Trendy Bucatarii: Cele mai tendințele relevante și exemple interesante

Trendy Bucatarii: Cele mai tendințele relevante și exemple interesante

Moda nu se opune în continuare. Acest lucru este valabil și pentru stiluri de interior. Noile tendințe includ o combinație de diferite direcții și combinații de culori luminoase. Este dificil de a alege un interior pentru bucătărie modernă. Acest articol va vorbi despre tendințele actuale de design, precum și descrierea de exemple interesante va ajuta la a face alegerea finală.

Caracteristici de design modern

design-ul actual al bucătăriei se caracterizează printr-o combinație a aspectului inițial și funcționalitatea. Bucătărie – acasă acasă. Și unii caută să-l facă spațiul viselor lor. Aveți posibilitatea să utilizați un design ultra-modern sau interior în stil tradițional. Dar puteți comanda, de asemenea, o bucătărie din lemn făcută manual, care este în prezent una dintre soluțiile cele mai populare.

Bucataria este o parte importanta a casei sau a apartamentului, astfel încât spațiul ar trebui să aibă nu numai o funcționalitate mare, dar au, de asemenea, aspectul estetic. idei la modă pentru bucătărie sugerează prezența mobilierului care leagă varietatea de forme, culori și materiale de producție.

Unii experți în design vorbesc despre ideea de a crea „Antikuni“. Aceasta este, spatiul este evidențiată pentru bucătărie, maximul ascuns de ochi.

Datorită acestui amplasament, zona rezidentiala captivi pe deplin atenția.

Când decorarea bucătărie, puteți utiliza o combinație de mai multe stiluri. Acesta va face originalul camerei și elegant.

Pentru a selecta cele mai interesante de design de bucătărie, ar trebui, de asemenea, decide cu privire la culoarea. Alb și nuanțe bej sunt considerate cele mai populare culoare în design.

Culorile inchise sunt, de asemenea, câștigă popularitate. Acesta poate fi o nuanță închisă de măsline, gri sau chiar negru.

În combinație cu o anumită direcție stilistică și adăugând accente luminoase, bucătărie cu o astfel de decizie de culoare, se pare modern si original,.

La crearea unui interior de spațiu în bucătărie, trebuie să vă amintiți de confort și confort. Atmosfera de bucătărie ar trebui să ajute în ton la modul dorit în dimineața și se calmeze după o zi grea.

opţiuni de design elegant

Enumerăm principalele tendințe moderne de bucătărie modernă.

Insula bucătărie combină lux și spațiu funcțional mare. Aceasta nu este doar un loc excelent pentru gătit și de a face alimente.

O astfel de planificare economisește spațiu.

Cu un deficit de dulapuri de bucătărie, puteți utiliza compartimente de stocare suplimentare. În cazul în care nu există suficiente locuri de lângă masa de mese, puteți pune scaune în apropierea insulei. Precum și cu scaune înalte este insula ușor se transformă într-un rack bar. Insulele de bucătărie sunt potrivite pentru camere în aer liber, în cazul în care camera de zi si sala de mese sunt combinate.

Unul dintre cele mai elegante exemple de design modern este considerat o bucătărie făcută în retros. Stilizarea foloseste nuante de lapte și cafea blând. Diverse obiecte de mobilier și lucruri se adaugă la interior în stil de epocă.

Pentru cei care iubesc luxul, stilul victorian este potrivit cu note de modernitate.

Combinația de stiluri create de designeri din Anglia.

Caracteristica principală a interiorului este rafturile din lemn natural, care este plasat deasupra tăbliei. Rafturile sunt echipate cu ochelari tip de aburi și au o lumina de fundal luminos care adaugă decorul un punct culminant și transferuri de la epoca industrială.

unirea bucatarie cu living – o altă tendință de moda de azi. Datorită acestui aspect, este creat un spațiu mare și convenabil. În sala mare de o mulțime de lumină și aer, ceea ce face bucătăria într-un loc minunat pentru o vacanță de familie confortabilă. Cu toate acestea, o astfel de cameră ar trebui să fie aranjate în mod corespunzător de mobilier. Și, de asemenea, în sala ar trebui să fie observate cu zonare clară, care este creat cu ajutorul de finisare și de iluminat dispozitive.

Stilul Loft nu poate fi numit moderne, deoarece prezintă obiecte antice. Dar Loft este una dintre cele mai populare direcții în design interior. Pereți vopsea vopsea și decorate cu cărămidă. Pavel a declarat sau linoleum. Diferite fotografii sunt adăugate la interior, mobilier din lemn, și perne decorative vor aminti de ori de la Sitkoms despre anii ’90.

Trebuie avut în vedere faptul că stilul este potrivit pentru spații cu ferestre mari și tavane înalte. În bucătării mici, mobilier si elemente patinoar va arata inadecvat.

Stilul scandinav pentru bucătărie presupune prezența unor materiale naturale și plante vii. Finisajul trebuie să fie tonuri luminoase, iar lumina este foarte luminos.

Stilul Minimalism este o direcție versatil, deoarece poate fi folosit pentru înregistrarea ambelor bucătării mici și mari. Mobilier și echipamente trebuie să fie ales pe baza funcțională. În ceea ce privește culoarea, atunci opritorul trebuie făcut pe o non-călătorie.

Din avantajele minimalismului, merită remarcat posibilitatea extinderii funcționalității.

De exemplu, puteți achiziționa un procesor de alimente în vrac sau puteți integra cuptorul.

Dar, de asemenea, nu uitați de soluțiile de culoare. Acum foarte populare culori clasice albe și negre. Nuanțele au caracteristici proprii. Culoarea albă extinde vizual spațiul. Setul cu cască de bucătărie va fi perfect combinat cu pereți sau imagini de fundal. Culoarea albă diluată poate fi galbenă sau negru. Ar trebui să arătați doar o mică imaginație.

Culoare neagră – eleganță și simbol de lux. Cu toate acestea, în timpul designului bucătăriei în nuanțe negre, va fi necesară mai multă iluminare. Culoarea neagră poate fi, de asemenea, diluată prin adăugarea de nuanțe ușoare sau galben strălucitor în interior.

Combinația de culori alb-negru este un simbol al bucătăriei moderne.

Pentru a decora podea, puteți utiliza o țiglă sau linoleum, cu un desen de o tablă de șah. Acest lucru va face ca originalul interior noi și neobișnuite. La proiectarea pereților puteți adăuga un contrast în formă de modele de vopsea decorativă. Aparatele de uz casnic se va potrivi perfect într-un astfel de interior, pentru că ei principale culori alb și negru.

accente luminoase și soluții moderne

Soluția inițială va fi plasarea inscripții pe pereți. Pentru a face acest lucru, utilizați un consiliu special sau decora peretele deja semne gata cu diverse inscripții. Acesta poate fi propriul tau motto-ul sau o reteta pentru felul preferat.

Metal în interior bucătărie este, de asemenea, o tendință la modă din acest an. bucătărie Metal este practic, și de îngrijire pentru că este foarte ușor. A obiectelor de metal și elemente pot fi folosite peste tot. chiuveta de metal, lămpi de metal strălucitoare și chiar feluri de mâncare, dau interiorului notcing ultra-edge.

bucatarii rustice sunt din ce în ce mai populare. Spatiul de luat masa este desenată cu bănci și mese lungi. Pentru comoditate, bănci de lemn pot fi aranjate cu perne decorative, mai ales în cazul în care bucătăria este folosită pentru întâlniri pe termen lung pentru cină. Cu toate acestea, este în valoare de având în vedere că mese lungi și bănci sunt proiectate pentru spațiu mare.

seturi de căști de bucătărie

Pentru ca setul cu cască de mobilier pentru a ridica confort și confort, este necesar să se aleagă elementele pe direcția de design stilistic. Bucătărie mobilier modern are o serie de caracteristici.

 1. seturi de căști cu design elegant, de obicei, au un aspect strict, laconică. Fațadele se disting printr-o suprafață netedă. Mânerele dulapuri, de regulă, de tip ascuns sau, în general, lipsă. În acest caz, ușile sunt revelate prin apăsarea.
 2. Materialele. Pentru headcards moderne la modă folosesc PAL si MDF. Suprafața poate fi emailată, acoperită cu film, plastic sau acrilic. Unele modele scumpe sunt acoperite cu furnir, mai ieftin – lemn sub lemn.
 3. Fatade de modele cu suprafață lucioasă. Acest mobilier este în mare cerere, arată estetic, reflectă lumina și crește vizual zona și adâncimea camerei.
 4. Dispozitiv de fitness inteligent. Cu ajutorul fitingurilor inteligente, puteți utiliza spațiul intern al dulapurilor la maxim. Dulapurile sunt echipate cu sisteme retractabile, ceea ce vă permite să ajungeți la cele mai greu accesibile locuri. Uși cu ascensoare care se deschid vertical, foarte confortabil și practice pentru bucătării mici.

Tendințele moderne combină diverse forme, culori și soluții.

  Când alegeți un design pentru bucătărie, trebuie să vă bazați pe gustul și preferințele dvs. Principalul lucru este că atmosfera camerei radiază și plină de energie pozitivă.

  În următorul videoclip, sunt date exemple de design la modă de bucătării mici.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: