Toyakers pe balcon: tipurile și subtilități

Toyakers pe balcon: tipurile și subtilități

Multe balcoane în apartament sunt folosite ca o cameră foarte utilă, în cazul în care, cu aspectul spațiu corect, puteți nu numai odihnă, dar, de asemenea, stoca eboșe, uscare lenjerie de corp. Cele mai multe balcoane sunt un spațiu deschis, care nu este, practic, protejat, astfel încât praful și precipitatul se poate merge cu ușurință acolo. Pentru a preveni acest lucru, trebuie să instalați un vizor. Acesta protejează în mod fiabil de zăpadă, ploaie, și va servi, de asemenea, ca un decor de design original.

Particularități

Balconul este partea arhitecturală a fațadei construcției, care ar trebui să fie echipată cu un vizor – pentru a îmbunătăți funcționalitatea. Acest lucru este valabil mai ales pentru structurile deschise postate pe cele mai recente podele. Într-un astfel de caz, acesta îndeplinește două sarcini în același timp: previne precipitarea și înlocuiește acoperișul.

La alegerea și instalarea, este important să luați în considerare caracteristicile materialului care a fost utilizat la efectuarea unui vizor, deoarece designul trebuie să reziste la sarcini semnificative.

În executarea clasic, vizor pe balcon, are o formă de cadru, care este protejat de un material decorativ, acesta este un design autonom, capabil să rețină și aproape întreaga suprafață a spațiului balcon. Spre deosebire de acoperiș, este atașat la exteriorul balconului cu șuruburi durabile (pe colțurile oțelului), vorbind. În ceea ce privește acoperișul, acesta este de obicei instalat pe suporturi speciale sau atașați de perete care poartă. Dacă instalați un vizor balcon, puteți obține o mulțime de avantaje din această soluție:

 • finisaj decorative+
 • Protecția lucrurilor și oamenilor din razele directe ale soarelui și, respectiv, ultraviolete+
 • Reducerea injectarea de interior+
 • Protecția unui apartament de la pătrunderea hoților care pot obține cu ușurință în ea prin acoperiș.

În ceea ce privește deficiențele, ei au, de asemenea,:

 • Instalarea de vizor este considerat destul de scump+
 • În timpul instalării construcției, este important să se facă calcule în mod corect, în caz contrar acesta poate fi nesigur+
 • Balconul trebuie să fie izolate în continuare, pentru că în timpul sezonului rece, va fi sursa de pierdere de căldură.

Tipuri de grajduri

Până în prezent, apărătoarele de balcon sunt reprezentate de o selectie foarte mare de modele. Acest tip de proiectare efectuează nu numai o funcție de protecție, ci și estetice, astfel încât să dea balconul de vedere inițial, producătorii încearcă să le facă diverse forme, configurații. Visrats, în funcție de proiectare și de caracteristicile tehnice, sunt împărțite în cinci specii.

 • drept o singură mașină și oblice. Primele sunt cele mai eficiente în lupta împotriva pătrunderii precipitațiilor. Singurul lucru care, din cauza lipsei de înclinare pe balcon, mase de zăpadă se pot acumula sau turturi formă. Prin urmare, cel mai bine este să acorde prioritate modele unice înclinate.

Datorită înclinării precipitațiilor pe suprafața lor, nu este întârziată, iar instalarea unor astfel de viziere este mult mai ușor de instalat decât unilateral linii drepte.

 • Dubla. Caracterizat de protecție ridicat de rafale de vânt, se datorează faptului că acestea au aspectul unui triunghi echilateral, se aseamănă extern acoperișul. Frumos uite la dimensiuni mari. Pentru a da decorativitatea vizorilor de acest tip, acestea sunt adesea decorate cu elemente din jurul marginilor, cadrul cadrului poate fi realizat de orice material. Un vizor forjat poate fi atât simplu, cât și pliabil, având multe forme răsucite.

 • Arcuit. În astfel de modele, acoperișul are o formă arcuită, ele arată organic în orice stilistrie. Singurul lucru de a stabili astfel de vizite este destul de dificil, este necesar să avem anumite abilități și rafal curbate. Caracterizate de o protecție de încredere și oferă construcții moderne. Forma curbată nu permite ploaia de pe suprafață, zăpada și, de asemenea, rezistă perfect rafalelor vântului.

Diferitele materiale pot fi utilizate pentru producerea acestui vizor neobișnuit.

 • Dome (cort). Aceste modele nu sunt numai dificil de fabricat, dar, de asemenea montură. Ele arată spectaculos, specii merită soiuri de policarbonat de tip transparent. Ele sunt deosebit de potrivite pentru instalarea pe ultimele etaje ale clădirilor. Singurul minus al modelului este dificultăți mari în cazul fabricării independente.

 • Marchiz. Acestea sunt așa-numitul cadru, pe suporturile căruia țesutul dense este întins. Adesea, astfel de modele sunt echipate cu o unitate electrică care este necesară pentru deschiderea sau închiderea copertului. Mecanismul de ridicare este de obicei atașat la perete. Marchizează, cum ar fi opțiunile anterioare, sunt potrivite pentru cazare pe ultimele etaje, ele sunt de obicei făcute din gropi acrilice mai puternice de culoare destul de strălucitoare.

Materiale de fabricație

Vizorii pentru loggii și balcoane sunt fabricate din tot felul de materiale, care pot diferi atât în ​​caracteristicile de proiectare, cât și în caracteristicile operaționale. Cel mai adesea, Ondulin, ardezie, pardoseli profesionale, policarbonat, sticla sunt utilizate pentru producerea de copertine.

 • Ondulin. Acesta este cel mai ieftin material care are la exterior similitudini cu ardezie, dar diferă de aceasta greutate redusă și flexibilitate. Ideal pentru acoperire, deoarece este bine să reziste la impactul negativ al mediului extern și rezistent la formarea de mucegai, ciuperci. Ondulin de presă diferite nuanțe, ceea ce îi permite să fie ușor pentru a selecta sub nici un balcon stilist.

 • Ardezie. Acesta este caracterizat de un nivel scăzut de conductivitate termică, datorită cărora este posibil să se mențină un microclimat optim in interiorul camerei balcon (indiferent de condițiile meteorologice). În plus, ardezie se distinge prin caracteristici tehnice ridicate și designer de expresivitate.

Acest material are o rezistență și durabilitate, dar pentru a oferi un balcon de protecție împotriva curentului, ar trebui să instalați suplimentar de impermeabilizare.

 • Profesor. Acest material este realizat din polimeri, care sunt acoperite cu galvanizată. Prin urmare, se obține rezistent la coroziune, influențe externe și deteriorări mecanice. pardoseli profesionale este produs sub formă de foi având o structură ondulată, este perfect să reziste la orice sarcini. Beneficiile includ o mare selecție de culori.

 • Policarbonat. Acest material este foarte durabil, dar se teme de expunere mecanică. Are similitudini cu plastic translucid și este adesea utilizat la crearea structurilor de protecție deschise de diferite forme. Principalele avantaje sunt în izolare fonică bună și capacitatea de a sări peste razele de soare. Policarbonatul este fabricat din călite special de sticlă triplex, astfel încât se dovedește o mare de acoperire pentru un balcon, care nu numai că face designul interior cald, luminos, plăcut, dar, de asemenea, dă aspectul ei estetic. Minus – necesită o îngrijire specială.

 • Sticlă. Este interesant să se uite la balcoane cu un vizor similară, în acest caz, un pahar în condiții de siguranță este de obicei folosit (laminat, călită). Design-ul poate fi instalat diferite dimensiuni, deoarece nu există standarde – totul depinde atât de puterea de balcon și preferințele personale ale proprietarilor apartamentului. Lipsa de viziere de sticlă – preț ridicat.

În plus față de cele de mai sus, vizieze asemenea capac , foi de oțel galvanizat și dale. Aceste materiale sunt considerate buget, au durată lungă de viață, permite crearea de modele originale. Materialul este doar minus izolare fonica rău.

O soluție neobișnuită pentru decorarea balconului va fi Instalarea unui vizor forjat, care va da proiectarea și neobișnuite airiness. Pentru fabricarea folosesc în principal o tijă de metal solid, care, în comparație cu profile din tuburi goale, este capabil să reziste la sarcini diferite. Dacă luăm în considerare fiabilitatea vizorilor forjate, atunci acestea depășesc în mare măsură acelea care sunt realizate din conexiuni cu șuruburi.

Pentru a extinde durata de viață, se recomandă acoperirea acestora cu vopsea sau galvanizată.

Etape de performanță

Instalarea unui vizor de balcon nu reprezintă o dificultate specială, atât de multe dintre ele îndeplinesc pe cont propriu. Problemele pot apărea numai la proiectarea unui design pe ultimul etaj. În primul rând, este necesar să se creeze un proiect, să pregătească instrumentele necesare și materiile prime. Pentru muncă, veți avea nevoie de dispozitive de sudare, prelucrare metalică, perie, șmirghel, șurubelniță, etanșant, diblu, ancora.

La etapa de dezvoltare a proiectului, este necesar să se ia în considerare dimensiunea structurii și a formei sale. Pentru aceasta, se efectuează mai întâi măsurători și se efectuează desenul, conform căruia se calculează cantitatea dorită de material. După aceea, trebuie să efectuați acțiuni, urmând următoarele instrucțiuni:

 • În primul rând, va trebui să sudați cadrul de oțel, care în viitor va efectua o funcție de baldachin+
 • Cadrul trebuie instalat la perete în așa fel încât să nu existe lacune, toate cusăturile trebuie tratate cu etanșant+
 • Este de dorit să se efectueze o izolație solidă a unui baldachin, care va asigura proprietarii apartamentului. Restul confortabil fără sunete zgomotoase de pe stradă+
 • Apoi, trebuie să procesați toate piesele metalice cu o soluție specială care protejează împotriva coroziunii și se deplasează la așezarea directă și fixarea foilor de acoperiș.

Dacă intenționați să instalați un card Trump din policarbonat, atunci procedura va fi puțin diferită.

 • Forma vizorului viitor, care a fost descrisă în detaliu mai sus și se face designul designului, având în vedere că ar trebui să fie la marginile balconului de cel puțin 30 cm. Acesta va proteja spațiul intern de ploaie, zăpadă și vânt.
 • Pre-constructe de proiectare de metal (trebuie să existe un aspect al cadrului), acesta este fixat atât la gard balcon și la perete. Pentru aceasta, fermele sunt sudate din colțurile de 40 * 40 mm, iar pe peretele casei sunt marcaj, unde locația viitoare a plăcilor inferioare și superioare orizontale. Distanța dintre ele trebuie să fie egală cu înălțimea fermelor metalice, deasupra căreia este etichetă lampa plăcilor sau a lemnului.
 • După aceea, este necesar să se efectueze izolație, podele termoshack. Este posibil să se acopere designul policarbonat celular și monolit. În acest caz, primul tip de material are o durabilitate mai mare, deoarece baza sa este o foaie goală care are jumperi interiori. În ceea ce privește policarbonatul monolit, acesta va fi potrivit atunci când trebuie să construiți o formă structurală. Foi sunt cel mai bine atașate la șuruburile de ancorare, deoarece au o rezistență crescută și capabilă să preseze bine materialul, mărind rezistența la sarcinile vântului.

Cu privire la modul de a face un vizor pe balcon, consultați următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: