Toaletă sub scări: destinația de plasare și exemple de succes

Toaletă sub scări: destinația de plasare și exemple de succes

Spațiu sub scări folosesc rar. Dar, în cazul în care acestea decid să creeze o cameră, apoi, de regulă, de a crea o cameră de depozitare. Cu toate acestea, există și alte posibilități de utilizare a acestei camere. O decizie neobișnuită și neașteptată va fi crearea unei toalete sub scări până la etajul al doilea.

Proiecta

Amplasarea baie sub scări este o idee excelenta, deoarece acest lucru va permite rațional să utilizeze spațiu liber. Pentru a pune în aplicare această idee, este important să se respecte mai multe cerințe.

 • conducte de apă și de canalizare conduită.
 • Echipați un sistem eficient de ventilație.
 • Dimensiunea minimă de toaletă este de 80×120 cm. Într-o astfel de camera va fi capabil de a plasa toaletă și o chiuvetă mică. Pentru a aranja mobilier suplimentar, echipamente si cabina de dus nevoie de mult mai mult spațiu.
 • Pentru a instala toaletă, înălțimea minimă a tavanului este de 1 metru.
 • Înălțimea de la intrarea în sala ar trebui să fie mai mare decât creșterea de cel mai mare chiriaș.
 • Pentru baie, ușa este cel mai bun leagăn. Cu toate acestea, în scopul de a economisi spațiu, puteți instala un model de alunecare sau de pliere. minus lor este un nivel relativ scăzut de izolare de zgomot și de apărare împotriva rău mirosuri.

Comunicații

Creați o toaletă fără comunicații este imposibilă. La etapa de creare a proiectului Este necesar să se gândească cu atenție să cred că nu există dificultăți mai târziu.

Puteți conecta conducta de stoc direct la septica sau conecta cu canale colectoare generale. Este important să se respecte înclinarea optimă a conductei pentru a asigura stocul bună a conținutului. Pentru o conductă cu un diametru de 5 cm. Se recomandă să se creeze o înclinare în intervalul de 25-35 mm pentru 1 mongon metru. Pentru un diametru de 10 cm, este necesar să se respecte un unghi de 12-20 mm pentru 1 metru Mongo.

Citește mai mult  Design interior camera de zi, în stil neoclasic

conducta de apă poate fi întins de demnitatea sistemului de alimentare cu apă, folosind țevi similare.

Dacă nu există nici o astfel de posibilitate, cum se întâmplă adesea în case din lemn, vă puteți petrece apă dintr-o fântână sau bine, cu o stație de pompare.

Dacă doriți să creați o baie pentru a fi utilizate în timpul iernii, atunci Este necesar să se aleagă adâncimea optimă pentru alimentarea cu apă, astfel încât solul nu se blochează. O altă soluție va fi izolarea conductelor cablului încălzirii.

Dacă aceasta este o casa de vară, în cazul în care nu este nevoie de a conducte utilizarea apei în timpul iernii, atunci înainte de debutul înghețurilor, apa ar trebui să fie drenat din conducte.

Următorul punct important va fi crearea unui sistem de ventilație. Conducta de aer trebuie să fie întins sub tavan și de ieșire în perete sau prin acoperiș.

Sistemul de ventilație este necesar deoarece, fără ea, camera va fi prea umedă, ceea ce va contribui la dezvoltarea ciupercii și a matriței.

finalizarea

Atunci când se deplasează la lucrările de finisare, producătoarele producătoare de pardoseală. Într-o casă de lemn Este important să acoperiți un copac natural cu o compoziție specială din ciuperci și mucegai.

În funcție de pardoseală, se utilizează diverși agenți de impermeabilizare. Pentru lemn, lac sau impregnare hidrofobă este perfect, pentru acoperirea de beton – polimer-bitum mastic și un substrat special bitum-plută este așezat sub laminat.

Toaletă sub scări, cel mai adesea trasează Ţiglă. Cu toate acestea, alte materiale sunt potrivite pentru o baie separată. Pavel poate fi amânat laminat, linoleum sau face podele în vrac. Pereți decorați Panouri pentru plăci, laminate, tapet sau plastic. Pentru tavan este cel mai potrivit Plastic, țiglă sau tavane extensibile.

Citește mai mult  Perdele ușoare pentru camera de zi: Ce sunt și cum să alegeți?

Echipamente și mobilier

Ca o regulă, camera sub scara este diferită, Prin urmare, este important să se folosească rațional suprafața utilă.

 • Cea mai bună soluție va fi mic WC suspendate. Instalarea va economisi spațiu, și mai presus de toaleta poate fi plasat rafturi mici.

 • Cu privire la chiuvete, atunci ar trebui să fie un model mic de o formă concisă. Pentru camere mai mari, puteți alege opțiuni cu o masă sau rafturi.

  • mobilier adițional Montat în funcție de suprafața camerei.

  Instalarea unui dulap mic sau rafturi este permis – astfel încât să va fi capabil de a crea un loc de textile din magazin și produse chimice de uz casnic.

  Proiecta

  Selectarea stilului de etichetare depinde de preferințele personale. Luați în considerare cele mai populare direcții.

  • Minimalism. Camera într-un astfel de stil o va arata elegant și concis. Stilul se caracterizează prin utilizarea uneia sau a două culori contrastante, sunt adesea folosite texturi naturale. Minimalismul este perfect pentru o baie mică, deoarece direcția nu necesită mobilier greoi și numeroase elemente decorative. Astfel de interioare sunt adesea decorate cu iluminare.

  • Clasic. O astfel de baie va arăta scumpă și inteligentă. Pentru utilizarea non-caracteristică a tapetului sau a plăcilor cu modele neobișnuite, precum și fitinguri de aur sau de bronz pentru forme complicate. Interiorul poate fi decorat cu picturi, vase și alte elemente.

  • Provence. Camera în astfel de stil arată întotdeauna ușor și romantic. Pastel Color Gamma extinde vizual spațiul și facilitează-l. Când este decorat, este important să alegeți accesorii frumoase și textile originale. În stilul Provence a folosit adesea plăci mozaice și decorative cu modele neobișnuite.
  Citește mai mult  Toaletă de turbă pentru cabane de vară: Cum este aranjat și ce opțiune este mai bine să alegeți?

  • Ecosil. Aceasta este o direcție destul de nouă, pentru proiectarea căreia se folosește adesea lemnul natural și piatra. Interiorul poate fi suplimentat cu ornamente de sticlă sau piatră.

  Elegant și non-standard va arăta imagini de fundal cu imaginea plantelor.

  • Loft. Aceasta este o altă soluție frumoasă pentru camera mică. Loft nu necesită utilizarea unui număr mare de accesorii. Designul elegant este creat cu textura din lemn și piatră sau imitație de zidărie.

  Exemple de succes

   • Frumos arată toaletă în schemă de culoare albă și negru.

   • Interiorul restrâns în zăpadă-alb arată elegant și nu supraîncărcat.

   • O soluție neobișnuită va fi interiorul în EcoStel. Podelele verzi imită o gazon care este bine completată cu imaginea lui Berez.

   • Arborele natural arată întotdeauna elegant și relevant. Cu aceasta, este posibil să se concentreze pe unul dintre pereți și pe tavan.

   • Decorați o baie mică în alb, cu plăci negre și albe luminoase cu modele.

   Despre cum să organizați în mod corespunzător spațiu sub scară sub baie, uitați-vă în continuare.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: