Totul despre lenjeria de pat tricotat

Totul despre lenjeria de pat tricotat

La selectarea lenjeriei de pat, trebuie să vă apropiați. Este în multe privințe ca modul în care este somnul tău. Astăzi considerăm lenjeria de pat tricotat de la diferiți producători, observăm argumentele pro și contra.

Avantaje și dezavantaje

Lenjeria de pat tricotat are o mulțime de avantaje. De exemplu, este moale, blând și în afară de elastic, datorită căruia este ușor de întindere. Această caracteristică se datorează structurii buclă a materialului. Lenjeria de la tricotaje ia cu ușurință forma unei saltelei și nu este deformată. Apropo, datorită acestei structuri, materialul deține perfect vopsea, lenjerie de pat nu se estompeze și nu învață, în general, rămânând același, după o cantitate mare de spălări.

tricotaje din bumbac nu este acoperit de role și rămâne netedă în mod continuu. Acest material este, de asemenea, hipoalergenic și se distinge prin higroscopicitatea și aerare. Deci, nu permite strălucire pe timp de noapte în timpul iernii și nu sperie – în timpul verii.

Produsele din tricotaje sunt simple în spălare, capabil să se usuce repede și să nu afecteze. in afara de asta În timpul somnului, ei nu alunece și nu vin în jos, ceea ce face opțiunea perfectă o astfel de lenjerie de pat pentru persoanele care se spune adesea într-un vis.

Cum ai putea înțelege, la pat de material semnul plus o mulțime. Dacă vorbim despre minusuri, atunci nu există practic nici o. Singurul dezavantaj pentru mulți este tag-ul prețul produselor. Deci, costul kit-ului dormitor poate varia de la 2500 de ruble la 5800 de ruble.

Citește mai mult  chiuvetele rotunde: argumente pro și contra, specii și sfaturi pentru alegerea

Privire de ansamblu asupra tipurilor de seturi

Producătorii reprezintă diferite tipuri de seturi de lenjerie de pat din tricotaje. Deci, există un kit de pat semi-cu deficiențe de vedere, care este potrivit pentru pat pentru copii, dublu, potrivit nu numai pentru paturi, dar și pentru canapele, și de familie. Kit de pat de familie include cât mai multe elemente de 5 și se potrivesc perfect pentru un cuplu, care doarme împreună, dar nu se poate diviza o pătură. Într-un astfel de kit este o foaie, 2 sau 4 pillowcases și 2 duvette.

În funcție de completeaza producătorul poate fi monofonice sau cu orice model. In aceasta, observăm că fiecare dintre producătorii acordă o atenție deosebită faptului că produsele sunt ușor de utilizat. Din acest motiv, foile sunt realizate folosind benzi elastice, și fețe de pernă și pilote sunt livrate cu nasturi sau fulgere.

Datorită banda de cauciuc, lenjerie este bine așezat pe pat și în timpul chiar și cele mai somn agitat nu se stinge, ceea ce face somn mai confortabil.

Producatori populari

  • „Polesie”. Acesta este un brand din Belarus, care a fost considerat unul dintre cei mai mari producători de produse tricot pentru mai mult de 40 de ani. Producătorul oferă o gamă destul de mare de tricotaje, printre care există lenjerie de pat – atât copilărești și pentru adulți.

  • Açelya. Acesta este un brand din Turcia, care prezintă la alegerea diferitelor lurps – de la o jumătate de probleme de vedere la familie. Cel mai mare set include în mod tradițional, foi, două pilote și două fețe de pernă.

Citește mai mult  Opțiuni panou interesante și neobișnuite în bucătărie

  • Luxberry. Și acest lucru este un producător portughez de seturi de lenjerie de pat scumpe din tricot. În pachet este imposibil de a găsi foi, acesta este achiziționat separat. Kit-ul include doar un capac plapumă și pernă.

  • TPK DM „Textile”. Acesta este un producător din regiunea Rostov, care prezintă diverse kituri de dormit cu un design unic privind drepturile de autor.

Reguli de îngrijire

Grija pentru loji pat din tricotaje este nici o dificultate ridicată. spălarea acestuia poate fi efectuată într-o mașină de scris la o temperatură de până la 60 de grade. Este permis să se usuce atât într-un dispozitiv special, cât și pe un cablu de balcon sau în exterior într-un aer liber. Se va usca foarte repede, și după un timp scurt interval de utilizat din nou pentru a dormi.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: