Cum de a face un binoclu de la mâneci?

Cum de a face un binoclu de la mâneci?

Face binocluri, spre deosebire de microscop și telescop, mult mai ușor. În același timp, nu este nevoie de a cumpăra un câmp marin sau dispozitiv cu drepturi depline – un model amator axat pe nou-veniți, care sunt copii și adolescenți, îi va ajuta să se alăture mai multe versiuni „avansate“ de la diverși producători.

Instrumente și materiale

Următoarele consumabile și detalii sunt adecvate pentru fabricarea binoclurilor din carton.

 1. Lentile de la ochelari vechi.
 2. Inserții din carton de la rulouri de hârtie igienică, care sa încheiat deja.
 3. Malyary Scotch, lipici (hârtie).
 4. Pentru a instala lentilele, este mai bine să utilizați termoconuri – pentru copii este relativ inofensiv, deoarece nu există componente care alocă perechi toxice la temperatura camerei.
 5. Hârtie decorativă (culoare) sau vopsele, de exemplu, acuarelă. Este important ca ei să fie, ca și adezivul în sine, ecologic și non-toxic.
 6. Cork de șampanie – este folosit pentru a crea o tranziție între binoclu. Structura feței umane este de așa natură încât ochii sunt separate. centre optice ale ambilor ochi – și ambele lentile – trebuie să fie strict combinate.
 7. atribut suplimentar, de exemplu, sclipici.

vor fi necesare următoarele din instrumentele:

 • Ciucuri – pentru aplicarea adeziv obișnuit, precum și pentru colorarea+
 • Foarfece și / sau cuțit de papetărie+
 • Thermochellae însuși pistol.

Asigurați-vă că există o tijă thermochelastic în arma. Verificarea prezenței unor instrumente si consumabile, detalii, începe asamblare binoclu.

Efectuarea meserii

Binoclu de la mâneci – și, de fapt, sunt garnituri de carton de hârtie – este fabricat în conformitate cu următorul workshop.

 • Sunt impregnant manșonul tine – și să le usuce. Carton, impregnat suplimentar cu clei, capătă o rezistență mai mare.
Citește mai mult  Binocluri de la producătorul Yukon

 • Introduceți lentilele în fiecare ocularelor. Aplicați un strat de termoclauze – care le va menține din pierderea aleatorie – pe parcursul circumferinței suprafeței interioare a manșonului de carton. Înainte de a introduce al doilea obiectiv în fiecare ocular, dotați mai întâi – din interior. Nu te grabi. Termoclele se ridică cel puțin câteva minute. Asigurați-vă că lentilele costă exact – acestea nu ar trebui să fie curățate, altfel echilibrul optic (alinierea centrelor optice) se va rupe și se va folosi astfel de binocleasuri vor fi plictisitoare pentru ochi.

 • Prin lipirea lentilelor, verificați rezistența ocularelor colectate. Așezați pluta de la șampanie între ele. Lipiți întregul design folosind un termic. Faceți totul cu atenție – neteziți lipirea în avans în timp ce nu a fost răcită sau tăiați ușor cu un cuțit de papetărie după întărire.

 • Acoperă designul asamblat prin lipici convențional (Puteți folosi cleiul PVA, pe care l-ați înmuiat cu mâneci de carton) și înfășurați un binoclu colectat cu hârtie decorativă. Dacă ați achiziționat o bandă de hârtie decorativă, similară cu cea grasă, atunci lucrarea dvs. este foarte simplificată: re-acoperirea manșonului din mâneci din afara nu are nevoie.

Dacă doriți să dați binocluri, de exemplu, vizualizarea „camuflajului” similară în colorarea pe forma soldatului (câmp), atunci o astfel de decorare este folosită, de exemplu, pe 23 februarie, când destinatarul unui astfel de suvenir este un copil sau un adolescent masculin.

Subiecte militare ale binoclurilor de suveniruri făcute de propriile lor mâini – când băiatul a făcut principalele etape ale pasului în sine, ghidate doar de solicitările dvs. și să ajute în momente deosebit de dificile, – inspirând viitorul apărător al patriei, de exemplu, Serviciul de teren sau maritim, îl introduce în avans. Și binoclu negru va da copilul să se simtă, de exemplu, caracterul echipei pirat fictiv.

Citește mai mult  Descrierea binoclurilor digitale ATN Binox

Sfat util

Se recomandă utilizarea din exterior de colectare ferestre (mărire), cu interne (mai aproape de ochii unui observator) – (reducerea imagine) lentile de dispersie a luminii. În cazul în care lentilele de colectare sunt utilizate numai pe ambele părți ale fiecăreia dintre cele două binoclu, va fi ca un telescop, în care este necesar să reziste la distanța focală de creștere maximă. Un astfel de dispozitiv este adecvat numai pentru a monitoriza stelele și planetele și nu vor mai fi considerate binoclu – o imagine, în cazul în care este posibil să crească, atunci acesta va fi inversat. Pentru a evita efectul de flipping, unul dintre lentilele ar trebui să fie împrăștiate. Și în cazul în care împrăștierea și colectarea confuz, în unele locuri, atunci acesta va fi o distanță, și nu abordarea obiectului, urmat de tine.

Increzator copilul sau arma adolescent adolescent, asigurați-vă că a învățat cum să folosească în mod corespunzător adeziv încălzit și instrumentul în sine. Folosiți mănuși care nu sunt topite de adeziv încălzit și de a face rău de căldură – un copil sau un adolescent nu va fi ars. Experiența arată că în vârstă de copii de la 5-6 ani, sub supravegherea adulților pot beneficia de mai multe instrumente și consumabile complexe – inclusiv thermoclaim.

Sharp, ca un aparat de ras, lama necesită o atentă circulație – cu acte grăbit sau neatent, pot tăia în jos și un om adult sau un adolescent, să nu mai vorbim de copil.

La fabricarea de binoclu, stick la distanța potrivită între elevii unui copil sau un adolescent. Acesta poate fi măsurat cu ajutorul unui „ruletă“ de construcție sau o linie de student simplu. În cazul în care acest lucru nu este realizat, atunci o persoană va reconstrui în serios viziunea sa – cu o utilizare frecventă a binoclu, în care sistemele optice nu sunt expuse într-un mod optim. Situația seamănă cu fabricarea de jante pentru puncte – utilizează același principiu de compatibilitate, fără de care vedere se va deteriora în mod semnificativ în timp. Cum-nu, binoclu de casă – încă un dispozitiv optic.

Citește mai mult  Binocluri companii BRESSER

Apoi, a se vedea clasa de master pe fabricarea binoclu din mâneci pentru un copil.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: