Wallpaper pentru un dormitor mic: soiuri și recomandări pentru selecție

Wallpaper pentru un dormitor mic: soiuri și recomandări pentru selecție

Pentru a termina o cameră de dimensiuni mici, este important să luați cele mai potrivite materiale care nu ar trebui să se strecoare și mai mult spațiul. Într-un dormitor mic, puteți utiliza diferite tipuri de imagini de fundal, care vor decora situația și va extinde vizual zona. Astăzi ne vom uita la ceea ce sunt cele mai potrivite pentru un dormitor miniatural și vom înțelege cum ar trebui să fie alese corect.

Particularități

Imaginea de fundal este pe bună dreptate, recunoscut ca fiind unul dintre cele mai populare materiale de finisare. Astăzi, consumatorii au ocazia să aleagă panza de absolut a oricăror culori și texturi. Iubitorii de interioare concise preferă mai des opțiunile cu un singur foton, iar cei care iubesc mai mult design expresiv, alegeți materiale multicolore cu diferite amprente.

Datorită asortului imens Pick up dreapta tapet este posibil pentru absolut orice setare.

Mai ales îndeaproape la alegerea unui astfel de finisaj ar trebui abordată în cazul în care vine vorba de un dormitor mic.

Dormitorul este locul unde oamenii se pot relaxa după o zi de muncă grea, relaxați-vă și distras de la problemele de zi cu zi. Aici totul ar trebui să fie perfect – și mobilier, și înregistrarea.

Pentru un dormitor mic, de obicei, pentru a alege Imagini de fundal erodate în culori strălucitoare. Datorită astfel de finisaj o, arată cameră mai spațioasă și proaspăt. Wallpaper închis colorat, dimpotrivă, poate infrumuseta vizual spațiul disponibil, astfel încât pereții vor „pune presiune“ asupra oamenilor din camera.

Printuri sunt permise în dormitoare mici, dar ei trebuie să fie foarte îngrijite. Faptul este că aceste elemente nu se poate argumenta doar spațiu, dar, de asemenea, pentru a forma o atmosferă de „grele“. Din modelele pestrițe și numeroase în ochi poate fi bogat.

Prin urmare, este important să se ia în considerare dimensiunea redusă a dormitor, selectarea materialelor de finisare pentru ea. In cazul in care cumperi imagini de fundal nepotrivite pentru un astfel de spațiu o, va fi inconfortabil în ea, și întreaga imagine a interiorului nu va fi estetic.

Tipuri și materiale

Gama de azi imagini de fundal vă permite să alegeți o opțiune de succes pentru orice interior. Disponibil la vânzare, atât bugetul de versiuni și pînzele mai scumpe.

Luați în considerare ceea ce există tipuri de aceste materiale de finisare.

Acril

Strat extern de astfel de produse – vinil spumoasă. Ele nu pot fi numite durabile și rezistente la uzură, deoarece stratul exterior al lor prea subțire. imagini de fundal acrilice sunt Dublu-permeabile.

Hârtie

Buget și opțiuni pe scară largă. Puteți găsi imagini de fundal de hârtie de vânzare, realizate în 1 sau 2 straturi. panza simple sunt de obicei vândute cu o suprafață netedă, dar puteți căuta opțiuni de relief.

Astfel de materiale de finisare sunt permeabile la aer și în condiții de siguranță pentru mediu, dar nu sunt durabile. Ele pot fi ușor deteriorate, pauză. Razele soarelui afectează finisajul similare grav, cum ar fi temperaturi scăzute.

Flisellinovye

Baza acestor produse este un fliesline, care este un material de înaltă densitate. Imagini de fundal sunt cunoscute structura densa, respirabilitate. Ei nu se tem de umiditate, lipirea lor este extrem de simplu. După aplicarea pe pereți, pînzele phlizelin nu stai jos. Ele se pot ascunde multe dezavantaje pe motive de perete.

Textile

Stratul exterior al acestor produse este fabricat din materiale de origine naturală. Bazat pe hârtie sau phlizelin. Textile wallpapers rezistente la foc, nu electrificarea, nu se tem de impactul de lumina soarelui enervant. Materialele au proprietăți de izolare suplimentară.

Pînzele textile bine absorbi toate mirosurile, care este dezavantajul lor gravă. Ele nu sunt atât de ușor de adeziv – este recomandabil să angajeze masterat cu experiență.

Vinil

Compoziția lor are de vinil spumat, iar la inimă, există o hârtie Flizelina sau simplu. Suprafața de tapet de vinil este diferită: netedă, în relief, realizate în formă de ecran de mătase. aceste materiale Rezistent la umiditate, în timp, nu de saturație a nu pierde de vopsele, ascund perfect neregularități pe pereți.

Acest tip de tapet nu este permeabil la vapori – acestea sunt principalele lor minus.

Natural

În centrul acestor lavete se află hârtie sau fliseline. Astfel de produse păstrează perfect de căldură în cameră și protejată de clustere de praf. Dar ei se tem de umiditate, raze ultraviolete. Ele sunt greu de lipici.

Echipament de sticla

Materiale speciale de finisare, care sunt realizate din fibra de sticla. Ele sunt greu de pauză sau deteriorare, acestea sunt rezistente la uzură și ecologice. Gymelomes nu ard, ele nu sunt de umiditate înfricoșătoare, ele nu absorb mirosuri străine. Adevărat, alegerea de desene este foarte limitată.

Fetele sunt de obicei găsite în vânzare, erodate numai în gama rece.

Imagine de monitoruri fotografii

Materiale de finisare la modă și populare capabile de a schimba starea de spirit a camerei. Parcelele reprezentate pe aceste pânze au un set mare. Pentru dormitoare alege, de obicei, mai calm, compozițiile pacificatoare. Acesta poate fi peisaje, vedere din orașul de ochi vedere, mare sau florale parcele de pasăre.

Lichid

opțiuni neobișnuite moderne. Pe plan extern, acestea sunt similare cu amestecuri de ipsos, dar au o compoziție diferită: bază – celuloză, diferiți coloranți sunt utilizate pentru apariția. Inițial, tipuri similare de imagini de fundal sunt prezentate într-o stare uscată. Pulbere este crescut, în conformitate cu instrucțiunile prezente pe pachet.

Metal

Aceste imagini de fundal sunt caracterizate prin aspectul original. Ele sunt rezistente la uzură, nu se tem de lumina soarelui și de umiditate, și au, de asemenea, proprietăți bune de izolare fonica.

  Imagini de fundal sunt, de asemenea, împărțite în astfel de tipuri:

  • rezistent la umiditate+
  • detergenți durabile+
  • Durabilă la influențele mecanice externe+
  • duplicată+
  • rezistent la lumina.

  Spectrul de culori

  În alegerea de imagini de fundal perfecte pentru un dormitor mic, este important să se respingă de la decorarea lor de culoare. În spațiile de mici dimensiuni, depinde foarte mult de la umbra materialelor de finisare.

  Într-un quadrature mic, camera necesită tapet, culoarea care crește vizual spațiu.

  Solutia ideala va fi pânza de astfel de nuanțe:

  • albastru Gentle+
  • Gri deschis+
  • nisip+
  • bej+
  • cremă+
  • culoare cafea cu lapte+
  • piersică+
  • roz+
  • Galben (nu prea luminos).

  De la întuneric și paletele de suprasaturare, este în valoare de gunoi – ei vor losese spatiul, timid acesta și să facă o nearmonios. Într-un astfel de mediu, nu va fi posibil să se odihnească pe deplin.

   Alegerea unei anumite umbra zidurilor depinde în mare măsură pe care parte sunt îndreptate ferestrele, cât de luminos iluminat acolo. Bright culori sau modele mari sunt admisibile, dar în cantități limitate, de exemplu, pentru proiectarea peretelui de accent.

   Stiluri

   Pentru ca proiectarea compoziției interioare într-un dormitor mic armonios și atractiv, totul în el trebuie să fie rezistat într-un singur stilist. Numai subiectul acestei condiții va atinge cele mai confortabile și mai calde decor.

   Luați în considerare ce pagini sunt potrivite pentru diferite direcții de stil.

   • Imagini de fundal bogate, bogate arata grozav in ansambluri clasice. Acestea pot fi desene de coloane volumetrice sau culori scumpe, permise de părțile aurite (dar nu în exces).

   • În situațiaStilurile moderne se potrivesc cu o cârpă cu un singur foton de tonuri concise și inconspicuoase. Este permis să lipiți imagini de fundal foto cu abstractizare sau peisaje urbane. Pergeții cu modele și linii geometrice clare, imitarea materialelor naturale sunt permise.

   • Stilul Provence Franceză merge perfect pentru un dormitor mic de cvadratură, Deoarece implică utilizarea culorilor blânde, pastelate. În astfel de condiții, tonurile de culoare roz, bej, mentă, albastră, albastru, seamănă organic, sunt posibile imprimări florale. tapet frumoasa fotografie cu imaginea unui câmp de lavandă sau o vedere de la fereastra unui sat francez.

   • În dormitor, stilisticii Loft va fi organic arata ca o pânză cu o cărămidă albă sau panouri din lemn. Tunii de simulare trebuie să fie de înaltă calitate și cel mai realist, altfel situația va fi ridicolă.

   • Pentru stilul scandinav se va potrivi produselor din beton cu paletă de lumină. O imagine realistă a pădurilor forestiere, a panourilor din lemn, a munților, a modelelor mici.

   Combinând imaginea de fundal

   Spațiul camerei miniaturale este posibil să se extindă prin recurgerea la Combinație de culori și texturi contrastante. Unul dintre pereți poate fi făcut de pânze saturate – această bază va atrage atenția. În mod similar, puteți decora peretele din spatele capului. Astfel încât se dovedește a separa zona de somn. În același timp, canvazele luminoase nu vor atrage o atenție deosebită gospodăriilor înainte de culcare.

   Aplicând tapet combinat cu un singur foton de nuanțe diferite, va fi posibil să se facă situația mai voluminoasă și mai expresivă. Puteți crea un joc interesant de lumină și profunzime a zonei disponibile.

   Cu ajutorul tapetului companiei, există o oportunitate de a se concentra pe unul dintre pereți într-o cameră mică.

   Reguli de bază ale alegerii

   Dacă doriți să împingeți în dormitorul unei zone mici, imagini de fundal ideal și frumoase, ele trebuie selectate foarte atent.

   Luați în considerare regulile de bază pentru selectarea materialelor de finisare pentru o cameră mică.

   • Dacă apar plafoane mici în dormitor Și vreau să crească vizual înălțimea camerei, ar trebui să dea prioritate tapet, pe care există dungi, flori sau modele în direcția verticală ( „se întinde“ de la podea la tavan). fototapete valabile, pe care este descris gradientul (de la întuneric la lumină).
   • Pentru mătură de o lățime mică Este necesar să se selecteze tapet cu desene, situat nu pe verticală, cât și pe orizontală.
   • Pentru o cameră mică aveți nevoie pentru a cumpara tapet sunculitele lumina – Ei pot extinde vizual spațiul rezidențial disponibil.
   • Dacă doriți să faceți o cameră de vedere vizual mai larg și spațioasă, fototapete la modă sunt potrivite cu imaginea perspectivei, de exemplu, eliminarea distanța în depărtare.
   • În cazul în care camera mica nu este echipat cu ferestre, atunci acesta va fi un sentiment de spațiu închis. Pentru a scapa de ea, puteți cumpăra imagini de fundal foto de înaltă calitate, care prezintă ferestre care se deschid. Nu face într-o astfel de atmosferă, fără surse artificiale de iluminat stil adecvat.
   • În cazul în care dormitorul este pe partea de nord, Pentru lipirea pereților, este de dorit să se aleagă un tapet din colecții alterate de intemperii în culori calde. Aceste materiale vor fi în măsură să compenseze pentru lipsa de lumină naturală.

   Exemple frumoase

   Într-un mic amar cu un pat confortabil, echipat cu un podium cu sertare în partea de jos, va arăta în mod ideal tapet alb de zăpadă cu textură netedă. Dreptul de perete în spatele locului de dormit este în valoare de a face un accent și împinge o fotografie lipit cu o imagine de o distanță de a scoate un pod de lemn.

   Armonios arată camere mici decorate cu materiale în nuanțe de bej sau produse lactate. Într-o situație similară, chiar în spatele patului se poate face un perete accent frumos și aranja cu fototapete spectaculoase cu o poveste florale.

   Dormitorul in miniatura va arata ca o spațioasă și proaspătă, dacă ai pedepsi tapet blând cerul albastru în ea, lipsit de modele de contrast și printuri de mari dimensiuni. Un pat luminos, suplimentat cu carouri albastru și perne decorative de nuanțe contrastante, se potrivesc perfect într-o astfel de situație.

   Într-un dormitor de dimensiuni mici, cu un mic plafoane înălțime, puteți obține toate zidurile pînzele luminoase-un foton, iar spațiul de pat este realizat din tapet cu dungi verticale de nuanțe blânde. Lângă zidul de accent permis pentru a pune un pat cu sânge swittle cu o tăblie moale buclat de tonuri luminoase.

   Următorul clip va spune despre modul de a alege modul în.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: