Toate perne despre tricotate

Toate perne despre tricotate

produse realizate manual, așa-numita lucrate manual, au fost la vârf de popularitate. Pălării tricotate, mănuși și pulovere făcute manual, zboară ca niște prăjituri fierbinți, în ciuda costului uneori considerabil.

Elementele de interior asociate cu ajutorul spițelor sau cârligului nu sunt mai puțin populare. Acestea sunt jucării și plite și pături, și, desigur, perne de diferite forme, culori și dimensiuni.

Avantaje și dezavantaje

Pernele legate de mână au atât avantaje și contra. Beneficiile includ mai mulți factori.

 • Hipoalergenic și ecologic din cauza firului din care sunt făcute. Ei se vor potrivi chiar și cei a căror piele este foarte sensibilă.

 • Firele pot avea o grosime diferită, astfel încât produsele sunt obținute cu densitate diferită. Datorită faptului că există o cantitate mare de materiale de umplutură, puteți ajusta moliciunea perna.

 • Au un aspect atractiv.

 • Aduceți la sediul confortului, senzație de căldură și lumină.

 • Combinat cu aproape orice stil în interior.

 • Poate fi o singură culoare sau multicolor depinde de fantezia producătorului. Și poate fi, de asemenea, netedă sau texturată.

 • Într-un singur produs este posibilă combinarea elementelor de țesături și tricotate. Perna poate fi accentuată cu funcțional (netedă, fără decorațiuni inutile) sau, dimpotrivă, decorativă, creată pentru accentul din interior.

 • Dacă există abilități minime de tricotat, pot fi create cu mâinile lor.

Produsele de la fire au dezavantaje:

 • Cele mai texturate modele spectaculoase nu vor permite utilizarea unei perne cu scop direct – pentru somn, deoarece este incomod să se stabilească+

 • Pernele de lână nu vor se potrivi cu persoane cu piele sensibilă, acest material este foarte alergic+

 • Pentru a spăla astfel de produse este greu, în special cei ai căror acoperire nu este îndepărtată, astfel încât praful, umiditatea se acumulează în ele, pot apărea mucegai și mucegai+

 • Emboss de ei praf este, de asemenea, dificil, deoarece există posibilitatea de a deteriora structura panzei de la fire.

Revizuirea speciilor

Perne, tricotate sau croșetat, pot avea absolut orice formă, dimensiune și culoare.

Citește mai mult  Ideal Standard toalete: modele și caracteristicile acestora

După tipul de produs

Condițional toate tipurile de perne tricotate pot fi împărțite în:

 • interior+

 • Proiectat pentru somn+

 • jucării.

Primul poate fi asociat cu utilizarea diferitelor modele complexe, au o textură neobișnuită și elemente decorative – nasturi, arcuri, margele mari de lemn, sticlă sau plastic. Ele nu sunt destinate pentru somn, dar numai pentru a decora interior – canapele, scaune, pervaz și alte.

Deoarece funcția lor este numai frumos minte, ele nu sunt atât de sensibile la poluare, cum ar fi acele modele pe care dorm.

Adesea pentru pernele de canapele creează capace tricotate detașabile, astfel încât acestea să poată fi îndepărtate și înclinate sau curățate.

Modelul care poate fi conectat la panza este aleasă în funcție de scopul produsului, ci și de grosimea firului. Cele mai des utilizate panglici, Arana (țese bizare de toate tipurile de hamuri), precum și modelele în care balamalele faciale și nevalide alternative, datorită cărora dungi uniforme, pătrate, romb și chiar cercuri sunt pe canvază. Perne-noduri arata foarte frumos, modelul pe care a fost creat ca urmare a unei slăbire dificilă a hamurile.

În ceea ce privește pernele, destinate somnului, capacele tricotate pentru ele trebuie să fie netede. Pentru designul unor astfel de modele, un maxt de măturătoare, orez sau perle (dacă vorbim despre produse legate de ace). În ceea ce privește activitatea de croșetat, ele vor fi bune, care sunt conectate prin coloane obișnuite, fără Nakid, cu una sau două nakids, fără a adăuga un număr mare de elemente ajurata. Arată specios țesut tunisian. Perne conectate de la motivele „Babushkin Square” sunt foarte frumoase, dar nu este întotdeauna convenabil pentru ei.

Jucăriile pernelor sunt proiectate în primul rând pentru copii. Băieți cu plăcere jucând cu arici tricotați, urși, iepuri, pisici și pui. Cu toate acestea, unele creează jucării uimitoare capabile să decoreze orice cameră. TOYING INTERIOR – Dezvoltarea rapidă a direcției de lucru.

Prin material

Firele de tricotat pot avea o grosime complet diferită. Densitatea pânzei depinde de aceasta, selecția modelului (unul care arată bine pe firele fine nu poate fi probabil să arate ca fire groase). Începătorii sunt mai bine să se antreneze pe produse de la îngroșarea firelor. În primul rând, datorită diametrului mare, procesul de tricotat va merge mult mai repede și este la un astfel de fir, că modele simple, cum ar fi orezul sau împerecherea perlă, precum și alternanța buclelor faciale și insolubile arată mai texturate.

Citește mai mult  Afișe în interior bucătărie

În ceea ce privește tipul de fire, cele mai populare acrilice, de bumbac, bambus, o varietate de fire de amestec, eventual cu un adaos mic de lână.

lână curată nu este recomandată din două motive: allergity ridicat și tendința la o contracție puternică după spălare, chiar și în apă rece.

Fire tricotate potrivit pentru crearea de role și tampoane de pernă. Este elastic și întins, și, prin urmare, produsele de la acesta vor păstra aspectul original pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru înregistrarea jucării pentru copii, fire „Furtunul“ este extrem de popular. Este absolut defecte vizibile nu mici în tricotat, și din cauza interesante sale și textura originală, este ideal pentru renunțarea la „lână“ de fiara. „Iarba” arată bine în combinație cu fire de orice culoare și grosime. Și copiii iubesc invariabil firele de pluș și produsele de la ea, deoarece este incredibil de moale și plăcută la atingere – matasos, blând, cald.

Cu câțiva ani în urmă, popularitatea a dobândit un fir foarte gros, tricotat din care se așteaptă ca fie cu numărul de tricotat 20, fie mai mult, fie cu mâinile. Astfel de perne arata foarte eficient, iar ambele in combinatie cu o placa de împerechere similara si singuri. Un alt avantaj este capacitatea de a lega o astfel de pernă literalmente într-o oră și jumătate.

Opțiuni de proiectare

Este dificil să vă imaginați cât de multe opțiuni pentru proiectarea pernelor tricotate există astăzi. Într-un singur, tehnicile amigurum pot fi create, se pare că toate animalele celebre – de la o vacă la vulpe. Perne incredibil de frumoase sub formă de floare, cel mai adesea ei tricot croșetați din motive multicolore petale. În centrul „petalelor” sunt conectate printr-un buton mare, poate fi legată și cu fire.

Citește mai mult  Design de bucătărie în casa din seria P-44

Perne perne sunt plăcute, inclusiv tricotate. Ele sunt create cu ajutorul unui cârlig, dar unele pot asocia ambele părți ale unui cerc și ace. Filler pentru o astfel de pernă va fi, aparent, astfel încât gogoasa este rotund. Același lucru este valabil pentru orice alte cushops sub forma unui cerc sau oval, de exemplu, dovleci, soare, mere. Elastice Hollofiber sau Syntputs sunt perfecte pentru ambalare.

Frumos uita la seria de perne. De exemplu, 2 pătrat, 2 rotund, cu role, erodate în aceleași culori și modele. Ele se pot apropia de umbra mobilierului pe care se află, sau, în mod contrar, contrastul puternic cu ea.

perne de Anul Nou, deși luna mai relevante pe an sunt foarte populare, atât sub formă de cadouri și sub formă de cumpărături pentru casa. Stele, pomi de Crăciun, Moș Crăciun îngheț, cerbi, chiar si cu sania – toate acestea pot fi tricotate cu tricotat și de croșetat.

Sfaturi pentru alegerea

Decizia privind modul de decorare a camerei, nu numai preferințele personale ar trebui luate în considerare, ci și condiții de viață obiectivă: prezența copiilor tineri, animale de companie, posibilitatea de spălare frecventă a produselor cu ardere rapidă și multe altele.

Este mai bine să alegeți modele cu capace tricotate detașabile, astfel încât să le puteți curăța separat.

Dacă vorbim despre achiziționarea unei perne de jucărie cu o formă complexă – un leu, un tractor sau o cochilii, atunci trebuie să vă gândiți cum să spălați produsul. Cu fabricarea independentă, ar trebui să alegeți un material de umplutură care nu se teme de mașină.

Exemple frumoase

Și acum vom admiram mai multe opțiuni interesante pentru perne tricotate:

 • Perna cu pompons – idee grozavă pentru decorarea camerei+

 • Modele simple, dar spectaculoase de Anul Nou+

 • Consumul de timp și produsul foarte frumos va deveni un accent luminos în interior+

 • Câinele drăguț tricotat nu va lăsa pe nimeni indiferent+

 • Funny Family Owls sosesc în fiecare casă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: