Totul despre sfeșnici de sticlă

Totul despre sfeșnici de sticlă

Lumanările creează o atmosferă unică de confort în casă, au un efect relaxant și liniștitor asupra unei persoane. Dar sunt necesare ceasuri interioare câștigătoare, sunt necesare sfeșnici potrivite. Ele pot fi diferite. Iubitorii de stiluri de aer lumina va fi de folos pentru a afla toate sfeșnicele din sticlă despre.

Avantaje și dezavantaje

sfesnice din sticla pot fi cele mai diverse, concepute atât pentru lumânări mari și mici.

Avantaje în astfel de accesorii sunt suficiente.

 • sfeșnicele din sticlă sunt potrivite pentru o mare varietate de camere decorate in stiluri diferite. Ele pot fi plasate în dormitor, camera de zi, în bucătărie.

 • Alegerea produselor din această direcție este destul de larg. Prin urmare, nu este dificil de a alege accesoriul de care este nevoie, poate chiar sub un anumit eveniment.

 • Astfel de produse sunt întotdeauna elegant, ele pot fi decorate cu interior și cu o lumânare aprinsă, și prin ele însele.

 • Pentru prețul pe care sunt disponibile, și aproape toată lumea își poate permite să cumpere acest accesoriu.

 • Materialul de fabricare poate fi de asemenea diferit – este un cristal de sticlă, transparent sau mat, precum și culoare. Foarte multe opțiuni.

În ceea ce privește minusurile, ele sunt de asemenea prezente.

 • Este necesară îngrijirea acestor sfeșnici. În caz contrar, ele vor arata neîngrijit și va strica mai degrabă punctul de vedere al interiorului decât va decora.

 • Sticla este un material destul de fragil, astfel încât aceste accesorii necesită o relație foarte atent.

 • Ei au nevoie să fie ținut departe de copii și animale, pentru a se evita situațiile neplăcute, până la un astfel încât cineva poate rupe, de rupere a produsului.

Citește mai mult  Bucătărie set de bare cu bar: tipuri și de selecție

Varietate de modele

Toată lumea alege astfel de copii pentru ei înșiși, care va fi armonios combinată cu înconjurarea. Și nu va fi dificil, deoarece o varietate de modele sunt foarte mult în magazine, cât și în Internet. O descriere a fiecărui model va contribui la înțelegerea a ceea ce este preferabil pentru fiecare caz specific.

 • sfesnice foarte populare pe un picior ridicat. Ei privesc strict și elegant, capabil de a sublinia frumusetea lumânărilor în sine. exemplare lungi arata mai ales în mod eficient. opțiuni în aer liber va crea o atmosferă solemnă. Ei vor plasa cu ușurință lumânări mari.

 • Nici un produs mai puțin interesante cu un balon. Deseori, aici este prevăzut un suport metalic pe care se află nava lumânare. Acesta poate fi atât o opțiune transparentă și de vitralii.

 • exemplare, aparent specificate seamănă cu un pahar regulat. Pentru camere minimaliste, aceste opțiuni sunt foarte adecvate. Această opțiune poate fi mat, transparent, cu un model imprimat. Într-o astfel de lumânare bun luminos. Și albastru, roșu, verde de sticlă este potrivit pentru lumanari albe.

 • sfeșnicele din sticlă poate lua absolut orice formă – Ball, Cilindru, Figurine de animale sau plante.

 • Pătrat sau rundă Miniatură de sticlă Sfeșnic Potrivit pentru Tea Lumânare.

 • Suspendat cu un capac În forma o lanternă va fi decorul original al camerei.

 • sfeșnice mici în formă de flori Ei bine, se va uita la masa în timpul celebrării oricărui eveniment.

Noile modele apar în vânzare, deoarece cererea pentru astfel de produse există întotdeauna.

Sfaturi pentru îngrijire

Se spală sticla de ceară este destul de simplu. Există mai multe moduri de a face acest lucru rapid și eficient.

 • Sfeșnic trebuie să se înmoaie în apă fierbinte, și-i dea o jumătate de oră. Apoi, un burete cu un lichid de săpun este ușor pentru a elimina ceara de pe suprafata. Se va încălzi și devine suplă.

 • O altă opțiune este de a se toarnă într-o oală de apă, se încălzește pe aragaz, punând sfeșnicul acolo. În apă fierbinte, ceara va merge cu ușurință departe de suprafața.

 • Dacă nu există nici o dorință de a face tratamente de apă, puteți activa uscătorul și îndreptați jetul fierbinte al aerului la suprafața evaporat. În cazul în care ceara devine usoara, aceasta poate fi îndepărtată ușor cu un șervețel, apoi ștergeți prosop lumânare.

 • Și frigul poate veni la salvare. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un sfeșnic cu picături de ceară pentru a pune în congelator. O oră mai târziu, ceara poate fi ușor îndepărtate de pe suprafața sticlei. Apoi va șterge numai șervețel.

Citește mai mult  perdele de țesut pentru baie: tipuri și de selecție

În momentul de obicei, este suficient pentru a șterge sfeșnicele cu o cârpă uscată, eliminându-le de praf. Uneori, acestea trebuie spălate într-o soluție caldă de săpun. Dacă vă interesează în mod corect pentru produsele, acestea vor servi pentru o lungă perioadă de timp și va decora interiorul.

Cum să decoreze?

În cele mai multe cazuri, sfeșnicele sunt frumoase prin ele însele și nu au nevoie de decor suplimentare. Dar există opțiuni care sunt atât de îndemnate să arate fantezia creatoare. Acestea includ produse extrem de transparente de forme simple. Și le decora foarte doar.

 1. Puteți lua pur și simplu panglici frumoase și cravată în jurul sfeșnicul. Există o opțiune la care se poate sfârși un sfeșnic de sticlă cu o sfoară.

 2. Sfeșnicul va arata grozav dacă ai pus dopurile de vin în interior, și apoi setați lumânare.

 3. Sticla de lumanari pot fi vopsite și nici măcar nu doar într-o singură culoare, este prea plictisitor, dar pune modele pe o suprafață de sticlă, flori sau inscripții. Pentru aceasta trebuie doar să cumpere vopsele speciale concepute pentru desen pe sticla.

 4. Decorul poate fi reprezentat sub formă de perle, scoicile, paiete, pot fi lipite pe un sfeșnic cu lipici.

 5. Tehnica decoupage populare se aplică și în acest caz. Suficient pentru a cumpăra în magazin pentru creativitate hărți Decamental sau tăiate imagini de la servetele, cu atenție umed, separa fragmentul dorit, îndreptați-l pe o suprafață de sticlă, și Cove lac de la mai sus.

Într-un cuvânt, puteți experimenta cum vă place, lucrul cel mai important este faptul că, ca urmare se pare armonios.

Exemple în interior

sfesnice din sticla pot foarte bine în orice interior, pentru a deveni decorarea de vacanță. Exemplele sunt foarte elocvent vorbesc despre asta.

 • Sfesnice de sticla cilindrice pe standuri elegante înalte sunt capabili de a decora masa festivă mai șic și chiar deveni centrul compoziției.

Citește mai mult  Aprinderea în bucătărie cu plafon stretch: selectarea și amplasarea lămpilor

 • sfeșnicele din sticlă în formă de lămpi arata foarte original,. Ei vor decora orice interior și potrivite pentru lumânări mici.

 • exemplare elegante albe pe picioare subtiri mari sunt uimitor în căutarea cu lumânări de aceeași culoare. Sofisticate și rafinat.

 • Și o astfel de lumânare poate fi făcută cu ușurință cu propriile mâini, se pare impresionant. Suficient pentru a obține un borcan de formă rotundă, o sfoară, bucăți de lemn sau plută.

 • Candelabre sub formă de ochelari sunt întotdeauna relevante și peste tot. completează cu ușurință în orice interior.

 • opțiuni de sticlă multifațetate va crea un sentiment că lumânările sunt umplute în aer.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: