Totul despre mâneci carouri

Totul despre mâneci carouri

Calde și moi pături cu mâneci pentru două persoane și un singur om, copii de Crăciun și modelul de pluș confortabil a reușit să dobândească o mare popularitate în multe țări din întreaga lume. Acest tip de textile de casa a aparut relativ recent pe piață, pot fi realizate din materiale diferite, au o grămadă lungă sau scurtă. O analiză detaliată va ajuta să dau seama ce pleduri hote cu glugă și fără ea, ceea ce diferă, ceea ce feedback-ul proprietarii de astfel de produse lăsați.

Ce este?

Invenția original – carouri cu mâneci – arata ca un pulover sau halat de baie, dar mai mult format. Modelele cadourile de pe piață, cu o glugă, de diferite lungimi si dimensiuni. Soft-carouri hanorac este ideal pentru utilizarea în campanii sau călătorii, precum și o versiune mai mare și confortabil, care seamănă cu o pătură va decora interiorul dormitor sau living.

Cu aspectul său, carouri cu mâneci trebuie să fie un student simplu american. În 1997, tânărul a decis să îmbunătățească subiectul obișnuit de textile acasă. El nu a fost prea confortabil pentru a trage în mod constant mâinile de sub carouri atunci când vizionați emisiunea TV. La început, studentul antreprenorial tăia pur și simplu găurile în care palma ar putea fi returnată și apoi a completat invenția sa cu mâneci. Primele câteva produse ale tânărului au creat la cererea de prieteni și apoi au lansat producția pe bază de flux, începând să vândă pe Internet.

În ciuda originalității ideii, nu a fost eșuat la o scară largă. Dar păturile populare cu mânecile au fost destul de reușite pentru a produce alți participanți de pe piață. Printre ei – Snuggie, prezentând astăzi o listă de branduri care produc astfel de accesorii. Plăci cu mâneci pot fi numiți un cadou bun pentru copii și adulți, produsele salvate în frig, pot fi folosite în interior și în aer liber. Cu un astfel de accesoriu, puteți sta confortabil pe scaun, fără a citi cartea de lectură sau artizanat.

Materialele

Principalele cerințe care sunt prezentate la rulouri cu mânecile pot fi formulate pe scurt: Material cald și moale, practic, dimensiuni confortabile. Țesăturile naturale sau fibrele de lână aici sunt rareori folosite, cum ar fi blana. Acesta poate fi utilizat cu excepția produselor care sunt cusute prin ordin individual. Mult mai des în cursul fețelor sintetice moderne ale plușilor, microfibrii.

Depinde mult de clasa de produs. Fleece sau Teddy Plaid cu mâneci disponibile pentru majoritatea cumpărătorilor. Coatingul de blănuri de lux sau model de la Lână de Merino va costa mult mai scump deoarece se referă la categorii premium. Pentru odihnă în dormitor sau pe verandă, o placă Terry este potrivită. Avantajele și dezavantajele fiecărui material ar trebui explorate în detaliu.

Blană naturală

Blocurile cu mâneci în această performanță sunt mai amintește de un strat de blană, slab dimpotrivă. Ca material pentru fabricarea iepurilor, nurcă, vulpi, oaie de oaie. Astfel de modele sunt convenabile pentru odihnă pe verandă sau terasă – este aproape imposibil de înghețat în ele. Dar blana naturală are dezavantajele sale – darința, o tendință de a acumula energie electrică statică.

Produsele de acest tip arată bine în case și apartamente, dar nu în dormitor, dar în camera de zi.

Micropluut

Acest material cu o structură poroasă caracteristică se distinge prin moale mare, atingerea sa nu irită chiar și cea mai sensibilă piele. Pentru fabricarea produselor microfluoride, sunt utilizate atât fibre naturale, cât și cele sintetice. Lână naturală și poliester, mătase, bumbac pot fi prezenți de material.

Microplushe Plăci sunt considerate a fi produse de înaltă clasă. Modele cu mâneci arate respectabil și nobil, poate fi folosit ca o alternativă mantie sau roba bannomu, în cazul în care hota inclusă. Mikroplyush răspunde bine la pătare, metoda de aplicare a modelelor ștanțare. Pluș cu jacard legătură are o față-verso structura originală.

Citește mai mult  idei de finisare de toaletă interesante prin panouri din plastic

Microfibră

Material sintetic constând dintr-un amestec de fibre din poliester formând o țesătură structură specială legată. Pături din microfibră furtune Scurgeri de aer bun, acestea sunt moi și ușor. Aceste textile sunt bine păstrate calde, acestea sunt durabile timp, mult timp nu își pierd proprietățile lor.

Plăcut pentru a atinge pături nu sunt supuse cutelor, ușor rezista la spălare repetată chiar.

Mahra

Pufos și pături moi, cu mâneci de terry favorabil cu cele ale oricărui alt produs de bază textil origine naturală. tesatura buclate din bambus la ea, bumbac, in. Rezultate textil de casa dobândi o textură plăcută, bun la căldură cu capcane, dar nu tind să se acumuleze electricitate statică.

Mahra este o singură față și față-verso, în funcție de locul în care buclele sunt. Pot varia și lungime, și locul lor de frecvență. Când alegeți un covor merită acordarea atenției la densitatea produsului. Aceasta variază în intervalul de la 300 la 800 unități. Cât este mai mare scorul, covorul pufos va fi gata cu mâneci.

produse Terry mai mult decât altele, cum ar fi foi sau halate de baie. Prezența mânecilor și a capotei vă permite să transportați confortabil textilele de acasă combinate cu pijamale, înfășurate în el pe verandă sau într-un scaun balansoar. În zilele reci fibra naturala este bun cald, dar caldura va ajuta la prevenirea oricărui organism exces de umiditate.

Astfel de Pature sunt higroscopice, ușor de întreținut și de întreținut, dar cu ei trebuie să se ocupe cu atenție, astfel încât să nu apară.

lâna merino

Una dintre cele mai calde opțiuni pentru a face pleduri cu mâneci. produse frumoase, confortabile posedă abilități excelente de termoreglare. Ele sunt foarte cald, se îndepărtează excesul de umiditate din organism. Merino lână utilizate în producția de carouri copii moi și fizice. Astfel de produse textile contribuie la un somn confortabil, ele nu sunt aruncate în timpul de repaus de noapte chiar copii.

Merinos lână de oaie rasa este foarte apreciat nu numai pentru calitatea deosebită a runa, acesta conține, de asemenea, lanolina naturale. Această componentă are proprietăți antibacteriene, nu irita pielea. din fibre de lână oferă un efect de masaj de lumină. Grija pentru o astfel de pătură este mult mai complicat, dar este exact în valoare de astfel de mijloace.

Lână de oaie

Plăci tricotate sau țesute din lână de oaie Alte rase arata foarte atractive. Materialul complet natural este hipoalergen, colorarea bine suficient, are moale. Practic nu este susceptibil de a purta, potrivit chiar oamenilor cu sensibilitate crescută a pielii.

Lână

Acest material cu proprietăți de izolare termică unică a fost dezvoltat de oamenii de știință din SUA. Pentru dezvoltarea sa a fost chiar atribuită Premiului Nobel. Fabricarea pieselor de fleece a câștigat popularitate datorită unui întreg set de calități unice, pe care acest material le posedă:

 • Textura plăcută+
 • Greutate mică+
 • Contatibilitatea la colorare+
 • Gigroscopic+
 • conductivitate termică+
 • Rezistența la apariția de praf Tick+
 • Serviciu lung+
 • Ușor de îngrijit, produsele pot fi șterse și curățate.

Plăci fleece cu mâneci au fost deosebit de iubiți de cumpărători pentru atractivitatea lor, o varietate de opțiuni de design și un cost accesibil. Dar acest material are o serie de defecte. Țesătura este destul de electrificată, praful se acumulează intensiv. În plus, se aprinde ușor, păstrați-l în apropierea focului sau a aparatelor electrice nu merită.

Fleece are o densitate diferită. OPTIMAL este considerat a fi 160 g / m2. Produsele subțiri sunt considerate microflis, fac placi de lumină pentru copii.

Proiecta

Printre modelele prezentate astăzi pe piața rusă, fiecare cumpărător va găsi cu ușurință modelul în gustul său. Gama de produse a produselor este reprezentată nu numai de culorile standard albastru, roșu, burgund. Albul de zăpadă, piersic, turcoaz, modelele monotone de salată delicate nu sunt mai puțin populare. În plus, puteți alege un design cu ornamente animale, modele și sigiliu. Pentru Anul Nou, modelele cu o imprimare tematică interesantă – cu căprioare, Firings, Stele de Crăciun sunt deosebit de populare.

Citește mai mult  Totul despre fântâni desktop

În execuția lor de capse pe un pat sau o canapea, suplimentată cu mâneci, pot fi prezentate în următoarele tipuri.

 • Familie, pentru două. Modelul cu patru mâneci au dimensiuni mărite. Lungimea păturii poate ajunge la 3 metri, lățime – 2 m. Sub o astfel de pagă moale, vă puteți relaxa cu cel iubit sau copil. Capetele asociate cu 4 mâneci trebuie să ridice paturi, este mai bine să le testați atunci când cumpărați.

 • Sub formă de HUD. Plaid amintește de Poncho, are o capotă și un slot pentru cap. Această opțiune de produse poate fi produsă în executia perechilor – în culori combinate, în Anul Nou sau Copil Design. Adolescenții de la ei vin, de asemenea, în plăcere. Puteți găsi costume Hoody sub formă de animale sau păsări, de la owl la iepure, pufos și moale, de la Microwlera.

 • Pe fermoar. Astfel de placi sunt produse de Terry, din tricotaje de tricotaj din lână, fleece. Poate avea un surd marginea de jos ca un sac de dormit. Aceasta este o opțiune excelentă pentru copiii preșcolari sau pentru o fată în adolescență. Un astfel de cadou confortabil va aprecia iubitorii de dragoste sau de lucru pentru PC.

 • Romantic. Plaid cu o imprimare în formă de inimă poate fi ales ca un cadou pentru o fată. Modelele intr-un singur desen poate fi dat o pereche de nunta.

 • Cosy la dacha. Pentru interior în stilul de țară, pleduri moi de culoare pepene galben sunt produse, în cafea, produse lactate, alte culori blânde.

Este demn de a lua prea mult un model de brand de materiale practice.

 • Copiii. El poate semăna cu kigurows sau hanorace, precum și realizată sub forma unei pături cu mâneci sau moale „Kolata din contra“. Bright culori, o mare varietate de printuri, soluții interesante de design. Toate acestea sunt deja în modele pentru copii.

Nu presupune că carouri cu mâneci sunt similare. O varietate de varietăți în acest caz sunt astfel încât să permită fiecărui cumpărător să găsească soluția sa unică de designer.

Cum de a alege?

Selectarea unei plăci potrivite cu mâneci pentru casă necesită o abordare individuală. Material de înaltă calitate – important, deși nu criteriul principal. Mai bine de la bun început să atragă atenția asupra următoarelor puncte.

 1. Conformitatea cu dimensiunea de mobilier, creșterea unei persoane care este destinat pentru un cadou. Există opțiuni compacte în genunchi sau dimensiuni complete, capabile să acopere o canapea dublă.
 2. Model Design. Este foarte diversă. Pentru copii, produce modele cu amprente originale – stele, urs, alte imagini. Opțiunile monofonice sunt considerate universale, ele sunt selectate pe baza designului restului interior. Modele cu un model bilateral care merită caută textile cu țesut Jacquard.
 3. Practicitate în cerere. Modelele de calitate sunt ușor de curățate, electricitatea statică nu se acumulează. La spălare, ei nu ar trebui să dea contracție, să-și piardă culoarea și forma, decăzirea la fibre. Verificați dacă produsul va fi pictat în jurul articolelor din jur, suficient. Este necesar să pierdeți suprafața produsului cu un șervețel umed, dacă urmele vor rămâne pe suprafața sa – placa va fi ridicată.
 4. Starea produsului. Este deosebit de important să se examineze cu atenție înainte de a cumpăra bunuri din materiale naturale. De exemplu, dacă există rate, scuffs încă în pachet – mărfurile nu sunt exact necesare. Piulița plutitoare, prealare, fire de lipire sau cusături slab prelucrate ar trebui, de asemenea, luate în considerare.
 5. Material. 100% fibre naturale în cazul plays nu este demnitate mare. Este mai bine să alegeți materialele amestecate cu fibre sintetice în intervalul de la 30 la 50%. Astfel de produse se dovedesc a fi mai rezistente la uzură.
 6. Senzații tactile. In materie si atingerea nu ar trebui să apară disconfort. În cazul în care suprafața este expusă în mod explicit la producția intensivă a electricității statice, a römân buclate sau scartaie, este mai bine să refuze să cumpere.
 7. Funcționalitate. Nu te uita pentru o pătură cu mâneci, cu un număr mare de opțiuni suplimentare. Acestea vor interfera numai cu odihna. Hood într-un model cu mâneci din față va fi în mod clar de prisos. Dar buzunare sau sisteme de închidere Velcro poate fi destul de modul în care.
Citește mai mult  Cum pot decora un șemineu?

Având în vedere aceste recomandări, puteți ridica un carouri adecvat cu mâneci ca un cadou sau pentru uz personal.

Producătorii

Pe piața produselor textile originale în Rusia și în străinătate există lideri aparente. Furnizorul principal al pleduri cu mâneci din Federația Rusă este Sleepy, Utilizarea în modelele sale doar materiale sintetice pe bază de microfibră, micropux. Produse cusute în China, produsele sunt prezentate în copilărie și segmentul pentru adulți, există colecție tematică de Crăciun.

Printre companiile străine, liderul necontestat din acest segment este un snuggie. Firma din Statele Unite este linia clasică și modelele cu căptușeală SHERPA super-moale, imitație de blană. Produsele de înaltă calitate și starea de primă mover de pe piață oferă o popularitate de marcă stabilă.

De asemenea, acest tip de produse este ușor de găsit la Gekoko – producător rus de cadouri originale. Produse cusute din materiale Ekstrasoft, Velsoft bazate pe poliester. Linia de realizare UNI, prezentate ca pepens și versiuni cu amprente animale sau alte modele.

Sfaturi pentru îngrijire

Pături cu mâneci care nu sunt prea solicitante de a avea grijă. Majoritatea materialelor utilizate în fabricarea lor, răspund bine la călcarea, mașina de spălat. Reguli generale pentru îngrijirea pentru astfel de lucruri pot fi formulate astfel încât.

 1. Prespalare. Este necesar pentru toate celelalte produse decât din lână, care are nevoie de mai delicată.
 2. mașină de spălat regulat. Se efectuează la o temperatură nu mai mare de +30 de grade, manual sau într-un mod mașină. lucruri de culoare albire contraindicate, impactul altor substanțe chimice agresive.
 3. Călcat necesitatea. Poate fi necesară pentru a rola cu maneci din Mahra.
 4. Uscarea sub formă vărsat, în condițiile ventilare naturală. Produsele sunt așezate pe o suprafață plană plană, îndreptare cu atenție. Nu puteți usca pături pe baterie sau în apropierea altor surse de căldură.

Atunci când îngrijirea produselor cu mâneci, este important să adere la recomandările producătorilor specificate pe etichetă. În plus, nu trebuie să utilizați petele fără a lua compoziția țesăturii. Este posibil să se reducă producția de energie electrică statică cu produse sintetice utilizând balsamuri de aer condiționat atunci când se spală, precum și anticiparea sub formă de spray-uri.

Examinați recenzii

  Conform majorității cumpărătorilor, păturile cu mânecile pot fi numite o invenție excelentă. Accesorii pufoase și calde dobândesc ca un cadou aproape, observând atractivitatea și moalele externe a unor astfel de produse. De interes deosebit sunt modele asociate cu 4 mâneci – familie, până la 3 metri lungime. Ele sunt suficiente pentru filme familiale confortabile sau alte clase. Cel mai mare număr de feedback pozitiv sunt obținute prin produse din materiale naturale – Mahra, lână, precum și microfibră, oferind un efect de încălzire maximă.

  Pentru că răspunsurile pozitive de moale și durabilitate primesc placi de fleece. Ele sunt deosebit de iubite de copii, plutitoare în textile confortabile după baie. Mikrovelyur ca material rar laudă – el puternic electrificate, deși superficial arata foarte prezentabil.

  Dezavantajele păturilor cu mâneci merită, de asemenea, o privire mai atentă. Acei clienți care sunt nemultumiti cu produsele similare, constată calitatea scăzută a Croitorie. Cele mai multe dintre covoare ieftine de pe piata realizate din materiale sintetice, calitatea de colorare a unor astfel de frunze de material mult de dorit – la prima spălare, ei puternic se estompeze, se estompeze. Se remarcă în analiză, precum și amplasarea incomodă a manșoanelor în multe modele – acestea pot fi puse pe partea din față numai, înapoi atunci când este deschis.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: