umplere internă a cabinetelor în hol

umplere internă a cabinetelor în hol

Holul este o camera, dintre care aranjament ar trebui să se acorde o atenție pentru a nu mai puțin de hol, living, bucatarie sau dormitor. Este important să se organizeze un maxim de spațiu ecologic, practic și funcțional care arată estetic, elegant. Ajutor în această afacere poate garderoba potrivita. Gama acestor piese de mobilier astăzi este doar imens. Luați în considerare modul de umplere internă a acestor dulapuri la diferite niveluri.

Particularități

Garderoba este un obiect foarte util și funcțional de mobilier, care este pus nu numai pe holuri, dar, de asemenea, în dormitoare, și, uneori, în camerele de zi. Alegerea modelelor este mare, ridica copia optimă va avea succes pentru orice interior. Din fericire, la vânzare va fi în măsură să îndeplinească dulap, care se va potrivi în ambele hol spatios si mici, modeste.

Single Dulapuri pot fi organice și practice, dar ele vor reuși să plaseze mai puține lucruri și accesorii, mai degrabă decât în ​​versiunile cu două sau trei uși.

Aici sunt nu numai superioare haine, pălării, eșarfe și pantofi, dar, de asemenea, lenjerie de corp pentru pat, fețe de masă, literatura (Reviste vechi, cărți și le lucruri similare). Multitasking acestor structuri confirmă doar relevanța acestora în condițiile de apartamente moderne ale orașului.

Dulapuri-coupe diferă în mărime. Pentru un hol mare și spațioasă, este posibil să se aleagă aceeași opțiune mare și spațioasă, dar un mic sau un dulap de mini-format este potrivit pentru o mică zonă de dimensiuni. Și, în primul și în al doilea caz, aranjamentul intern de mobilier va fi atent la cel mai mic detaliu. Și, în mare, și în produse miniaturale există un număr suficient de secțiuni selectate, rafturi, cutii și tije.

elementele principale

umplere internă a sifonierele produse de astăzi Acesta ar trebui să fie împărțită în mod condiționat în mai multe zone principale:

 • Superior+
 • De Nord+
 • Mijloc.

În același timp, în interiorul părții de mijloc spațioasă la distanța de mâinile extinse, cele mai multe rafturi importante sunt situate de obicei – cei care au folosit de mai multe ori în timpul zilei.

Parcelele de pe laturile se dovedesc a fi neocupat în cazul în care specificul rafturi existente muta mai adânc în interior (acesta poate fi un raft separat pentru șosete și lenjerie).

În situațiile descrise pe teritoriul laterală va fi un loc pentru a asigura un element special de susținere pentru cravate și pălării. Vom fi familiarizați mai aproape de componentele principale ale dulapului care vin în saloanele de mobilier.

Partea de jos

În jumătatea inferioară a standardului standard Există astfel de umpluturi funcționale.

 • Sucursala de depozitare laică. Este în principal un raft retractabil cu compartimente celulare.
 • Zona pentru ciorapi și șosete. De asemenea, efectuate sub forma de celule.
 • Departamentul alocat pentru perechi de pantofi. Mai des reprezentate sub formă de rafturi de plasă retractabilă cu suporturi puternice.
 • Aspirator de aspirator. Este executat ca un raft spațios.

Mijloc

Nu mai puțin util și funcțional este partea de mijloc a părții de mijloc a dulapului. În majoritatea cazurilor, lucrurile sunt plasate pe acest site, pe care gospodăriile o folosesc cel mai adesea. Luați în considerare ceea ce ar trebui să fie prezenți componentele aici.

 • Departament capabil și spațios alocat sub depozitarea îmbrăcămintei exterioare. Cel mai adesea realizat sub forma unui suport fix fix de dimensiuni adecvate.
 • Departamentul pentru premisele hainelor superioare de lungime mică. Implementat, de asemenea, ca un suport.
 • Birou conceput pentru a păstra cămășile, fustele și rochii. De asemenea, suport.
 • Cuplarea pentru pantaloni. Este de obicei un suport pentru pantaloni.
 • Raft separat pentru pulovere.
 • Departamentul pentru Majes. Există un regiment de dimensiuni adecvate.
Citește mai mult  Totul despre mâneci carouri

Top

Partea superioară a dulapurilor este predominant cea mai mare și concepută numai pentru anumite lucruri. Astfel de componente pot fi prezente aici.

 • Departamentul alocat pentru cazare și depozitare a echipamentelor sportive. Efectuată ca un raft spațios.
 • Plot pentru localizarea cutiilor în care pantofii sezonieri nu sunt inutile în acest moment.

În zona superioară poate avea mezzani. Ele sunt umplute cu lucruri rar folosite.

Ușile

Dacă dulapul este echipat cu uși swing, atunci acestea sunt completate de detalii, concepute pentru stocarea anumitor elemente.

 • În cele mai multe modele, „conceput“ element de reținere convenabil pentru fier.
 • Holder adaptat pentru fier de fixare și uscător de păr.
 • Convenabil element de reținere pentru Aspirator Furtun.

părți laterale

Bazele laterale ale dulapului, de asemenea, se dovedesc a fi utile pentru stocarea anumitor lucruri. De obicei, este vorba despre obiecte nu prea mari.

 • suport special concepute pentru aparate ușoare de acasă – pălării, pălării, paname, capac.
 • Baza pentru spațiile de saci, umbrele, curele.
 • Suport pentru fier.

Luați în considerare dimensiunea

La selectarea unui dulap finit sau prin care se dispune de mobilier în funcție de parametrii individuali, Este necesar să se țină seama de dimensiunile optime pe care proiectul trebuie să aibă.

 • Este important să se ia în considerare profunzimea modelului selectat. Există de multe ori opțiuni în magazine care acest parametru este de 60 cm. Dar pentru un hol foarte mic, puteți alege o opțiune mai modestă, adâncimea de care va fi doar 40 sau 50 cm. Cu astfel de dimensiuni, parantezele de multe ori loc raftului pe, și nu de-a lungul design.
 • Lungimea maximă exemplu îngust poate ajunge la 40 cm, dar adâncimea ei poate fi de 60 cm. În același timp, modelul cu adâncimea de 40 cm, poate avea o lățime de 60 cm.
 • Plot pentru plasarea unui strat și alte articole de îmbrăcăminte exterioară trebuie să aibă un parametru de înălțime de cel puțin 150 cm. Dar copiile cele mai practice, în care va fi capabil să umerase soblibly pune, sunt 190 sucursale cm înălțime.
 • Parametrul înălțime oferit de rafturi pentru perechi de încălțăminte trebuie să fie de cel puțin 20 cm. Dar, în aceste condiții, este vorba despre acele condiții în care nu intenționează să stocheze cizme înalte sau pantofi cu toc înalt / stud. Apropo, dacă păstrați lucrurile specificate în cutii separate, atunci parametrul de înălțime specificat va fi de ajuns.
 • Foarte util și relevant în configurația dulapului se dovedesc a fi sertare cu mecanisme retractabile. Ele stochează adesea lucruri mici, cum ar fi mănuși sau alte accesorii mici. Rafturi separate, alocate pentru aranjarea pungilor, ar trebui să fie de asemenea de cel puțin 20 cm.
 • Dacă în dulap, care se află în hol, pe care doriți să păstrați toate hainele de odihnă, atunci ar trebui să selectați modele în care sunt prevăzute tija pentru pantaloni și fuste. Parametrul de înălțime pentru stocarea lucrurilor specificate trebuie să fie de cel puțin 120 cm. În același timp, distanța de la tija la raft de sus ar trebui să nu mai puțin de 4 cm să fie.
 • Dulapurile retractabile nu trebuie instalate la o altitudine mai mare de 110 cm. Acest lucru se datorează faptului că, în astfel de situații, aceștia vor fi în uz nu sunt cea mai convenabilă – trebuie să stoc.
 • Parametrul optim al înălțimii pentru rafturi, în cazul în care îmbrăcămintea vor fi stocate – 32 cm. Lățimea trebuie să fie de cel puțin 40 cm.
Citește mai mult  Built-in chiuvete în baie

  Atunci când alegeți un model ideal al unui dulap, ar trebui să fie luate în considerare toți parametrii dimensionali enumerați. Este important să se aleagă înălțimea unei astfel de mobilier. Această caracteristică este limitată doar la înălțimea plafoanelor din hol. Desigur, puteți achiziționa nu numai cel mai înalt posibil model sub tavan, dar, de asemenea, mai mici opțiuni.

  Într-un hol mic de dimensiuni, dulap prea mari și voluminoase nu ar trebui să fie plasate – se va face situația și mai aproape, inconfortabil, plecat.

  În astfel de circumstanțe, este mai bine să acorde prioritate unei copii mici, înguste.

  Cum de a planifica spațiu?

  Cum de a compila în mod corespunzător aspectul spațiului interior al dulapului, fiecare proprietar decide. În acest caz, ergonomie, funcționalitate și ușurința de operare mobila sunt factori semnificativi. Echipați un dulap cu ușurință. Principalul lucru este de a elabora un plan detaliat pe care va trebui să evidențieze toate pozițiile planificate. Planificarea spațiului interior pentru dulap, repulsted de la astfel de caracteristici și nuanțe.

  • În partea stângă, în designul carcasei este mai bine să părăsească spațiul liber unde vă puteți stoca hainele oficiale care atârnă pe umeri.
  • Pe partea dreaptă, este permisă organizarea rafturile care vor fi în măsură să se descompună lin hainele și alte lucruri pe care dorința de uz casnic.
  • În partea de sus se dovedește a posta nu numai cutii cu perechi de pantofi sau lucruri folosite rar, dar, de asemenea, accesorii pentru pat, carouri, saci de mari dimensiuni. Se pune mobilierul de umplere interior, astfel încât acele lucruri care nu trebuie să te în fiecare zi, în partea superioară.
  • În partea de jos, este recomandabil să pantofi stoca în plasa compartimentele descrise mai sus.

   Acest tip de planificare este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai relevante, selectate și populare. Orice proprietar de sine decide, care va fi structura dulapului în coridor său. Pentru a face acest lucru, să ia în considerare proiectul selectat, numărul de persoane care folosesc această piesă de mobilier, preferințele directe ale utilizatorilor.

   Dacă se dorește, planul garderobei poate oferi pentru o mașină de cusut sau Tablă pentru călcare.

   Ca o regulă, rafturi pentru astfel de obiecte sunt calculate în mod individual. Adesea placa de călcat este încorporat în proiectarea de ansamblu.

   Exemple de succes de umplere

   Luați în considerare câteva exemple bune de umplere dulapuri de diferite modificări. Deci, dulapuri cu două uși pot avea tot felul de parametri dimensionali. Inaltimea standard este de 2 metri, dar lățimea poate varia foarte mult. În cazul în care alegerea este făcută în favoarea unui model simplu, clasic, atunci acesta va fi urmat cu siguranță:

   • un compartiment mare, în care este confortabil de haine magazin de pe umeri+
   • Alte compartimente spațioase împărțit rafturi – în aceste zone vă pot lăsa lenjerie și îmbrăcăminte+
   • cutii retractabil, care este de obicei caracterizat prin dimensiuni modeste, deoarece numai accesorii mici vor fi păstrate în ele.
   Citește mai mult  cadă de colț în interior: cum de a alege și de unde să plaseze?

   Umple tipurile competent specificate de dulapuri este dificil, deoarece acestea nu pot fi numite în special cazați. De multe ori, în astfel de produse, proprietarii instalați în mod independent, accesorii suplimentare desenate.

   Pentru un hol mare, puteți alege un model de dulap cu trei uși. În astfel de modele este posibil pentru a permite multe lucruri diferite.

   Aici oferim de obicei 2 compartimente concepute pentru a forma un compartiment mare, în care este mai bine să păstrați hainele cu umăr.

    Cel de-al doilea birou este rafturile și sertarele deschise, în care se dovedește a stoca haine ușoare, accesorii. Dacă vorbim despre umplerea dulapului de design colț, aici trebuie să petreceți mai mult timp pentru a planifica în mod competent tot spațiul interior. Se recomandă achiziționarea sistemelor modulare finite ale acestor mobilier – aceste structuri sunt cele mai fiabile, mai multe lucruri pot fi potrivite în ele.

    Sfaturi și recomandări utile

      Umplerea competentă a interiorului compartimentului de cabinet poate părea o sarcină simplă și ușoară. De fapt, depinde mult de designul mobilierului selectat. De exemplu, modelele standard cu două uși nu pot fi cele mai realizate și toate lucrurile necesare pot fi ușor plasate cu precizie în ele. Merită să luați în considerare câteva sfaturi și recomandări utile, selectarea și umplerea dulapului cumpărat pentru o sală de intrare.

      • Selectați mobilierul descris este necesar, astfel încât aspectul său a coincis complet cu numărul de piese culisante. De exemplu, dacă există 2 uși în design, atunci departamentele de depozitare în conformitate cu standardul ar trebui să fie la fel de mult.
      • Dacă ușile cabinetului s-au dovedit prea largi, atunci astfel de mobilier pot fi echipate cu compartimente suplimentare.
      • Ar trebui să se țină cont de faptul că lungimea tijei pentru haine ar trebui să fie optimă. Aceste detalii nu ar trebui să fie mai lungi decât rafturile de top. Parametrul recomandat este de 90 cm.
      • Ridicând sertarele pentru un dulap, trebuie să acordați atenție la ceea ce șinele sunt echipate cu. Ghidajele ar trebui să fie astfel încât sertarele să se rostogolească cu ușurință și nelegate, au împiedicat căderea lor.
      • Mulți oameni sunt stocați în dulapuri, situate în hol, literatură diferită. Dacă planificat să fie plasate în proiectarea cărții, este de dorit să se selecteze rafturile a căror înălțime este de cel puțin 30 cm.
      • Selectați garderoba pentru hol este necesar foarte atent. Spațiul interior al produsului ar trebui să fie învățate cu atenție pentru a înțelege dacă pur și simplu poate găzdui toate lucrurile în ea.
      • Dulapul în coridor ar trebui să fie pus în așa fel încât să poată fi ușor și liber să vină la ea, pentru a primi lucrurile corecte. Acest mobilier nu ar trebui să stea prea aproape de ușa de la intrare, se suprapun. Pentru a nu întâmpina astfel de probleme, aveți nevoie pentru a măsura cu precizie hol și în conformitate cu parametrii identificate pentru a alege cabinetul de dimensiuni optime.
      • Dacă doriți ca mobilierul să fie util și frumos, puteți alege desenele, ușile din care sunt completate de oglinzi. Modele similare face vizual spațiu spațios.
      • Este recomandabil să dotați un dulap în umerasele holurilor cu cârlige. Puteți să vă așezați hainele pe astfel de fasuri, care este ușor de dezvăluit – pe cârlige și umerase Lucrurile vor rămâne îngrijite, fără îndoieli.

      Sfaturi interne de umplere pe garderobă, veți învăța din videoclip.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Narcisa Raescu

      Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: