Ce este mai bine: îndepărtarea părului laser sau electroepilarea?

Ce este mai bine: îndepărtarea părului laser sau electroepilarea?

În lumea modernă există numeroase proceduri și tehnologii pentru a obține netezirea pielii, dar majoritatea au doar un efect temporar pentru o perioadă scurtă de timp, deci trebuie repetate după câteva săptămâni. Din fericire, există modalități de îndepărtare a părului pentru o lungă perioadă de timp și, în unele cazuri, chiar și pentru totdeauna.

Vorbim despre procedura laser și electroliza. Dar, înainte de a face o alegere în favoarea uneia dintre ele, se recomandă să luați în considerare toate caracteristicile, să examinați cu atenție diferențele și eficiența, precum și să vă familiarizați cu posibila contraindicații și consecințe.

Proceduri de securitate

Principala caracteristică a acestor tipuri de epilare este că, de fapt, și într-un alt caz, impactul asupra pielii este neobișnuit pentru noi. În cazul epilării cu laser, îndepărtarea părului are loc prin distrugerea foliculului de păr din interior. Melanina, conținută în structura părului, sub influența fasciculului laser începe să se încălzească, ceea ce duce la distrugerea și pierderea ulterioară a părului.

Procedura de epilare a laserului, deși este efectuată timp de mai multe decenii și este considerată complet sigur, are încă unele contraindicații care trebuie luate în considerare:

 • Procedura nu este recomandată în timpul sarcinii și alăptării, deoarece poate dăuna organismului mamei și copilului+
 • În vene varicoase, expunerea la laser poate fi, de asemenea, o amenințare la adresa sănătății+
 • Contraindicațiile includ neoplasme maligne și boli oncologice+
 • Impactul laserului poate agrava statul în bolile virale acute+
 • De asemenea, se recomandă abandonarea procedurii pentru persoanele cu boli cardiovasculare și diabet zaharat.

Procedura de electroepilare se desfășoară în alte moduri – sub piele, direct la folicul pătrunde într-un ac subțire, care este, de asemenea, un electrod, apoi cu ajutorul unui curent de puritate scăzută, încălzirea și distrugerea structurii bulbului păr. Această procedură a început să se efectueze o îndepărtare a părului cu laser mult mai devreme și este, de asemenea, considerată inofensivă pentru persoanele care nu au probleme de sănătate. Ca și în cazul procedurii anterioare, există o serie de contraindicații care includ toate elementele de mai sus și alte alte nuanțe.

 • În prezența unui stimulator cardiac instalat, procedura este imposibilă.
 • Este, de asemenea, strict interzis să efectuați electrotedilații, dacă există obiecte metalice în corpul uman, fie implante sau proteze.
 • În caz de boală, hepatita de la epilarea acestui tip ar trebui refuzată.
 • Reacția alergică individuală la componentele procedurii. De exemplu, intoleranța aliajelor metalice din care sunt fabricate acele pentru epilarea curentului.

De asemenea, ar trebui să se țină cont de faptul că îndepărtarea părului cu laser este mai puțin dureroasă decât procedura de îndepărtare a părului cu curent de frecvență redusă. Prin urmare, persoanele cu sensibilitate ridicată Este mai bine să faceți o alegere în favoarea primei opțiuni.

Ceea ce este mai eficient?

Din moment ce fiecare dintre procedurile are propriile sale nuanțe, avantajele și dezavantajele sale, este imposibil să desemneze în mod categoric că unul este mai eficient decât altul. Alegerea procedurii, este necesar să se ia în considerare toți factorii în ansamblu, precum și efectul final pe care doriți să realizeze. Pentru a înțelege mai bine caracteristicile efectului acestor proceduri, se recomandă să ia în considerare avantajele și dezavantajele fiecăreia separat și să le compare.

Citește mai mult  Alegeți o pastă pentru Shuging Gloria

nuanțe cu laser importante depilatoare sunt în următoarele momente.

 • Laser nu elimina parul pentru totdeauna. Acesta reduce numai cantitatea și în mod semnificativ incetineste cresterea parului, dar procedura în orice caz, va trebui să se repete.
 • Îndepărtarea părului cu laser este cel mai eficient pe parul inchis la culoare, în structura care conține cel mai mare număr de melanină. Lucrul cu părul blond subțire poate fi inutil.
 • În interacțiunea fasciculului laser cu pielea bronzata poate să apară implicații neplăcute și uneori periculoase pentru sănătate.
 • Durata procedurii este de numai câteva minute, care economisește timp.
 • Pentru un curs complet, este posibil să aveți nevoie de aproximativ 10 sesiuni, în funcție de reacția individuală, din piele și de păr.

În ceea ce privește efectul electroepilării, pot fi trase următoarele concluzii.

 • Cu cursurile potrivite, puteți obține pentru totdeauna scăpa de păr în locuri nedorite.
 • Pentru a obține cel mai bun efect va trebui să-și petreacă o mulțime de timp. O sesiune de procedură poate dura câteva ore.
 • Electricitatea va fi eficientă indiferent de culoarea părului.
 • Pentru cursul complet, este posibil să aveți nevoie de până la 6 sesiuni lungi.

Ce altceva se deosebește îndepărtarea părului cu laser de la electroepilare?

În plus față descrise mai sus, există, de asemenea, multe alte caracteristici care vă vor ajuta să decideți în favoarea oricare dintre aceste proceduri. Pentru a compara și de a obține o imagine completă a acestor proceduri, este necesar să se ia în considerare mai multe dintre cele mai importante caracteristici și caracteristici.

Durata cursului

Durata cursului atât îndepărtarea părului cu laser și electroepilare depinde în mare măsură de caracteristicile individuale ale organismului și apariția fiecărei persoane. De exemplu, se va lua un număr mai mare de sesiuni pentru a elimina parul gros. Luați în considerare mai mult, cât timp poate rata epilarea poate dura și ce factori afectează.

După cum sa menționat anterior, durata medie a ratei epilarea cu laser este de aproximativ 10 sesiuni, și ținând cont de faptul că pauza dintre sesiunile ar trebui să fie de cel puțin 1 lună, cursul complet poate întinde pentru un an întreg. Cu o epilare laser de înaltă calitate, creșterea părului nou este observată în 3-5 ani, dar deoarece firele de păr devin din ce în ce mai rare, moi și pufoase, ar trebui să se aștepte ca re-cursul să ia mult mai puțin timp.

Citește mai mult  Ceea ce este mai bine pentru casa: epilator fotografie sau epilator cu laser?

Intervalul mediu dintre procedurile de electroficare ar trebui să fie de cel puțin 2 luni și, prin urmare, chiar și cu un număr mai mic de sesiuni, cursul complet se poate întinde și timp de 1-1,5 ani.

Diferența se află numai în faptul că, cu funcționarea normală a fundalului hormonal, nu este necesară repetarea cursului.

Expunerea la raze de soare deschise

Pentru a evita efectele periculoase ale sănătății, este necesar să se studieze astfel de factori ca efect al ultravioletului asupra procedurilor prelucrate cutanate. Aceasta este o nuanță foarte importantă, deoarece razele solare directe fără acest lucru poate fi dăunătoare pentru acoperirea pielii și, împreună cu efectele termice asupra foliculilor consecințelor și pot fi neprevăzute.

Înainte de procedura de epilare laser, nu este recomandat să faceți plajă cel puțin în 2-3 săptămâni. Aceleași recomandări ar trebui respectate și după procedură și, dacă este posibil, este mai bine să se extindă termenul limită de abstinență din băile solare la o lună și jumătate. Prin urmare, merită să se abțină de la îndepărtarea părului cu laser înainte de a pleca sau în perioadele de vară fierbinte. Puteți reveni la procedura cu debutul răcorței atunci când zonele din piele fiind procesate nu vor contacta direct cu razele de ardere ale ultravioletului.

Electricepilarea permite procedura de pe piele cu un bronz proaspăt, dar după ce ar trebui să se abțină de la contactul cu razele directe solare în timpul câtorva săptămâni. Faptul este că, după îndepărtarea părului, cruste sunt formate într-o astfel de metodă pe piele, iar impactul ultraviolete poate avea un impact negativ asupra vindecării lor. De îndată ce crustele vin în jos – vă puteți întoarce pentru a obține o piele de ciocolată a pielii sau a merge în vacanță.

Vedere a pielii după procedura

Venind la procedurile de acest fel, fiecare fată vrea să știe cum pielea ei va arăta ca după aceea, temându-se apariția iritație, reacții alergice și alte consecințe neplăcute. De multe ori, netezimea perfectă are loc la doar câteva zile după finalizarea finală a cursului, atunci când pielea se calmeaza, dar în unele cazuri poate fi nevoie de și mai mult timp. După cum sa menționat anterior, după electroepilare pe piele, ramasite mici crusta – aceasta este o micro-răcită, apariția care este provocat de expunerea. Timp de câteva săptămâni, ei vor rămâne pe piele, dispar treptat, și numai atunci când crustele vor veni complet, puteți obține dorit – perfect netede pielii.

Citește mai mult  Ce este ceara polimerică pentru depilare și cum să o utilizați?

După procedura de efect cu laser îndepărtarea părului de pe suprafața pielii este minimă – poate să apară roșeață ușoară, o iritație mică sub formă de erupții pe piele. Toate acestea este o reactie naturala a pielii de acoperire pentru a interacționa cu un fascicul laser, trece destul de repede – doar câteva zile. Pielea tratată cu îndepărtarea părului cu laser păstrează finețea lui pentru un timp destul de lung, dar ca urmare, firele de păr vor începe din nou germina, chiar dacă în cantități mai mici. De asemenea, este demn de remarcat faptul că condiția suplimentară a pielii după acest tip de proceduri pot depinde în mod direct de calitatea echipamentelor și de masterat profesionale competențe.

Există adesea cazuri în care consecințele diferitelor tipuri de epilare pentru totdeauna lasă urme pe piele datorită calificărilor insuficiente ale unui specialist, întreruperea siguranței sau funcționarea echipamentului defect.

Ce să alegeți ceea ce este mai bun?

Alegerea uneia dintre aceste două proceduri, este necesar să se țină seama de mulți factori care joacă un rol foarte important și pot afecta nu numai rezultatul, ci și asupra procesului în sine. Pentru a face alegerea corectă și sigură, este necesar să se țină cont de următoarele puncte.

 • În absența oricăror restricții privind sănătatea, merită ca rezultatul pe care doriți să îl obțineți. Firma de la vegetația nedorită pentru totdeauna numai electrofalarea va ajuta, cu tehnologia laser, procedura va trebui să fie efectuată cu o anumită frecvență.
 • Sensibilitatea pielii poate fi un obstacol serios în calea îndepărtării părului prin curent. În caz de intoleranță puternică față de senzații dureroase, este mai bine să se oprească alegerea ta îndepărtarea părului cu laser. Deci, procedura va trece mai puțin traumatică și mai confortabil.
 • Proprietarii de bronzare proaspete, precum și lumina de păr este în valoare de a alege o procedură de electroepilare, deoarece îndepărtarea părului cu laser, în aceste cazuri, pot fi ineficiente sau pur și simplu inacceptabil.
 • Ambele proceduri au un cost foarte tangibil, astfel încât atunci când alege, de asemenea, este necesar să se ia în considerare această direcție. Dar dacă îndepărtarea părului cu laser necesită o finanțare regulată, procedura de îndepărtare a părului cu vânturi electrice pot fi considerate ca un atașament Uniți, care este mult mai profitabil.
 • De asemenea, este necesar să se ia în considerare momentul în care sunteți gata să-și petreacă pe o singură procedură. De multe ori, în plin de viață al lumii moderne, fetele preferă următoarele tipuri de epilare care ocupă cel puțin suma de timp.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: