Toate perne despre pisici

Toate perne despre pisici

Pisici – cele mai multe animale misterioase. Ei au, fără îndoială, o intuiție fină, ei să înțeleagă și să împărtășească starea de spirit a proprietarului, și tors lor poate lua stres și în jos calm. În același timp, nu există o creație mai directă – ei înșiși sunt potriviți pentru a obține o parte de afecțiune și să meargă dacă nu au nevoie de ea. Face o pisică ceva de făcut – ocupația este practic imposibilă.

Cu toate acestea, pisica poate fi găsită în fiecare a doua casă. Dacă nu există posibilitatea de a începe încă un prieten pufos, puteți să-l faceți singur – sub formă de pernă.

Particularități

Perne sub formă de pisică există mai multe proprietăți distincte.

 • Originalitatea. Astfel de produse sunt deosebit de distinse printr-un design neobișnuit, creativ și aspect amuzant – este greu de a fi trist, uitându-se la pisică!
 • Funcționalitate. Dacă alegeți o pernă a formei potrivite și cu o umplutură hipoalergenă de înaltă calitate, nu numai că vă va încânta, dar vă va ajuta să dormiți bine, nu numai acasă, ci în calea – într-o mașină sau în avion.
 • Universalitate. În ciuda „idle” frivol, Cowes sunt potrivite nu numai copiilor, ci și adulților.

Revizuirea speciilor

Este foarte dificil să acopere toate soiurile existente de perne – pisici. Este cel mai convenabil să clasificați modelele pentru materialul din care sunt făcute și cu scopul lor.

Prin material

Cea mai simplă separare este cusută sau produse conexe. Cu toate acestea, o astfel de clasificare nu este corectă, deoarece pernele coase și de la pâslă și din bumbac și din mătase și din multe alte materiale.

 • Perne de la pâslă – caractere mai dense, uzate, mai degrabă decorative, t. La. Nu este potrivit pentru somn. Simțitul este perfect ținut de formă, mai ales cu selecția corectă de umplutură. De la un astfel de material este mai bine să coaseți un model fără părți umplute mici. Urechile și picioarele sunt mai convenabile pentru a picta împreună cu corpul și capul pisicii. Cu cât elementul este mai mic, cu atât mai dificil îl va aprinde după cusături, T. La. Felt – Materialul nu Landy.

 • Lână – Tactil Fabric foarte frumos, moale și cald. Perna din ea va fi minunată. Datorită faptului că materialul este elastic, produsul poate fi dat orice formă – de la o îmbrățișare lungă de pisică într-o tetieră rotundă cu o față amuzantă și picioare lungi. Trebuie remarcat faptul că unele tipuri de fleece acumulează puternic electricitate statică, ceea ce înseamnă că produsul va trebui să se spală în mod regulat cu mijloace de lichid special pentru a neutraliza taxa. Prin urmare, trebuie să alegeți fie un material de umplutură care nu se teme de o mașină de spălat sau să coase din fleece nu este o pernă, ci un caz detașabil pe el, apoi în orice moment va fi posibil să o curăți fără a vă da rău produs.
Citește mai mult  Saltele de la producătorul maramax

 • Pentru produsele tricotate Se recomandă alegerea firelor moi, nu spinoase. De exemplu, cu prudență ar trebui să fie folosită lână curată – mai întâi, este disconfort la atingere, în al doilea rând, se așează în jos când se spală, adesea chiar și în apă rece.

 • Acrilic, bambus, bumbac, iris (câteva adăugiri) – Iată firele de la care frumosul moale și plăcut la pernele de atingere. Ele nu sunt deformate, nu se întind și nu dau contracție atunci când spălați. Pe panza din aceste fire, este convenabil de broderie – un pisăstat sau mustache Kitty.

Pentru numire și design

Este posibil să se împartă condiționat toate tipurile de perne de „pisică” pentru trei: pernă antistress, copii și interior. Primul scop este ușor combinat atât cu al doilea, cât și al treilea.

 • În modelele concepute pentru a lupta împotriva stresului, trebuie să existe o umplutură a unei anumite specii – fie în vrac, fie din bile sintetice sau altele, care pot fi ale mele și comprimate. Cazul trebuie să fie suficient de elastic pentru a nu fi deformat și nu pierde o vedere atractivă din cauza influenței externe.
 • Cazul de pernă interioară – canapea sau decorativă – Trebuie să aibă o durabilitate mai mare, să nu se întindă, să nu jur și să nu formeze o provocare. Dimensiunea acestor produse poate fi orice – de la categorisite rotund „gogoasa“ pentru rola lungă pe tot scaunul de canapea.
 • Produsele pentru copii se disting printr-o luminozitate mai mare, Design distractiv si abundenta de piese – lungi „imbratisat“ labe, se deplasează coada sau imens ochi. Pentru ei, bumbac și tricotaje va fi perfect adecvat, dar umplutura este mai bine să aleagă nu numai hipoalergenic, dar, de asemenea, având un efect antimicrobian. Apoi, copilul nu se risipi cu perna îmbrățișare niciodată!

Cum să-l faci singur?

O pernă sub forma unei pisici poate fi realizată în orice tehnică – SEW, link-ul, conectați ambele echipamente, broda .. Puteți aplica o imagine a unui animal pe pernă de forma tradițională pătrată sau dreptunghiulară, și vă poate da o fantezie sau, dimpotrivă, forma realistă a produsului este subliniată.

Citește mai mult  Lenjerie de pat Eurtight din Satina

Puteți face unul dintre eroii de multiplicare familiare – Cat Matroskin, Leopold sau Tom. Și vă puteți crea pisica – negru sau roșcată, care este cel mai place cel mai mult. În dummers și iubitori, thinkless poate fi albastru sau galben, sau dintr-o țesătură cu dungi de imprimare sau de mazăre.

subiecte de jucării de interior și interesant, care nu poate fi absolut nici o restricție numai în fantezia creatorului.

Se aplică o imagine în formă de siluetă feline sau propria sa robinet pe un caz de țesut poate fi folosind o vopsea acrilică șablon. In magazine specializate, un număr mare de șabloane gata făcute este vândut, dar poate fi făcută în mod independent și este în forma în care este necesar.

Dacă doriți să nu atragă o pisica, dar să-l facă, atunci ai nevoie de un model.

Este mai convenabil să o facă pe coșul de gunoi, dar orice hârtie este potrivit pentru lipsa. Folosind modelul finit, acesta trebuie să fie imprimate și tăiate sau redesenare pe scara în care este planificat perna viitor.

Selecția materialului pentru viitorul produs – caz este foarte important, trebuie să ia în considerare scopul său. Dormitul pe o pâslă sau de mătase perna va fi incomod, dar vălului sau tricotaje pentru acest obiectiv este perfect. Dar dacă este necesară decorarea interioară – o pernă decorativă, atunci este mai bine să alegeți o țesătură – simțită sau subsol va fi foarte bun. Ca umplutură, sinteturile sau holofibierul sunt adecvate în mod optim – ele sunt ecologice, hipoalergenice și nu prea susceptibile de a acumula praful.

Pentru a crea modele într-o cameră pentru copii puteți folosi lucruri de la care copilul a crescut. Este mai bine să aleagă pe cei care au o culoare interesantă și tactil tesatura placuta.

Toate părțile modelului ar trebui să fie aplicat pe suprafața greșită a materialului, se acoperă cu un creion sau o bucată de săpun și se taie, fără a uita despre cote pentru cusături. Apoi, piesele sunt tăiate și cusute fiecare, lăsând o zonă mică neobisorială – pentru o întoarcere și umplere suplimentară cu umplutură. Coaserea poate fi utilizată atât manual, cât și pe mașină de scris. Dacă conexiunea pieselor apare manual, cusăturile trebuie să fie făcute mici, frecvente, astfel încât minimul spațiului netituit rămâne.

După toate detaliile sunt cusute, răsucite și ambalate, acestea ar trebui să fie conectate unul la celălalt. Dacă este prevăzută decorarea pernei, se efectuează la sfârșitul ansamblului. Pisica pisică poate fi cusută sau trageți un marker sau vopsele imagene.

Citește mai mult  Care sunt capacele pe canapea și cum să le alegeți?

Dacă perna arată ca un animal, puteți coase hainele la el – costum, pantaloni sau fusta, decora arcul gâtului și t. D.

De asemenea, perna poate fi asociată – folosind un cârlig sau un ac. Dacă acele de tricotat sunt utilizate pentru a crea o pisică, apoi două pătrate, fie un dreptunghi, care ulterior se îndoaie în jumătate. Nu se recomandă să luați ace prea gros de tricotat, T. La. Panza se pierde, iar umplutura va fi vizibilă prin ea. Este mai bine să utilizați acele de grosime medie. Culoarea firului poate fi orice, puteți combina câteva nuanțe. Tricotarea unor astfel de perne este excelentă pentru „utilizarea” resturilor acumulate ale cluburilor.

Puteți tricota, combinând instrumente: De exemplu, produsul în sine este asociat pe acele de tricotat și piese mici – urechi, coadă – creați cu cârlig. Este interesant să se uite la pernele interioare, de asemenea, elemente decorative brodate sau felizate.

Pentru maeștri care dețin croșeți, pisica de tricotat va avea loc puțin diferit. Produsul inițial ar trebui să definească forma finală – o minge, un cilindru sau o figură diferită. Atunci va rămâne doar umplerea cu umplutura.

De asemenea, se uită foarte frumos la jucăriile asociate cu tehnici de amigur – Din motive, care sunt conectate ulterior, formând cifrele animalelor.

Așa-numitul „Babushkin” pătrat – motiv comun pentru tricotat placi și perne pătrate. Dar de ce nu o folosiți pentru a crea o pisică? Se dovedește atât produsul elegant, cât și foarte original.

Cea mai ușoară modalitate de a crea perne interioare neobișnuite este următoarea: În orice fotograf de imprimare pe imaginile de țesături ale pisicilor (sau memei amuzante cu participarea lor), tăiați în pătrate și creați o colecție de produse decorative. Astfel vor avea cu siguranță nimeni, iar pernele vor numi un zâmbet la fiecare oaspete din casă.

Exemple în interior

Există întotdeauna ocazia de a viziona exemple gata făcute și de a încerca să facă ceva pe ele.

 • Cute Familia Cat Decoreaza orice copii.

 • Cat tricotat carismatic este, de asemenea, luat în apartament, iar în țară, foarte frumos!

 • Nu este clar că această pisică este o imagine ireal, atât de realistă.

 • Original pentru a face un scaun din spate de un cuplu de pisici și de tine.

 • Aceste pisici moi pot fi chiar și răsucite în spatele cozile.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: