Toalete colorate: Tipuri și opțiuni în interior

Toalete colorate: Tipuri și opțiuni în interior

Designul băilor moderne este adesea realizat în culori și nuanțe strălucitoare, motiv pentru care magazinele sanitare nu pot găsi toalete colorate originale fără dificultăți speciale. Mulțumesc, puteți crea un design creativ în orice baie.

Avantaje și dezavantaje

Boluri de toaletă prezentate în diferite culori, acest lucru nu este întotdeauna designul unei singure umbre. Unele dispozitive pot fi intimidate de tot felul de flori sau au modele interesante pe suprafața lor. Tehnologiile moderne vă permit să aplicați pe suprafața unui astfel de produs de diferite tipuri de imagini, ajutând astfel la crearea unui ornament memorabil luminos.

Principalele dezavantaje ale unor astfel de produse pot fi numite un preț destul de ridicat în comparație cu copiile de zăpadă-alb. Cu toate acestea, ei au o mulțime de avantaje grele.

 • Individualitate și luminozitate atrăgătoare. O astfel de instalație sanitare arată mult mai expresivă și, prin urmare, va ajuta să dea un spațiu mic un farmec special și aspectul original.
 • Gamă largă de culori și diverse desene. În același timp, o acoperire de culoare a unui dispozitiv finit sau a unui anumit colorant, care este adăugat direct în materia primă atunci când unitaza este eliberată.
 • Abilitatea de a proiecta băi creative. Dacă instalați o formă neobișnuită de o toaletă colorată, în toaletă, va fi cu ușurință capabilă să devină un accent major în această cameră.

Evident, aspectul lor poate fi considerat principalul plus de produse colorate, este din acest motiv că acest tip de sanitare este atât de solicitant printre iubitorii de elemente de interior destul de obișnuite.

Culori populare

Pentru a ridica corect o toaletă colorată pentru dvs., trebuie să vă familiarizați cu modul în care se face acest produs, care esența tehnologiei picturii lor. Din acești parametri vor inviza direct viața produselor și a proprietăților acestora. După tipul de producție, toate produsele similare sunt împărțite în două tipuri.

 1. Dispozitive care au fost vopsite în producția lor. Astfel de toalete se vor distinge printr-o colorare destul de flexibilă. Cel mai adesea au tonuri matte și vor fi interesate de ea numai în culori negre sau răsucite.
 2. Model glazurat. După eliberarea toaletei este acoperită de glazură specială de email, care oferă produsului cele mai bogate nuanțe. Glazura – cea mai bună acoperire care va asigura colorarea toaletei și durabilitatea dorită. Dacă inițial se îngrijește corect pentru o astfel de toaletă, atunci va dura mult timp.
Citește mai mult  Alege un scaun pentru pian

De la cel mai captivant roșu pentru a calma albastru, de la verde blând la liliac de adâncime – o astfel de varietate de culori pot avea boluri de toaletă astăzi. Merită doar să decideți la alegerea, iar o astfel de toaletă va decora baia și va încânta cu originalitatea sa.

Creative Bowls de toaletă extern în umbra ta preferată pot fi făcute la comandă. Astfel de produse aplică adesea tot felul de modele, amprente la modă, de exemplu, cele care imită piei de animale tropicale. De asemenea, pe bolurile de toaletă, puteți chiar să respectați picturi complete, astfel de produse uneori incrustate cristalei Swarovski sau decorate cu elemente de sticlă originale.

  În anumite modele de boluri de toaletă, aspectul lor poate fi schimbat din când în când, cu ajutorul unor inserții speciale de culoare înlocuibile.

  Dacă vă permiteți bugetului și căutați o toaletă neobișnuită pentru baie, apoi în studiourile de design modern, puteți găsi opere reale de artă: produsele celor mai incredibile forme și culori inimaginabile, care vă vor ajuta să accentuați individualitatea din toaleta ta.

  Aceste toalete de neuitat vor atrage atenția asupra lor, vor aduce aroma lor interiorului – poate fi un model multi-colorat în care castronul are o singură culoare, rezervorul este altul, scaunul este al treilea.

  În magazine puteți găsi modele de toaletă model în diferite variante de culori.

  • Ton maro Puteți alege pentru interioarele de camere diferite. Culoarea saturată de ciocolată Kel are capacitatea de a se calma, bine combinată cu teracotă, alb, bej, precum și lapte. Toaletă de ciocolată va deveni un accent luminos al camerei, precum și, de exemplu, Burgundia.

  • Culori verzi va permite notele prospețimea în interior. De obicei, toate nuanțele de verdeață provoacă un sentiment de unitate completă cu mediul natural, această culoare va arăta frumos lângă culorile albastre, portocalii, alb-negru.

  • Toaletă albastră sau albastră Se potrivește perfect în multe interioare și se va uita armonios la finisaj, în care vor fi folosite nuanțele de gamă de culori similare.

  • Toaletele roz vor face o notă de glamour. Ei bine, dacă alte elemente de interior sunt, de exemplu, o nuanță albă, neagră sau lavandă, deși poate fi aleasă ca un contrast și tonuri mai întunecate.

  • Toaletă gri Cel mai bine este să selectați sub decorarea luminoasă a camerei pentru ao evidenția ei. Gri vă permite să evidențieți alte culori și să vă armonizeze foarte mult cu ei, de exemplu, va arăta ca o culoare purpurie.
  Citește mai mult  încălzitoare de apă din baie: specii, cum de a alege și ascunde?

  • Galben oferă premisele note de căldură. tonuri de galben, ușor de reținut toaletă poate fi combinat cu ornamente bej sau maro.

   De asemenea, toaletele colorate pot fi lucioase (posedă luciul caracteristic și deversând perla) sau mată (fără strălucire și luciu).

   La alegerea toaletă originale, nu numai culoarea, dar, de asemenea, tipul de construcție. Acestea sunt după cum urmează:

   • opţiunea în aer liber – Montat pe podea, de multe ori în kit-ul are un rezervor extern (modele compacte așa-numitele)+
   • opţiunea de putere – are, de asemenea, un tip în aer liber de instalare (cel mai adesea vine cu un rezervor ascuns)+
   • opţiunea suspendată – remedieri direct pe perete, design-ul este ascuns în interior, doar butonul de spălare rămâne în aparență.

   Branduri

   Cel mai adesea vă puteți întâlni produse colorate emise de astfel de mărci renumite, cum ar fi Oskar sau Monaco, Oskol Ceramica sau Monarh, „Ceramica Kirov” „Slăvuța” sau.

   companie chineză Oskar Lansări nu foarte scumpe, dar destul de produse de înaltă calitate din cele mai saturate la cele mai multe culori licitație.

   Un alt brand Monaco De obicei place consumatorilor produse formulare nu destul de standard și cele mai multe culori neobișnuite.

   Thusted negru, scump Bordeaux, culoare delicat flamingo – vase de WC ale acestui producător, fără îndoială poate decora baie obișnuită.

   Marca „ceramică Oscol“ Produce toalete de 4 culori populare: negru, roșu, albastru smarald.

   Dacă sunteți în căutarea pentru ceva cu adevărat exclusive și cel mai la modă – ar trebui să acorde o atenție la un astfel de brand eminent italian ca Cielo, ca inginerii de conducere europene lucrează la proiectarea produselor sale. Cea mai mare cerere de colecții numite Shui și junglă. The nu are în primul rând cel mai original și pur și simplu un aspect uimitor, iar al doilea va atrage atenția asupra designului neobișnuit sub piei de șerpi și animale.

   Cum de a alege o culoare la interiorul toaletei?

   Cel mai adesea, cei care cumparatorii, folosind aceste dispozitive, de asemenea, doresc să sublinieze designul elegant de baie lor, cu ajutorul acestor dispozitive. Utilizarea de culori luminoase și forme incredibile vor permite proprietarii locuinței Dezvăluie individualitatea și demonstrează punctele de vedere avansate atunci când decoring o toaletă.

   rezervoare de culoare se va uita inițial pentru astfel de produse. Dacă ați dorit mult timp pentru a reîmprospăta interiorul plictisitor al camerei, doar schimba rezervorul de toaletă albă ca zăpada de culoare și de a obține un efect uimitor, care vă va încânta.

   Citește mai mult  Stație în bucătărie

   Pentru a determina corect colorarea toaletă, trebuie să vă familiarizați cu câteva opțiuni pentru decorarea baie, Din moment ce acestea vor depinde în mod direct de rezultatul dorit.

   1. Dacă există mai multe tonuri calde în baie, atunci rolul unui accent este de a alege o nuanță rece. Pentru camera decorată în culori reci, este în valoare de a aplica o paletă caldă (în baie albastru portocaliu WC).
   2. Utilizarea nuanțe similare. Într-o astfel de baie o, puteți utiliza, de exemplu, WC albastru strălucitor, iar pereții vor fi albastru.
   3. Culorile arunca în interior neutru. Pentru, baie gri, negru, alb-zăpadă, băi pot alege absolut orice colorat de toaletă.
   4. Culoarea dispozitivului este cel mai bine combinat cu pereți de culoare de bază și alte obiecte ale situației. În același timp, designerii nu recomanda mai mult de 4 culori, într-o cameră mică.

   Subtilitățile de îngrijire

   Atunci când achiziționează o toaletă, este în valoare de asigurându-vă că nu există defecte, cum ar fi fisuri sau chips-uri, culori neomogene sau o imagine inegală. În cazul în care defectele sunt prezente, de a refuza pentru a selecta acest produs.

   Precizări importante atunci când aleg și specifice, cum ar fi tipul de conexiune, metoda de fixare rezervor, forma castron și parametrii. Cel mai bine este să întrebați imediat, Cine este producătorul modelului pe care l-ați iubit pentru dvs. și opriți alegerea cu privire la dispozitivele de branduri celebre.

   Dați preferință unui produs de porțelan și apoi toaleta dvs. vă va păstra culorile originale pentru o lungă perioadă de timp.

   Toaleta trebuie să fie convenabilă în timpul funcționării, din acest motiv, atunci când alegerea nu ar trebui să fie timidă și să încerce să stea puțin pe ea.

   Dacă visezi că noul boluri de toaletă vă încântă cu aspectul tău strălucitor, trebuie să te descurci cu atenție. Pentru curățenie merită să folosiți doar mijloace speciale, este imposibil să se toarnă castronul de toaletă.

   Exemple de succes

   • Toaleta galbenă poate deveni o adăugare interioară excelentă, decorată în cele mai strălucite culori cu modele întunecate.

   • Sarata de toaletă originală, decorată în tipărirea șarpelui, vă va face baie cu adevărat exclusivă.

    • Produsele Glossy Golden vor cuceri temele cu aspectul lor de lux.

    Despre cum să alegeți o toaletă, uitați-vă în următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: