Totul despre statueta cat

Totul despre statueta cat

Din cele mai vechi timpuri, pisicile tratate într-o specială. Ei au fost considerate creaturi mitice și misterioase cu un temperament deosebit. În lumea modernă, interesul pentru aceste animale uimitoare nu este ugas. Acum, la domiciliu decora o varietate de statuettees sub formă de pisici, care diferă în materialul de material, aspect și alte caracteristici.

Mulți cred că ei sunt înzestrați cu putere mistică capabile de a proteja locuința și proprietarii lor de energie negativă, precum și atragerea de avere, noroc și dragoste.

Înțeles și ceea ce înseamnă

Pentru mulți oameni, statueta de pisica are o semnificație sacră. În ciuda faptului că aceste animale sunt acum nu sunt considerate zeități, memoria generațiilor a fost păstrată, care poartă un anumit sens și o atitudine respectuoasă față de aceste creaturi. prieteni cu patru picioare în modernă simbolizeze mondială nu numai confort de casă.

Aceste animale sunt adesea asociate cu curăția, har, independență și frumusețe. Toate aceste caracteristici au preluat figurinele pe care designerii moderni sunt folosiți ca elemente de decor.

În cultura Egiptului antic, a existat un cult întreg dedicat pisicilor. Oamenii din acel moment au crezut că animalele au avut loc dintr-o zeiță puternică pe nume Bast. Aceasta este patroasa de confort, fertilitate, dragoste și frumusețe feminină. Egiptenii au crezut că pisicile erau trimiții ei direcți care trăiesc în lumea oamenilor. Prin urmare, au fost citite de un mod special, au lucrat și au avut onoruri.

În cultura egipteană, cu excepția zeitei Bate, erau alte zeități în aspectul pisicii:

 • Mahaz – Leo care a învins dușmanii+

 • Zeita musdelui de justiție, sub forma unui leopard+

 • Lioness numit Sekhmet, care personifica războiul și soarele.

O astfel de moștenire a fost păstrată în ziua de astăzi, și cu el și atitudine față de prietenii cu patru picioare. Acum practic în orice magazin de decor puteți găsi statuete de pisici realizate în stilistica egipteană. Se crede că atrag dragoste, noroc și, de asemenea, să protejeze locuințele din ochiul rău și impactul forțelor rele. Ele sunt, de asemenea, alese pentru a aduce bunăstarea în casă.

Cele mai populare statuete folosesc cei care sunt interesați de filozofia Fengshui. În cultura asiatică, aceste animale sunt asociate cu intuiția, observația, înțelegerea și înțelepciunea.

O imagine animală indică faptul că simbolizează. Coada ridicată, este considerată un semn de optimism. El poartă bunăvoință, armonie și prosperitate. Există o figurină care demonstrează mai multe animale împreună, indică o prietenie sau o iubire puternică.

Citește mai mult  Wall Mural Night City

Dacă scăpați partea ezoterică a întrebării, apoi figurinele în formă de aceste animale frumoase si gratioase sunt capabili de a actualiza interior, face mai expresiv și atractiv. Pentru a face elementul de decor aspectul armonios cu decorarea principală a spațiilor, el trebuie să o potrivească. Este necesar să se ia în considerare ceea ce materiale, culori și forme sunt caracteristice unui anumit stil de interior și, pe baza acestor date, pentru a alege un decor pentru casa.

Se crede că campion sub forma unei pisici protejează nu numai proprietarul său, ci și toți oamenii care trăiesc în casă. Se crede că efectul statuetei nu depinde numai de aspectul animalului, dar, de asemenea, pe materialul de fabricare. De exemplu, produsele din lemn contribuie la îmbogățirea, atragerea de bani la casa, și un fel de pietre naturale sunt perfect reușit să facă față rolul apărătorilor de gânduri rele.

In ciuda efectului pozitiv, este imposibil de a plasa un număr mare de fețe în aceeași cameră. În acest caz, casa nu numai că va pierde aspectul estetic, dar figurinele își vor pierde puterea.

Cea mai mare Distribuția a fost figurinele în stilul de Egiptul antic. Unii le considera cele mai eficiente și atractive vizual. Multe produse decorează simboluri sub formă de scarabii sau șerpi. De regulă, ele sunt plasate pe pieptul pisicilor.

Aceste elemente nu sunt doar o favoare estetică. Imaginea scarabului este considerată un fel de compas care trimite o energie pozitivă casei. Dar șarpele acționează ca apărător. Ea se distrează nenorocirea și spiritele rele. Mulți interpretează imaginea șarpelui ca un simbol al puterii și curaj. Astfel de cifre au proprietăți speciale pentru a găsi o cale de ieșire din orice situație de viață.

Varietate de modele

Gama de statutetere este imensă și actualizată în mod constant cu noi.

Multă distribuție a primit mai multe opțiuni de produs.

 • Modelele de porțelan arată fermecător. De regulă, aceasta este o pisică albă, una sau în companie cu un pisoi. Figurinele sunt adesea decorate cu elemente aurite. Astfel de produse completează perfect interiorul clasic. Figura neagră cu auriu este la fel de comună. În funcție de aspect, poate fi un plus de stil clasic sau se potrivește în decorul egiptean etnic.

Citește mai mult  Oglinzi în interiorul camerei de zi: caracteristici, soiuri, selecție și instalare

 • Dacă camera este decorată în stilul asiatic, selectați aceeași figură pentru casa dvs. Pentru decorul japonez, o pisică în stil etnic este minunată, decorată cu hieroglife. Interiorul indian va completa o statuetă în punga de yoga.

 • Produsele din lemn sunt dotate cu farmec special. Acest material este asociat cu căldură, confort și confort. Dacă interiorul locuinței constă aproape din lemn, cifrele din același material se potrivesc perfect în ea.

 • La fabricarea de statuete de animale de companie, de multe ori fac. În dormitor, fetele vor arata o pisica grațioasă minunat în rochia. Ea poate fi îmbrăcat ca o doamnă adevărată sau să fie similar cu un dansator jucaus.

 • Puteți găsi produse care prezintă pisici pentru anumite rase. Acesta poate fi un persan sau pisica siamez. Puteți alege un model similar cu prietenul tau pufos favorit.

 • creaturi mistice care seamănă cu pisicile sunt, de asemenea, populare. Acest lucru este în special o imagine a sfinxului sau zeitatea egiptean.

 • Dacă doriți să adăugați un gust popular pentru interior, să acorde o atenție la produsele decorate cu pictura, de exemplu – Gzhel sau Khokhloma.

Precum și figurine decorative diferă în formă și mărime.

 • În camera spațioasă puteți plasa o masă mare etatistă. Modelul exterior poate fi de 50 cm înălțime și peste. Înaltă și îngustă statueta a pus în colțul camerei, fără a avea spațiu liber și, în același timp atenția de desen.

 • Cu modele minore, puteți decora o cameră compactă. Acestea sunt instalate pe mese, noptieră tabele și alte suprafețe.

Notă: Unele produse sunt combinate cu alte elemente ale decorului, de exemplu, cu un ceas. Produsul începe să se efectueze nu numai estetic, ci și funcția practică. Cele mai multe modele scumpe sunt realizate din materiale rare, decorate cu pietre și metale prețioase. Având în vedere bogat sortiment, este ușor de a alege modelul perfect pentru un anumit interior.

Materialul utilizat la fabricarea de cifre este importantă. Ea are anumite proprietăți, după cum el însuși. În timpul unei Egiptul antic, comandantul folosit piatra de verde sau albastru: turcoaz, jad, asp sau bazalt.

Citește mai mult  Scaune în camera de zi: Soiuri și criterii de selecție

În plus față de pietre, utilizate materiale naturale, cum ar fi lemn, metal sau ceara. De asemenea, producătorii moderne parieze pe materii prime de origine naturală, dar materialele sintetice sunt, de asemenea, folosite.

caracteristici de plasare

După achiziționarea figurine, este necesar să se alege în mod corect la locația în casă. Produsul trebuie să arate în mod avantajos și în același timp, nu interferează cu alte elemente decorative.

Se recomandă să figurina pe elevația. Se crede că, cu o astfel de plasare de la pisica va fi un control vizual peste tot ce se va întâmpla în casă. Opțiunea optimă este de a instala o statuetă în camera de zi sau de sala. Atunci când alegeți un produs, trebuie să luați în mod necesar în considerare interiorul apartamentului. Nu este recomandat să-l post în baie sau dormitor.

Aici sunt cele mai multe opțiuni de cazare comune.

 • Cel mai adesea cifrele puse pe raft, unde nu vor interfera cu chiriașii acasă și, în același timp, vor fi în vedere.

 • Dacă camera are un șemineu, puteți seta achiziția pe partea de sus a acestuia. Deci, decorarea va lua locația centrală în cameră (cu condiția ca șemineul să fie situat în centru).

 • Uneori cifrele sunt plasate pe masa de cafea. Dacă dimensiunile mobilierului vă permit să instalați mai multe statuete.

Suprafața obiectelor de mobilier: dulapuri, mese de noptieră și alte opțiuni.

Notă: la amuletul arată prezentabil și a efectuat toate funcțiile necesare, trebuie să aveți grijă în mod regulat. Ar trebui să curățați periodic figura de praf și alți contaminanți. Și, de asemenea, nu puteți să vă înfloriți cifra altor persoane, chiar și pe cei dragi.

Procesul de curățare a veneratie poate fi efectuată pe cont propriu la domiciliu. Pentru a face acest lucru, trebuie să puneți o statuetă într-un recipient, umplut cu sare, unde razele luminii lunare vor ajunge. O figurină trebuie lăsată sub formă de câteva zile. După curățarea sarei ar trebui să fie aruncate și produsul este pus pe locul anterior. Se crede că această procedură umple figurina.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: