umerașe din fier forjat în hol: soiuri și sfaturi privind selecția

umerașe din fier forjat în hol: soiuri și sfaturi privind selecția

Fiecare element trebuie să se potrivească în mod competent în interior. Multe lucruri în interior plasate efectua nu numai decorativ, dar, de asemenea, o sarcină practică. Unul dintre aceste elemente este un cuier. Există o mare varietate de modele ale acestui produs, o optiune interesanta poate fi un cuier forjat în hol. Pentru a alege corect pentru a alege acest articol pentru apartamentul dumneavoastră, aveți nevoie pentru a face cunoștință cu caracteristicile sale, tipuri și alte aspecte.

Funcțională și caracteristică

Ca o regulă, holul este o locație compact, în care este important să se mențină un maxim de spațiu liber. Designul vizual al acestei părți a casei produce prima impresie, astfel încât alegerea de umplere a camerei ar trebui să fie deosebit de atent. În cazul în hol este miniatura, este necesar să se aleagă obiecte care combină practic și frumusețe.

umerase forjate sunt cel mai des folosite ca un supliment la dulapuri pentru haine. Dacă câțiva oameni trăiesc în casă și nu este nevoie pentru a stoca o mulțime de haine sau de pantofi, cuier este capabil să înlocuiască mobilier. cuier Neat, fiabile și practice oferă posibilitatea de a stoca lucruri, nu spațiu gunoaiele.

Frumusețe și harul produselor falsificate sărbători designeri profesioniști și consumatori obișnuiți. farmec aparte și delicii sunt produse realizate manual, la comandă. Astfel de modele se va potrivi perfect într-un stil specific al interiorului.

Avantaje și dezavantaje

Alocați următoarele pozitive ale umerașe metalice:

 • Material durabil, fiabil și rezistent la uzură va păstra aspectul produsului de mai mulți ani, chiar și cu funcționare permanentă, modele din fier forjat sunt capabile să reziste la sarcini pe termen lung și o greutate mare de haine grele de iarnă+
 • dimensiunea compactă vă permite să plasați un obiect, chiar și în sala de mici dimensiuni+
 • sortiment bogat vă permite să alegeți ideal, având în vedere preferințele personale ale cumpărătorului și spațiul interior+
 • Aspectul de produse este capabil de a surprinde chiar și cei mai exigenți clienți+
 • durata de viață modele falsificate este semnificativ mai mare decât în ​​fabricarea de lemn si plastic.
Citește mai mult  Design interior Baie de 6 kV. M

Luând act de numeroasele avantaje, este imposibil să rateze partea negativă. Ele sunt puține, dar ele sunt. După cum sa menționat în primul rând lipsa unui preț ridicat. Costul unor modele este prea scump pentru majoritatea cumpărătorilor. De asemenea, rețineți greutatea mare a produselor, ceea ce complică procesul de instalare.

Soiuri

Umerașe sunt împărțite în 2 tipuri, în funcție de tipul de cazare.

 • modele de podea. Acest tip este cel mai potrivit pentru camere mari, ca în locația va avea nevoie de spațiu liber pe podea. Produse în aer liber face remarcabil cu funcția de stocare a îmbrăcăminte exterioară și alte accesorii (umbrele, șepci, eșarfe și mai mult).

Primul lucru pentru a avea o podea umeraș de înaltă calitate – sprijin constant și de încredere. Deci, veți fi sigur că nu este o scurgere sub greutatea de haine.

Cererea mare pentru produsele forjate cauzat apariția a numeroase modele. În plus față de produsele standard, pe un singur bar, puteți găsi mai multe cazuri practice. De exemplu, umerașe cu standuri speciale pentru pantofi și umbrele. Puteți găsi, de asemenea, umerașe cu oglinzi și aspirații.

 • produse de perete. Această opțiune este ideală pentru apartamente mici. Umeraș este plasat pe un plan orizontal fără a ocupa pe podea. In ciuda compactitatea, umerașe montate pe perete au practic excelente și aspectul atractiv.

Ca o regulă, baza produsului este o bază cu zăbrele. Cârligele și raft pentru pălării sunt fixate pe ea. Numărul de cârlige poate fi diferit. Dacă nu este nevoie să amestecați o mulțime de îmbrăcăminte exterioară, puteți alege un model mic pentru 4-5 deținători.

Produse forjate în stiluri interioare

Chiar și cele mai originale și elegante produse trebuie să se potrivească în decorul camerei. În caz contrar, subiectul se va ocupa de integritatea designului. Specialiștii au reprezentat o serie de stiluri pentru care umerasele forjate se vor potrivi perfect.

 • Lustrați baroc. Caracteristicile principale ale direcției clasice cunoscute este cuvântul, harul și pompozia. Aceeași impresie ar trebui să creeze accesorii folosite în setarea camerei. Elegant forjând minunat să se potrivească în această direcție stilistică. În funcție de schema de culori, puteți alege opțiunile de aur sau argint. Elemente decorative volumetrice adorning umerase, în mod remarcabil se potrivesc în stilistica. Ele vor da la proiectarea generală a expresivității.
Citește mai mult  paleți de duș cu perdele: caracteristici, soiuri, reguli de alegere

 • Stilul mediteranean Sunny. Următoarea direcție decorativ creează o atmosferă de mediteraneană caldă și însorită. Materialele naturale sunt utilizate ca acoperiri care fac o racoare (tigla, piatra, gresie de porțelan). cuier din metal elegant va decora compoziția generală.

Designerii recomanda să facă o alegere în favoarea umerașe artificiallyopped. Astfel de modele au o aroma deosebita si sunt ideale pentru stilul european. montarea Armonios produsului în stilist marin.

Pentru a recrea aroma italiană, pentru a alege umerașe, decorate cu elemente vegetale, precum și fructele și frunzele de struguri.

 • Gentle Provence. Hanger pentru acest stil ar trebui să aibă linii netede și moi. În conformitate cu stilul francez al interiorului, produsele sunt alese în schema de culori delicata. tonuri pastelate alcătuiesc paleta principală de Provence. De asemenea, pentru stilisticii se caracterizează prin utilizarea de ornamente florale și florale. În hol va fi minunat să se uite la modelele decorate cu picturi, precum și tehnici de cracare și de decupaj.

Atenție la modele care combina elemente din lemn si forjat. Ca și în direcția de mai sus, umerașe cu efect antic artificiale sunt perfecte.

 • Inovatoare High Tech. Stilul modern high-tech se bazează pe principiile minimalismului, principalele semne din care sunt forme simple (linii), minim de lucruri și maximum de spațiu liber. Umeraș pentru această direcție decorativ trebuie să corespundă caracteristicilor sale. Alegeți produse practice, compacte și confortabile. umerașe Armonios Spike cu simple, forme geometrice. În ceea ce privește culoarea, opțiunile de negru, alb și gri sunt potrivite. Astfel de vopsele fara probleme se va potrivi în gama reproductibilă totală. Dacă doriți să faceți un accent pe un umeraș, selectați un produs luminos, care va fi avantajos să se uite la un context general.
Citește mai mult  Cabinete în toaleta: Ce sunt acolo și care model pentru a opri alegerea?

Sfaturi pentru alegerea

Mergând la magazin pentru un cuier din fier forjat, ia în considerare dimensiunea și dimensiunea camerei, în cazul în care acesta va fi instalat. În cazul în care parametrii sunt selectați în mod corect, produsul nu va interfera cu mișcare.

Dacă este posibil, verificați cu atenție instanța cu privire la calitatea de forjare. Odată cu debutul sezonului rece al anului, umeraș va trebui să reziste la o sarcină mai mare de deasupra capului grele. Numai un produs de încredere va fi face față cu sarcina.

preț scăzut suspect pentru modelele făcut-forjat. Acest lucru poate indica calitatea scăzută a materialelor utilizate la fabricarea.

Dacă doriți umeraș pentru a se potrivi perfect sub un anumit stil, utilizați serviciile unui fierar profesionist. Maestrul va face o copie originală a schițele sau independent cugetă aspectul produsului.

Exemple

cuier confortabil și practic în aer liber cu stand sub umbrele. culoare negru clasic se potrivesc armonios în orice design de culoare.

cuier uimitor elegant și practic cu banc moale. De asemenea, producătorii adaugă un raft pentru pălării. Un astfel de model de nu va fi ignorată.

Elegant cuier placat cu aur se potrivesc perfect în stilul interior clasic. Datorită amplasării pe perete, modelul nu va lua mult spațiu.

Alb cuier forjat cu pouf stropească perfect în stilul de Provence. De asemenea, produsul va decora camera în direcția clasică

de metal cuier negru forjat de forma originală completează armonios stilurile High-tech sau minimalism. În ciuda simplitatea liniilor și compactitate, produsul nu este lipsit de caracter practic.

tabel elegant cuier într-o culoare de aur saturat – supliment perfect la stilurile baroc sau rococo. La parter, produsul este decorat cu figuri volumetrice.

Cum de a face umerase forjate în hol, uita-te în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: