Colorarea „toamnă” toamnă „

Colorarea "toamnă" toamnă "

Caracteristică

Culoarea de toamnă este considerată cea mai luminată dintre celelalte. Toate pentru că natura femeii de toamnă are păr de lux de aur sau roșu în combinație cu ochii albastri sau albastri, smarald, maro. Apariția culorii de toamnă a „toamnei” este asociată cu căldura și luminozitatea vopselelor de toamnă.

Piele

Cel mai adesea la femeile din culoarea de toamnă, pielea are o nuanță de fildeș sau șampanie, precum și nuanțele de piersic roșie, de piersic, bej-aur, bronz sau de măslini. Principalul lucru este că nu are un subtone roșu.

Uneori, tonul pielii este similar cu culoarea de primăvară și distinge prin absența unei roșii naturale. Deși există excepții sub forma unui frate abia vizibil al unei umbre de piersici.

Tonul pielii netede și dense. Datorită acestui fapt, pielea arată sănătoasă și nu este predispusă la dezavantaje. Excepția va fi pistrui care poate fi parțial și generos SIP.

În ciuda „iubirii” soarelui, sub lumina dreaptă a soarelui, o astfel de piele „arde”. Acest lucru se aplică blondelor cu piele roz-bej deschis. Reprezentanții de toamnă cu piele mai întunecată „arde” mai puțin, iar tanul pare neted, merge bine și păstrează mai mult.

Ochi

De preferință, în ochii feminin-toamnă întunecată cu incluziuni de aur. Culori de bază – maro cu aur de chihlimbar, verde (de la verde deschis până la verde închis, aproape mlaștină), maro, aur-maro, color ocru sau nuc-maroniu. Rar – este nuanțe albastre, culoare gri, strălucitoare.

Iris pe ochiul unei umbre maro și ca și cum ar radia lumina și strălucirea. Probabil, prin urmare, fotografii iubesc să lucreze cu femeile „toamnă”. Ele sunt cele mai fotogene.

Cilia groasă plină de ciliană și sprâncene frumos definite, aproape sau aceeași schemă de culori cu părul.

Păr

În culoarea „toamnei”, părul se distinge printr-un pomp, volum, elasticitate. Uneori cu o nuanță maro închis și întotdeauna cu aur cald, miere sau nuanță de cărămidă. Culorile principale ale părului sunt nuanțe de maro, roșu, maro, bronz și roșu.

Cu apariția semințelor sau dăruirea părului unei alte nuanțe, femeia „toamna” este mai bună să aleagă vopsele cu pigmenți roșii sau să evidențieze firele roșii. Dar pigmentul albastru din vopsea trebuie evitat.

De la natură din toamna de culori curl sau doar părul curat, dar există excepții – reprezentanți cu păr drept. El să ajute la crearea de coafuri se va potrivi cu puful și curgătorii. Cu ajutorul lor, ei vor putea crea coafuri luxuriante și volumetrice. Despre tunsurile scurte și coafurile stricte ale acestei colorări mai bine uitați.

Tipuri și subtipuri

Culoarea toamnei, ca și alții, este împărțită în subtipuri și subspecii. Două subspecii principale se remarcă:

 • Contrast. Aceasta este o piele strălucitoare în combinație cu ochii strălucitori.
 • Natural. Acest subtip nu are contraste luminoase și toate aspectele în ansamblu este rezistentă la unele culori.

Următorul despre subtipuri. Cele trei și fiecare este proiectat în paleta lor de culori.

Toamna caldă

Putem presupune că este un subtip clasic sau adevărat. Se caracterizează prin nuanțe calde de păr, ochi și piele. Aproape că nu are contraste. Toate culorile și nuanțele sunt netede, mată, caldă și moale.

Culori ideale pentru toamna caldă – este portocaliu, galben cu aur, muștar, măsline, maro sau khaki. Absolut nu este potrivit pentru toamna caldă – culori negre, albastre, culoare roz și gri.

Deep sau întuneric toamnă

Pentru un astfel de subtip, o schemă de culoare strălucitoare a toamnei târziu ieșire, care merge în timpul iernii. În majoritatea cazurilor, acest subtip de pigment de păr și ochi este foarte saturat și pronunțat. Pielea este, de asemenea, mai întunecată nuanțe de culoare de toamnă.

Citește mai mult  Colorarea "iarnă"

Dulapul este recomandat să aleagă un luminos. Deci, se potrivesc bine în toamna târzie, smarald, verde, întuneric și adânc nuanțe de maro, uneori aproape negru. Ceea ce ar trebui să rămână fără atenție este hainele de nuanțe palide, lavandă sau gri.

Toamna moale

Al treilea subtip. Acesta este considerat cel mai moderat din cauza unui amestec de vară moale și paleta de toamnă.

Toamna moale – acestea sunt ochi strălucitori și păr moștenit. Și din piele de ton rece bej deschis. Pentru a se înmoaie frigul, proprietarii acestui subtip alege mai bine gama de culori de nuante neutre: De la galben deschis la galben, lapte, gri și muștar lumină nuanțe, kaki, roz deschis și piersic.

Nu se potrivesc cu al treilea subtip de nuante inchise de albastru, negru și gri, rosu sau fuchsia.

Nuanțe potrivite

Pentru a determina culorile principale în garderoba de culoare toamna, trebuie să ia în considerare nu numai subtipuri și subspecii. Criteriul principal la alegerea și combinarea culorilor va fi culoarea. Patru lor.

Natural

Nu apare un aspect strălucitor, cu absența contrastului. Toate culorile uneia sau a umbra apropiată. Ca exemplu de aromă naturală, astfel de aspect:

 1. Piele – ton de aur bej.
 2. Ochii – maro cu chihlimbar de chihlimbar.
 3. Păr – de la lumina la blonda întunecată cu cupru.

Contrast

Culorile și nuanțele luminoase care contrastează între ei:

 • Fildeş.
 • Ochii – gri cu dungi maro.
 • Hair – Chestnut mai aproape de umbra de bronz.

Luminos

În acest caz, un element se remarcă în aspect în fundalul altor două:

 1. Piele – Bej Piele cald Shade.
 2. Ochii – în acest exemplu, ochii și va fi un element luminos. Ele trebuie să fie culoarea contrastantă în raport cu pielea și părul și vor ieși pe fundalul lor.
 3. Părul părului cu ghimbir non-larkky.

Ușoară

Toate cele trei elemente principale (piele, ochi, păr) într-o singură gamă de lumină și spectru.

 1. Piele – Bej luminos cu roșu natural abia vizibil.
 2. Ochii – luminos luminos.
 3. Păruri – Culori de cupru ușor.

Înțeleg un pic cu toate tipurile, subtipurile și alte lucruri, puteți merge la paleta totală sau de bază a culorii de toamnă. În primul rând, vom da seama ce culori sunt potrivite pentru această culoare și vor fi cele mai avantajoase.

Baza dulapului este saturată maro, cărămidă, nuanțe de cupru și culoarea scorțișoară. Este această paletă care se aplică cel mai bine pielii. În al doilea rând, vor fi umbre de verde, khaki, culoare kerosen, nuante de șoarece de maro și verde.

Culoarea roșie strălucitoare pentru culoarea de toamnă a culorii nu este absolut potrivită, dar nuanțele sale înfundate și mai moi vor fi calea. Acestea includ – somon, tomate, teracotă, cireșe.

Nu uitați de nuanțe de berry purpuriu-albastru – lingonberry, Blackberry, prune. Culorile gri trebuie să fie completate de un amestec de galben. Un exemplu de această culoare va fi cămilă.

Complet contraindicat în garderoba „toamnă” femei rece de vară și de iarnă. Precum și culoarea alb-negru. Atunci când alegeți nuanțe, se ia în considerare umbra părului. Decât este mai întunecată, culoarea mai întunecată în haine.

Ca o concluzie: culoarea de toamnă este o nuanță brună, verde și roșie potrivită. În funcție de subtip, saturație, contrast și alți indicatori de culoare se pot schimba – fisticul și nuanțele de măsline de verde, bej de aur și ciocolată neagră de la maro.

În alegerea de haine, merită acordată atenție lucrurilor mai simple și necomplicate. Glamour, costume șocante, prea stricte – Toate acestea nu sunt potrivite pentru materiale de culoare luminoase și însorite de toamnă.

Citește mai mult  Rece aspect copaci de culoare

În ceea ce privește tipărirea, fetele cu părul roșu se vor potrivi, fără îndoială, motivelor folclorului, imprimărilor de animale (leopard, tigru). În acest caz, un astfel de desen nu va arăta ca vulgar.

Creați imagine

Merită să subliniem mai multe stiluri de bază în haine pentru culoarea de toamnă.

 • Țară
 • Etnic
 • Safari

Sunt cei care reprezintă hainele unei tăieturi libere și cele mai bune combină cu accesorii luminoase în stil folcloric și desene non-contrast, formă pătrată, decorațiuni multi-straturi, masive, flori dezactivate, țesături nepoliticoase. Și pot fi combinate unul cu celălalt, ceea ce va crea un dulap de capsulă.

Stofa

În țesuturile dulapului „toamnă” trebuie să prevaleze moliciune, volum. Este mai bine să abandonați strălucirea rece și LUREX, dar puteți adăuga dantelă. Texturile lucrurilor trebuie să fie textura, plastic, grămadă ridicată.

Pentru a crea dulapul potrivit, alegeți pantofi și pungi de piele, jachete Tweed, lână, mohair sau cardigani. Nu uitați să includeți catifea luxoasă, velur sau catifea. Ei trebuie să fie de o calitate foarte bună.

Pentru sezonul de vară, alegeți haine din țesături naturale și naturale – in, bumbac, mătase, bătute.

Pantofi

Încălțămintea ar trebui să atragă atenția și să extindă accentele. Ar trebui să iasă în evidență dintr-un anturaj comun, de exemplu, folosind o formă sau desen neobișnuit.

Materialele ideale sunt suede și nubucă. Dintre acestea, nu numai pantofii pot fi efectuați, ci și o pungă. Saci pot fi, de asemenea, din piele cu țesut sau perforare.

Paleta de culori se bazează pe nuanțele calde deja familiare de culori maro, roșu-roșu, de culoare închisă, aur ca un amestec la principalele nuanțe de cafea, precum și scorțișoară și khaki.

Imprimare

Paleta de culori a imprimării în îmbrăcămintea „toamnă” ar trebui să fie la fel de caldă și adâncă. Fantasy, neobișnuit și undeva modele exotice vor fi relevante pentru a privi garderoba culorii de toamnă. Fiți atenți la motive de leopard, etice și legume, precum și pe pictura estică.

Celula trebuie să fie în mod necesar în garderoba femeilor „toamnă”. Nu contează ce fel de stil va fi o celulă, scotland sau marcat de Burberry, principalul lucru este că era cald verde maro sau roșu.

Imprimările mici și neclarități nu se încadrează în dulapul de toamnă. Ei șterg expresivitatea imaginii „toamnă”. Același efect produce desene de nuanțe reci.

Decorațiuni și accesorii

Femeia „toamnă” poate avea un drept complet de a permite decorațiuni de volum mari sau margele multi-strat. Bijuterii de înaltă calitate din materiale asemănătoare cu naturale (lemn, pietre, cochilii, broaște țestoase, piele, paie), doar necesare în dulapul de toamnă. Nu uitați de ornamentele de țesături – brățări răcorne, coliere, cercei.

Ei bine, dacă decorațiuni cu pietre prețioase sau semi-prețioase. Ele pot fi margele de chihlimbar, cercei sau căști cu topazami, agate, onix.

Metalele de decorațiuni ar trebui să fie calde fără strălucire obsesivă – cupru, alamă, bronz. Dar bijuteriile de argint și de aur trebuie excluse, mai ales dacă sunt făcute într-un stil romantic.

Șaluri și pantoții de dimensiuni mari, pălării și ochelari de soare – accesorii din ce în ce mai mult pentru femei-toamnă. Pentru capetele aceleași reguli ca și celelalte lucruri, dar pălăria poate fi doar simțită, ci și paie.

În ceea ce privește punctele, janta în majoritatea cazurilor ar trebui să fie o imprimare maro închis sau leopard. În plus, culoarea de toamnă va fi potrivită cămilă, nuanțe verde, chihlimbar sau culoare Khaki. De mult timp, cadrul excitat a fost din nou popular.

Pe forma jantei, merită să se oprească alegerea pe forme moi rotunjite de dimensiuni mari sau medii. Dimensiunea jantelor de ochelari, cum ar fi amprentele, nu ar trebui să fie mică.

Sticla poate fi orice nuanțe, inclusiv negru clasic. Principalul lucru este că se potrivesc armonios în cadru și imaginea însăși în general.

Citește mai mult  Colorotype Soft de vară

Aroma

Capătul perfect al imaginii va fi corect selectat parfum. Poate fi saturat, greu și complex. Trebuie să fie note de est a estului – coriandru, garoafe, patchouli, muscu.

Machiaj

Regula principală atunci când alegeți o machiaj de gamă de culori și rămășițe de manichiură – alegeți nuanțe calde. Pentru machiaj, culoarea culorii culorii „toamna” este caracterizată prin nuanțe verzi ușoare, gri deschis, albastru, care poate merge la tonuri mai întunecate. Buzele ar trebui să fie cu siguranță luminoase, dar cald.

Datorită capelelor luxoase și luminoase, ceea ce face toată atenția asupra lor, femeile incolore de toamnă pot costa un minim de produse cosmetice. Dar dacă aveți nevoie de machiaj, atunci trebuie luate în considerare unele reguli.

Agenți toniști și roșii

Așa cum am menționat mai devreme, tonul pielii incolore de toamnă însuși este densă și chiar, fără nici o defecțiune, cu excepția pistrui, ceea ce înseamnă că acoperirea densă nu este necesară și fără pulbere, de asemenea, puteți face și fără. Crema de tonuri ar trebui să fie lumină și lichid, nu ar trebui să ascundă pistrui.

Dacă totuși a fost nevoie să ascundeți dezavantajele, apoi să alegeți un conservator cu un pigment galben.

Pentru a lumina pielea, pick somon, piersic, caise nuanțe de rumyan. Pentru o piele mai întunecată, nuanțele roșii de corali, maro, terracotă sunt potrivite. Dacă nu a existat nici un rumyan la îndemână, ei vor putea înlocui tonurile de bronz pudră.

Machiaj ochi

Având în vedere că culoarea naturală a genelor din culoarea de toamnă a roșu la maro, atunci rimelul merită să aleagă nuanțe aproape de natural. Deși în unele cazuri va fi adecvată și mascara neagră obișnuită, cu o sudoare verde sau purpurie.

Pentru machiajul de zi cu zi, suficiente carcase și o linie subliniată de gene cu un creion. El trebuie să fie același ton ca și mascara.

Pentru machiaj mai saturat, soluțiile de culori perfecte vor fi umbra lui Emerald, purpuriu, toate nuanțele verdeață, nuanțele de piersic, bronz, brandy, precum și lavandă și aur.

Pomadă

Din nou, numai nuanțe calde. Coral, portocaliu cu cip roz, caramel, tomate si ciocolata, BlackBerry si vinete, Cream-Brulee, Morcot Shade.

Pearl, deliberat roz, nuanțe de liliac mai bine evită atunci când alegeți rujul.

Exemple luminoase

În spatele unei descrieri lungi și detaliate a culorii „toamnei”. Schema de culori se bazează pe nuanțe calde de maro, nuanțe de verde, aur, portocaliu. Se referă atât la haine, cât și machiaj. Acum, ia în considerare exemple de culoarea „Toamna“ pe celebrele femei, împărțindu-le pe subtipuri deja familiare.

Toamna moale

Poate cea mai strălucitoare reprezentant al acestui subtip este modelul Gisele Bündchen. Ea este apariția recursului de „toamnă moale“. În plus față de Giselle de lux, acest subtip include surorile Olsen, Drew Berrymore și Carmen Electra.

Toamna caldă

Pentru toamna cald, o-Kare verde sau mlaștină ochi sunt caracterizate, nuanțe de păr roșu. Cel mai izbitor exemplu al acestui subtip de la Hollywood a devenit Vivien, eroina de Julia Roberts în filmul „Beauty“. Roberts se schimbă în mod repetat imaginea, dar întotdeauna a revenit la frumusețea sa naturală.

Eva Mendez este un alt reprezentant stea strălucitoare al acestui subtip (piele cu tump de aur, păr șaten și ochi de culoare coniac).

Este imposibil să părăsească populare, mai ales în detrimentul aspectului său, Lindsay Lohan. Ea nu a ascuns niciodată pistrui care caracterizează acest subtip.

Jennifer Lopez și Julianna Moore. Aceste actrițe dovedesc că femeile cu tipul de aspect de toamnă arată natural și luxos, indiferent de vârstă.

Toamna întunecată

La toamna întunecată se referă la Kim Kardashian, Katie Homs și Natalie Portman.

Proprietarul unui aspect luminos și al pielii întunecate, subliniază cu îndemânare avantajele unei gamă de culori selectate corespunzător a acestei colorații, creând imagini la modă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: