Totul despre Bomboane de lenjerie de pat

Totul despre Bomboane de lenjerie de pat

O persoană își petrece aproape o treime din întreaga viață. Prin urmare, este important nu numai cât de mult timp am dormit, dar, de asemenea, ceea ce facem asta. La urma urmei, calitatea somnului depinde în mod direct de calitatea lenjeriei de pat. Ar trebui să fie confortabil și confortabil. Rafturile magazinelor textile de acasă sunt umplute cu seturi de lenjerie de pat dintr-o varietate de producători: atât interne, cât și străine. Printre produsele importate sunt din ce în ce mai populare kituri ale producției turcești, deoarece toată lumea cunoaște calitatea ridicată a țesuturilor din Turcia.

descriere generala

Turcia a fost de mult timp renumită pentru producerea de îmbrăcăminte de bumbac și textile. Modelele se disting printr-o calitate excelentă și de o varietate de desene. Și din cauza fabricii mari de concurență între ei, prețurile textilului turc sunt foarte democratice. Una dintre aceste fabrici de textile este bomboane, a căror seturi de lenjerie de pat Putem observa în multe magazine de produse textile de origine rusă. Această companie a existat mult timp pe piața internă și a reușit deja să câștige reputația producătorului de produse de înaltă calitate.

Lenjerie de pat din marca Bomboane (Producator – Turcia) are o selecție largă de culori și dimensiuni. În producție, țesături naturale sunt utilizate (până la 80% bumbac). Satin servește materialul principal pentru cusut. Acest material are o serie de avantaje din cauza care lenjerie de pat din satin ofera oamenilor de somn puternic și senzații tactile plăcute:

 • Are o textură strălucitoare, corp delicat, plăcut+
 • Datorită țeserea speciale de filamente de bumbac, materialul este foarte puternic și nu-și pierde dimensiunea după spălare+
 • Dublu-permeabile+
 • Acesta este considerat ecologic și nu provoacă reacții alergice+
 • Țesătura nu lâncezesc și nu este îndepărtat (temperatura de spălare este de 40 de grade pe modul delicat)+
 • nu de alunecare de mătase, deși la fel fina si matasoasa+
 • În timpul utilizării, aceasta nu se produce, după spălare nu necesită călcat+
 • Are un mic higroscopicitate (absoarbe umezeala).

Prețul produselor din satin este destul de mare, cu toate acestea, în timpul operațiunii, vă va asigura că banii au fost în valoare de.

Recent, în magazine sunt falsuri de lenjerie din Turcia. Este mai ieftin decât și lures cumpărători. Cu toate acestea, calitatea acestor produse este un ordin de mărime mai mică, deoarece o astfel de lenjerie de pat se face de impurități din țesuturi naturale și sintetice. Pentru a nu da peste un fals, trebuie să acorde o atenție la câteva detalii importante.

 • ambalaje bun (pungă transparentă în cutie cadou)+
 • Disponibilitatea de etichete cu o fotografie de lenjerie de pat, numele companiei bomboane și compoziția kit+
 • Nu trebuie să existe nici un miros sintetic, ca atare, lenjerie de corp poate provoca alergii.
Citește mai mult  smart toalete: caracteristici și prezentare generală a producătorilor populare

   Întoarceți materialul la atingere. Satin – un material destul de dens cu o suprafață lucioasă facială. Răsfoiți calitatea cusăturilor (acestea trebuie să fie chiar), precum și prelucrate de la marginile. Culoarea prea saturate de produs vorbește despre adăugarea chimiei la compoziția sa, care scutură repede sau vopsea piele. Pentru a verifica, trebuie să-și petreacă mâna. În cazul în care o pistă de culoare a rămas la îndemână, atunci o astfel de kit este un mai bine să nu luați.

   Aderarea la aceste recomandări simple, puteți cumpăra bomboane de lenjerie de pat de calitate originală.

   O varietate de sortimente

   Datorită selecție largă de culori și dimensiuni de seturi lenjerie de pat de bomboane, puteți ridica un set de oricine familia: fiul sau fiica, părinții, soția sau soțul. Printre opțiunile de proiectare există seturi cu modele geometrice, ornamente florale, modele clasice. Toate seturile sunt realizate într-o schemă de culori plăcută, care afectează împăciuitor corpul uman.

   Vă invităm să vă familiarizați cu varietatea sortimentului de bomboane.

   • Bomboane „Confort“, cu ornament floral. Setul luminos de culoare roșie va deveni un decor de dormitor prezent al unui cuplu tânăr. Mărime – Euro (capac carpetă – 200×220 cm, foaie – 220×240 cm, 2 pillowcases la 50×70 cm și 2 până la 70×70 cm). Kit-ul merge în frumos cadou de ambalaj.

   • Bomboane de moda CANFB018. Set de lenjerie de pat elegant de albastru-dungat. Perfect potrivit pentru apartamentul burlacului. Kitul Euroraritiei, care include 2 perne de 70×70 cm și 2 perne 50×70 cm, foaie pentru 220×240 cm și un capac de ploaie pentru 200×220 cm. Frumos ambalate într-o cutie de cadou, perfect pentru un prieten cadou.
   Citește mai mult  Set Corner în design bucătării 9 kV. M

   • Bomboane de moda CANFB025. Set delicat cu un imprimeu floral – o opțiune excelentă pentru un dormitor fete, el transformă camera si se adauga confortul ei. Dimensiune Kit – Euro. Vânzarea produselor în cutie cadou.

   • CAN062. Cute kit satin bilateral pentru un loc de 1,5-pat. Culoarea Interesant este perfect pentru dormitorul copiilor. Pe de o parte, lenjerie de corp alb are un mic stele de stele, cu cealaltă, este albastru, cu mai multe imagini de ursi polari. O astfel de set de dori cu siguranta copilul tau. Capac carpetă – 150×215 cm, foaie – 150×220 cm: Dimensiuni. Sunt 2 fețe de pernă la 70×70 cm.

   • Bomboane. Cute bilateral Set albastru. Pe de o parte a decorat cu inimi, pe de altă parte – modele geometrice. Transformați orice cameră doamnelor. Dimensiune – Euro.

   Toate paturile de bomboane de pat sunt realizate din satin (tip bumbac), care este adesea confundat cu un flinic. Ambele materiale se încadrează în tipul de țesătură de bumbac, acestea au caracteristici similare, din cauza care apare confuzia. Cu toate acestea, satin comparativ cu flinic are o suprafață mai netedă și blând, și este, de asemenea, mult mai rezistent la uzura (până la 300 rezistă styrices).

   Un set de lenjerie de pat din satin arata scump si ofera interiorul camerei de lux.

   Examinați recenzii

   Bomboane de lenjerie de pat, au arătat că cumpărătorii sunt, în general, mulțumiți de achiziția lor. Acestea notă calitatea excelentă a coaserii produsului (linii duble, cusături netede, fără fir și t. D.), senzații plăcute în timpul odihnei. Satin se distinge prin moale și netedă. Pe astfel de foi este foarte frumos să dormi. Încă cumpărătorii au remarcat diversitatea gamei, care a fost foarte mulțumită de ei în timpul achiziției, deoarece multe seturi au fost destinate unui cadou și este întotdeauna frumos să puteți alege din ceva. Un plus excelent în acest caz este prezența ambalajului cadou.

   Citește mai mult  Butelii Dimensiuni: Ce se întâmplă și cum să alegeți?

   Hosteasa a remarcat că, chiar și după multe stiluri (40 de grade într-un mod delicat de spălare), rufele nu au plecat și nu și-a pierdut culoarea inițială. Chiar mai mulțumit că lenjeria de corp se usucă repede și nu necesită călcarea ulterioară. Pe baza recenziilor revizuite, se poate concluziona că cei care au reușit deja să cumpere un set de lenjerie de pat de la producătorul turc de bomboane, mulțumiți de lucrul dobândit.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: