Colorarea „iarnă”

Colorarea "iarnă"

Luminos, spectaculos, extraordinar, știind întotdeauna cum să vă depuneți. Ei, un astfel de incredibil, cu un aspect de piercing, curat, puțin rece fascinant, este imposibil să nu observăm. Toate acestea sunt despre o femeie – „iarnă”. Există, după cum știți, patru aspecte principale Colorages: „iarnă”, „primăvară”, „vara” și „toamnă”. Ele sunt determinate de combinația de ochi, păr și ton al pielii. În calcul există nu numai culori și nuanțe, ci și o combinație armonioasă a acestor trei componente. Numele nu sunt, de asemenea, accidentale. Dacă vă uitați atent, în fiecare dintre culorile puteți găsi o mulțime de asemănări cu un sezon sau un alt sezon.

Fiecare tip are subtipuri. Astăzi ne vom apropia de cea mai complexă industrie de culoare – frumusețile „Winter”.

Caracteristică

Culoarea „iarnă” este oamenii cu un contrast foarte pronunțat între culoarea ochilor, părului și pielii. Acesta din urmă are nuanțe răcoroase, uneori este deosebit de un ton întunecat și olive sau alabastru. Practic, pielea frumuseților „de iarnă” – cum ar fi porțelan japonez scump – alb și translucid. Părul are nuanțe reci.

Cel mai adesea, ele sunt foarte întunecate de la natură: negru, cenușă, dar uneori sunt albe – cu o nuanță de platină înghețată.

Ochii pentru femei – „iarna” – aceasta este cea mai vizibilă parte a zonei sale portrete. Ele sunt întotdeauna reci, curate fără impurități de culori, paleta de care este bogată – negru, maro, albastru, cum ar fi cerul, sau sclipirea oțelului.

Proteinele de ochi sunt întotdeauna perfecte albe, iar coaja curcubeu în opoziție arată încă mai strălucitoare. Buzele palide, cu umbra de liliac abia distincte, contururile lor sunt foarte clare.

Tipuri și subtipuri

Persoanele a căror apariție pot fi atribuite culorii „iarnă”, sunt împărțite convențional în trei subtipuri:

 1. Luminos (adânc, rece) iarna+
 2. Cald (întuneric, de sud) iarnă+
 3. Lumină (neconstantă, clară) iarnă.

„Iarnă strălucitoare, adâncă, rece”. Se numește și „curat”. Astfel de oameni sunt cele mai contrastante și vizibile. Păr întunecat aristocratic umbra pielea palidă. Ochii sunt foarte expresivi. În „iarnă adâncă” sunt de obicei albastru, safire, verde saturat. Karich Ochii Acest subtip al femeilor „de iarnă” nu se întâmplă. Principalele caracteristici ale acestui subtip, prospețime, mândrie.

„Winter cald, întuneric, sudic” este bruneturile arzătoare, cu o culoare foarte saturată de păr predominant foarte întunecată paletă de castan sau negru, ca o aripă coroană. Pielea are semne de sud – se caracterizează printr-o tentă de măsline de bronz sau caldă, structura este subțire și rafinată. Cu un bronz intens bun, doamnele aparținând subcategoriei „iernii calde” pot realiza în general tonuri de piele care se învecinează cu ciocolată. Ochii adânci, saturați, frecvență. Principalele caracteristici ale acestui subtip – mister, misticism, saturație.

„Bright, non-contrast, iarnă limpede” este, de asemenea, destul de expresiv, dar nu atât de contrast ca cele două subtipuri anterioare. Este din cauza un fel de „neclare“ semne ale acestui soft „de iarnă“, pot fi ușor confundate cu „vară“. Ochii pot fi albastru oțel, gri, safir, nuanțe reci verde, karium. lumina pielii.

Culoare par – cu cenușă, cu o aspirație. Aceasta poate include blondele (cu nuanțe reci), brunete, parul poate fi negru, ca o aripă cronyo. Principalele caracteristici ale acestui subtip – luminozitate, efect, claritatea liniilor.

Citește mai mult  Culorile trendy Pantone

„Iarna“ difera de culoare:

 • Natural – Când cele trei componente principale ale colorage (culoarea părului, ochilor, nuanta pielii) sunt aproximativ aceleași destul de buna, fara salturi de criterii de contrast. Pale din piele alabastern cu o nuanță „măsline“, păr maro închis, ochi adânci maro.

 • Contrast – atunci când componentele brusc „concura“ cu fiecare alte.

 • Bright – atunci când unul dintre toate componentele unora o iasă în evidență în special, cei doi rămânând aproximativ egal în contrast.

 • Lumină – componente „descărcate”, absența contrastelor și este caracteristica principală. Exemplu: piele palidă, ochi albaștri de umbra celeste și tonul luminii părului cu nuanță de platină.

Culoare în îmbrăcăminte

Femeile „de iarnă” sunt fără a exagera femeile fatale, indiferent de subtepa pe care o includ. Ele sunt irezistibile în rochie roșie, negru, alb, turcoaz, smarald. Cu cât este mai mult contrast și cu îndrăzneală culoarea, cu atât este mai mare probabilitatea ca ea să fie în fața doamnei „de iarnă”.

Pastel, tonuri mut, moi și netede și jumătate mai bun pentru reprezentanți ai altor plante colorate. Ei „fură” frumusețea femeilor – „ierni”. Va arăta uimitoare cu un crisp, cireș întunecat, rochie de rubin. „Iarna” poate purta în siguranță lucruri într-un spectru albastru, toate variațiile gri, inclusiv „metallic”. Brown „iarna” se suportă foarte atent, astfel încât să nu ratați cu o umbră – numai tonurile reci sunt potrivite pentru această culoare și, prin urmare, ciocolata amară va fi destul de adecvată, iar culoarea cacao sau „ciocolată de lapte” se va strica Impresia de la o femeie luminoasă și frumoasă.

„Iarna” – una dintre puținele tipuri colorate, care sunt foarte stil de birou. Combinația de alb-negru – dă frumusețile „de iarnă” ale misterului și misticismului.

Creați imagine

Creați o imagine a unei femei – „iarna” este mult mai ușoară decât reprezentanții altor tipuri colorate. La urma urmei, aceste femei spectaculoase frumoase pot lipi cu ușurință și stil clasic în îmbrăcăminte, și experimentează cu modele extravagante.

Dulapul de bază „Winter” Lady Stylists recomandă modelarea cu o abordare clasică a întrebării. Alb-negru pot face o bază de date excelentă pentru restul.

Le puteți completa cu orice culoare strălucitoare. Ochii și părul „Winter” vor fi subliniate de Burgundia, Rowan, Azure, Smarald nuanțe. Dacă „iarna” alege gri și nuanțele sale, acesta va sublinia statutul său în societate.

dulap capsulă „de iarnă“ ar trebui să se distingă prin luminozitate și răceala, în același timp,. Saturat roz, delicat Lilac, Incredible Indigo, „purpuriu”, „lingonberry”, „argint”. Toate aceste culori și nuanțe, care pot visa numai la reprezentantul altor plante de culoare, trebuie să fie în arsenalul „Winter”.

Femeia de stil de birou – „iarna” poate fi creată ușor și ușor. Acesta este un clasic alb-negru unstasive, albastru și culoare gamut ciocolată amară. Excelent „Enter” în imaginea legăturilor de afaceri Lady, Suspendatori.

De la numeroase opțiuni de îmbrăcăminte exterioară, este mai bine să opriți alegerea stratului sezonier. Jachetele și jachetele în jos „Wimmes” sunt, de asemenea, potrivite, dar doamna în ele nu va fi atât de elegantă.

Dulapul de vară „Winter” poate fi, de asemenea, construit pe o bază albă. „Iarna,“ o fată își poate permite nuanțe neon în haine de lumină de vară. Ceea ce ea nu își poate permite, deci este stilul romantic cu o mulțime de volane și „zboară“ linii. Pe lângă nuanțe pastelate. Fade „de iarnă“ și dacă toți îmbrăcați în denim.

Citește mai mult  Rece aspect copaci de culoare

Accesorii trebuie alese cu o clară, avem o abordare rece „de iarnă“. Bijuterii ar trebui să fie luminoase, vizibile. Acest perfecte tsvetotipu cristale de diferite dimensiuni, de la mici la depozite mari de pietre, diamante, aur, diamante. În cazul în care bijuterii, low-cheie, cu o mulțime de mărgele, sticlă „de gheață“ de culoare. ornamente dimensiune ar trebui să fie mediu.

Acesta va fi ideal dacă cadrul spectacol este realizat din metal sau plastic negru, alb sau argintiu. Doar perfectă, dacă cadru modest completează orice un element luminos „sclipitor“. rame de ochelari, atât convenționale și solare, trebuie să fie expresiv.

Sac sau eșarfă este mai bine de a alege în schema de culori a colecției de bază „de iarnă“. Materiale preferate – piele tare și texturată. De la modelele fără formă și romantică de genți de mână din țesături, suede, blugi este mai bine să refuze complet.

Încălțăminte poate fi orice, excepție este, probabil, pantofi maro. Ea „cochilii de iarnă” se potrivește puțin. Tipul de călcâi, care este recomandat de Winter – Stud.

„Wimmes” sunt foarte vinouri. Mai mult, selecția pălării pentru această colorare este extrem de largă – poate fi pălării cu câmpuri mari și „pastile”. Femeie – „iarnă” puteți experimenta cu cap de col uterin, după cum vă place. Principalul lucru nu este să uităm de „dreapta” schema de culori, recomandată de stilisti și imagini pentru oamenii „de iarnă”.

Ce păr va fi potrivit?

Dacă o femeie – „iarnă” decide să picteze părul, ea ar trebui să fie evitată chiar și cea mai mică indiciu de culoare roșie. Inacceptabil și de iluminat, cu excepția cazurilor când „de iarnă“, prin natura blondă ashy păr. În acest caz, este necesar să se renunțe la orice „Blondie“, cu excepția platină.

Cea mai opțiune ideală, în funcție de stilisti, culoarea naturala a parului, „de iarnă“. Natura a înzestrat cu generozitate aceste femei. Shade culoarea sa naturală întuneric ajută colorat – fire mijlocii violet sau rosu se va adăuga imaginea de mister. De obicei, profesioniștii sunt sfătuiți să „iarnă“ de propria ei culoare de păr, doar o jumătate de ton mai luminos.

Tunsoare „Iarna“ este aproape orice strizhka- de scurt „un băiat“ pentru păr lung. Dacă doriți să faceți un permanent, să fie încuietori elastice și uluc, nu romantic „val“.

Machiaj și ruj

Machiaj „Iarna“ are tot dreptul de experimente îndrăznețe și culori vii. O condiție – moderație, machiajul nu ar trebui să fie ca vopsea de război al unui șef indian. Natura a dat luminozitatea și identitatea de frumusețe „de iarnă”, este suficient să subliniem delicat.

Este recomandabil să menționăm doar o singură componentă – fie ochi sau buze. Ambele – bust evident.

Umbrele de ochi sunt de dorit să se combine în spectrul următor:

 • Roz, maro „cu un Haze” + antracit
 • Negru, liliac + albastru închis sau gri metalic
 • Strict albastru + „Malva” (ca o opțiune albastră + verde închis)
 • Roz spectru + tonuri roz caustice

Căptușeala ochi poate fi contrastantă și limpede, groasă și subțire. Nu voi strica expresivitatea „Winter”. Dramă subțire sau groasă, depinde de forma și tăierea ochiului. Și schema de culori poate fi aproape oricare.

Citește mai mult  Culoare copac rece vara

Masculă negru, albastru. Pentru „iarna” cu părul blond, puteți recomanda o rimel de cenușă cu o textură catifelată.

Culori de ruj: cireș roșu saturat, roșu strălucitor, „trifoi”, „prune”, nuanțe de vin. creioane contur pentru buze Spune-ta solidă „da“! Firește, tonul lor ar trebui să fie în intervalul rece. Conturul clar al buzelor pentru frumusețile „de iarnă“ este un element foarte câștigătoare în make-up.

Blushes nu ar trebui să fie tipa, acestea ar trebui să fie moderat. Regula principală atunci când alegerea este o nuanta rece, nuanțele roz și violet sunt potrivesc armonios. Uneori, la crearea unei imagini de seară, „de iarnă“ pot permite un val de coral sau bej, dar are sens doar dacă rochia „de iarnă“ este luminoasă și contrastul. De la natura de la „iarnă“ palid din piele, un fard de obraz nu este specific ei. Prin urmare, de a utiliza reprezentanților Rushes Acest colorage ar trebui să fie extrem de atent, doar un pic atinge obrajii perie și fără a afecta obraji. nuanțe preferate – roz (rece), violet, moca.

Nu mai puțin frumos urmează și selectați un ton comun. O bază de ton nu ar trebui să fie prea luminată, altfel albul din natură, pielea „de iarnă” va deveni ceară și este inacceptabilă.

Stele și celebrități

Cei mai faimoși reprezentanți ai culorii „iarnă”

 • Monica Bellucci. Actrita italiană a devenit faimoasă nu numai cu caracterul său cald, dar și dragostea pentru costumele negre. Astfel, a confirmat încă o dată, culori clasice – „Konk” de femei – „ceară”.

 • Liv Tyler. Apariția americană Elimiană. Numărul de „iarnă” tipic contrast.

 • Penelope Cruz. Arderea spaniolă, mare iubitor de nuanțe gri, alb-negru în haine.
 • Anastasia Zaotniyuk. Răspunsul nostru Penelope Cruz. Reprezentantul tipic al „iarnă” urmează sfatul stilistului cu plăcere purtând roșu, negru, albastru și galben strălucitor.

 • Oksana Fedorova. Modelul rusesc, prezentatorul TV, câștigătorul „Miss Universe” apreciază toate culorile de bază ale femeilor – „ceară”.
 • Dita von Teese. cântăreață și actriță americană, care nu au experiment, și a ales nu numai clasice ale tuturor „ierni“ în culori și nuanțe, dar, de asemenea, rămâne un adept stil retro minunat în haine.

Exemple

Femeia – „Iarna“ ușor să fie diferite. Orice ar pune, imaginea este întotdeauna incredibil de elegant. Dar, totuși, linii clare și tăiat clasic, eleganță strictă – aceasta este opțiunea cea mai câștigătoare pentru frumusețile „de iarnă“.

îmbrăcăminte de zi cu zi de zi și opțiuni pentru „iarnă“ trebuie să fie selectate pe principiul „mai ușor, cu atât mai bine“. „Iarna“ va fi fermecător în țesuturi și cușcă cu dungi. Mai ales dacă termini o imagine de strictă, cu un decor luminos.

rochii ușoare de vară pentru frumusețile „de iarnă“ ar trebui să fie lumină, dar nu frivol. Albastru,, roșu, galben aprins verde – frumusetile fatale toate în față.

Stilul de afaceri pentru „Winter“ – acest lucru nu este doar alb-negru. Albastru, roșu, bordeaux, frigul cel mai incredibil verde și nuanțe saturate – aceasta este ceea ce aduce beneficii extraordinare aspectul „de iarnă“ va sublinia.

Versiunea seara de costum „de iarnă“ poate fi cusute din materiale lucioase, matase, satin. scuze luminoase, care permite un fel de libertate în tija – lasa retrageri rochie de seară un pic de regulile „de iarnă“.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: