Cum să determinați culoarea aspectului?

Cum să determinați culoarea aspectului?

Suntem pe Pământ mai mult de 7 miliarde de oameni. Frumusetea tocmai se află în dissolute. Dar colorists, factorii de decizie de imagine a încercat să sistematizăm tipurile de apariție. Și sa dovedit. Baza de diferite combinații de flori, păr, piele, și a ținut cont de gradul de contrast între toate componentele, de asemenea, luat în considerare. Ca urmare, toți oamenii au fost distribuite în mod condiționat pe coloranți.

Colorat este ceva care natura ne-a acordat. Acesta este dat la naștere și în cursul vieții radical nu se schimbă, indiferent de modul în care femeia nu încerca să o facă.

pictura par, sprâncene tatuaj, cafeniu… Adevărata colorare nu poate fi mascat.

Pentru ceea ce este necesar?

Corect colorat definit va ajuta o femeie sa arate mereu spectaculos și armonios. Îmbrăcăminte în „necesară“ gamma pune accentul pe ceea ce doriți să arate lumii, și în întregime pieile ce nu doriți să faceți publicitate. Cunoașterea pe care o puteți și de ce este categoric imposibil de făcut atunci când aplicați machiajul sau selectarea vopselelor de păr, veți ajuta femeia să evite experimentele nedorite și nereușite pe ele însele.

Sunt de acord, rareori care se naște cu un sentiment impecabil de excelență și poate ghici intuitiv ce este potrivit pentru el în cel mai bun mod. Astfel de unități de citire a oamenilor. Colorarea a fost creată inițial pentru cea mai mare parte a umanității, deoarece îndoielile sunt specifice tuturor.

Suntem obișnuiți să vă facem garderoba, pe baza preferințelor noastre de culoare, precum și pe disponibilitatea sentimentului de satisfacție. Acest sentiment este format, pe baza opiniilor altor persoane. În cazul în care colegii, corul familiar sau rude vă spun, ce anume într-o rochie verde sunteți mai mult ca niciodată, atunci veți presupune sincer că verde este culoarea ta. Poate fi o greșeală. Doar tipul corect instalat poate da cheile imaginii irezistibile.

Tipuri de culoare

Conform raportului color color, părul, umbra pielii, gradul de colorant de contrast evidențiază 4 culori globale, 0. Le-au numit ca sezoane – „iarnă”, „primăvară”, „vara” și „toamnă”. Fiecare culoare este împărțită în trei subcategorii, astfel încât plantele de culoare sunt obținute 12. Dar trebuie remarcat imediat că reprezentanții pronunțați ai unui bot de culoare specific. Prin urmare, este posibil să vorbim despre personalul unei persoane la una sau la altă culoare, numai pentru corespondența sa maximă cu parametrii fiecărui grup.

„Iarnă”

Gama de culori a sezonului rece – în mod natural, rece. Prin urmare, apariția unei persoane – „iarnă” va fi întotdeauna contrast. În poporul „de iarnă”, pielea este, de obicei, fie foarte luminoasă, fie, dimpotrivă, destul de întunecată. Ochii – maro, negru sau neașteptat de strălucitor albastru cu oțel de oțel. Păr – fie foarte luminos, fie foarte întunecat.

„Iarna” sunt trei subtipuri – iarnă întunecată, iarnă strălucitoare, iarnă rece. Reprezentanți ai „Winter luminoasă” – cel mai notabil. Au o culoare strălucitoare a ochilor și păr foarte contrast. „Iarna întunecată” este o subcategorie la care oamenii pot fi atribuiți predominanței culorilor întunecate în aspect. Reprezentanții „iarnă rece” sunt absolut lipsiți de spectre calde, cu ochii lor, indiferent de acei întuneric sau luminoși, au o strălucire de gheață, să nu observe care este imposibil.

„Arc”

Oamenii aflați în apariția cărora gamma caldă este dominată. Deseori, reprezentanții unei astfel de culori sunt ciudate pielea roz, uneori cu o nuanță de piersici, părul este Notger (de exemplu, roșu sau grâu), adesea de la „primăvara” oameni există o lăcomie într-o umbră de aur.

Primăvara este diferită: caldă, luminoasă și strălucitoare. Oamenii – Reprezentanții „Bright Spring“ sunt renumite pentru nuanțe pure, lipsit de finețe și sensibilitate, ei par sa straluceasca. Cei care fac parte din subtipul „Cald de primăvară“ sunt complet lipsite de tonuri reci în imaginea lor. „Bright de primăvară“ – cald și ofertă. Culoarea ochilor, pielea și părul de astfel de oameni este umplut cu nuanțe calde.

„Vară”

Reprezentanții acestei colorage posedă nuanțe predominant reci, luminozitatea este practic absentă, contrastul în aparență este redusă la minimum. oamenii „de vară“ sunt acordate cu pielea deschisa la culoare, uneori cu un val de măsline mic. Par cele mai multe ori de cenușă, blonda. Ochii – maro, gri, gri-albastru. Este cel mai colorotype frecvente la latitudinile noastre.

Toți oamenii „de vară“, la rândul lor, sunt împărțite în trei subcategorii – vara lumina, moale de vară și rece de vară. Lumina este vara oamenii cu cel mai mic contrast pronunțat în aparență, ele au pielea catifelata, parul de la blond la lumină-blond. Vara moale este cei care au tendința de a se încălzi în aparență, dar este nesemnificativă. Vară rece – subtipul cu o predominanță de nuanțe reci, nivelul de contrast – în valorile medii.

„Toamnă”

Desigur, luminos și surprinzător de cald de o gamă de culori. Pielea reprezentanților săi nu are niciodată nuanțe reci, părul este aproape întotdeauna roșcat, cu o tendință care nu este în roșu și în încălzirea și ochile plăcute „cupru”, „aur”. Ochii sunt aproape toate opțiunile verzi.

Trei subcategorii se disting: toamna caldă, toamna moale, toamna întunecată:

  1. Reprezentanții „toamnei moi” se disting prin nuanțe blânde în aspect, moderat dezactivat.
  2. „Toamna întunecată” combină oamenii, în al cărui aspect există un contrast ridicat între toate componentele aspectului, pielea, părul și culoarea ochilor. Nuanțele calde au saturație și adâncime.
  3. „Toamna caldă” – subtip, indicând cei mai vii reprezentanți ai culorii „toamna”.

Metode

Determinați apartenența la culoarea pe care o puteți în diferite moduri.

Metoda de analiză sezonieră

Metoda generată de prima generație, care se bazează pe clasificarea condiționată a persoanelor prin analogie cu patru ori pe an. Am reușit deja să-l întâlnim. Minus această metodă este că este doar a patra din populația lumii. Doar 25% dintre persoane pot fi atribuite culorii pe care le utilizați metoda sezonieră. Coloristii profesioniști se îndepărtează treptat de la un astfel de diagnostic de culoare, crezând că modul în care este depășit fără speranță.

Metoda de selecție gratuită (arbitrară)

Această metodă are puține comune cu o abordare științifică, dar uneori vă permite să „obțineți” cu siguranță la aroma ta. Se bazează pe selecție. Nu veți avea nevoie atât de mult – răbdare, optimism, iluminare și oglindă a zilei.

Inel de pe față cu întreaga cosmetică, ascunde părul sub adăpostul de lumină, astfel încât chiar și rădăcinile nu arată.

Luați două șaluri de testare sau eșarfă, potriviți și bucăți de țesături. Una dintre ele poate fi o gamma caldă saturată, o altă frig. Exemplu – coral și roz pal.

Va trebui să faceți rotiri pentru a aduce eșarfe la față.

Pentru a începe cu toate prioritățile. Primul determină gradul de luminozitate al pielii, ochiului, părului. Dacă cu strălucirea mai mult sau mai puțin acum este de înțeles, timpul de a fi determinat cu flori. Să presupunem că este luminos pentru tine, atunci trebuie să luați două bucăți de țesături din benzi galbene și albastre și „încercați” pentru a afla dacă sunteți nuanțe calde sau reci.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: