Toalete de înaltă Bach: dispozitiv, soiuri, argumente pro și contra

Toalete de înaltă Bach: dispozitiv, soiuri, argumente pro și contra

Tilelands cu un rezervor de mare sunt bine uitate modele vechi, realizate în, cel mai adesea stilul modern de designer. Ei au un aspect atractiv și cu o alegere competentă va fi capabilă să adauge o evidențiere în toaletă și să devină o decorare reală de toaletă.

Dispozitiv

Modelele cu un rezervor înalt au o serie de diferențe din partea obișnuită, printre care:

 • Pe toaleta în sine, se face o duză specială, ceea ce face posibilă instalarea țevii+
 • Pentru a asigura etanșeitatea în castron, este plasat un inel de cauciuc special+
 • Dar principalul lucru este conducta în sine. Acesta este un design suplimentar, cu care rezervorul de scurgere a toaletei este turnuri de peste castron de 60-150 cm.

În modelele moderne, rezervorul poate fi făcut atât din porțelan, Sanafayans, cât și din plastic.

Avantaje și dezavantaje

Bilele de toaletă cu rezervoare montate, în plus față de o soluție interesantă de designer, există câteva avantaje la fel de importante, printre care:

 • Înălțimea optimă a coloanei de apă vă permite să creați o presiune maximă, ceea ce înseamnă că scurgerea este mai puternică, ceea ce nu lasă șansa de necurație+
 • Înălțime țeavă reglabilă vă permite să plasați un rezervor de evacuare, la distanța dorită din castron vasului de toaletă+
 • Puteți seta butonul de culoare pe orice elevație user-friendly sau, în general, instalați lanțul cu un lanț de ponderare în schimb+
 • Lipsa de presiune asupra castronului+
 • Simplitatea designului ușurează efectuarea dvs. de reparații necesare și, de asemenea, înlocuiți detaliile separat, fără a schimba întreaga toaletă.

  Următoarele puncte includ deficiențele modelelor cu un rezervor suspendat:

  • Mare (comparativ cu toileties convenționale) zgomot de apă în timpul spălat+
  • Prea foarte instalat rezervorul de scurgere poate duce la stropirea cu apă din cauza prea mult la etaj presiune.

  În cazul în care vasul de toaleta cu un rezervor suspendat se presupune ca o soluție de designer și se potrivesc perfect în interior, atunci dezavantajele pot fi cu ușurință aproape, cu atât mai multe avantaje ale acestor modele sunt mai comparabile.

  Vizualizări

  Modelele cu scurgere ridicată diferă în anumiți parametri. Ei trebuie să fie luate în considerare.

  Citește mai mult  Cabina de dus într-o baie de mici dimensiuni: opțiuni de selectare și proiectare

  tipul de spălare

  Cu tipul vertical de culoare, debitul de apa trece numai pe peretele din spate al cuvei tancului foarte optimizat. În ciuda presiunii suficientă și intensitatea fluxului de scurgere, poate fi necesar pentru a avea nevoie de prelucrare suplimentară zilnică a întregului castron de toaletă cu agenți de curățare antibacteriene pentru a crește indicatorii de igienă de toaletă.

  Cu un tip circular de spălare, apa este alimentată în mod uniform din mai multe găuri amplasate sub bordura vasului și încovoiate în jacuzzi. Acest lucru vă permite să obțineți indicatori de curățare de toaletă superioare. Cu toate acestea, astfel încât imbaierii castron se întâmplă cât mai uniform uniform, este necesar pentru a instala toaletă pe suprafață perfect plană a podelei.

  Apropo! Pentru ao salva, este mai bine să acorde prioritate modele cu un buton dublu de scurgere. Una dintre ele prevede modul maxim, iar celălalt dă niște apă. Cele mai multe modele moderne de toaletă sunt echipate cu un buton dublu.

  Dimensiunea și forma de castron

  Partea interioară poate fi făcută sub forma unei pâlnii, au un raft sau pantă. Cea mai mare eficiență de reciclare și mai puține stropii are o ceașcă de formă în formă de pâlnie, dar prezența unui raft, dimpotrivă, poate interfera cu eliminarea normala de fecale.

   Apropo! Unele model de vase de WC sunt echipate cu ANTITIX SPEA, care previne stropirea cu apă. Acest lucru este valabil mai ales pentru un vas WC cu un rezervor de mare și vă permite să eliminați una dintre posibilele defecte în timpul funcționării.

   Modelele moderne pot fi echipate cu iluminare din spate, scaune calde, precum și scaune cu lifturi, care asigură ridicarea și coborârea lină capacul de toaletă.

   Citește mai mult  Cum să utilizați flori pentru decorarea un balcon si logie?

   Materiale și dimensiuni

   Dimensiunea vase de WC cu un rezervor de mare scurgere poate fi cu greu în comparație cu modelele clasice. Ei au dimensiuni mari. Acest lucru ar trebui să fie luate în considerare atunci când încearcă să stabilească o astfel de toaletă în toalete mici. Cel mai adesea, modele de înaltă rezervor sunt instalate în băi spațioase combinate.

   În ceea ce privește materialele producătorului, astfel de modele sunt de obicei realizate din trei materiale populare.

   1. Sanopayans. Are o durată lungă de viață, precum și bugetul de cost foarte. Dar există și dezavantaje. În primul rând, produsele din faianță sunt fragile și, în al doilea rând, suprafața poroasă este mult mai dificilă curățată și, prin urmare, poate absorbi mirosurile.
   2. Sanfarfort. Are o durată lungă de viață și o rezistență ridicată. Bine curățate de diverse detergenți non-agresivi. Cu toate acestea, are o mulțime de greutate și costă mai mult decât toaletele faianței.
   3. Plastic. În plus față de costurile reduse, bolurile de toaletă din plastic cu un rezervor de scurgere ridicată au o greutate mică, ușor instalată și, de asemenea, au o mare varietate de culori și texturi care imită alte materiale. Dar au un dezavantaj – nu stau greutatea și nu au absolut nici un suport la daune mecanice.

   Stiluri

   Majoritatea amintit de modelul bolurilor de toaletă cu un rezervor de scurgere ridicat din trecutul sovietic. Cu toate acestea, în realitățile moderne, nu este greu să se întâlnească cu astfel de „monștri” cu un rezervor de fier. Astăzi, astfel de modele sunt efectuate într-un stil modern, iar designerii de conducere sunt implicați în dezvoltarea lor. Cele mai avantajoase astfel de toalete vor arăta în următoarele stiluri interioare:

   • clasic+
   • Modern+
   • stil baroc+
   • Loft.

   Pentru ultimul stil, modelele cu elemente cromate active sunt perfect potrivite, iar tipul neobișnuit de o astfel de toaletă va accentua numai originalitatea și curajul interiorului mansardei.

   Branduri

   În ciuda popularității în creștere, toaletele cu un rezervor de scurgere mare nu vor veni în curând la vânzările de masă. Este vorba de costuri ridicate, deoarece granița inferioară a prețurilor celor mai simple modele – 20.000 de ruble. Cele mai populare modele produse în Italia sunt cele mai populare:

   • Devon Devon+
   • Kerasan+
   • Simas+
   • Migliore.
   Citește mai mult  Mici toalete: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

   Cum de a alege?

   Când alegeți o toaletă adecvată cu rezervorul de scurgere de sus, trebuie să luați în considerare sfatul specialiștilor.

   1. În căutarea frumuseții nu încercați să achiziționați modele cu o formă prea complexă a castronului. Ce este mai ușor, cu atât mai ușor va avea grijă de ea și o va menține într-o stare curată.
   2. Dimensiunile toaletei trebuie să corespundă nu numai camerei, ci și dimensiunilor celor mai mulți oameni care se vor bucura de ei. Acest element trebuie luat în considerare mai ales cu atenție și „TRIAUDIO” la modelul care vă place.
   3. Încredere numai producătorii verificați. Numai ei își apreciază reputația și cumpărătorul, ceea ce înseamnă că toate produsele vor fi o garanție. În plus, toate momentele tehnologice sunt mai mici decât căsătoria în companiile mari, iar toate momentele tehnologice sunt păstrate.

   Exemple de interior de toaletă

   În stil Loft Toaletă cu un rezervor ridicat, deoarece este imposibil să fie combinat cu culori stricte și linii clare.

   V Stilul clasic Astfel de modele arata foarte avantajoase, si mai ales daca sunt completate cu scaune din lemn.

   În camera de dressing stil baroc Este potrivit să se așeze o toaletă cu un rezervor ridicat cu elemente aurite. În acest exemplu de realizare, butonul de evacuare este înlocuit cu un lanț cu un girlet.

   Bolurile WC cu un rezervor de scurgere extrem de optimizat este o soluție de interior îndrăzneț și modern, care vă permite să transforme o toaletă și să-l spectaculos.

   Înaltă Bach toaletă opinie Vezi următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: