Totul despre saltele din Belarus

Totul despre saltele din Belarus

Dupa ce a citit articolul, puteți afla totul despre saltele din Belarus. Producatori populare din Bielorusia. Recomandările sunt date, salteaua pe care compania este mai bine de a alege.

Particularități

saltele din Belarus moderne nu sunt absolut inferioare acelorași produse furnizate din alte tari. În același timp, ele diferă în valoare excelentă și raportul de calitate. producția de textile din Belarus are o experiență îndelungată de lucru cu succes, la un nivel ridicat există o școală de design. Este demn de remarcat logistica convenabilă a transportului, ușurința și costul scăzut al transportului saltelelor din Minsk și alte orașe ale republicii. Numai materialele testate de înaltă calitate și soluțiile de proiectare sunt utilizate în producție.

Recomandări pentru alegerea

Chiar și limitarea conștientă a mărfurilor dintr-o țară, puteți îngusta oarecum gama de saltele. Prin urmare, fiecare model trebuie să acorde o atenție deosebită, după analizarea caracteristicilor maxime. Saltele cu arcuri dependente (schema „bonnel”) mai bine pentru a alege dacă există considerații economice în primul rând. Nu mai sunt avantaje ale unor astfel de versiuni – ei nu susțin corpul rău, scârțâit, praful merge la spirale.

Este mult mai corect să utilizați modele de saltele cu izvoare independente. Ei și corpul susține mai bine și zgomot nu mai puțin. Prin urmare, costul achiziției sale este destul de justificat. modele explozive sunt chiar mai scumpe, deoarece acestea au, de obicei, cea mai mare de umplere de calitate.

dimensiunea saltea este foarte important. Depinde foarte mult de somn confortabil.

Indicatorii solicitați pot fi estimați prin măsurarea perimetrului interior al patului. Discrepanța cu el este normală nu depășește 1 cm.

Este demn de atenție la grosimea produsului:

 • versiunea de până la 14 cm sunt potrivite numai pentru copii+
 • Modele 14-16 cm – indicatorul minim admisibil al saltelelor defectuoase destinate utilizatorilor adulți+
 • Saltelele de 19-23 cm sunt utilizate cel mai adesea: ele sunt considerate soluția cea mai confortabilă.
Citește mai mult  Dimensiunile tabelelor de bucătărie: specii și formule de calcul

Următorul indicator important este gradul de rigiditate. Cele mai moi saltele sunt realizate pe baza latexului și a spumei poliuretanice. Astfel de modificări sunt recomandate pentru persoanele în vârstă și copiii cu vârsta de până la 15 ani. Modelele moderate sunt potrivite pentru majoritatea covârșitoare a adulților. În plus, merită să studiem și recenzii despre modelele specifice.

Umpluturile aplicate sunt jucate de un rol semnificativ:

 • Nucă de cocos Coyra nu provoacă alergii, foarte elastice, dar este scump+
 • Spumă poliuretanică (UPP) este mult mai ieftin decât paturi, dar aproape lipsit de efectul ortopedic+
 • spume elastice sunt fabricate pe baza aceleiași UPP, dar nu au defectele sale+
 • Latexul este o versiune practic perfectă a materialului de umplutură pentru saltele.

Producătorii

Belarus saltele de producție provin dintr-un număr mare de firme care oferă, de primăvară ortopedice și multe alte opțiuni. Și nu poți spune întotdeauna în mod clar ale căror produse sunt într-adevăr mai bine decât alte mărci.

Dar încă mai puteți decide cu privire la lista de lideri care merită o atenție exact. Deci, produsele din „Ormaytek“ sunt potrivite pentru copii și adulți dormitoare. Gama lor este destul de mare.

O reputație bună are un brand binemeritat „Vegas“. Această companie achiziționează materiale de la furnizorii străini dovediți (de exemplu, în statele Uniunii Economice și vamale Benelux). Vegas a primit o mulțime de certificate privind rezultatele testelor în laboratoarele independente. Calitatea produselor sale în conformitate cu aceste teste este confirmată invariabil. Companiile sunt potrivite pentru adulți și copii.

Popularitate largă are în mod rezonabil produse sub numele de marcă „Ascona”. Acest producător utilizează tehnologie modernă și materiale testate.

Citește mai mult  Alegeți o canapea roll-out

În plus față de cele menționate mai sus, următoarele companii pot fi făcute în lista celor mai bune:

 • „Consul”+
 • Lonax+
 • Kondor+
 • Eos+
 • „Ploveks”+
 • „Barro”+
 • „Fabrica de somn”+
 • Belabedding.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: