Umplerea unui dulap în dormitor: reguli de bază și idei interesante

Umplerea unui dulap în dormitor: reguli de bază și idei interesante

Interiorul dormitorului trebuie să răspundă imediat la mai multe criterii: să fie simplu, dar în același timp elegant, și, de asemenea, vă permite să plasați într-un spațiu totul este necesar. Pentru a minimiza numărul de mobilier, cea mai bună soluție este de a cumpăra un dulap, care este echivalent cu mai multe dulapuri mai mici. Umplerea acestor mobilier poate fi diferită și variază în funcție de dorința clientului, deci este important să navigați în opțiuni și să găsiți cele mai potrivite pentru un anumit dormitor.

Particularități

Pentru a plasa convenabil toate lucrurile necesare, trebuie să cumpărați un dulap confortabil în dormitor. Soluția cea mai logică și cea dreaptă va fi achiziționarea unui dulap, care se potrivește perfect în orice spațiu datorită varietății de dimensiuni, design și umplere internă. Datorită faptului că apartamentele pot fi spațioase sau mici, cu plafoane mari și joase, posibilitatea de a selecta dimensiunile specifice în înălțimea și lățimea produsului devine. În interiorul dulapului poate fi, de asemenea, diferit, care depinde de lucruri care vor fi stocate în ea.

Dispozitivul interior al dulapului este împărțit în mai multe categorii.

 • Om dificil. Spațiul principal este dat tocmai sub haine, astfel încât persoana să poată descompune și să cheltuiască totul, deoarece este convenabil pentru el, plasându-și garderoba într-un singur loc.

 • Belleva. Mobilier în care sunt destinate rafturile și nișele, unde puteți să stocați în mod convenabil așternut, prosoape, fețe de masă, perdele și perdele – tot ceea ce ia o mulțime de spațiu și nu a fost folosit în fiecare zi.

 • Combinate. Disponibilitatea mai multor secțiuni de diverse scopuri într-un singur produs. Datorită umeraselor, puteți plasa jachete, rochii și costume, pe rafturile penale laterale Există o oportunitate de a descompune cele mai frecvent utilizate lucruri, iar nișele superioare și inferioare servesc ca o locație excelentă de depozitare pentru produsele rar utilizate.

Alegerea unui model specific depinde de destinația și de numărul de lucruri. Conținutul intern al fiecărei opțiuni va fi diferit, ceea ce face posibilă utilizarea celui mai confortabil al cabinetului. Produsele bugetare au un set minim de umplere internă, care este de obicei reprezentat de tije și rafturi. Mai scumpe – poate fi completat cu sertare pentru fleacuri, bar pantograf și masă de călcat, chiar care frumos ascunde în locul alocate pentru ea.

În plus față de componenta interioară a dulapului, trebuie să fiți atenți la opțiunile de proiectare pentru partea exterioară a acestui mobilier, numărul de uși, materialul și metoda de deschidere.

Regulile de divizare pe zone

Dulapul a devenit foarte popular în rândul chiriașilor de apartamente și case, datorită capacității de a plasa toate lucrurile necesare într-un singur loc. Mobilierul este utilizat cât mai confortabil posibil, după cum se poate dota partea interioară la discreția dvs. În ciuda astfel de libertate, există anumite scheme de zonare spațiu în interiorul cabinetului, care sugerează:

 • Disponibilitatea unui astfel de secțiuni care coincide cu numărul de uși, astfel încât să puteți ajunge rapid și convenabil în orice loc în dulap+
 • La nivelul superior, este de obicei localizat fie rafturi, fie de axol, unde lucrurile sunt plasate prin rare sau de sezoane, cum ar fi pături, pat de oaspeți și altele+
 • La nivel mediu, este obișnuit să plasați acele lucruri care sunt folosite zilnic sau adesea – acesta este acasă și îmbrăcăminte de stradă, pat și prosoape+
 • La nivelul inferior, rafturile sunt situate sau cutii cu lucruri mici, aparate de uz casnic, care din timp în timp sunt necesare în dormitor, puteți pune și pungi și valize aici.

Un element suplimentar al unui astfel de dulap poate fi o masă mică care îndeplinește rolul toaletei, astfel încât să vă puteți duce rapid la. Și, de asemenea, produsul poate fi echipat cu o placă de călcat pentru a duce prompt la vederea corectă a oricăror haine.

adăugări convenabile vor fi coșuri retractabil pentru maruntisuri, care au, de obicei, o structură cu zăbrele și sunt bine ventilate.

Datorită faptului că dulapurile pot avea dimensiuni diferite de proiectare și, umplerea lor interne vor fi diferite, de asemenea,. Cele mai mari produse au 3 metri în înălțime, mici – de obicei de 2 metri înălțime. Adâncimea de mobilier are doi indicatori standard – este de 45 cm și 60 cm. Lățimea dulapului în sine este ales în mod individual, în funcție de disponibilitatea de spațiu liber, numărul de persoane care trăiesc în cameră, și lucruri pe care ar trebui să-l pună.

În cazul în care nu există posibilitatea de a plasa un dulap obișnuit, o bună alternativă va fi produse unghiulare, care sunt, de asemenea, disponibile cu diferite dimensiuni pentru a intra organic le in atmosfera dormitor. Această opțiune este mai compact, mai ales pentru o cameră mică, în cazul în care aveți nevoie pentru a plasa un pat mare și elemente suplimentare de mobilier.

Ușile din dulapurile de compartimente pot fi din diferite materiale și deschise în mod diferit. Cel mai adesea folosesc PAL si MDF, sticla sau oglinda, care poate fi decorat cu metoda de gravura sau a fotografiilor. panza de usi poate avea un design diferit:

 • întreg+
 • cu decupaje+
 • Orb+
 • cu inserții din sticlă.

    Tipul de deschidere a distinge astfel de opțiuni, cum ar fi leagăn, culisante și pliante.

    Cel mai adesea, există structuri care vă permit să economisi spațiu util în dormitor de alunecare, dar se deschid larg și opțiuni pliabile sunt, de asemenea, destul de convenabil. Sistemul de swap este familiar pentru utilizatorii de dulapuri obișnuiți și vă permite pentru a ajunge la orice raft, astfel încât ușa să nu interfereze cu ceea ce se întâmplă în structurile de alunecare.

    Ușa pliabilă este de obicei reprezentată de acordeon și se dezvoltă la fel de mult ca și cum este nevoie.

    Modelele dulapurilor cu două uși în interior constau din două compartimente, în care tija este localizată în partea dreaptă pentru lucruri, sub zona de lenjerie, iar pe partea stângă există rafturi. Tija poate fi una sau două, în funcție de numărul de lucruri și de lungimea lor, dacă nu este nevoie de cea de-a doua tijă, în schimb puteți furniza rafturi suplimentare. Această versiune a mobilierului este ideală pentru două, oferind ocazia de a descompune cu atenție toate lucrurile și pat, în plus, dulapurile supradimensionate pot fi încorporate, ceea ce este foarte convenabil dacă există o nișă neutilizată în cameră.

    Pentru o familie mare din dormitor, un dulap cu 3 uși este cel mai potrivit, care în interior este împărțit în 3 compartimente, Completarea fiecare dintre acestea putând fi diferite. O parte ar trebui să aibă un barbell, al doilea – poate avea rafturile, iar al treilea elemente suplimentare: cutii de rulare, rafturi de zăbrele, rafturi pentru legături și altul.

    Dacă tipurile de dulapuri de mai sus sunt incomode sau nu sunt plasate în dormitor, puteți instala garderoba colțului. O astfel de mobilier poate avea forma unui trapez, triunghi sau diagonală și de a folosi în mod eficient unghiul camerei, în cazul în care acesta este lipsit de valoare, de obicei,. În centru, de regulă, una sau două tije sunt plasate, rafturile sunt instalate pe stânga, și dreapta – casetele retractabile și sisteme suplimentare. O altă variantă a dispozitivului intern poate presupune plasarea pe dreapta și din stânga a rafturilor sau pe ambele părți – module retractabile.

    Module de manipulare

    Pentru utilizarea dulap, cel mai convenabil posibil, în interiorul totul ar trebui să fie aranjate extrem de simplu și logic, permițându-vă pentru a ajunge cu ușurință la lucrurile esențiale, și, de asemenea pentru a localiza tot ceea ce este rar folosit, în partea de sus sau fund de mobilier. Produsele moderne sunt echipate cu sisteme speciale de depozitare.

    • halteră – Acesta este un tub metalic, care este plasat în interiorul dulapului, atașarea la pereții acestuia. În kit-ul există un bar, care este atașat la o altitudine de 170 cm, dar puteți face o suplimentare, plasându-l de mai jos, astfel încât să puteți închide haine lungi de mai sus, iar partea de jos – scurt.

    • Rigel – aceeași tija, dar posibilitatea de a extinde mai departe, ceea ce face căutarea pentru lucrurile necesare mai rapid și convenabil.

    • Pantograf – bar, care se deplasează de sus în jos și înapoi datorită unui mecanism special.

    • crosa – Design special care combină oarecum spânzurat. Acest lucru vă permite să așezați cu atenție toate pantalonii, fără a ocupa o mulțime de spațiu și fără a folosi niște umerase.

    • Carusel – Bar, care are capacitatea de a se roti în jurul axei sale, ceea ce vă permite să găsiți un lucru specific cât mai repede posibil.

    • Rafturi – se suprapune din lemn pe care cea mai mare parte a lucrurilor sunt stocate în formă pliată.

    • Cutii – containerele închise în care lucrurile mici sunt pliate, care trebuie depozitate separat de restul.

    Există specii de dulapuri, unde nu există o nevoie ascuțită pentru o tijă, prin urmare poate fi îndepărtată deloc, înlocuind rafturile și cutiile suplimentare pe care vor fi stocate lenjeria de pat, păturile, prosoapele și pijama. În dormitor, elementele suplimentare relevante pot fi:

    • Elemente de fixare pentru plăcile de călcat – un mecanism care vă permite să localizați produsul în dulap, sustând de la ochii plini+

    • Secțiunea pentru trifle – o formă cu departamente mici, în cazul în care legăturile, centurile, șosetele și alte elemente de îmbrăcăminte și accesorii sunt perfect situate, ceea ce este dificil de a găzdui cu precizie în dulap+

    • Tabelul de îmbrăcăminte – poate fi plasat în interiorul dulapului și este suplimentat cu o oglindă, cu dimensiunea necesară a dulapului Există o oportunitate de a utiliza această zonă cu productivitate maximă.

    Dacă nu există suficient spațiu în modulele de plată, puteți adăuga mobilier cu cutii de plasă care pot fi eligibile, ceea ce va spori confortul lor.

    Rafturi și sertare

    Plinătatea cabinetului fiecare este diferită – depinde de numărul de viață și de dulapul lor. Pentru a aranja corect toate elementele din interiorul sistemului modular, este necesar să se determine imediat unde vor exista cutii retractabile, coșuri și umerase, după care vă puteți muta la distribuția rafturilor. Pentru dormitor, rafturi surzi din MDF si PAL sunt adesea folosite, precum și o varietate ochiurilor de plasă de metal. Pentru lucruri și pantofi se descompună în mod convenabil, aveți nevoie pentru a calcula parametrii necesari. Pentru rafturi cu ieșire optim, 30-40 cm, pentru pantof – 25 cm, pentru pături și perne – 45 cm și mai mult.

    Cea mai mare parte a lucrurilor este situat în mijloc, de unde este convenabil pentru a obține și de a inspecta, deoarece distanța de la raft la raft de aici ar trebui să fie aceeași. În partea superioară a dulapului, are sens pentru a face un spatiu mai extins pentru lucruri de mari dimensiuni, care sunt folosite din când în când. Cutiile cu zăbrele sunt adesea plasate în partea de sus, dar utilizarea lor nu cauzează disconfort, deoarece conținutul este clar vizibil, și, de asemenea, ventilate, care este un mare plus.

    Cutii de lemn închise sunt de obicei plasate mai aproape de partea de jos a dulapului și există tot felul de lucruri mici care nu ar trebui să fie pierdute.

    Cum să plasați lucrurile?

    Umplerea dulapului este, de obicei, destul de mare datorită dimensiunilor sale și prezenței diferitelor opțiuni pentru plasarea lucrurilor, deoarece abilitatea de a pune corect conținutul joacă un rol important. Locația convenabilă a lucrurilor esențiale și toate celelalte produse din cabinet va permite să ajungă la îmbrăcămintea și accesoriile dorite cât mai repede posibil, economisind astfel de secunde valoroase dimineața.

    Rareori folosite lucrurile de obicei, de obicei, de sus, din nou, nu le atinge. Cutiile pentru tricouri sunt plasate sub nivelul centurii, astfel încât acesta poate fi convenabil să se ia în considerare toate conținutul. Dacă dulapul are o adâncime mai mare, atunci rafturile și cutiile vor fi utilizate nu foarte convenabile și este mai bine să furnizați un sistem de extensie. facilități de dormit, care sunt folosite zilnic ar trebui să fie plasate în partea de jos a dulapului, astfel încât să nu să-și petreacă putere și timp pentru a le arunca la etaj. În dulapul de la o înălțime trebuie să existe doar o singură tijă, plasarea în paralel a celor două produse se va adăuga numai necazuri, este mai bine să-i împartă pe superior și inferior, fluturand peste partea de sus a lucrurilor generale, și sub mici.

    Exemple de umplere

    Datorită posibilității de a selecta în mod independent, dimensiunile, aspectul și umplerea dulapurile pot fi create mobilier unic, potrivit pentru o anumită cameră. Ideile pentru proiectare pot fi cele mai variate, dar sunt încorporate din cauza diferitelor materiale: PAL, MDF si lemn pentru fatada si usi, precum și de sticlă și oglinzi, care pot fi înlocuite cu cercevea din lemn. Cabinet de umplere Opțiuni depind de nevoile proprietarilor și dorința de a maximiza utilizarea spațiului acestei mobilier cât mai eficient.

    Echipamentul maxim de mobilier face posibil să se aranjeze cu grijă și frumos toate lucrurile, subliniind locul său pentru fiecare grup. Prezența unei cantități mari de rafturi, cutii de lemn și metal, precum și diferite tije trecătoare face posibilă să împartă lucrurile un soț și soții, adulți de la copii, acasă de la stradă. Abundența de spații de depozitare vă permite să pună pantofi și pungi pentru care de obicei este dificil de a găsi un colț adecvat.

    Cu un minim de un spațiu liber în dormitor, designul garderobei trebuie să fie cât mai simplu posibil, concis, dar toate lucrurile necesare trebuie să se potrivească în ea. Pentru cei care preferă o umplere non-standard a carcasei, cea mai bună opțiune va fi rafturi si sertare metalice, fiecare dintre care va îndeplini o funcție specifică.

    Pe astfel de rafturi, puteți descompune hainele, încălțămintea, lenjeria de corp, accesorii, și datorită posibilității de a vă extinde pentru a găsi ceea ce trebuie să fie cel mai simplu posibil.

    În cazul în care în dormitor există câteva lucruri care pot fi puse pe rafturi, atunci numărul lor poate fi minimizat. Este necesar să se ofere mezzano pentru pat și pături, precum și mai multe zone de depozitare pentru lucruri și, în esență, necesare și orice altceva de plasat pe tije, numărul căruia în acest caz va fi majorat la cel puțin trei. Astfel încât conținutul dulapului să arate cu ușurință, este necesar să se furnizeze mai multe cutii închise retractabile, Plasând în ele toate minusculele pe care trebuie să le eliminați din ochii îngrozitoare.

    Designul fiecărui dulap este unic, deoarece fiecare persoană se distinge prin opinia, gustul și dorințele sale. Datorită capacității de a alege materialul de bază, gama de culori, dimensiunile pot fi instalate un dulap în orice parte a dormitorului. Prezența originalului și decorată cu o mașină de nisip sau tipărirea fotografiei a ușii vă va permite să decorați camera și să o faceți special.

    La umplerea dulapului în dormitor, consultați următorul videoclip.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: