Binocluri de la Levenhuk

Binocluri de la Levenhuk

Binocluri – un dispozitiv util care are un domeniu de aplicare destul de larg de aplicare. Numărul considerabil de vânători de drumeții și iubitorii le ia cu ei pentru a naviga mai bine în spațiu între obiecte, precum și animale de vizionare a animalelor. Faimosul producător de binocluri este Levenhuk.

Particularități

Produsele acestui producător au o bază considerabilă de clienți datorită avantajelor acestora. Primul dintre ele este disponibilitate, care este exprimată în costul scăzut al produselor. Binocluri, ca orice alt echipament optic de la companie, au Aplicarea gospodăriei, și, prin urmare, echipate cu cele mai necesare. Datorită acestei producții, costurile nu sunt deosebit de ridicate, deci prețul este foarte atractiv pentru consumatori.

Nu pot fi observate O varietate de modele de modele, în care toată lumea poate găsi ceva interesant și adecvat pentru ei înșiși. Binoclul diferă în caracteristicile lor, desenele, precum și gradul de creștere și diametrul lentilelor.

Levenhuk nu uita de design, astfel încât același model poate fi efectuat în diferite culori, care pot fi utile atunci când găsiți în diferite locații.

Gama

Levenhuk Sherman Base 10×42

Levenhuk Sherman Base 10×42 – Binocluri universale, care pot fi aplicate într-o varietate de condiții naturale. Clasa All-Weather face ca acest model să fie rezistent la ploaie, zăpadă, temperatură redusă. Baza lucrării este efectul lentilelor de porro, care de mult timp s-au dovedit din cea mai bună parte și, prin urmare, sunt adesea folosite în dispozitivele optice. Lentila luminoasă vă permite să exploatați produsul chiar și cu iluminare proastă. Carcasă de aluminiu ușoară și durabilă, este posibilă instalarea pentru un trepied.

Citește mai mult  Binocluri de la producătorul Yukon

Sherman Base 10×42 impermeabil și are umplutură de azot, există capete pliabile pentru cei care folosesc ochelari. Pachetul include o pungă, centura, precum și capace de protecție pentru lentile de. Utilizatorul poate regla dioptriei pe ocularul drept. Intervalul de temperaturi de funcționare de la -10 la +50 grade, greutate 620 grame. Concentrându-se pe centru, lentilele au o acoperire multistrat complet.

Levenhuk Karma Pro 12×50

Levenhuk Karma Pro 12×50 – un model mai avansat, care este cel mai potrivit pentru mamele cu experiență, precum și vînători și pescari. Clasa de produse pentru orice vreme și o creștere de 12 ori în agregat cu un design fiabil a unui material compozit face operarea comod si simplu. Există posibilitatea diferitelor setări și reglaje pentru caracteristica viziunea utilizatorului. Fuselajul este umplut cu azot, din cauza căreia binoclu nu mișca. Lentilele au un strat complet multistrat, pachetul include o curea și o carcasă pentru depozitare fiabilă.

O atenție specială a producătorului plătit protecția împotriva umidității, al cărei nivel vă permite să cufunda binoclu sub apă până la o adâncime de 1 metru timp de până la 30 de minute. Chiar dacă renunți în mod accidental produsul în apă puțin adâncă și veți găsi un timp scurt după o perioadă scurtă de timp, nu va implica nicio consecință pentru dispozitiv. Intervalul de temperatură de funcționare a fost crescut în comparație cu modelele anterioare și variază de la -15 la +60 grade.

Levenhuk Atom 20×50

Levenhuk atom 20×50 – binoclu simplu ieftin, care este potrivit pentru iubitorii de a viziona diverse obiecte la o distanță mare față de. O creștere de până la 20 de ori și de bună calitate a imaginii se va bucura atât pământ și unele obiecte spațiale. Binoclul acestei serii sunt foarte populare, în ceea ce privește costurile reduse, utilizatorul primește un produs bun cu design modern și caracteristici bune. Stratul de cauciuc de caz protejează produsul de umiditate, praf și murdărie.

Citește mai mult  Totul despre Bushnell lunete

Sistemul de configurare este o ajustare a distanței inter-șoc și dioptrii. Atom 20×50 poate fi instalat pe un trepied, optica luminată face imaginea mai naturală. Echipamentul include capace pentru oculare și lentile, precum și o acoperire, curea și un șervețel pentru îngrijirea optică. Prismul Porro, distanța minimă de focalizare este de 11 metri, lentilele complete de acoperire.

Examinați recenzii

Binoclurile din Levenhuk sunt destul de populare în țările CSI datorită costurilor și fiabilității acestora. Designul le permite să fie utilizate în diferite condiții naturale, care se reflectă în răspunsurile și recomandările proprietarilor. Ei folosesc aceste dispozitive optice la vânătoare, pentru pescuit, drumeții sau observație simplă. Utilizatorii sunt un avantaj important pentru setul complet, care include nu numai binoclu în sine, dar, de asemenea, accesorii separate pentru. Cu ei, utilizarea de sisteme optice devine mai convenabil.

binoclu Lovenhuk, de asemenea, opinii pozitive și de calitate, care îndeplinește pe deplin caracteristicile și nu cedează la cele mai importante puncte. Pentru un astfel de cost – aceasta este una dintre cele mai bune opțiuni pe piața echipamentelor optice.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: