Totul despre lumanari de soia

Totul despre lumanari de soia

Lumanari din ceara de soia nu arata doar atractive, dar sunt absolut sigure pentru sanatatea umana si mediul. Produsele prezentate astăzi sunt în vânzare, diferă destul de mari, dar le fac destul de reali și independent.

Avantaje și dezavantaje

De fapt, numai prețurile ridicate pot fi numite singurul dezavantaj al lumanarilor de soia: chiar și cel mai mic model este mai scump decât mai multe parafine. Avantajele unor corpuri de iluminat similare sunt mult mai mult. Ceara utilizată pentru lumanari formale și alte lumânări este ecologică și, prin urmare, naturală, biodegradabilă și lipsită de orice proprietăți toxice. Descrierea materialului indică faptul că deține perfect uleiuri esențiale. Produsul este topit fără probleme, formând o băltoacă de deblocare a substanței topite la baza fitilului, care permite lui Aromamaslam să se evapore de la suprafață cât mai mult posibil. De la sine, ceara de soia în timpul încălzirii exuda parfumuri ușoare lapte.

Arde materialul solid curat, fără a crea funingine și nu evidențiază carcinogeni. Reține un aspect atractiv chiar și la diferențele de temperatură. Pentru calitatea, materiile prime de soia pentru lumânări nu sunt inferioare albinelor, iar timpul de combustie al unui astfel de produs este de 2 ori mai mare decât indicatorul de parafină. Materialul este ușor îndepărtat de pe orice suprafețe, inclusiv din haine și mobilier, cu apă caldă cu săpun.

Plusul lumanarilor de soia este ca acestea nu cauzeaza probleme la persoanele care sufera de alergii la miere si, prin urmare, nu pot folosi ceara de albine.

Revizuirea speciilor

Lumantele de soia realizate manual pot varia în funcție de materiile prime utilizate. De exemplu, Aceasta poate fi ceara de soia de SV-135, topind la 50 ° C, care conține mai mult de 90% din ulei de soia și mai puțin de 10% din alte uleiuri botanice. Acest material este ideal pentru crearea de plăci de masaj, dar nu a recomandat maeștrii novice. Ceară SV-Advanced Furnizate pentru producerea lumanarilor de containere. Substanța se topește la o temperatură de 43,9 ° C și practic nu formează „glazură”. Produsele care le conțin se disting printr-o aromă rezistentă și o culoare frumoasă netedă.

Ceara SV-XCEL se topește la o temperatură de 51,7 ° C. Este creat de la o ceară de soia 100%, fără a adăuga uleiuri botanice, ceea ce explică popularitatea sa de la maeștri. În cele din urmă, în creativitatea folosită și Pb wax – material pentru forme de silicon și lumanari – „coloane”, punctul de topire este de 54,4 ° C. Conține aproximativ 90% din ulei de soia și aproximativ 10% din alte uleiuri vegetale.

Materialul este cel mai des folosit pentru fabricarea produselor fără containere, deoarece nu se sparge și creează o suprafață netedă și matasoasă.

Pentru lumanari de masaj, sunt folosite numai coloranti naturali: morcovi Magestrat, extract de carbune si altele. Pentru restul lumanarilor, sunt implicate coloranti spectani matici, alimente lichide sau pulbere de mica din mica naturala, oxid acoperit si crearea unui efect de perle. În ceea ce privește arome, într-o lumânare a vehiculelor ecologice, sunt utilizate uleiuri esențiale de lemongrass, portocaliu, vanilie, menta sau alte gusturi. Potrivit pentru muncă și o varietate de parfumuri cosmetice.

Branduri populare

Producătorul popular de lumanari aromatice din ceara de soia este lumanari de kobo. În producție, propria sa soia este cultivată, ceea ce face posibilă asigurarea unei plăci de mediu maxime a materiilor prime. Sortimentul de brand are lumânări în bănci de sticlă, în care, după utilizare, cei prezenți în setul de semințe, precum și produsele din pachetele biodegradabile pot fi găsite.

Punctul culminant al paddywax este tratamentul artizanat al soiei. Cea mai faimoasă colecție a mărcii este cea care este dedicată parcurilor naționale americane, pentru care fragmente de copaci au scăzut acolo au fost folosite ca niște fiți.

Nu mai puțin faimă folosește produsele largi de stradă. În sortimentul există modele cu miros de fructe, flori, absint, de birou și t.D.

Cum să-l faci singur?

Există un număr mare de cursuri de master, care vă permit să facă lumânări soia la domiciliu. Ia în considerare unele dintre ele.

Asa de, Pentru munca, se folosesc fulgi de soia sau ceara de soia, fitilul cu greutate la hârtie de capăt, creion, arome și ceară, care ar putea avea nevoie să absoarbă ceara vărsat. În plus, va fi necesar să se decidă cu un recipient de sticlă, care va îndeplini rolul unui sfeșnic, precum și construi o baie de apă dintr-o pereche de găleți sau o pereche de clatite de diferite dimensiuni.

Este important să ne amintim că topiturile de ceară și ingheata rapid, și, prin urmare, acesta va fi chiar înainte de a începe lucrul pentru a colecta toate materialele și uneltele într-un singur loc.

Producerea dispozitivului de iluminat începe cu faptul că ceara de soia este încălzit într-o baie de apă la o temperatură de 60-70 ° C.

Anterior, desigur, dispozitivul va trebui să fie adus la fierbere și apoi să adoarme materiile prime uscate și să înceapă agitarea pentru a evita apariția de bucăți. Pentru o lumânare mare, este necesar să se folosească undeva o pereche de fulgi de cupe, sau, mai degrabă, de aproximativ 2 ori mai mult decât volumul sfeșnicului. În timp ce ceara se topește, fitilul cu greutatea este montat pe fundul rezervorului folosind un supercon de picurare sau o bucată de scotch bilateral. Ceară gata se răcește până la 50 ° C, după care se adaugă aromă – ulei aromatic vanilie, lavandă sau orice alt parfum natural.

Substanța este îngrijit turnată în formă în așa fel încât fitingul rămâne directă și întinsă.

Pentru comoditate, partea sa liberă este înfășurată pe un creion sau o baghetă de lemn plasată pe un gât rezervor. Undeva după 3 ore va fi posibilă eliminarea creionului și scurtați fitilul la 1 centimetru. Când ceara se va răci, ce se întâmplă în câteva ore, lumânarea poate fi utilizată.

O altă rețetă vă permite să creați o ceașcă de soia de acasă. Aproximativ 100 de grame de ceară pură se aprind, ceea ce poate fi topit nu numai într-o baie de apă, ci și în cuptorul cu microunde. Pentru fabricarea produsului, este mai bine să utilizați fiti de bumbac natural, răsucite din mai multe fibre sau achiziționate în magazin. Produsul standard cu un diametru de 5-7 centimetri va necesita o fabrică cu o grosime de 3 milimetri.

Pentru modelul mai mare, puteți utiliza mai multe Phytylkov în același timp.

Un suport special care lucrează ca o marfă mică îi va proteja fitilul de la pop-up și curbură, dar pentru același scop puteți folosi și clemele de papetărie.

Pentru a face o lumânare de culoare și parfumat, vă puteți conecta la aproximativ 3 grame de arome, cu 0,3 g de colorant boabe, de exemplu, cu „afine picante“. Amestecul este larched cu un pistil, până devine omogen, după care este conectat cu ceară lichidă și se amestecă cu o spatulă. Ca formă, un borcan de sticlă frumos cu un capac este adecvat ca formă, precum și container de depozitare. Fitil este instalat în centrul său, astfel încât capătul său inferior este legat de suport de hârtie sau de clipuri, iar partea de sus cu spatula.

În cazul în care nu este o ceară, acesta va trebui să posta o parte din bumbac în ceară topită și să dea greu. Substanța lichidă este îngrijit turnat într-un vas și lăsat până congelate. După finalizare, fitilul taie astfel încât înălțimea să nu depășească 0,5 cm.

Următoarea clasă de master face posibilă aplicarea uleiurilor esențiale în crearea de lumânări. În plus față de acestea, este necesar să se pregătească ceara de soia, fitil întărit cu un suport, sticlă și metal mai multe rezervoare și un cuplu de găleți: una, alta mai mică. Mai întâi de toate, ceara este plasat pe o baie de apă. Este important să nu uităm că nu este necesar să-l gătească – ar trebui să fie tratat pur și simplu până la o substanță omogenă devine. Apoi, dip phytylagers în ceară fierbinte și presată pentru fundul rezervorului, adică, sfeșnicul. clothespin mare va permite fixarea ei înșiși în centrul de tancuri.

Uleiurile esențiale sunt adăugate chiar în ceară fierbinte, după care substanța este amestecată cu acuratețe.

Ceara este îmbuteliată în forme, și după ce îngheață, lumânarea poate fi împodobite cu. O soluție bună și elegant se va lipi de sfeșnicul eticheta cu numele de aroma. Oricare dintre clasele principale de mai sus pot fi diversificate prin adăugarea drunkers la componentele – uscate trandafiri sau Boutons lavanda sau flori extrudate.

Puteți adăuga, de asemenea, fructe uscate, bețișoare de scorțișoară, anason, pinioane de garoafe, păstăi de cardamom, scoici sau figuri decorative.

Toate ingredientele suplimentare sunt frumos introduse în ceara topită, fie dispuse pe fundul recipientului. În plus, un mic decor poate fi stropite cu o ceară, care a început deja pentru a captura, și elemente mari – doar presat în suprafața.

Despre modul de a face o lumânare de soia, cu propriile mâini, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: