Toalete cu raft: Caracteristici, varietate de modele și criterii de selecție

Toalete cu raft: Caracteristici, varietate de modele și criterii de selecție

Angajat în reparații în toaletă, trebuie să vă ocupați de o serie de probleme. Una dintre rețea este alegerea toaletei de înaltă calitate, deoarece există un număr mare de modele, fiecare dintre ele are anumite caracteristici. Toaletă cu un raft suplimentar nu este numai originală, ci și foarte convenabilă.

Particularități

Toaletă modernă cu raftul din ceașcă este, de asemenea, numită Tarls. In interior are o proeminență cu un pas sau un raft, care se acumulează aproape toate deșeurile. Ulterior, toate acestea sunt îndepărtate printr-un flux mare de apă. Multi oameni prefera exact aceste modele, deoarece astfel de proiecții ajuta la stropi de zbor deținerii, care vă permite să conțină spațiu lângă toaletă curată. Acest design este cel mai adesea toate strânse, ceea ce facilitează foarte mult instalarea acestuia. Dar este, în același timp, o problemă – atunci când o parte din toaleta este deteriorat, acesta trebuie să fie schimbat în totalitate.

Toalete de acest tip fac din materiale diferite. Aici este o listă cu cele mai comune celor.

 • Faianţă. Aceasta este una dintre cele mai ieftine și cele mai populare materiale, care este considerat pe bună dreptate demnitatea. Cu toate acestea, faianță este un material cu o structură poroasă, ceea ce duce la contaminarea prea rapidă a suprafeței. Dacă se utilizează faianță glazurate, este mult mai ușor să aibă grijă de ea.

 • Porţelan. Un astfel de material este considerat mai scump și de înaltă calitate, deoarece este stabilă nu numai pentru deteriorarea chimică, ci și la daune mecanice. Adevărat, costă o astfel de 25% mai scumpă decât faiața, prin urmare prețul toaletei va fi mai mare.

 • Diamond fals. Un astfel de material este utilizat pentru fabricarea bolurilor de toaletă rar, deoarece valoarea sa este ridicată. Dar este destul de justificată. Piatra artificială este de înaltă calitate, în plus, toate produsele dintr-un astfel de material arata destul de rafinat. Astfel de toaletă sunt rezistente la șocuri, dar în același timp se tem de contacte cu agenți de curățare care conțin acid. Deci, este necesar să se îngrijească de toaletă elegantă și scumpă, cu o atenție deosebită.

Avantaje și dezavantaje

Dacă vorbim despre particularitățile unor astfel de boluri de toaletă, au atât deficiențe, cât și demnitate. Plusele ar trebui să includă următoarele:

 • Detectarea sprayului acvatic datorită designului de toaletă neobișnuit+
 • zgomot de prune nu este, practic, aude, ca raftul este târșâit+
 • Orice element care a venit din neglijență, a insistat in toaleta poate fi cu ușurință, fără a deteriora realizarea acesteia.

În ciuda astfel de o serie de avantaje, un astfel de model de WC încă mai are mult mai multe minusuri. De asemenea, ei trebuie să știe să fie gata pentru a fi gata pentru orice surprize, și anume:

 • Astfel de modele au un consum destul de mare a resurselor de apă+
 • Pentru a goli raftul din diferite contaminanți, va trebui să utilizați erupții cutanate + la fel, este necesar să o facă în mod regulat, deoarece toaleta este contaminat foarte repede+
 • Pe pereții pâlniei există multe divorțuri, precum și rugina, deoarece în cupa de fiecare dată când o cantitate mică de apă se acumulează+
 • De multe ori din castron de vasele de toaletă, există un miros neplăcut de deșeuri spălate, astfel încât este necesar să se utilizeze substanțe chimice speciale pentru a-l elimina + alege-le, de asemenea, bine, avand in vedere ce material toaleta in sine este facut din ce material.

În general, la fel ca orice altă toaletă, aceasta are avantajele și dezavantajele. Și toată lumea se stabilește că outrests: numărul de avantaje sau dezavantaje mici.

Revizuirea speciilor

Toate model de vase de WC cu un raft poate fi împărțit în mai multe tipuri de instalații. Fiecare dintre ele ar trebui să fie luate în considerare mai detaliat.

 • modele în aer liber. Astfel de modele sunt cele mai scumpe pentru a fi clasic, și este, de asemenea, posibil să le întâlnească în băi moderne. Alegeți astfel de toalete datorită ușurinței de lucru de instalare, precum și costul lor mici. Destul de des, în aer liber modele sunt echipate cu un rezervor mic, care poate fi cu ușurință ascunse în orice perete sau de nișă.

 • Modele suspendate. Atunci când proprietarii sunt îngrijorați cu privire la siguranța podelei în baie sau doresc să facă pardoseli calde în această cameră, cel mai bine este de a instala structuri suspendate. Vasul în sine este atașat la perete, iar rezervorul de evacuare poate fi ascuns într-o nișă specială. Folosind astfel de toalete, puteți în mod semnificativ economisi spațiu, precum și a elibera spațiul de raft sau a coșului.

 • Monoblocuri. Astfel de modele sunt cel mai des folosite în camere mari. Toate au un design neobișnuit care place cei care doresc chiar baie pentru a perfecta aspectul și elegant.

Producătorii de rating

Modele de closete pot fi achiziționate de la producătorii de pe piața internă, și în valută străină. Printre principalii furnizori din străinătate, este demn de remarcat o astfel de țară o ca Polonia. Cele mai populare companie de acolo – Cersanit. Plantele, în plus față de fabricarea vaselor de toaletă, sunt de asemenea implicate în eliberarea diverselor produse necesare pentru băi.

Cu toate acestea, nu se eliberează toalete de înaltă calitate în Republica Cehă sau Suedia. Aceste prețuri pot fi complet diferite, totul depinde de promovarea mărcii. Este demn de remarcat modelele producătorilor germani de la Geberit și Bosch, care garantează o calitate destul de înaltă a produselor lor. Italienii produc modele cu forme și culori neobișnuite. Printre acestea merită remarcat astfel de producători, Cum ar fi jacuzzi și hatria.

Este imposibil să plecați pe partea laterală și finlandeză pentru producția de toaletă. Acestea includ compania FAC, unde fac toaletele cu spatele sau cotierele. Această firmă deține pozițiile sale de vârf pentru mai mult de 130 de ani. Produsele se disting nu numai prin ergonomia lor, ci și de înaltă calitate.

În ceea ce privește producătorii interni, ei adesea nu inferior dezvoltatorilor străini. Dar prețul pe care îl au mult mai mici. Materiale pentru realizarea de a utiliza o varietate de. Acesta poate fi fonta, din plastic, și oțel, și chiar ceramica. Este demn de remarcat o astfel de firmă ca „Roca”. Aceasta este o întreprindere spaniolă-rusă, care este angajată în furnizarea de vase de WC pentru toate țările lumii.

Oricine poate alege echipamentul pentru baie și baie aici, în bugetul său.

Proiecta

Configurarea de proiectare a toaletelor în conformitate cu punctul de vedere generală a casei sau a apartamentului nu este prea dificil. În plus, dezvoltatorii moderne fac totul pentru cumparatori surpriza. De exemplu, pentru o baie, care este decorat în stilul de țară, WC perfect adecvat din piatră artificială. Acesta va fi un excelent plus față de această cameră.

În cazul în care se preferă stilul modern, atunci proprietarii trebuie să acorde o atenție lor la alb imaculat toaletă. Deoarece interiorul camerei este cel mai adesea limitată la acest articol, acesta va fi foarte potrivit. Dar pereții și podeaua se poate face ca alb sau, dimpotrivă, negru. În procesul de proiectare a băii în stil marin, puteți seta de acolo de toaletă color, de exemplu, albastru sau albastru. Mai ales acest lucru va fi bine combinat cu pereții sau podelele, decorate în nuanțe similare.

Sfaturi pentru alegerea

Alegerea toaletei, în primul rând, este necesar să inspectați întreaga cameră. Este necesar să se țină seama nu numai de dimensiunea camerei, ci și de proiectarea acestuia. În plus, merită să vedeți unde vin toate conductele de canalizare. Și, de asemenea, trebuie să fie măsurate, atât de mare în plafoanele cameră. Acesta va depinde de el, care model al toaletei este cel mai bun pentru a cumpăra: în aer liber sau suspendat. Atunci când cumpără, trebuie să acorde o atenție la materialul din care este fabricat.

Cel mai acceptabile, potrivit experților, sunt produse din ceramică sau porțelan. Ele sunt ușoare și ușor de îngrijit pentru ei.

ar trebui să se acorde o atenție specială, Există un sistem anti-plug în toaletă, care protejează camera de stropi. În plus, este necesar să se aleagă problema exodului. Acesta poate fi orizontală și circulară. În primul caz, apa se spala tot pe partea din spate a toaletei. În al doilea caz, scurgerea are loc imediat din trei puncte. A doua opțiune vă permite să curățați mai bine suprafața interioară a toaletei și nu permite stagnarea apei sau apariția de pete ruginite.

Atunci când cumpără, este necesar să se acorde o atenție la integritatea produsului, deoarece chiar și cea mai mică fisură sau adâncitura poate duce la un design divizat. Mai ales în cazul în care materialul din care este executat este faianță sau ceramică. Selectarea toaletă depinde nu numai de preferințele proprietarilor, dar și din venitul lor.

Dacă ia în considerare toate sfaturile privind alegerea unor astfel de structuri, atunci toaleta poate servi mult timp, indiferent de prețul.

Despre cum să alegeți o toaletă, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: