Totul despre bucătării non-standard

Totul despre bucătării non-standard

Dacă vorbim despre proiectarea o bucătărie, atunci apar întotdeauna multe întrebări. Unii nu știu cum să se extindă toate elementele corecta din cauza faptului că camera lor de bucătărie are o formă non-standard. Acesta este prezent la o dată 5 și chiar 6 colțuri. Alții doresc într-o bucătărie standard, pentru a portretiza un finisaj non-standard. Și în asta, și într-un alt caz, este necesar să se gândească cu atenție.

Ce este?

Cauza rădăcină Când proprietarii doresc să înceapă un finisaj, unde va fi prezent o formă non-standard de spațiu de bucătărie – prezența unei forme neregulate. Există multe astfel de cazuri. Când obțineți o casă sau un apartament și în ele singurul loc pentru a aranja bucătăria este, de exemplu, o cameră triunghiulară, atunci puteți pierde greutatea ușor. Da, casa ta este ridicolă, dar ieșirea trebuie găsită în vreun fel. Puteți face bucătărie non-standard și surprindeți pe toți.

O versiune și mai deplorabilă este atunci când bucătăria are o dimensiune de aproape 20 kV. M. Aici nu știți cum să puneți mobilierul deoarece camera are două unghiuri descoperite sau forma unui trapez. O problemă mai frecventă este relevanța insuficientă în reamenajarea întregului spațiu – începând cu bucătăria și terminând cu alte camere. Cauza îngrijorării poate fi numeroase deschideri de ferestre și descoperă pereți.

Prin urmare, cei care au întâmpinat aceste întrebări, trebuie să se oprească mai întâi aduce panică, apoi stai jos și să se gândească design original. Poate se dovedește că sediul dumneavoastră non-standard va deveni un plus, și veți obține beneficii enorme ca urmare a identificării rezervelor ascunse. Cel puțin prietenii sau cunoscutii vor fi cu amabilitate să te invidiez.

deplasare neobișnuită bucătărie

Atunci când o persoană vede exemple concrete, cu o descriere detaliată, el începe să înțeleagă modul în care el acționează în continuare. Luați în considerare diferite opțiuni pentru planificare.

Bucătărie-trapez

Când aveți o bucătărie-Trapez, atunci nu se poate ajunge oriunde. Deci, pur și simplu ridica designul cel mai profitabil și frumos.

Bucătăria stabilit împreună cu zona de lucru și chiuveta poate fi pus sub forma literei În locul în care colțurile sunt egale cu 90 de grade. Plasați zona de luat masa de-a lungul peretelui tesite. Pentru comoditate, montați un tabel care este de obicei plasat în vagoane.

Una din partea lui l-a lăsat să stea pe două picioare și să atașeze altceva la mecanismul special de pliere la perete.

Dacă va interfera cu gătitul, va fi posibil să o eliminați pentru o vreme.

În cazul în care există o deschidere de ferestre, faceți un colț verde al plantelor de plante (din nou, dacă zona permite). În bucătăria trapezoidă, puteți utiliza deschiderea ferestrei pentru a găzdui zona de luat masa în el. Se pare foarte originale.

Bucătărie triunghiulară

Nu disperați și gândiți-vă Prezența unei bucătărie triunghiulară este o opțiune de pierdere. Aici, desigur, există unele dezavantaje – aceasta este complexitatea alegerii unui set cu cască de bucătărie (va trebui să fie personalizată) și plasarea aparatelor de uz casnic. Dar amintiți-vă că toate problemele sunt rezolvate. În această situație, mai bine aplicați legea triunghiulară;. E. În cazul tău, un „triunghi de lucru“ clasic al plasarea de spălare, plăci și frigidere sunt deja stabilite, și aveți un punct de pornire. Și apoi acționează în gustul tau.

În cazul în care bucătăria are forma unui triunghi dreptunghiular puternic alungit, apoi 2 elemente (de exemplu, o placă și chiuvetă), loc pe de o parte.

camera Polygonal

Ai o cameră de bucătărie de o formă poligonală cu simplu teșite? Atunci ar trebui să știi că este imposibil să se suprasarcină astfel de accesorii de spațiu și mobilier.

Încercați să aplice fațade lucioase într-o cameră pentagonală sau hexagonală, care schimbă percepția pereților din jur. Și iluminatul natural va completa efect.

Nu uita despre mobilier. Acesta trebuie să fie corect aranjate.

Se separă partiția bucătărie (Acesta poate consta din sticlă sau din material mai severe) și puneți un set de bucătărie după. Deci, vei primi spatiul de forma dreapta. Acesta poate fi amenajat o zonă de relaxare și o sală de mese.

bucătărie prea mare în formă greșită creează probleme cu un aranjament, care, uneori, nu rezolva chiar experți. Astfel de proiecte apar rar. Atunci când se analizează mai aproape, unele zone par nejustificat de largi, altele sunt prea înguste. Și totuși, vă puteți transforma aceste dezavantaje, dacă instalați în mijlocul rack de bucătărie cu suprafețe rotunjite.

Acesta va distrage atenția de la colțuri suplimentare.

Puteți comanda, de asemenea, un set de căști în zig-zag, cu forme rotunjite.

Finanțe toate acest bar splendoare. îndoituri moi adaugă la alte elemente de interior: ceas, masa, scaune de bar.

După cum se poate observa din exemple, nu ar trebui să vă supraîncărcați cu idei inutile. Întotdeauna toate complexul de calibrare se dovedește a fi destul de simplu și ușor de înțeles. Aplicați un pic de fantezie, iar bucătăria ta va deveni cel mai bun pentru tine în lume.

Varietatea de opțiuni de design

O abordare creativă la aranjamentul de orice interior bucatarie va rezolva multe probleme. Dimensiunile bucătăriei nu sunt întotdeauna mulțumit cu proprietarii, și ei încă mai doresc să creeze un confort în acest loc. Pentru a atașa contoare prețioase la spațiile non-standard, puteți utiliza un balcon (doar asigurați-vă că este fix fix), pentru a efectua echipamente de uz casnic acolo, unele dulapuri.

Da, este scump, dar rezultatul se așteaptă.

Dacă doriți să potriviți tot ce aveți nevoie, accentuați plasarea mobilierului. Opțiunile de comandă în care vor fi prezente dulapuri cu sertare.

Luați în considerare diverse opțiuni de proiectare care vor face ca spațiul dvs. de bucătărie să fie irezistibil.

  • Pentru bucătării destul de mici se potrivesc opțiunea-un rând. Plasarea elementelor de bucătărie pe o parte bine va arăta chiar și în bucătăria triunghiulară. Pe de altă parte, puteți pune o masă de luat masa (preferabil plierea) și chiar deschiderea ferestrei nu va fi interferență. Acesta va completa doar spațiul pentru mese.

  • Bucătăria în formă de L poate fi perfectă într-un proiect non-standard. Dacă aveți o bucătărie-trapez, acest design este plasat pe o parte și plasați zona de luat masa opusă.

  • U, în formă de bucătărie în formă de U De asemenea, va arăta original atât într-o cameră standard, cât și în cea care are o formă trapezoidă și chiar colțul al cincilea.

  • Peninsulă va ajuta la separarea sala de mese din bucătărie.

Deci, pentru a nu face o greșeală în design și nu regretați munca făcută, trebuie să utilizați numai materiale de înaltă calitate, numărul minim de piese și iluminare bună. Aplicând exemplele de mai sus, încercați să vă decorați bucătăria, astfel încât toată lumea să-i plăcească. Pentru a face acest lucru, selectați un anumit stil.

  • High Tech. Acesta utilizează elemente minime, structuri mai transparente și din metal.

  • Provence sau stilul rustic Asigurați-vă orice cameră din Europa confortabilă, confortabilă și lumină. Un număr mare de perdele scurte și rafturi cu plăci va consolida numai efectul.

  • Stilul scandinavului va da posibilitatea de a plasa toate ustensilele necesare. Și nu uita de mobilier acoperit cu vopsele mată.

  • Cei care iubesc totul de curățare ar trebui să fie aplicate stilul baroc. Amintiți-vă că designul în acest stil de cameră mică este inacceptabilă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: