Toate Pature într-o cușcă

Toate Pature într-o cușcă

Pe o toamnă ploioasă sau noapte rece de iarnă atât de frumos să fie înfășurat într-o pătură caldă, cu o ceașcă de ceai fierbinte în mână. Cu toate acestea, puțini oameni știu că Plaid a fost inventat în Scoția de Nord – în marginea montană, care este renumită pentru vânturile sale. Astăzi, acest produs textil este un element de interior multifuncțional util. O folosesc ca fiind acoperite în camere de zi și dormitoare. Dimensiunile compacte vă permite să-l iei cu tine la picnic.

O mare varietate de opțiuni de design vă permite să găsiți produsul perfect pentru orice interior.

De exemplu, păturile de lână din lână arată foarte elegant atunci când proiectează case într-un stil modern.

Materialele

Diferitele materiale naturale sunt utilizate pentru fabricarea placului celular de lână. Astfel Produsele sunt absolut ecologice, rezistente la umiditate, incredibil de cald și diferă durată de viață lungă. În plus, orice lână afectează în mod favorabil pielea umană, ajută la îmbunătățirea microcirculației din sânge.

Cu toate acestea, în același timp, textile din lână naturală sunt un ordin de mărime mai scumpe. Precum și o carouri lână poate să nu vină alergii.

Luați în considerare a căror lână este utilizat în producția de carouri celulare.

 • Oaie. Datorită textura moale a produsului, este foarte moale, astfel încât, chiar potrivit pentru pielea delicata a copiilor. Cel mai bun este Merinos lână de oaie rasa. Costul pleduri din lână de alte tipuri de oi, mai puțin, dar materialul se dovedește a fi grosier.

 • Cămilă. Un astfel de material este foarte ușor și incredibil de moale. lână de cămilă Plaid cald perfect într-o seară rece de iarnă. În plus, un astfel de produs nu este, practic, un murdar și are proprietăți impermeabile. Singurul dezavantaj – lână reală cămilă nu se pretează la pătare, astfel încât este posibil să se produse îndeplinesc de la un astfel de material de numai în nisip și tonuri de bej.

 • Alpaca. Moale și lână cald. Plaid de la un astfel de material se încălzește de mai multe ori mai bine decât o placă de lână de oaie.

 • Capră. Există două tipuri de țesături obținute din lână de capră – cașmir și mohair (în funcție de rasa de animale). Materialul este cald și foarte plăcut la atingere.

Pentru forța produselor de la cașmir sau mohair în fabricarea de placi în ele adaugă fire de mătase sau sintetice.

Acum, panourile din cușcă sunt fabricate din țesut sintetic – Flis. Produsele din astfel de materiale sunt obținute moale, hipoalergenic și destul de cald. Plăci de fleece cântăresc puțin, nu arde și sunt foarte ușor de îngrijit de ei. Lipsa unuia – poate electrifica.

Proiecta

Selecția modernă a designului Plaid Plaid va mulțumi colectorul lor. Diferența lor dintre ei constă în mărimea celulei și a paletei de culori. Combinațiile de culori sunt populare:

 • Roșu cu alb-negru+

 • Bej cu maro+

 • Albastru cu albastru+

 • Portocaliu cu verde+

 • Albastru și gri deschis.

Există, de asemenea combinație neobișnuită de culori, care arata foarte original.

În orice caz, carouri în cușcă, folosit ca cuvertură pe pat, arată elegant și frumos. Principalul lucru este că produsul selectat este combinat cu interiorul camerei. tonuri calde va face mai cald camerei, care este atât de necesară în sezonul de iarnă.

Designerii recomanda pentru a ridica cuverturi de pat sub perdele gama de culori.

Modelul într-o celulă-bej maro este potrivit pentru orice stil de interior, făcându-l chiar mai confortabil.

Stilul există astfel de tipuri de carouri celulare:

 • picior de gâscă+

 • celula scoțiană+

 • în stil Burberry.

Dimensiuni

Catalog produse Celula este reprezentată de o gamă largă de dimensiuni. Prin urmare, va selecta cu ușurință un produs pe un singur, o-oră sau pat dublu.

Produsele sunt realizate la dimensiunea standard.

 • 140 (150) x 170 (200) cm. Cele mai frecvente, potrivit ca o cuvertură pe o canapea-copil sau pe un pat de o persoană. De multe ori folosit ca acoperit pe un scaun. Unii ascunde-le în loc de o pătură.

 • 100 x 70 cm. dimensiunea toamna pentru copii mici. Și, de asemenea, utilizat ca o pelerina sau eșarfă.

 • 170 (200) x 220 (240) cm. Plaid, care poate fi folosit ca o cuvertură pe o canapea sau pat dublu. Ele pot fi acoperite împreună.

Cum de a alege?

Înainte de a cumpăra un carouri carouri, ar trebui să înțeleagă ce scop va fi utilizat.

 • Dacă intenționați să-l utilizați ca o pătură, atunci designul poate fi ales pentru gustul tau. Este mai bine să cumpere modele din lână naturală, se păstrează cald și foarte plăcută la corp.

 • Selectarea carouri ca o cuvertură, ar trebui să fie respins de parametrii canapea sau pat, precum și interiorul camerei. Este important pentru materialul din care este fabricat produsul. Deoarece pe patul de pat se presupune că stați sau minciună (în funcție de mobilier), este necesar să alegeți un material rezistent la uzură care este bine rezistent la spălare.

 • Spălarea pe curbe vorbesc despre calitatea slabă a produsului. O astfel de ploaie va fi scurtă.

 • Pe produsul de înaltă calitate Nu vor exista fire de lipire și nereguli.

 • Modelul inegal spune despre produsul de calitate slabă, Prin urmare, atunci când cumpărați, asigurați-vă că extindeți produsul și inspectați desenul.

 • Suprafața plăcii ar trebui să fie netedă fără nereguli.

 • Nu ar trebui să fie prezent Exterioară.

 • Când alegeți o pătură pentru copii, asigurați-vă că asigurați-vă că Produsul este plăcut la atingere și nu are Rs.

Asigurați-vă că luați în considerare designul camerei, astfel încât modelul să fie armonios în el. Alese în mod corespunzător într-o celulă luminos va deveni un punct evident al interiorului.

Utilizați în interior

Cea mai de succes opțiune de a folosi o pătură carcasă în stilurile interioare ca Provence și Țară. Dă setarea o completare, creează o atmosferă caldă și confortabilă. În decorarea strălucitoare a camerei, în mod armonios, se potrivește produsului cu un model de cușcă mare. Pentru designul luminos, acesta va fi acoperit cu o labară de culori.

V Clasic Interiorul este mai bine să utilizați produse de tonuri ușoare. Un astfel de model accentuează sofisticarea și eleganța camerei.

În stiluri moderne, cum ar fi High-tech, minimalism, Checkered Plaid arată foarte elegant, făcând atmosfera înconjurătoare caldă și confortabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: