Totul despre lenjeria de pat Camellia

Totul despre lenjeria de pat Camellia

Calitatea lenjeriei de pat are o mare influență asupra unei vacanțe complete. În prezent, există o mare varietate de seturi de astfel de produse. Produsele companiei „Camellia” se bucură considerabil de populare. Ar trebui să fie conștient de caracteristicile și caracteristicile sale de bază.

descriere generala

Lenjeria de pat produs de fabrica „Camellia”, are un nivel ridicat de calitate. Gama de produse se caracterizează printr-o varietate specială de soluții de culoare și decorațiuni decorative. În plus, aceste seturi sunt făcute exclusiv din materiale durabile și durabile care își vor păstra aspectul chiar și după mai multe stiluri.

Fabrica „Camellia” nu numai că oferă kituri de pat gata, dar și coase pentru comenzi individuale.

Ele pot fi create din materiale precum satin, bumbac, pui, mătase, șoim și multe altele.

O varietate de sortimente

Pentru a începe cu, ia în considerare modelele făcute din Perkal. Această țesătură se face pe baza bumbacului, iar firele naturale ale lui Chesna sunt utilizate. Fibrele nu sunt răsucite de calea clasică, ci sunt prelevate de o substanță specială – o shlikhta.

Panza făcută din pui, Va fi absolut dens, neted și neted, poate rezista cu ușurință operații pe termen lung și spălare frecvente și călcării. Această bază țesută are o rezistență specială la colorarea și expunerea la radiațiile ultraviolete.

De asemenea, are o respirație excelentă chiar și cu o densitate considerabilă.

Aceste panza sunt considerate foarte nepretentioase în îngrijire. Ele nu sunt înclinați să se acumuleze încărcare statică. Astfel de produse sunt considerate de igienă și ecologice, acestea nu vor provoca iritatii si roseata la nivelul pielii unei persoane. Acest grup include mai multe soiuri de seturi.

 • „Lumina lunii”. Acest model este redactat în culorile negru și alb. Acesta este produs în mai multe dimensiuni: o oră, euro, mini-euro și familie.
 • „Chicago”. Acest set de lenjerie de pat se realizează în nuanțe de gri. În această privință există o imprimare interesantă în formă de inscripții. Modelul poate fi, de asemenea, produse cu diferite valori dimensionale: duble, duble cu foaie de euro, de familie și mini euro.
 • „Loft”. Proba se distinge printr-un design neobișnuit. Este realizată într-o culoare albastru închis, cu inscripții luminoase și modele realizate în culori galben, verde si portocaliu. Toate produsele incluse în setul au o densitate considerabilă.
 • „Garden of Eden”. Eșantionul se face într-o paletă gri cu un model luminos sub formă de elemente multicolore de plante. Un astfel de kit poate fi un singur timp, dublu, mini euro, euro și familie.
Citește mai mult  Alegeți perdele de bucătărie pentru bucătărie mică

  De asemenea, în sortiment există modele realizate din Poplin. Acest țesut este cel mai adesea realizat dintr-o bază de bumbac. Dar uneori mătase este luată, fibre sintetice și lână. Poplin are o mare higroscopicitate, deci permite pielea să respire chiar și în cea mai tare vreme. Țesături fără pretenție, nu își vor pierde colorarea și forma chiar și după multe stiluri.

  O astfel de materie se distinge prin durabilitate specială. Lenjeria din ea poate servi cât mai mult posibil. Ea trece perfect masele de aer și permite corpului să respire, dar în același timp păstrează căldura.

  Poplin nu va provoca iritații și inflamații pe pielea unei persoane, deoarece este considerată absolut sigură, ecologică și materiale igienice. Face 2 modele.

  • „Acvamarin”. Kitul este realizat într-o frumoasă colorare albastră ușoară, cu modele mari mari. Setul poate fi unul și jumătate, dublu simplu, dublu de la foaie euro și mini euro.
  • „Ametist”. Produsele sunt produse în colorarea liliac luminată cu modele albe. Sortimentul are aproape toate dimensiunile unor astfel de seturi.

  Multe soiuri sunt făcute din Satina. O astfel de bază este o rețea dens cu un tip special de intercalare, la care pe partea frontală se suprapune firele puțin extinse. Pentru partea principală, este luată un fir dens și un diluant și răsucite – pentru partea din față.

  Satin are o suprafață strălucitoare netedă și netedă. Scopul său este ușor dur. Această chestiune se distinge prin rezistență specială, rezistență la uzură și durabilitate.

  Satin Canvas Capabil să-și păstreze culorile pentru o perioadă maximă de timp. Ele posedă, de asemenea, speciale Moale și ușurință.

  Citește mai mult  Cuarț de top de masă pentru bucătărie: cum de a alege, de a exploata și de îngrijire?

  Higroscopicitatea materialului le permite să absoarbă cu ușurință umiditatea suplimentară, îndepărtându-l de pe pielea omului.

  Există multe tipuri de seturi de pat din satin.

  • „Starea de spirit”. Kitul este realizat în culori gri deschis, cu o imprimare strălucitoare sub formă de culori roz. Perne și o acoperire de ploaie sunt echipate cu fulgere puternică. Modelul este disponibil în aproape toate dimensiunile.
  • „Ananas turcoaz” „. Toate accesoriile au o culoare de mentă interesantă. Materialul desenează sub formă de ananasuri și inscripții mici. Kitul include un capac de duș și perne.
  • „Balene”. Această opțiune este produsă într-o paletă albastră-roz. Va fi o soluție excelentă pentru copil. Un astfel de set este de asemenea realizat cu fermoare.
  • „Kiwi”. Modelul este creat în culori verzi verzi. Poate fi livrat cu 2 și 4 perne pe fermoar. Seturile de seturi pot fi cele mai diferite: o singură dată, familie, dublu, dublu euro, euro mini.
  • „Hearts pastel”. Accesoriile sunt create din materia densă gri deschis la care se aplică modelele sub formă de inimi multi-colorate de dimensiuni diferite. Kitul poate fi următoarele varietăți: dublu, dublu euro și mini euro cu 4 perne pe elemente de fixare.

  Examinați recenzii

  Mulți cumpărători au lăsat feedback pozitiv pe seturi de paturi fabricate de Fabrica Camellia, menționând separat calitatea excelentă a acestui produs. Toate produsele sunt fabricate din materiale naturale și sigure.

  De asemenea, discutați separat despre proiectarea acestor seturi. Toate sunt făcute în culori frumoase strălucitoare, cu desene interesante, care vor putea atrage atenția fiecăruia. Feedback-ul pozitiv meritat și costul unei astfel de lenjerie, va fi pentru buzunarul dvs. aproape tuturor consumatorilor.

  Citește mai mult  Bucătărie smalțată Chiuvete: Pro și Contra, Sfaturi privind alegerea și îngrijirea

   Utilizatorii au vorbit despre asta Accesoriile sunt ușor șterse și uscate, nu au nevoie de îngrijire specială. Acestea pot fi curățate în mașinile de spălat la modurile indicate pe etichete. Dar unii au remarcat o serie de deficiențe importante. Potrivit utilizatorilor, unele modele nu diferă în cusut de bună calitate, în partea gresită puteți vedea un număr mare de fire mici și subțiri.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: