modelele extrase de candelabre vor adăuga farmecul și unicitatea compoziției globale. O lampă mare suspendată este adecvată pentru a fi utilizată în cazul în care plafoanele sunt amplasate la o înălțime de 3 m și mai mult. Este destul de compatibil cu spiritul unei lămpi interioare de înaltă tehnologie cu un regulator de intensitate strălucitoare, în plus o astfel de soluție este foarte confortabilă.

Aparate de lumina in atmosfera High-Tech nu ar trebui să aibă în mod necesar contururi netede. Uneori, rupte și linii neomogene îmbunătăți doar percepția lămpilor. Chiar și produsele unei forme extraordinare pot fi consumate dacă aspectul lor exprimă motive futuriste.

În ceea ce privește elemente decorative individuale, acestea ar trebui să fie utilizate în cantități strict limitate și absolut conforme cu spiritul stilului.

Oglinzile cel mai adesea aleg fără cadre. Arta Neagră și fotografia albă este potrivită mai bună decât orice pictură. Flori de cameră strict inacceptabilă, ruine, meșteșuguri din lut și lemn. Stil de înaltă tehnologie tipic ferestre panoramice mari. Există mai multe modalități de a le bate:

 • Aplicarea perdelelor cu model sofisticat, extraordinar+
 • Folosind perdea de culori neutre (pe fundal, cadrul va sta mai stabil)+
 • manufactură Lumina din țesături parțial transparente sau opace+
 • Folosind perdele laminate.

Exemple frumoase

În această fotografie, se arată modul în care se poate bate într-un contrast living ultra-modern de tonuri de alb-negru. Sharp și fețele drepte ale pereților compuse din blocuri clare de partiții tremură colțuri netezite de mobilier tapitat. plafon stretch lucioasă pare foarte atractiv. Nu mai puțin laminat frumos și atent selectate. Soluție saturată de culoare închisă perdea face spațiu mai interesant.

Și apoi o abordare complet diferită la formarea unui interior ultra-modern este ales. Designerii au preferat să folosească o podea de culoare închisă și un plafon duplex cu iluminare din spate la fața locului. mobilier relativ scăzut de tonuri de lumină și întuneric arata foarte bine. Obiecte decorative sunt foarte mici, dar fiecare dintre ele este consumat cu gust. Împărțit fereastra de pe partea de asemenea, pare neobișnuit.

Cum sa faci o camera de zi mod de a-tech, în stilul high-tech, uite în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: