Totul despre foile de EUROSIS

Totul despre foile de EUROSIS

Conceptele de „Eurostandard“ și „Euro-sensum“ sunt introduse ferm în viața noastră, dar mulți utilizatori nu au pe deplin înțeles pe deplin ceea ce înseamnă că atunci când vine vorba de lenjerie de pat. Vă va ajuta să decideți pe foile de euro, schimbător și sfaturi da, cum de a alege un astfel de pat important pe banda de cauciuc și fără.

Ce înseamnă?

Foile de euriefs sunt atinse la noi din alte țări europene, ale căror rezidenți preferă paturi mari dormitor, astfel încât europenii coase lenjerie de pat adecvat. Trusele pot conține 2 duvettes și 4 fețe de pernă, asigurați-vă că 50×70, inclusiv o altă caracteristică a EuroBel. Dar poate un capac plapumă mare.

Cu toate acestea, nici numărul de fețe de pernă și nici numărul de duvettes nu afectează dimensiunea foii. Într-un set de lenjerie de pat, euro dimensiunea este în mod necesar o foaie mare, o lungime de cel puțin 2,2 metri și o lățime medie de 2,6 metri.

Disponibilitatea unei foi mari de pe o bandă elastică sau fără – aceasta este caracteristica principală a setului de lenjerie de pat din seria Euro. Europenii iubesc spațiu, așa că preferă mobilier de dormitor mare, respectiv, coase lenjerie de corp astfel încât pentru ea.

Deoarece mai mulți ruși preferă Eurostandard, producătorii de pe piața internă, de asemenea, a început să producă astfel de produse. Dar trebuie să acorde o atenție la intervalul de dimensiuni, deoarece în standardul „euro“ există mai multe opțiuni, astfel încât atunci când cumpără este mai bine să se măsoare pat.

Revizuirea speciilor

Spre deosebire de foaie dublă, dimensiunea de „euro“ este mult mai mare, un astfel de produs este conceput pentru a nu numai pe un pat mare, cu un orthopedtress gros, Eurostrity este perfect pentru o canapea largă pliere.

Pe elastic și fără

Vă rugăm să rețineți că atunci când alegeți o foaie de eurilzhemmer pe o bandă de cauciuc, este necesar să luați în considerare înălțimea saltelei. Și lățimea foii obișnuite (fără gumă) ar trebui să fie suficientă pentru a-l obține sub saltea. De aceea poate fi de 2,6 m și 2,7 m și lățimea de 2,8 m.

Citește mai mult  Canapele în stil loft în interior

În zilele noastre, o foaie de foaie elastică utilizează extrem de populară. O astfel de popularitate se datorează faptului că compatrioții noștri au început să cumpere paturi de eurorheu mari sau să-și schimbe cele vechi cu saltele de primăvară mare.

Realimentarea unor astfel de paturi cu foi de pat dublu obișnuit este extrem de incomod, nu sunt largi și în mod constant „bate” în timpul somnului. Prin urmare, cu înlocuirea patului, hostess-ul începe să cumpere lenjerie de pat nou de mai mare.

O foaie clasică tensionată cu o bandă de cauciuc este potrivită pentru orice paturi și saltele, costă un astfel de produs ieftin. Apropo, de multe ori un astfel de produs poate fi cumpărat în mod individual, iar dacă ești suficient de norocos pentru a alege un set de bază de lenjerie de pat, veți primi un set elegant.

Unele hostesse transferă în mod deliberat foi obișnuite și să le facă pe o bandă elastică doar pentru că acestea sunt bine fixate pe saltea. Cu toate acestea, cu un astfel de reprelucrare trebuie să ia în considerare înălțimea saltelei. Cele mai mici milimetri lipsă va duce la faptul că produsul va veni în jos de pe saltea și vor fi colectate, șifonată, ceea ce va crea disconfort pentru restul.

Foaie pentru o banda de cauciuc nu este în mod necesar mângâind, atunci când tensionarea, ea însăși se netezește și dă pat o vedere prezentabil. Chiar dacă după spălare și apar dure falduri, ele nu vor fi vizibile atunci când tensionarea pe saltea și fixarea.

Tot mai multe stewardese sunt preferate de Eurostasians cu o bandă de cauciuc, pentru ca le pasa este mai ușor pentru ei, ei se vor usca mai repede după spălare și întotdeauna să păstreze marca lor comercială pe pat. Din tot ce puteți concluziona că există mai multe foi practice pe gingie decât standardul obișnuit.

Citește mai mult  Cât de frumoasă să atârne ghirlande pe perete?

Prin fabricarea materialelor

Coaseți aceste foi din diferite țesături, ca și în general, seturi de lenjerie de pat. Luați în considerare cea mai populară problemă:

 • satin+
 • Biaz+
 • Percale+
 • poplin+
 • Sitz+
 • Ranfors+
 • flanel.

Sitsery, Satin și Chopper opțiuni sunt considerate opțiuni de vară. Aceste țesături dau cool, reamintind baza de mătase (perkal și satin). Pentru recreere de iarnă, dați preferințe de țesături mai dense – Bosi, Flanel.

Piața oferă lenjerie de pat din polisina pe baza fibrelor sintetice. Aceasta este o lenjerie dintr-o serie de economie, mulți au remarcat că astfel de produse cu prima spălare a apei „colorate”. Dar, în același timp, producătorii de astfel de lenjerie nu recomandă să turnați oțetul la mașină sau să utilizeze mijloace care conțin clor la spălare.

Alegeți baza naturală în lenjerie de pat, nu toate uleiurile sintetice adecvate și poate provoca alergii pe corp. țesături simple, cum ar fi siter și poplin, fără aristocratice și luciu, dar acestea sunt moi, rezistente la uzură și nu va cauza reacții alergice.

Satin și Perkal sunt considerate probleme mai luxos, cu un luciu de mătase și cu plângeri cu privire la costul ridicat. Astfel de foi in-one la scară va costa mai scump, și un set de lenjerie de pat va fi mult mai mare, la un cost mult decât un set de poplin și Citz.

Dimensiuni

Foi de Eurostright – această dimensiune 200×220 cm, 215×240 cm, 220×240 cm, 220×250 cm, se produce chiar 220×270 cm și 240 cm 260 cm (uneori 270) – aceasta este deja dimensiunea „Euromax”. Din aceeași serie includ Eurostaty 240x280cm si 260×280 cm.

Astăzi, piața ofertelor lenjerie de pat, inclusiv standardul Euro în diferite complexe și cu diferite dimensiuni. La prima vedere se pare că puteți obține cu acuratețe confuz într-un astfel de colector. Dar, înainte de a lua o decizie de cumpărare, măsurați patul.

Citește mai mult  Șemineu electric în interiorul camerei de zi

Desigur, Dimensiunile pături și perne sunt importante, dar rețineți că foile îndeplinesc întâi dimensiunile dormitor – Sunt foarte inconfortabil pentru a dormi atunci când foaia este îndeplinită în conformitate cu tine.

Cu Eurostandart, puteți alege lenjerie de pat aproape pe orice pat, și la urma urmei, facilități de dormit numai exact selectate vor crea atmosfera dorită pentru o odihnă bună.

Sfaturi pentru alegerea

 • Înainte de a alege o foaie de eurrarity pe o bandă elastică pe un pat de 2-pat, măsurați pat și saltea. În primul rând, este necesar să se facă pe cei care dorm pe pat cu o saltea ortopedică.
 • Fiți atenți la calitatea foii. Unul este cusut pe gingie trebuie să aibă prelucrare bună de cusături și margini ascunse.
 • Lenjerie de asemenea, importantă. Alege culori pastelate, produse luminoase excita, și contrastante nuanțe în întuneric poate provoca disconfort. Luați în considerare faptul că copiii adesea iubesc să viziteze patul părinte și ar trebui să fie, de asemenea, confortabil într-un astfel de pat.
 • foaie Eurrostand este ideal pentru paturi duble generale, dar nu se bazează pe cunoștințele în domeniul de dimensiuni, pentru că fiecare producător poate modifica la alegerea sa. Este mai bine să aflați toate informațiile de pe pachet și când vă asigurați cu siguranță că produsul va se potrivi mobilierului dvs. de dormitor, nu vă simțiți liber să îl obțineți.
 • Astfel încât să nu deranjezi achiziționarea de foi pe gingie, asigurați-vă că considerați că mărimea nu numai a lățimilor și lungimea patului sunt importante aici, dar și înălțimea saltelei.

Apropo, cei mai mulți cumpărători se plâng că în Eurocompleks nu atât de des vă puteți întâlni foaia de pe banda elastică.

Nu disperați, căutați opțiunea corespunzătoare în vânzarea cu amănuntul de lenjerie de pat. Cei mai mulți producători într-adevăr preferă să le coase separat. Chiar mai profitabile pentru consumatori, atunci când se colectează un set de specimene cusute separat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: