Totul despre saltele Moon

Totul despre saltele Moon

Salteaua corect selectată joacă un rol important în asigurarea unui liniște și somn confortabil. Astfel de produse pot fi realizate din diferite materiale naturale sau artificiale. produse de marcă Moon se bucură în cerere mare. Astăzi vom vorbi despre principalele caracteristici ale acestor saltele, principalele lor caracteristici.

Particularități

Saltele fabricate de Luna, dispun de un nivel ridicat de calitate și durabilitate. În plus, acestea au un design exterior elegant. Produsele companiei sunt produse într-o varietate de dimensiuni, astfel încât orice persoană care va selecta cu ușurință o opțiune optimă pentru.

saltele Moon au cel mai adesea gradul mediu de rigiditate. Acestea sunt realizate dintr-o varietate de materiale de înaltă calitate, inclusiv din latex cu fibre de nucă de cocos, spanbonda.

Gama

În continuare, ne vom uita la unele modele separate ale acestui brand saltele.

 • Optimum Relax 455. Acest model de pat este echipat cu un solid departament arcuri independente. Acesta are un grad mediu de rigiditate. O parte a produsului este creat dintr-o spumă specială de înaltă calitate și ekococos rezistente la uzură, care oferă o poziție anatomică a persoanei in timpul somnului, și, de asemenea, îndepărtează cu ușurință tensiunea musculară. Cea de a doua parte este realizat din suport eco-fierte și a simțit alb, oferă îmbunătățite, precum și cea mai mare distribuție uniformă a acesteia întreaga încărcătură de pe suprafața. Proba poate fi achiziționat împreună cu un caz confortabil tricotate, care va proteja de poluare și de umiditate. Pe întreg perimetrul designului, este fixat un sistem special de amplificare, protejează toate marginile de la posibilele călătorii. Încărcarea maximă a greutății pentru un dormitor este de 130 de kilograme.

 • Optimum Flex 425. Aceasta saltea cu aroma. Ea are același nivel de duritate din toate părțile. Cea mai mare sarcină de greutate într-un singur loc este de numai 90 kg. Un astfel de exemplu, va fi cea mai bună opțiune pentru canapele.

 • Optimum Hit 458. Această saltea este echipat cu un bloc de arcuri cu rigiditate diferită. O instanță se referă la aspectul anatomic. Unul din fața lui este creat dintr-un strat de spumă crescută și o placă termică specială, care asigură o moliciune și confort în timpul somnului, are un grad scăzut de duritate. A doua parte se face din TERMOFELT mașină termică ULTRA, acest strat contribuie la susținerea și distribuția optimă a întregii sarcini pe suprafață, are un grad mediu de rigiditate. Eșantionul vine, de asemenea, cu un capac din material tricotat. Înălțimea totală a produsului este egală cu 23 de centimetri.
Citește mai mult  Caracteristici Factory Saltele Relax

 • Orion Expert 636. Această saltea față-verso pentru pat, cu un bloc independent de izvoare, are o rigiditate diferită față de diferitele laturi. Modelul se referă la un soi anatomic, este produs cu un strat mai mare pe o parte. Prima parte este creată din stratul crescut de spumă și o nucă de cocos specială latexată, care crește nivelul de rigiditate a dormitorului la marca medie. A doua parte este, de asemenea, realizată din componente de nucă de cocos din latex și a simțit alb, acestea ne permit să ofere un sprijin de încredere pentru duritate mare.

 • ORION 631 PASIUNE. O astfel de saltea, echipat cu un bloc de arcuri independente se distinge printr-un grad redus de rigiditate a ambelor părți. Primul departament de design este creat din spuma cu efect de memorie și o placă termică, aceste materiale permit să ia poziție optimă anatomic înapoi. Al doilea departament face o placă termică și spumă densă foarte elastic. Cea mai mare sarcină pe o singură zonă de pat nu trebuie să depășească 140 de kilograme. Modelul este echipat cu un câștig special de-a lungul perimetrului.

 • Orion Tonus 632. Salteaua de acest tip cu blocul de arcuri independent are diferite părți rigiditate. O astfel de versiune anatomice este realizată folosind spumă, mașină termică, strat dublu de nucă de cocos latex, pâslă alb. Proba poate fi achiziționată împreună cu un carcasă de protecție convenabilă din material tricotat. Pe parcursul perimetrului produsului există un sistem special de amplificare care protejează împotriva sărăcirii.

 • Protecția cuprului 641. Modelul cu același nivel de rigiditate ale părților ar trebui să fie atribuit unui aspect anatomic. Se face pe baza unei fecioare de bumbac dens și a unei spume dens speciale cu capsule de gel de cupru, care asigură o protecție fiabilă împotriva diferiților microbi și are, de asemenea, un efect de răcire luminoasă al zonei de dormit. Spuma ne permite să avem un efect de masaj care să îmbunătățească circulația sanguină umană.
Citește mai mult  Înregistrarea contoarelor cu balcon Design 3 pătrat

 • Armonia naturală 652. O astfel de saltea de tip bilateral cu un departament independent de primăvară va fi cea mai bună opțiune pentru cei care prefera modele superpost. Acesta este furnizat cu un design de arc cu 7 zone separate. Acest lucru îl face ușor să se relaxeze un sistem muscular, uniform distribuie toată sarcina. Prima parte este creat dintr-o nucă de cocos latex trei straturi și pâslă alb. A doua parte se face pe baza unei componente duble de nucă de cocos latex. Saltea pot fi achiziționate cu un caz de protecție cu o cusătură. Placa produsului este realizată din velur superproof, este, de asemenea, echipat cu mânere decorative.

 • Natura Wild 650. Se referă la tipul bilateral, echipat cu un bloc de arcuri independente. Salteaua are același nivel de duritate al tuturor părților. Acest model anatomice este creat pe baza unui strat dublu de nucă de cocos latex și a simțit alb. Produsele de bord produse din material velur durabil. Proba vine cu un caz cusatura cu un caz.

 • Optimum Masaj 457. O astfel de saltea are, de asemenea, aceeași rigiditate a părților. Acesta se distinge prin gradul mediu de duritate, cu un efect de masaj suplimentar. Un model bazat pe o spumă densă, care poate reduce semnificativ presiunea asupra corpului uman și contribuie, de asemenea, la un somn confortabil și calm. Înălțimea totală a produsului este de 22 de centimetri. Se livrează cu un perimetru armat. Cea mai mare încărcătură pe o zonă de dormitor ajunge la 160 de kilograme. Instanța poate fi achiziționată împreună cu un caz realizat din țesătură tricotată.

 • Orion Spectre 633. O astfel de saltea cu aceeași rigiditate a părților se face pe baza unei spume speciale de înaltă calitate, o componentă de nucă de cocos latexată și un bloc independent de arcuri cu 5 zone separate cu diverse presiuni, un astfel de design permite asigurarea unui aranjament optim anatomic Persoana subiacentă în procesul de somn, contribuie, de asemenea, la relaxarea musculară. Perimetrul saltelei este furnizat cu un sistem special de amplificare. Sarcina maximă care poate găzdui o zonă de dormitor, ajunge la 160 de kilograme. Înălțimea produsului este de 23 de centimetri.

 • Orion Forte 634. Acest tip are un nivel ridicat de duritate a părților sale. Are o parte din ea este făcută dintr-o componentă dublă de nucă de cocos din latex și a simțit alb, ele oferă o fiabilitate maximă și rigiditate a întregului design. A doua parte este creat dintr-o nucă de cocos latexed convențional și a simțit, acest strat servește pentru a distribui sarcina pe întreaga suprafață.

Modelul este de vanzare impreuna cu un capac de protecție convenabil din țesături tricotate.

 • ORION GREVA 635. saltea dublu față-verso, cu diferite grade de rigiditate este fabricat folosind o spuma speciala, care are un efect de masaj suplimentar, nuca de cocos latex și a simțit alb. Modelul este realizat cu un bloc independent de arcuri, iar 540 de elemente de primăvară cad pe fiecare pat.

Pe parcursul perimetrului produsului există un sistem special de armare care protejează împotriva posibilă. Eșantionul are o înălțime de 20 de centimetri.

 • Orion Dream 637. Saltea este alimentată cu un bloc de arc cu 5 zone separate cu presiune diferită, un astfel de design oferă locația corectă. Produsul este realizat cu un strat moale mărit, care garantează confortul maxim în timpul somnului. Salteaua este produsă folosind spumă cu efect de memorie, spumă densă și nucă de cocos latex. Și modelul este echipat cu o căptușeală durabilă și destul de rigidă. Vine cu caz tricotat.
Citește mai mult  Placi de sub caramida pentru baie: ce se întâmplă și cum de a alege?

 • Noapte Queen 663. Această saltea se caracterizează prin duritate scăzută. Combină două soiuri de spumă de înaltă calitate. Materialul are un efect de memorie, oferă o moale deosebită a suprafeței. În plus, produsul este creat folosind particule de cărbune de cedru, o astfel de substanță are un efect antimicrobian. spuma Exploct ofera elasticitate buna si suport optim coloanei vertebrale pe tot parcursul nopții. Design-ul este livrat cu o unitate independentă cu arc 7 zone separate de diferite presiuni.

Saltea de bord sunt realizate din velur de bază, acestea sunt, de asemenea echipate cu mânere decorative frumoase. Puteți achiziționa un eșantion cu un caz de surround tricotate tesatura.

Examinați recenzii

Mulți cumpărători au vorbit pozitiv despre saltele de acest brand. În opinia lor, produsele oferă un somn confortabil pe tot parcursul nopții. Toate acestea sunt create din materiale de înaltă calitate.

În plus, utilizatorii remarcat faptul că aceste saltele pot lăuda cu un design elegant. Feedback-ul pozitiv meritat și costul accesibil al acestor structuri de pat.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: