Tot ce trebuie să știți despre postere

Tot ce trebuie să știți despre postere

Posterele sunt lucrări moderne care pot fi folosite pentru a decora orice premise. Acum există un număr mare de postere diferite. Astfel încât toată lumea poate alege ceva interesant pentru ei înșiși.

Ce este?

Poster Apelați un poster frumos frumos decorat. O imagine mare într-o astfel de imagine poate fi completată cu inscripție sau text tematic. Atârnă pe pereții în apartamente, case și chiar birouri. Posterele interioare sunt capabile să decoreze orice cameră și să o facă mai luminoasă.

Vintages picturile sunt acum foarte populare. Ele arată destul de neobișnuit și vă permit să accentuați caracterul și hobby-urile proprietarului apartamentului.

Istoria apariției

Afișe pentru a atrage atenția oamenilor a început să fie folosit de multe secole în urmă. Primele imagini similare au apărut în Egiptul antic. Apoi, la posterele descrise portrete ale sclavilor runaway. A ajutat la capturarea lor.

Romani vechi și grecii au folosit astfel de desene pentru publicitate. În plus, a apărut în Grecia antică că au apărut primele postere publicitare.

Postere complete au apărut mult mai târziu. Primul poster a fost creat în 1482. A fost extrasă prin ordinul unui comerciant pentru cărțile publicitare. Dar posterele nu au primit popularitate la acel moment.

Producția de postere la scară largă a fost stabilită numai în mijlocul secolului al XIX-lea. Apoi una dintre litografiile franceze a decis să deschidă un atelier mic la Paris, specializat în fabricarea posterelor. Această companie are un mare succes. A existat un număr mare de postere luminoase. Fiecare dintre ele arata ca o adevărată operă de artă. Este demn de remarcat faptul că toate afișele de la momentul au fost efectuate manual. Prin urmare, crearea lor a fost mult mai mult decât acum.

Până la sfârșitul secolului al XIX-lea, postere au început să fie utilizate nu numai ca postere, dar, de asemenea, ca mijloc de publicitate diverse servicii și bunuri. În același timp, afișele au început să se aplice în mod activ în Imperiul Rus. În secolul al XIX-lea, a existat chiar și o expoziție mondială de postere și afișe.

De-a lungul timpului, postere au devenit utilizate în mod activ ca un mijloc de agitație politică. Primul care a făcut franceză. Odată cu începutul primului război mondial, postere a început să folosească, în scopul de a se agite baieti tineri voluntari pentru a merge pe front.

În URSS, în prima jumătate a secolului al XX-lea, un număr mare de afișe de campanie, de asemenea, produs. Ei au chemat pe oameni să învețe, de muncă și de a apăra patria lor. Posterele au fost cât mai simplu posibil și clar. Ca o regulă, au fost realizate în culori strălucitoare.

Odată cu începutul al doilea război mondial, un număr mare de afișe anti-fasciste au început să apară. Ei, de asemenea, a cerut oamenilor să lupte împotriva armatei lui Hitler, atât în ​​față cât și în domeniul.

După sfârșitul războiului, cele mai multe țări axat pe dezvoltarea propriei economii. În acest moment, afișe publicitare tapet au devenit populare din nou. În plus, un număr mare de postere par să se ocupe cu diverse probleme sociale.

Acum, popular, cu atât afișe publicitare și interioare. Pentru a decora incinta, sunt folosite nu numai postere moderne, dar, de asemenea, produse în stil retro.

Revizuirea speciilor

În lumea modernă există o mare varietate de tipuri de afișe.

De destinație

În primul rând, este de remarcat faptul că toate acestea sunt împărțite în mai multe categorii pentru numire.

 • Publicitate. Astfel de postere sunt folosite pentru a face publicitate unor articole, produse sau servicii. Ei descriu lucrurile la fel de atractive și cheamă consumatorul să le folosească. De regulă, astfel de postere completează semnătura tematică și toate informațiile necesare despre produs.
Citește mai mult  Instalații pentru Geberit WC: Caracteristici, tipuri și dimensiuni

 • Eveniment. Această categorie include diverse postere care solicită vizitarea expoziției, a concertului sau a evenimentului sportiv. Ele sunt atât luminoase cât și decorate cu o mulțime de piese mici și minimaliste.

 • Instruire. Postere similare se bucură de asemenea de o mare popularitate. Ele conțin de obicei un fel de informații de instruire. Astfel de postere pot fi situate într-un copil sau desktop. În plus, acestea sunt adesea folosite în școală. Ele pot fi găsite în dulapurile matematicii, geografiei, chimiei și limbii străine.

 • Decorativ. specii, peisaje urbane, culori sau reproduceri chiar de picturi celebre pot fi folosite pentru a decora interiorul. Astfel de afișe sunt de obicei imprimate pe panza.

picturi modulare arata foarte frumos. Ei atârnă de obicei pe perete in camera mare.

 • Autor. postere similare sunt adevărate opere de artă. Ele reprezintă aproape aceeași valoare ca și picturi ale unor artiști moderni.

Oricare dintre aceste postere pot fi folosite pentru designul interior.

Conform metodei de fabricație

postere moderne pot fi, de asemenea, împărțite în mai multe categorii, prin metoda de fabricație a acestora.

 • Desenat de mână. În acest fel, au fost create primele afișe. Acum, postere cu propriile lor mâini, aproape nimeni nu creează, pentru că este un proces destul de laborios. Cel mai adesea postere trage pe calculator, și apoi imprimați.

 • Screen-silkographers. Seturile de șabloane standard sunt utilizate pentru a crea astfel de postere. Prin urmare, să le facă cu propriile lor mâini poate chiar o persoană care nu are talentul artistului.

 • Imprimate. Posterele imprimate luminoase sunt ieftine și atrage imediat atenția. Posterele moderne sunt cel mai adesea create în acest fel.

Mă întreb posterele făcute de mâinile lor. Astfel de postere interioare se disting prin originalitate și transmit caracterul și hobby-urile.

Potrivit complotului

Posterele existente pot fi, de asemenea, împărțite în mai multe categorii, concentrându-se asupra a ceea ce este reprezentat asupra lor.

 • Flori. Cele mai multe ori pentru designul interior, sunt utilizate postere neutre cu imagini de diferite culori. Astfel de postere se potrivesc perfect în cele mai moderne stiluri. De regulă, posterele florale sunt plasate în cadre simple. Ele pot fi atât metalice cât și din lemn. Cel mai adesea, imagini de bujori sau trandafiri sunt folosite pentru a decora interior.

 • Citate. Postere cu diverse expresii cyboard sau citate motivante sunt de asemenea populare. Ele pot fi scrise atât în ​​limba rusă și într-o limbă străină.

Înainte de a alege un poster, este foarte important pentru a afla exact ce se imprimă.

Postere cu inscripții frumoase sau motivante, de regulă, sunt plasate în biroul de lucru sau camera de zi.

 • Epocă. postere stil retro, de asemenea, la fel ca mulți. Pentru decorarea camere, postere în stilul de constructivismului rus din anii 1920, tăierea de ziare vechi, articole interesante sau fotografii de actori și cântăreți populare pot fi folosite. Bărbații și adolescenți, cum ar fi postere cu imaginea fetelor în stilul Pin-Up. Acestea arata foarte luminos și frumos.

 • Joc. In camera copiilor sau dormitorul unui amator adult de jocuri pe calculator, puteți aranja un poster elegant jocuri. Afișele cel mai bine stilizat arata cel mai bine.

 • Desen animat. Postere cu imagini de personaje preferate din anime sau desene animate, de asemenea, se potrivesc perfect în interiorul dormitor sau camera de zi. Fanii filmului vor dori, de asemenea afișe cu imaginea personajelor din filmele Marvel, povestiri Harry Potter sau postere cu figuri de film vechi.

 • abstracțiune. arte moderne în stil abstract poate deveni, de asemenea, un decor minunat al camerei. Ei se vor bucura de cunoscători de artă.

Astfel de afișe se va potrivi bine în interiorul camerei realizate în stilul de minimalismul, Loft sau Modern.

 • Blueprints. Iubitorii de accesorii de epocă, cum ar fi postere cu imaginea diverselor desene. Ele sunt simple, dar în același timp foarte atractiv. Puteți găsi desene de structuri arhitecturale, avioane sau mașini. postere la modă de acest tip sunt perfect combinate între ele.

Cel mai bun dintre toate, se încadrează în interior în stil mansardă sau Provence.

Iubitorii de turism pot fi situate la domiciliu vechi sau moderne hartă a lumii. Un astfel de afiș va arăta foarte mult în camera de zi, hol sau desktop.

Citește mai mult  Perdele ușoare pentru camera de zi: Ce sunt și cum să alegeți?

Nuanțele pentru copii

Pentru a alege afișul perfect pentru camera sau birou, trebuie să ia în considerare mai multe puncte principale.

 • Stilul camerei. Aceasta este una dintre cele mai importante criterii de atenție la plată. Stres farmecul stilului de Provence va ajuta la postere simple, cu imaginea de flori sau clădiri vechi. interior în stil Loft este cel mai bine completat de fotografii și afișe vechi.
 • Dimensiuni. postere de interior nu ar trebui să fie prea mare. Alegeți dimensiunea standurilor poster, concentrandu-se pe caracteristicile de plasare a acesteia. În cazul în care camera va fi un set de imagini, imaginile sunt în valoare de mici cules. După ce a decis să stea un poster pe perete, de preferință este în valoare de plată o copie mare.
 • Calitate. Astfel încât posterul nu a dispărut pentru o lungă perioadă de timp și întotdeauna a arătat bine, atunci când cumpărați, trebuie să acordați atenție calității sale. Comandarea produsului, trebuie să vă uitați la reputația companiei, care este implicată în producția de postere.

Posterul ales corect va fi încântat să vă rugăm toți vizitatorii la domiciliu sau apartamente.

Crearea ideilor o face singur

Posterele originale se pot face cu propriile mâini. Procesul de creare a unor astfel de bijuterii interioare este capabil să captiveze atât adultul, cât și copilul.

Posterul stilului de patch-uri

Imaginea sa originală poate fi ușor făcută într-o jumătate de oră. Următoarele materiale sunt utilizate pentru muncă:

 • Dens colorate sau tăieturi din busteni vechi+
 • Hârtie albă strânsă+
 • Foarfece și lipici+
 • creion.

  Procesul de creare a unui elegant arata poster foarte simplu.

  1. Pentru a începe cu, hârtie de culoare ar trebui să fie tăiate în triunghiuri plate. Pentru a face posterul finit să arate original și interesant, puteți folosi hârtie de diferite culori.
  2. Apoi, toate triunghiurile trebuie să fie descompuse pe o foaie albă de dimensiuni adecvate. Ele pot fi puse în ordine aleatorie sau pot folosi pentru a crea un ornament bine gânditor. Dacă se dorește, locația cifrelor poate fi etichetată cu un creion.
  3. Decizind cu un model, trebuie să lipiți aceste triunghiuri la o bază de hârtie.

  Desenul gata trebuie introdus în cadru. Poate fi atât alb, cât și colorat.

  Desen abstract

  Creați un poster simplu într-un stil similar este, de asemenea, destul de simplu. Tot ce trebuie să facă este un pic de timp liber și inspirație.

  Puteți descrie o astfel de imagine. Cel mai adesea maeștri novice cu vopsele colorate trage linii, pete și forme geometrice simple.

  Materiale pentru crearea unei imagini care merită alegerea, concentrându-se pe culorile camerei în care va fi posterul.

  Grafică

  Frumos va arăta și poster tras în stil grafic. De asemenea, poate crea cu ușurință oameni care nu au nici o atitudine față de artă. Tot ce este necesar pentru a lucra – marcator și conducător.

  Înainte de a începe să creați un proces creativ, trebuie să decideți pe o schiță adecvată. Imaginea este trasă de mișcări îngrijite. Se compune din linii netede. Ready poster se potrivește perfect în interiorul camerei în stilul minimalismului sau a mansardei.

  Poster cu gradient

  Pentru a crea un astfel de poster, veți avea nevoie de: Bucată de vopsele groase de hârtie și acuarelă. Culori pentru a crea un desen, puteți alege orice. Principalul lucru este că sunt bine combinate între ele.

  Un poster elegant de acuarelă se face foarte simplu. Mai întâi trebuie să umezi o foaie de hârtie cu apă. După aceasta, este necesar să se aplice straturi de vopsea. Între ele ar trebui să fie tranziții netede. Face o greșeală, creând un astfel de poster, aproape imposibil.

  Principalul lucru nu este să-l puneți prea mult pe perie și să nu-l cheltuiți prea mult de multe ori. Acest lucru poate duce la faptul că hârtia se rupe pur și simplu.

  Desenul gata trebuie să se usuce bine. După aceea, acesta poate fi introdus în cadru și se blochează pe perete.

  Citește mai mult  Corner bucătării Hrușciov : soiuri și recomandări pentru alegerea

  Poster cu constelație

  Perfect se potrivesc în orice interior și postere cu imaginea de stele. De regulă, oamenii sunt aplicați pe suprafața desenelor poster ale constelațiilor zodiacale. Face față creării unei astfel de imagini este foarte simplă.

  Mai întâi trebuie să pregătiți baza pentru poster. Trebuie să fie vopsită în albastru, purpuriu sau albastru închis. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza atât vopsele delicate de acuarelă, cât și acrilic. După aceea, pe Internet trebuie să găsiți o imagine a unei constelații potrivite. Această imagine trebuie transferată în hârtie. Pentru desenarea stelelor, nu sunt necesare abilități artistice speciale. Poate face față acestei sarcini poate cineva. Puteți folosi în munca dvs. ca vopsea albă și argint.

  Desenul gata poate fi suplimentat cu liniuțe subțiri și puncte albe. Frumos pe fundalul posterului va arăta și o inscripție tematică.

  Cum să atârnim?

  După cum ați cumpărat un poster adecvat sau făcându-l cu propriile mâini, trebuie să vă gândiți la locul în care merită agățat. Postere sau kituri întregi din mai multe imagini pot fi în următoarele locuri.

  • Deasupra patului. Poster trebuie să stea destul de înalt. Este necesar să o aveți astfel încât imaginea din cadru să nu poată fi întâmpinată accidental cu mâna.

  De regulă, posterul este agățat în 20-30 de centimetri de la cap.

  • Deasupra canapelei. Posterul elegant poate fi, de asemenea, atașat pe peretele deasupra canapelei. Va fi frumos să priviți atât un poster mare, cât și câteva mici. Este necesar să le avem la aceeași altitudine.

  • Deasupra desktopului. Acesta este unul dintre cele mai populare locuri pentru a găzdui postere moderne. afișe elegante, cu inscripții motivaționale atârnă de obicei, pe desktop. În plus, pot exista, de asemenea, postere elegant și minimalist.

  • Pe coridor. Într-un coridor mare, cu pereți de gol, va fi, de asemenea, un loc pentru un poster elegant. Acesta poate fi agățat vizavi de ușa de la intrare sau de lângă oglindă. Puteți utiliza postere cu desene abstracte, imagini de animale sau orașe pentru a decora coridorul.

  Înainte de agățat poster pe perete, acesta trebuie plasat în cadru și sub sticla. Acesta va proteja produsul de la deformarea și face mai elegant. Cu toate acestea, în cazul în care imaginea a fost inițial imprimat pe panza, ea nu are nevoie de nici un cadru.

  Exemple frumoase în interior

  Asigurați-vă că afișul este modern, un decor minunat pentru orice cameră, puteți, uita la exemple frumoase.

  Postere alb-negru

  postere monocrom cu design elegant se potrivesc perfect în orice interior. imagini alb-negru de animale drăguț arate bine pe fundalul peretelui luminii. Se pune astfel de modele modulare stă unul lângă altul. În acest caz, ei vor crea o compoziție mare.

  fotografii de familie

  Fotografii pe care cele mai apropiate sunt apropiate, de asemenea, de multe ori imprimate pe afișe. Aceste imagini arata perfect în camera de zi. Le puteți aranja, de asemenea, deasupra canapelei. Pentru design interior este în valoare folosind mai multe postere de diferite forme și dimensiuni.

  Folosind postere atunci când se face o casă sau birou este o modalitate simplă de a schimba camera, fără a cheltui o gramada de bani.

  Un idei și mai interesante cu privire la modul de a face afișele originale cu propriile mâini, veți învăța uitându-vă la următorul videoclip.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: