Ușile glisante în interiorul camerei de zi

Ușile glisante în interiorul camerei de zi

Ușile glisante din camera de zi sunt o recepție la modă care este utilizată peste tot. Camera de zi este camera principală de cameră, sunt oaspeții și odihnă în ea, aranja vacanțe și se adună în compania prietenilor. Prin urmare, ar trebui să fie nu numai confortabil, ci și frumos. Ușile trebuie să se încadreze în interiorul general și să demonstreze un bun gust al proprietarilor lor. Sarcina principală a ușilor glisante este, desigur, comoditate. Pe lângă această sarcină există o altă – transforma interior, pentru a îmbunătăți și elegant verifica afară camera de zi. Modelul corect ales va sublinia toate avantajele sala și va economisi o parte semnificativă a spațiului. Din articolul veți afla despre nuanțele de alegere a acestor uși.

Reguli de alegere

Atunci când alegeți usi glisante, aceasta este în valoare în considerare toate nuanțele în avans, astfel încât nu există probleme în viitor. Și anume: ce parametri pentru a naviga la alegerea, care material este preferabil și t. D. Ai nevoie să acorde o atenție la dimensiunile camerei de zi, astfel încât să nu ghicească mărimea ușii. Regulile de bază pentru alegerea sunt:

 • Stilul ușii trebuie să se potrivească în interiorul camerei de zi, la armonie simt și completarea design-+
 • Nevoile materiale care urmează să fie alese în funcție de cerințele – în cazul în care la domiciliu, de exemplu, există copii mici, atunci nu ar trebui să existe colțuri ascuțite și aditivi chimici în materialul+
 • Ușile glisante ar trebui să fie ușor de operat+
 • Atunci când alegeți un model, ar trebui să se concentreze pe dimensiunea ușii+
 • între ușile și camera de zi ar trebui să fie izolarea fonică, deoarece modelele de alunecare a crea zgomot+
 • Pentru coupe ar trebui să fie suficient spațiu.
Citește mai mult  toaletă negru: argumente pro și contra, recomandări și exemple de finisare

În plus față de parametrii enumerați, este în valoare de știind că există mai multe tipuri de usi de interior: de exemplu, un singur și suspendat.

Fiecare design are propriile sale caracteristici, ceea ce este important pentru a face alegerea potrivită.

Vizualizări

Fiecare model este atractiv în felul său, dar pentru camera de zi, în cazul în care apartamentul este mic, este în valoare de a alege o ușă care va fi cel mai convenabil de a folosi, în acest scop, ușa-pedeapsa și cu o singură mână. În cazul în care deschiderea în sala este mare, atunci ușile tristeless sunt cele mai potrivite.

 • Singur. Poate că cea mai bună opțiune pentru o cameră de zi mică. Ei ocupă puțin spațiu și sunt potrivite pentru deschideri înguste standard în apartamente urbane.

 • Dubla. Au 2 cercevea, care se îndepărtează prin necesitate – într-una sau diferite părți. arata destul de design duble atractive si potrivite pentru orice dimensiuni ale sălii.

 • Ușă-coupe. Astăzi este cea mai populară opțiune. ușa Coupe-ul este atractiv în căutarea, în plus, se deplasează de-a lungul peretelui și nu necesită spațiu suplimentar.

 • Suspendat. Acest tip de usi de interior este foarte popular printre oameni, pentru că în acestea diferă de asamblare simplitate. Pânza în acest caz este suspendat pe elementul de fixare, care elimină deteriorarea podea.

 • Armonic. Includeți mai multe segmente în mișcare atunci când deschiderea. O alternativă interesantă la o construcție leagăn ordinară.

 • transbordare. Diferă de la alunecare faptul că echipat cu roți speciale pe care greutatea produsului are. Ele sunt mai durabile și ușor aluneca pe podea.

 • Trei creștere. instrument eficient pentru a se suprapune o deschidere mare. perete despărțitoare din sticlă interior uite minunat. Pentru modelele tritten, designul „în cascadă“.

 • limba franceza. Modelul de alunecare translucid umple lumina cu lumina, face ușurință și se adaugă la interiorul farmecul rafinat, extinderea vizual spațiul.
Citește mai mult  Cum să picteze un zid de cărămidă pe balcon?

 • penal ușă. Ușile acestui design nu sunt situate în afara, ca modele obișnuite și se ascund în perete, care este foarte convenabil, deoarece spațiul este similar în acest fel. Diferite cu izolație ridicată a zgomotului.

Atunci când se analizează modelul de uși glisante pentru camera de zi, este important să se apropie de alegerea materialului, deoarece calitățile operaționale depind de acesta, precum și direcția stilul specificat a spațiilor.

Selectarea materialului

Structurile de alunecare sunt fabricate dintr-o varietate de materiale, dar cele mai populare sunt oglindite sau panza de sticlă. Avantajele ușilor oglinzii sunt că vizual se extind un mic cameră de zi, iar sticla se caracterizează printr-o varietate de finisaje exterioare: sunt transparente, mată, lucioasă etc. Caracteristica acestui model este o sticlă rezistentă la șocuri, care este, fără îndoială, un plus imens.

 • Canvas de lemn Întotdeauna popular în designul camerei de zi, cel mai adesea sunt folosite pentru a finaliza stilul clasic de lux. Ele arată întotdeauna elegante și scumpe.
 • MDF. Materialul de înaltă tehnologie vă permite să faceți ușile unei game largi de forme și în diferite variante stilistice.
 • Plastic Panzele glisante sunt potrivite pentru orice interior, inclusiv pentru stil clasic. În versiunea clasică, ele pot fi aranjate pentru un sufragerie de copaci. Materialul este pentru o lungă perioadă de timp.
 • Oţel Modelele au caracteristici tentante: sunt puternice și rezistente la influențele externe.
 • Combinate. Astfel de uși combină mai multe materiale în ele însele: de exemplu, o încadrare a lemnului și o umplutură de oglindă.
 • Sticlă. Modelele elegante sunt foarte populare. Acestea pot avea mecanisme convenabile și accesorii atractive, ceea ce are o mare importanță atunci când faceți cea mai importantă cameră din apartament – camera de zi.
Citește mai mult  Vatră în dormitor: numire, tipuri și de selecție

În caz de dificultate cu alegerea materialului, ar trebui să dea preferința dvs. pentru modelul care îndeplinește aceste cerințe: de asemenea, este convenabil să funcționeze, este ușor de îngrijire.

opțiuni de design interior

Ușa din camera de zi este un element foarte important, iar atunci când aleg un design de care aveți nevoie pentru a calcula toate detaliile. Acesta ar trebui să completeze stilul de camera de zi, să nu rămână neobservat, dar, de asemenea, nu pentru a atrage atenția sporită. Toate elementele sălii trebuie să arate armonios, este întreg. Uneori ușile sunt instalate chiar și în loc de un perete – este o opțiune excelentă pentru o cameră de zi mică.

În cazul în care sala se face într-un stil clasic, atunci modulul de alunecare mat va fi un excelent plusb – arata luciu interesant si proaspat. Modelele de sticla sunt intotdeauna un clasic elegant, potrivit pentru stilul de design minimalismul (depinde de modelul de ușă specific).

Pentru interior clasic, culori pastelate sunt cel mai des utilizate, precum și mai întunecat: maro, gri și chiar negru.

Pentru un design modern, puteți utiliza modele luminoase – de exemplu, roșu sau albastru. imitație de metal este folosit în stilul high-tech sau aplică ochelari Mate. culoare wenge intotdeauna arata avantajos, are o vedere solemnă, care este un avantaj pentru a face o ușă largă și un tavan înalt.

  O gama larga de usi de interior va ajuta la toata lumea ridica modelul din magazin sau la comanda pe internet. Dar nu uitați că designul de alunecare creează zgomot, așa că va trebui să efectueze lucrări suplimentare la minimizarea acesteia. Modelele glisante economisi spațiu, în plus, ele arata mereu elegant și interesant.

  Cum de a alege usi glisante, a declarat în clipul video următor.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: