Tile Prezentare generală Kerama Marazzi pe șorț în bucătărie

Tile Prezentare generală Kerama Marazzi pe șorț în bucătărie

Șorțul de bucătărie trebuie să îndeplinească nu numai funcția practică, protejarea pereților, dar, de asemenea, decora camera. Kerama Marazzi oferă o gamă largă de plăci de șorț.

Particularități

Compania italiană este liderul pieței ruse pentru fabricarea gresiștilor de porțelan, plăci ceramice și clincher, precum și instalatori. În produsele de marcă puteți găsi opțiuni pentru orice interior de bucătărie: Classics, Techno, Loft, High-Tech și Altele. Tigla Kerama Marazzi este prezentată sub formă de panouri, colecții de mozaic și gresie. Producția de brand în Rusia sub conducerea experților din Italia.

Companiile de plante sunt echipate cu cele mai noi echipamente care oferă produse de înaltă calitate. Kerama Marazzi lansează un număr mare de colecții pe șorț pentru bucătărie, printre care toată lumea poate găsi o opțiune pentru interiorul lor. Există chiar și reguli tematice speciale care corespund unei regiuni particulare și a conceptului său etnic.

Cele mai populare sunt următoarele.

  • limba franceza. Țigla universală este disponibil în nuanțe pastelate și decorate cu modele frumoase și bucle. Este produsă în următoarele dimensiuni: 25 * 75 cm, 20 * 40 cm și 40 * 80 cm.

  • scandinav. O caracteristică a acestei specii este predominanța de culori albastru și alb, care intruchipeaza acoperite cu zăpadă peisajele din regiune.

  • japonez. Placi de textura arata ca hârtie de orez și pânză orientale. Este decorat cu hieroglife, desene și inscripții. Unele locuri pot fi decorate cu aur sau argint.

  • Italiană. Constă din mai multe linii, inclusiv produse în ambele culori pastelate si modele pictate cu modele, valuri imitarea, plante și alte.

Avantaje și dezavantaje

Produsele Brand are o mulțime de avantaje. Tile are o perioadă lungă de funcționare, este rezistent la uzura si practic. Materialul de fabricație a acestora este complet ecologic și igienic. Pentru a crea doar materii prime naturale, nu se adaugă nici o chimie. Țiglă poate fi procesată prin mijloace de dezinfecție.

Tilele ceramice este considerat cel mai comun material pentru șorț în bucătărie, este ușor să-l pună și să-i pasă de ea. Suprafața produselor este bine curățată, în cazul deteriorării unei țiglă, poate fi înlocuită, fără a atinge restul. Produsele Kerama Marazzi sunt acoperite cu un strat special, care împiedică ștergerea vopselei și rezistente chiar și la detergenții agresivi. Șorțul de bucătărie este supus unor picături frecvente de temperatură și o pereche, deoarece suprafața de gătit este situată în apropiere.

Placi de marcă rezistă la umiditate și nu este deformată sub expunerea sa.

Compania oferă o gamă largă de decizii de designer pentru proiectarea unui interior de bucătărie. Plăci interesante, o varietate de scheme de culori și decor, o mulțime de forme cu gresie – toate acestea vor permite celor mai pretențioși cumpărători să dobândească o opțiune de gust. Cele mai bune tehnici și designeri lucrează la designul plăcilor, ceea ce vă permite să produceți o astfel de gamă largă de produse.

Citește mai mult  Rating-ul cel mai bun toiletz

Un grup de marketing identifică cele mai recente tendințe, ceea ce vă permite să furnizați produse moderne cu un design interesant care va fi în cerere de către cumpărători. În fiecare an, colecțiile sunt actualizate și actualizate cu produse noi. Cu toate avantajele Una dintre principalele este valoarea democratică a bunurilor, care se referă la clasa de mijloc.

din pacate, Produsele Kerama Marazzi au unele minusuri. Principalul lucru este prezența unui număr mare de plăci contrafăcute realizate în China și cu calitatea relevantă. Prin urmare, atunci când cumpărarea ar trebui să fie în special certificate atente și exigente.

Un alt minus este costul ridicat al elementelor decorative.

Colecții și nuanțe populare

Luați în considerare cele mai populare colecții de brand.

„English Delft”

Această țiglă este perfectă pentru designul șorțului de bucătărie în stil clasic, francez sau engleză. Forma pătrată cu decor de vegetație va aduce evidențiarea în cameră. Produsele sunt produse în cantitatea de 20×20 cm.

„Gamma”

Placi de perete „Cabanchik” Forma dreptunghiulară este disponibilă în gri și decorată cu inscripții. Această opțiune este perfectă pentru un șorț în interiorul de înaltă tehnologie și minimalismul. Cu design competent, puteți utiliza o țiglă Pentru decor de interior de țară. Modelele sunt fabricate în valoare de 28,5×8,5 cm.

„Surry”

Țiglă albă cu modelul embosat va decora orice interior de bucătărie. Produsele sunt decorate cu flori englezești naționale – Rhododendron. Modelele de bordură au un model similar pictat în culori strălucitoare. Ceramica din această serie optimă pentru spații Provence si stil clasic. Eliberat dale 20×20 cm.

Citește mai mult  Oglindă rotundă în baie: soiuri și selecție

„Confort”

Articolul se referă la colecția indiană. Tile se face în culori bej, această opțiune va aduce confort la bucătărie. Un decor suplimentar cu un model în formă de ceainice, ulcioare și fructe de pădure vă va permite să adăugați culoare și se diluează gama caldă. Ceramica din seria „Comfort“ se potrivesc perfect în interior În stilul de Provence, Țara și Classics. Dimensiune produs 20×20 cm.

„Blancher”

Placi ceramice „Cabanchik“ în bej și alb – alegere excelentă pentru bucătărie modernă stil mansardă sau țară. rânduri monocrome Smooth de o suprafață lucioasă poate fi diversificată printr-un decor cu inscripții interesante și modele. „Blanche“ produs în cantitate de 20×9.9 cm

„Degra”

Placi de mozaic Restrained este disponibil în bej, gri, întuneric culori gri și negru. În mod ideal, în interiorul modern. Mozaicul pătrat de 10×10 cm în dimensiune poate fi combinat între ele, creând tranziții de la o culoare la alta.

Cum de a alege?

La selectarea plăcilor pentru șoareci de bucătărie ar trebui să ia în considerare unele dintre caracteristicile sale pentru a face o achiziție competentă. Principalul factor este practicitatea produselor, deoarece acestea vor fi amplasate într-un loc supus poluării, scăderii temperaturii și umidității. De aceea Este mai bine să cumpărați un stivă durabilă cu o suprafață netedă care este ușor de curățat și nu poate fi întreruptă.

Zona de lucru ar trebui să mențină întotdeauna un aspect prezentabil, deoarece este în bucătărie că întreaga familie va merge la cina plictisitoare. Încercați să luați o frumoasă ceramică care va fi armonizată cu interiorul camerei. Kerama Marazzi oferă o gamă largă de materiale de diferite forme și culori de finisare.

Optimal pentru șorț sunt bej, alb, maro și alte culori calde.

În cazul în care bucătăria este decorată într-un stil modern, vă puteți da preferință la umbră gri și negru. În bucătărie mică, ceramica tonului luminos va arăta mai bine, deoarece vizual va crește spațiul.

Citește mai mult  Evaluarea celor mai bune perne de masaj

Pentru a extinde dimensiunile, se recomandă, de asemenea, să alegeți produsele din pat, mozaicul va deveni o soluție excelentă. Un alt avantaj al unei mici țiglă este puterea sa: cum este mai puțin, cu atât mai greu de rupt.

Țigla de cablu, care imită cărămida, se potrivesc perfect în interioarele Loft, Country si Provence. De asemenea, este recomandat să se aleagă în culori strălucitoare, ca întuneric poate încărca vizual spațiu. Ceramică mare potrivită pentru o zonă de lucru spațioasă. În acest caz, puteți alege orice culoare. Pentru a da șorțul stafidei, puteți face inserții cu plăci vopsite sau frontieră.

Când cumpărare, sigur trebuie să verifice ambele părți ale materialului de finisare, acestea trebuie să fie perfect netede. Puteți face un mic drept cec în magazin: apăsați produsul pe o suprafață plană și privire la cât de strâns este adiacent. Nu trebuie să existe fisuri pe ceramica.

Asigurați-vă că pentru a cere de la vânzător Cerama MARAZZI certificate de autentificare.

Exemple frumoase

bucătărie clasică, decorate în culorile alb, personifică ușurință și frumusețe. Lapte seturi de căști, umbră top box transparente și alb placi ceramice „Cabanchik“ crește vizual spațiu. Fereastra de lângă zona de lucru oferă și mai multă lumină și confort. Insereaza elemente de design din oțel decorate cu model floral in culori roz. Vas cu lalele roz cu interiorul.

În acest caz, o bucătărie modernă albă în stilul de minimalismul este reprezentat. Cutii, blatul și aparate de uz casnic laconic nu au decorațiuni. Accentul principal al camerei este sortul original al placi ceramice, care aduce culoare și evidențiați.

Partea superioară albă este decorată cu un model de relief, repetată în nivelul inferior, dar deja în culori albastre și nisipoase. Acestea sunt împărțite de două frontiere. repetă înguste modelul principale de placi si este vopsit cu culoarea albastră și nisip. Larg decorată cu un model luminos sub formă de fructe de lămâie galben, cu o pereche de frunze verzi. În Tandem, totul arată foarte armonios și frumos.

În următorul videoclip veți găsi șorț cu fața în vara Kerama Marazzi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: