Zorg chiuvete pentru bucătărie: revizuirea soiurilor, caracteristicile și recomandările pentru alegere

Zorg chiuvete pentru bucătărie: revizuirea soiurilor, caracteristicile și recomandările pentru alegere

Chiuveta de bucătărie – una dintre locurile cheie ale fiecărei amanții. Prin urmare, este important să îl dotați cu spălătorie auto de înaltă calitate. marca cehă Zorg sanitare a fost producătoare de instalatorii pentru bucătărie și baie de mai mulți ani. Articolul va examina populara serie de găuri ZORG pentru bucătărie și recomandările date pentru alegerea.

Descriere

Compania oferă o gamă largă de chiuvete cu atât aspectul clasic și original. Aici puteti gasi modele cu o suprafață de cupru, alamă sau umbră de aur. Cele mai multe dintre modelele ZORG sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate AISI 304. Acesta este un strat strălucitor frumos, cu rezistență ridicată la coroziune și prevenirea apariției varului. În gama de modele puteți găsi produse din cupru natural, cu o grosime de 1,5 mm. Există scoici originale în cazul în care metalul este combinat cu sticla.

Mare plus al brandului ceh a fost posibilitatea de a le completa cu mixere dintr-o colecție similară. Există modele realizate în stilul clasic, modern, precum și accesorii pentru bucătărie, care vor completa interiorul. Din minusurile produselor cehe, trebuie remarcat un preț ridicat care să ajungă la până la 15.000 de ruble, iar prezența pe piața falsurilor, care strică numele de marcă.

Compania oferă 6 serii diverse de chiuvete de bucătărie, printre care fiecare hostess va putea găsi o opțiune de gust.

Zorg inox

Această serie a acordat o atenție deosebită. Cochilii tradiționale din oțel inoxidabil cu suprafață cromată se vor potrivi în orice interior. Acestea sunt opțiuni rotunde și pătrate standard sau produse dreptunghiulare cu un add-on ca aripă sau castron. Amatori de soluții originale vor fi încântați de modelele de designer în stilul hi-tech. Semicircular și sub forma unui poligon – vor aduce evidențiarea în orice interior.

Citește mai mult  Perdele borded în interiorul dormitorului

Zorg Inox Sticlă

Produsele sunt optime pentru bucătăria clasică. Acestea sunt realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate. Acoperirea poate fi crom sau cu ornamente de bronz. Colecția arată absorbanți de formă rotundă și pătrată, cu o aripă suplimentară pentru vase de uscare și fără ea. șaibe pătrat în opțiuni cu colțuri rotunjite și ascuțite.

Zorg Inox PVD

PVD cochilii cu rezistență ridicată, termene de operare lungi si design interesant. Acoperirea este aplicată în conformitate cu o tehnologie specială, datorită căreia spălare arată ca și în cazul în care este fabricat din aur adevărat, argint, alama, bronz sau cupru.

Steel Hammer și master Zorg

Produse în stilul de minimalismul și high-tech, prezentate în aceste colecții, optim pentru interior bucătărie modernă. chiuvete dreptunghiulare pot avea 1 sau 2 boluri.

Zorg Granit

Cadourile de colectare a 4 dispozitive din piatra artificiala. Granit Chiuvete – Adăugare excelentă la orice bucătărie interioară. Pentru spațiile de dimensiuni mici, chiuveta rotundă, forma pătrată din Gallo va fi o opțiune excelentă. Exoro – un produs universal care se va potrivi în interiorul bucătăriei de toate dimensiunile. Există modele și cu un castron suplimentar. Puteți alege orice nuanță din următoarele: Quartz, Metalic negru și Sandy, toți imită o piatră naturală.

Cum de a alege?

La cumpărarea unei chiuvete de bucătărie, se recomandă să se țină seama de detaliile care vor contribui la o alegere competentă. În primul rând, trebuie să decideți cu privire la forma și dimensiunile dispozitivului, depind de structura camerei și de soluția stilistică. De exemplu, Pentru o mică zonă de lucru, cea mai bună opțiune va fi chiuveta mică sau rotundă. Produsele rotunde sunt mult mai ușor de curățat, deoarece nu există unghiuri. Dar astfel de modele nu sunt fabricate cu boluri suplimentare. Într-o bucătărie mare, spălarea formei originale, de exemplu, hexagonală, se caracterizează printr-o capacitate mare. Dispozitive triunghiulare, dimpotrivă, economisiți spațiu. Dimensiunile chiuvetei ar trebui să fie astfel încât după montarea de la lateral la perete, a fost de 4-5 cm. Adâncimea chiuvetei poate varia de la 16 la 20 cm.

Citește mai mult  Frigider în hol: argumente pro și contra, opțiuni de localizare, exemple

Apoi, trebuie să decideți asupra materialului fabricației, fiecare având atât avantajele, cât și Contra. De exemplu, opțiunile din oțel inoxidabil au un preț democratic și ușor de întreținut, dar suprafața cromului este supusă zgârieturilor.

Chiuvetele din piatră artificială sau ceramică sunt rezistente la deteriorarea mecanică, arata bine și bogată, vor decora orice bucătărie. Dar există consumatori în astfel de produse, sunt greu de curățat, și ei stau destul de mult.

Un punct important este alegerea secțiunilor. Dacă aveți o bucătărie spațioasă, puteți rămâne pe chiuvetă cu două boluri identice. Această opțiune este cea mai spațioasă și practică. Soluție excelentă – spălare cu un castron mic de depozitare a buretelor, agenți de spălat vase sau o aripă suplimentară pentru uscarea mâncărurilor. Dacă zona de lucru este mică, optimul va fi modelul rotund care poate fi montat în colț.

Când decideți cu privire la alegerea chiuvetei, este important să luați în mod competent accesoriile pentru aceasta, astfel încât interiorul să pară armonios. Încercați să le alegeți din sortimentul producătorului dispozitivului în sine.

Principalul lucru este că mixerul este combinat cu spălarea. Apoi filtrul, uscătorul, se află sub un burete și un recipient pentru mortarul săpun, precum și multe alte lucruri mici care formează designul.

Comentariile clienților

Partea principală a recenziilor despre bunurile companiei cehe zorg pozitiv. Cumpărătorii sunt mulțumiți de calitatea cochililor de marcă, vederile elegante și ușurința îngrijirii. frumoase modele se potrivesc perfect în orice interior de bucătărie și să aducă o notă de lux. Produsele realizate sub bronz sau cupru aspect bogat, dispozitive de crom sunt ideale pentru stil modern. oțel cu o grosime este rezistent la deteriorări mecanice și asigură o durată lungă de viață a chiuvetei.

Citește mai mult  canapele rotunde: tipuri și utilizare în interior

Utilizatorii Din păcate, au existat și nemulțumiți. Pentru mulți, prețul modelului a fost prea mare, ceea ce nu este surprinzător, deoarece produsele ZORG aparțin segmentului preț mediu. Un alt minus a devenit inghinala produselor, acestea, deși acestea sunt ușor de îngrijire, dar obține rapid murdar.

Despre cum să alegeți o chiuvetă pentru bucătărie, uitați-vă în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Narcisa Raescu

Salutări, cunoscători de stil și căutători de căldură domestică! Sunt Narcisa Răescu, o croitoreasă experimentată, a cărei inimă bate nu doar pentru lumea haute couture, ci și pentru îmbrățișarea intimă a confortului de acasă. Permiteți-mi să vă conduc într-o călătorie prin lumea mea, unde firele modei și ale designului de casă sunt țesute în mod complicat într-o tapiserie de eleganță și confort.

Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: