Ușile glisante între bucătărie și camera de zi: ce mai bine pentru a pune?

Ușile glisante între bucătărie și camera de zi: ce mai bine pentru a pune?

Bucataria este una dintre cele mai importante premise în apartament, deoarece aici că amanta și membrii ei petrec de familie destul de mult timp, așa că ar trebui să fie confortabil pentru ea. Ușa este un detaliu important, deoarece nu numai completează interior, dar, de asemenea, ajută la protejarea altor camere de mirosuri străine, care există o mulțime de gătit atunci când produsele alimentare. Multe oprire alegerea lor pe pereți glisanți. Care sunt caracteristicile lor, demnitatea și dezavantaje – despre acest lucru și multe alte lucruri vor fi discutate în articol.

Particularități

Funcționalitatea de uși de bucătărie nu este pusă la îndoială. Ei protejează restul spațiilor de pătrunderea de mirosuri, fum și funingine. Și, de asemenea, au un impact direct asupra fonoizolație, gospodăriile nu sunt enervant hohote de cratiță și trântind frigider. Nu numai apartamente vechi, cum ar fi „Hrușciov“, dar multe case moderne au kitchers mici. Prin urmare, există un mic spațiu liber acolo, deoarece tot ce este forțat să fie mobilat, electrocasnice și alte maruntisuri.

În aceste condiții, deschiderea și închiderea ușii poate interfera foarte, asa Alunecare partiții devine opțiunea optimă. Acestea delimitează bucătărie și camera de zi, măturat perfect în interior.

Ușile glisante au multe avantaje. A face o alegere, trebuie să le ia în considerare.

După cum sa menționat mai sus, acestea permit economisirea loc. spațiu liber poate fi luat de mai multe lucruri necesare. Este de o importanță deosebită pentru apartamente de dimensiuni mici.

Cu ajutorul unei partiții, puteți împărți camera pe zonele. Aceasta este imitație a peretelui, respectiv, aspectul camerei cu ușile închise vor fi finalizate. În plus, partițiile glisante sunt destul de durabile și în condiții de siguranță în timpul funcționării. Pânza aluneca aproape în tăcere datorită unui mecanism de încredere și oferind funcționare pe termen lung.

Astfel de structuri sunt foarte ușor. În unele cazuri, angajarea comandantul nu va avea nevoie, cumpărătorul va fi capabil să facă față cu instalarea în mod independent,. Și ușile glisante pot fi realizate din materiale diferite. Ce fel de panza alege, consumatorul decide, bazându-se pe preferințele sale și stilisticii generale ale camerei. Avantajul incontestabil este că astfel arată o partiție în mod corespunzător în aproape orice interior.

Materialele

Material de producție poate fi orice. producătorii de azi oferă o varietate de web. Un profil de furnir din lemn pot fi folosite. Adesea, profilele de aluminiu și oțel inoxidabil sunt luate ca bază.

Cadrul în sine poate fi umplut cu diverse materiale. Printre acestea, furnir, din plastic de diferite nuanțe, PAL. Woods poate fi aplicat.

Mai ales scump arata un copac tratat cu vopsea sau lac. eco-friendly din lemn și în condiții de siguranță, cu toate acestea greutatea sa este destul de impresionant. materiale naturale, de asemenea, utilizate, cum ar fi bambus, ratan si altele.

Este imposibil să nu spun despre un astfel de material ca sticla. Este destul de durabil, se pare elegant și oferă industriei de aer. Sticla poate fi transparent sau mat, precum și o varietate de ferestre decorative vitralii.

Ce ușile sunt mai bune pentru a pune între hol și bucătărie, consumatorul însuși decide. Cu toate acestea, expertii recomanda acordând o atenție pentru mediu, stilisticii camerei și dimensiunea acesteia. De exemplu, în camere de mici dimensiuni, un compartiment de perete despărțitor din lemn natural poate arata prea grele. Sticla, dimpotrivă, se adaugă gratia si usurinta.

Vizualizări

În plus față de materialul de fabricație, cumpărătorul trebuie să decidă și cu tipul de construcție. Deasupra capului panza mișcare de-a lungul peretelui. Built-in sunt situate în interiorul ușii. Usi Invaginal la momentul secțiunilor de deschidere a le ascunde în perete despărțitor. Ușile glisante între camera de zi și bucătăria sunt un element important în interior. Dacă le deschide, camerele sunt combinate vizual, iar când zona este închis, acesta va deveni complet izolate unul față de celălalt.

La alegerea, trebuie amintit că stilisticii și designul camerei trebuie să fie susținută.

Este demn de atenție la accesorii, deoarece puțini cei care vor dori, în cazul în care apar îngrijite de epocă mânere sculptate în stil mansardă. În ecostel, dimpotrivă, elemente din metal va arata străină.

Construcțiile pot fi unice și duble. Este imposibil să nu marcați ușile armonice care arată puțin diferit.

Partițiile unice utilizate cel mai adesea în camerele având dimensiuni mici. Ele sunt evaluate pentru compactitate, spațiul liber rămâne mult mai mult. Instalarea suplimentară a cadrului ușii în acest caz nu este necesară.

Dacă deschiderile sunt destul de largi, iar sala de mese vă place ochiul cu dimensiunile lor, ușile glivante ale bivalve vor arăta grozav. Producătorii oferă modele cu adevărat de lux care atrag atenția. În plus față de practică, astfel de partiții au o funcție decorativă luminată.

Principiul funcționării partițiilor interioare-armonicik este ceva de genul jaluzelor. Astfel de uși pot fi utilizate atunci când aveți nevoie pentru a salva spațiul liber cât mai mult posibil. Materialele MDF sunt utilizate în producție, există inserții din sticlă și plastic. Gama de culori a acestor modele este foarte extinsă, astfel încât consumatorii rareori apar probleme cu alegerea.

„Cazul creionului”

Unul dintre tipurile de uși glisante este „penal”.

Cel mai adesea, o astfel de partiție este plasată în incinta unde nu a fost disponibilă ușa.

  Cu toate acestea, arată foarte atent și nu provoacă plângeri în timpul funcționării.

  Ușa este în creștere, după care este mascată sub perete. O partiție goală cu deschidere laterală este montată din gips carton. Astfel, peretele în sine va fi mimic, iar cerceta deschisă va merge complet la partiție. Cu o consolidare suplimentară, puteți utiliza fundația pentru dulapurile și rafturile agățate.

  Ușă-coupe

  Acest tip alege adesea consumatorii. Mecanismul este identic cu ceea ce este utilizat în dulapuri. Pliuri se deplasează de-a lungul peretelui de pe ghid, care este situat deasupra deschiderii sau sub ea.

  Astfel de uși sunt considerate cele mai accesibile. Cu instalarea lor nu apar probleme. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că spațiul este necesar pentru a deschide cerceveaua, prin urmare, este necesar să existe niciun element în imediata vecinătate.

  Produse din sticlă

  Astfel de partiții sunt folosite ca element decorativ. Ele sunt capabile să extindă în mod semnificativ spațiul înconjurător. Instalarea este mai complicată decât în ​​versiunea anterioară, cu toate acestea, costurile financiare speciale nu necesită.

  Astfel de partiții oferă o izolație bună bună.

  Lucrează aproape în tăcere. Pentru un efect mai mare al distincției zonelor, puteți utiliza sticla mată. Cu ea, vă puteți ascunde de ochii oamenilor din camera din apropiere.

  Partiția mobilă

  Este un coupe subvenționat. Deschiderea nu este necesară executarea suplimentară. Treceți complet atunci când ușile sunt închise.

  Pendul

  Cel mai adesea folosit în spații cu pasaj îngust și lung. Ajută bine salva spațiu. Pânza este atașat la partea de sus prin intermediul transportului de defilare.

  Vezi mai jos.

  Evaluează articolul
  ( Încă nu există evaluări )
  Adaugă comentarii

  ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: