Tulle pentru bucătărie: soiuri, opțiuni frumoase și sfaturi pentru alegerea

Tulle pentru bucătărie: soiuri, opțiuni frumoase și sfaturi pentru alegerea

Toată lumea caută să creeze frumusețe și confort în casa lui. Bine mobilier, design frumos de pereți și tavan, iluminat. Nu mai puțin important este selectarea diferitelor tipuri de perdele, perdele și alte materiale textile. La alegerea Tulle la bucătărie, trebuie să ia în considerare faptul că gospodăriile merg zilnic, în timp ce petrecerea timpului pentru întâlniri de seară, cu mic dejun și mese. În această cameră, totul ar trebui să fie perfect combinate, doar astfel încât să puteți crea o situație de relaxare.

Particularități

Un astfel de material ca un Tulle a început să producă în secolul al XV-lea, în orașul francez cu același nume. Potrivit legendei, regele francez Ludovic al XI-a poruncit să vină cu un material care vă permite să ascundeți complet persoana care a fost în spatele pânzei umane, dar că, în același timp, ascunderea s-ar putea vedea bine. Mireasa regelui a dorit să aibă o astfel de tinuta, astfel încât nimeni să nu se uite la ea în timpul căsătoriei.

masterat calificați din orașul Tulle a început să lucreze și a prezentat în curând o pânză dantelă translucid. Anii au trecut, iar în secolul al XIX-lea, acest material a devenit atât de cumpărare încât perdelele de la Tulle ar putea fi văzut în fiecare casă. Acest material nu și-a pierdut popularitatea și în zilele noastre.

Tulle este o țesătură de plasă ușoară din bumbac, mătase, poliester și alte materiale. Coase perdelele ușoare care sunt perfect armonizate cu perdele dense.

Combinația acestor materiale vă permite să decorați cu succes produsele, completând interiorul camerei.

Este demn de remarcat faptul că inițial o astfel de panza făcută manual. În prezent, tulul este aproape complet fabricat pe mașini speciale. Smooth panza Tkut pe structuri speciale tul. Utilizați un astfel de material pentru decorarea lenjeriei feminine, rochii sau broderii. Patterned sau panza CORDAN sunt realizate pe mașini de dantelă.

Aplicați-o pentru producția de perdele de bucătărie, acoperite sau toate tipurile de cape. Pânză de plasă translucidă, cu un model, perfectă perfect lumina soarelui și aerul, dar în același timp ascunde totul dintr-un ochi străin care poate apărea în cameră.

Popularitatea Tulle în multe țări se datorează beneficiilor materialului.

 • Durabilitate – Produsele Tyula sunt capabili de a servi pentru mai mulți ani, fără a pierde frumusetea lor.
 • Acesta este un material multifuncțional, care este capabil de o lungă perioadă de timp nu textura pierde.
 • Astfel de perdele pot fi alterned, să le completeze cu elemente decorative sau de a învăța într-un anumit fel.
 • Grija pentru web este foarte simplu, deoarece materialul este șters cu ușurință. Pentru a elimina poluarea gras și pete, se recomandă pre-peruci, apoi are nevoie de produsul să acceseze cu crawlere bine și să crească pentru uscare. Dacă nu există fire de bumbac, ca parte a web, nu poți accident vascular cerebral l.
 • Materialul nu are un preț ridicat. Pe rafturile magazinelor puteți vedea mai multe tipuri de perdele pentru bucătării de diferite texturi si umbra. Prețul produsului poate varia de la opțiuni de buget la produse de lux.

astfel de perdele va arăta întotdeauna foarte frumos și aer, indiferent de prețul produsului. Datorită structurii sale, perdele turn sunt folosite ca un decor bogat, pentru că acest material este capabil să transforme în mod favorabil orice interior, da o cameră de lumină.

perdele de bucatarie poate completa stilul general sau pot servi ca accentul principal. Alegerea produsului, aveți nevoie pentru a decide cu privire la culoarea și modelul, să ia în considerare stilul de cameră, gamă de culori. În plus, avantajul de astfel de produse va fi ceea ce va ascunde bucătăria de ochii indiscreti. De asemenea, Tulle va proteja mobilierul de la epuizare, mai ales dacă ferestrele ies la sud.

Dezavantajul materialului este că tul reduce cantitatea de lumină solară. O pânză lungă poate reduce vizual cameră, pentru că atunci când intră, ecranul va cădea imediat pe fereastră cu perdele. De asemenea, este demn de remarcat faptul că produsele din Tulle trebuie să fie atent. Erase de panza cu mâinile sau mașină de scris folosind modul blând, la o temperatură de cel mult 40 de grade.

Vizualizări

Prin tip de tesut, tul poate fi împărțit în următoarele tipuri:

 • grila Tulle+
 • organza+
 • voal.

  Prima opțiune este pentru că interesant trece perfect aer. Acest material se distinge printr-o împletire specială a firelor care formează intervale. panza dantelă va fi bine lipsesc nu numai masele aeriene, dar, de asemenea, razele drepte ale soarelui.

  Multe hostess alege pentru bucătării perdele din organza. O astfel de pânză se va uita la fereastra foarte organic. Acest material este-un foton sau cu un model sau ornament. cu toate acestea, Cu toate ca perdelele de organza sunt frumoase si arata spectaculos, puteau nu lasa aerul, ceea ce nu este prea bun în lipsa aerului conditionat.

  Tender și transparent voal este format în întregime din poliester. De obicei, acest material nu este ales ca o pânză pentru bucătărie, deoarece, la fel ca versiunea anterioară, nu pierdeți aerul, nu disipa lumina.

  Materialele

  Alegerea unui material de tul, trebuie să-l urmăriți să fie de bună calitate. În cazul în care partea de web va fi prezent Poliamidă Nights, atunci un astfel de material o va începe să se prăbușească rapid datorită impactului pe el razele directe ale soarelui.

  Sub influența ultraviolete, firele realizate din poliamidă sunt mai rapide și papură. Această pânză se va deteriora în curând. În plus, este important să ne amintim că Tulle va trebui să fie frecvente, astfel încât materialul trebuie să fie nu numai în exterior atractiv, dar, de asemenea, durabil. Mulți preferă să aleagă un produs din poliester, deoarece nu va deveni galben, fericire, arde.

  Nu alege perdele, în care o cantitate mare de fire de bumbac, pentru că după spălare pânză va da o contracție. În cazul în care alegerea a căzut pe cortina de bumbac, trebuie să luați un produs cu un stoc, astfel încât, după spălare și contracție, perdelele nu pierde forma și dimensiunea originală. Când coaseți produsul, ar trebui să facă un stoc mic la 12-15 cm.

  De multe ori preferința gazda da Perdele din in, deoarece aceste produse arata foarte organic și nobil. Avantajul acestui material este acela că este sigur pentru alergii. Dezavantajul este că panza lenjerie Acesta va arde rapid sub lumina soarelui dreapta.

  Dimensiuni

  Lungimea tul poate fi diferit. Condițional, puteți împărți perdele pentru scurt și lung. Designerii susțin că Lungimea pânzei trebuie să fie de 1,5 ori mai mare decât streașină, În acest caz, perdelele vor cădea falduri uniform simetrice. Alegerea lungime mai mare va duce la „vest“ a materialului.

  Tulle la podea se va potrivi câștigătorii bucătării spațioase, în cazul în care există un spațiu gol semnificativ lângă fereastră. Atunci când se efectuează camera sau proiect, perdele lungi nu va decola în aer, cum ar fi scurt. De asemenea, o scurtă perdea se va potrivi cu cei care au pus masa de fereastra. Acest lucru va permite sa schimbe panza sau stick-l în orice moment.

  Tulle la pervazul ferestrei alege cele mai multe dintre proprietari, deoarece această opțiune este foarte practic. perdele scurte va crește vizual camera spațiu, astfel încât este mai bine să aleagă luminoase și nuanțe neutre, fără accente luminoase culori. Dar dacă există o ușă de balcon în bucătărie, jaluzele mici vor parea nepotrivite. in afara de asta, panza scurte alege mai bine iubitori de animale. Animalele de companie, probabil, să se joace cu marginile lungi ale cortinei.

  Proiecta

  Dacă pentru unii proprietari este important ca cortina pe fereastra este de culoare albă, atunci pentru alții această opțiune va părea plictisitor. În acest caz, puteți alege o panza într-o bandă sau celulă. Cortina de bucătărie într-o floare mică sau floarea-soarelui este mai potrivită pentru interior în stilul rustic sau din Provence. Țara va fi perdea de culoare relevantă cu un model sau o perdea dungă.

  Cortina albă cu flori negre va fi o soluție bună atunci când faceți un interior într-un stil modern. Dar perdea cu margine va fi opțiunea perfectă pentru bucătărie în direcția barocului. Mulți vor da perdele de preferință și vintage, sunt potrivite într-un apartament care se potrivește în acest stil.

  Tulle transparent blând în combinație cu perdele grele arată foarte frumos în bucătărie, decorată în design clasic. Perdele cu o culoare de sablare turală sunt potrivite pentru spațiile vopsite în tonuri neutre. Pentru a proteja împotriva soarelui și a priveliștilor de trecători curioși, trebuie să alegeți un draper luxuriante.

  Dacă în interior bucătărie este susținută, de exemplu, în stil franțuzesc, puteți trage pânza cu lambrequin, care este o viteză de statică. Lambreken va fi perfect combinat cu tul atunci când drapeting pentru întreaga lungime. Este recomandabil să se ia un material ușor pentru lambrequin, În caz contrar, pânza strans va face fereastra vizual grele. Textura lambrequin trebuie să coincidă cu web-ul principal. Datorită utilizării sale, puteți ascunde cornisa, oferind astfel o camera mai mare confort și frumusețe. Cele lambrequins sunt cusute la tul, fie agățat separat.

  Dublu sau tul combinat este perfect pentru decorarea bucătărie. combinatii corecte de lungimi diferite de lungimi diferite, cu lambrequin sunt în măsură să dea culoarea unică bucătărie. Dar există mai multe tabu-uri:

  • În cazul în care Gardin pentru bucătărie este cusută în formă de arc, nu este mai bine să utilizați lambrequen, în caz contrar nu poate arata destul de adecvat și naryapisto+
  • Dacă fix ochet perdea, atârnă o pelmet nu este necesară, deoarece ochiurile si arata asa decorativ.

  În acest caz, poate fi foarte diferită în bucătărie cu o ușă balcon, este posibil să se selecteze un orb fereastră, constând din două jumătăți sau 3, în care materialul pentru fiecare membru. Se va merge perfect și jacquard tul sau sifon Batista.

  In plus, tul poate fi combinat cu jaluzele. Folosind această metodă, puteți transforma rapid și ușor o cameră de umplere într-un stil modernist. Această opțiune este mai potrivit pentru ferestre, care trece cu vederea partea însorită. Blind-urile pot fi înlocuite cu perdele, dar această opțiune este relevantă numai în camerele spațioase.

  Recent populare sunt perdele duble, sunt realizate într-o singură culoare sau mai multe culori similare sau contrastante,. Acest model se va potrivi perfect în bucătărie, realizate în stilul țării, baroc sau clasic. Este important de a alege materialul potrivit în textură și culoare, astfel încât nu este discordantă cu baie.

  În același mod a fost designul pânză fereastra tul combinat cu o cârpă groasă. Clasic perdele versiune mutat în afară în două jumătăți. Această opțiune este mai potrivită pentru camere mari, adăugând pentru a le o lumină și aerisit. Dar cortina sub forma unui arc permite utilizarea pragului la maxim, pentru a se potrivi elementele sau plantele necesare. Perdelele la ferestre, care sunt situate în jurul valorii de colț, pentru a alege lung și luxuriantă, de regulă, acestea sunt împărțite în două părți egale, pe laturile. Permisiunea de a folosi lumina de fundal spectaculoase.

  Pentru a crea un anumit stil de designeri recomanda utilizarea de graifere speciale, fluturi și flori realizate din hârtie sau organza, diverse panglici și cordoane.

  Cum de a alege?

  Cumpărarea tul pentru bucătării, mulți nu știu ce să caute, și cum de a alege culoarea produsului dreapta. De multe ori gazda alege perdele în culori vii, crezând că ei vor adăuga lumină într-o cameră mică. Este într-adevăr este atât de nuanțe similare mări spațiul vizual, în afară, se vor potrivi în orice stil.

  O nuanță de lumină este potrivit pentru bucătărie în Hrușciov, acesta va fi relevant pentru spații spațioase mari. În general, expertii recomanda pentru a selecta culoarea de perdele sub bucătărie totală gamut. În care Este demn de atenție la accente luminoase în interior. Vrând add saturate note, ar trebui să selectați produsele roșu sau visiniu. De asemenea, ca un accent suculent, portocaliu, albastru și turcoaz culorile vor fi potrivite. Alegerea unui produs, este în valoare de având în vedere că albastru și portocaliu de culoare se va mai repede la soare. perdele verzi sau galbene vor rămâne în forma originală pentru o lungă perioadă de timp.

  Pentru o mică bucătărie, nu este recomandat să cumpere perdele negre-out, care va reduce luminozitatea camerei și materialul textil cu un model de mare. Prin achiziționarea produsului, este important să se măsoare zona de bucătărie și deschiderea ferestrei, aceasta va ajuta pentru a evita greșelile atunci când cumpărarea.

  Și pentru a mări spațiul vizual, este necesar să se ridice de tul finit cu model orizontal.

  Cât de frumos să stea?

  Tulle materialul să atârne în bucătărie poate fi pe montura, care este foarte convenabil. În cazul în care ochiurile sunt diametru mic, atârnă perdele cu cârlige speciale sau folosind panglici decorative și frânghii. Lamele oarbe cu ochet poate fi metalic, din lemn sau plastic. Pentru perdele de lumină subțire de multe ori pentru a alege ochiurile din plastic. Aceste produse au un preț scăzut, iar acestea sunt imune la coroziune.

  Tulle este un material foarte moale si de metal inele de multe ori deteriora materialul, care este motivul pentru care ar trebui să alegeți produse din material plastic. Pentru a crea un tip exclusiv de tip, iubitul este mai bine să se ascundă în cornisa, puteți, de asemenea, lăsați-le de sus.

  Luați în considerare mai multe opțiuni de modul de a crea falduri frumoase pe perdele.

  • Cea mai simplă și var opțiune este un pliu-creion. Aici, pânza este prevăzută cu valuri verticale netede.
  • La fixarea materialului pe de o parte, sunt obținute cu o singură față pliuri.
  • Pliul de tip „pahar pentru șampanie“ va reuși formarea de deasupra pliurile volumetrice, care sunt apoi cusute. Vedere de sus va semana cu un pahar. Partea de jos este lăsat într-o cădere liberă.
  • falduri orizontale se poate face, intersectând tul prin cornișă și crearea de economii semicirculare.
  • Benzi magnetice și ace folosesc pentru a crea festers transversale. Porter în partea de jos va semăna cu un pliu în formă de W.

  Pentru a face pliuri originale și neobișnuite, merită să folosiți panglici, cu care puteți trage cârpa, oferindu-i forma potrivită.

  Cum să alegeți Perdele pentru bucătărie, uitați-vă în videoclipul de mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: