Ceară frize de frize de ceară veet

Ceară frize de frize de ceară veet

Destul de des, atunci când întâlnesc sau în contact cu alte persoane, interlocutori involuntar, să acorde o atenție fețele celor cu care comunică. Dar vegetației nedorite, în special – pe o fata de sex feminin, poate provoca o anumită proporție de jenă, motiv pentru care multe femei caută să elimine aceste fire de par inutile. Cu toate acestea, pielea de pe fata este foarte sensibil la diferite tipuri de influențe și, prin urmare, epilat trebuie efectuată foarte delicat. În acest articol, ia în considerare mai în detaliu caracteristicile de benzi de ceară pentru fata Veet.

Particularități

Benzi de ceară Veet pentru o persoană poate fi numit unul dintre cele mai populare produse de la femeile de toate vârstele. Acest lucru se explică prin cel mai bun raport calitate înaltă a acestui produs.

Benzi de ceară Veet pentru fata va ajuta rapid si fara durere elimina firele de păr nedorite de peste buze, peste sprâncene sau pe bărbie.

Într-un pachet există 18 benzi mici cu ceară, ceea ce va elimina pur și simplu firele de păr de la 0,2 cm. Pielea feței va deveni netedă și surprinzător de licitație timp de până la 4 săptămâni. Produsul include uleiuri esențiale care calmează iritarea și elimină peelingul. Pentru a scăpa de resturile de ceară pe fața lui într-o cutie a promit încă 4 șervețele. Ele sunt foarte impregnate cu extracte reale de ierburi utile și hidratează perfect pielea.

Astfel, principalele avantaje ale produsului sunt următoarele:

 • Îndepărtează calitatea părul tare și pulbere+
 • Ambalare atractivă+
 • Larg răspândită – vânzare în fiecare magazin cosmetic+
 • Ingrediente naturale în compoziție.

Producerea îndepărtării părului de către aceste dungi este ușoară în orice condiții – pentru că nu este nevoie să vă pregătiți preliminar, totul este suficient. Această procedură nu trebuie să se pregătească pentru o lungă perioadă de timp, va fi, de asemenea, necesare alte dispozitive. Toate benzile din set pot fi folosite de mai multe ori până când ceara existentă pe ele se oprește lipirea pielii.

Citește mai mult  Zona intimă care sigă bikini adânci

Rezultatul este cel mai rezistent. Și, de asemenea, ar trebui să știți că va fi necesară repetarea acestei proceduri aproximativ la fiecare 3-4 săptămâni, în funcție de rata de creștere a firelor de păr. În același timp, în timp, creșterea părului va încetini, iar în unele cazuri se poate opri chiar și.

Contra de benzi de date sunt după cum urmează:

 • După procedură, iritarea poate apărea pe piele+
 • La îndepărtarea benzilor, majoritatea femeilor suferă de durere+
 • O bucată de piele uneori va trebui să fie procesată de mai multe ori, deoarece firele de păr sunt adesea îndepărtate deloc+
 • Uneori alergiile se pot manifesta pe ingredientele benzilor.

Gamă de produse

Producătorul este destul de larg reprezentat de sortimentului de Veet benzi de ceară pentru depilare delicate. Ei consumă diferite extracte din plante, arome discrete, uleiuri esențiale în compoziție, care vă permite să alegeți benzi specifice pentru gustul tau. Este foarte convenabil că puteți cumpăra o bandă Veet, respectiv, tipul de acoperire dvs. de piele, și anume:

 • Pentru tipul de piele normala – cu unt și fructe de pădure extract de Shea+
 • Pentru tipul de piele sensibilă – cu ulei de migdale si ingrijirea vitamina E+
 • Pentru tipul de piele uscată – cu lapte de lotus si aloe vera+
 • Pentru uscat și tipul de piele normala – cu uleiuri esentiale parfumate.

  Veet benzi de ceară cu trandafiri catifea aromă și uleiuri esențiale sunt considerate foarte populare la doamnele – deoarece acestea fac pielea uimitoare fina si matasoasa la atingere.

  Acest lucru este deosebit de important în acele părți ale corpului, care se caracterizează printr-o sensibilitate crescută. Și, de asemenea, ar trebui să se uite la produsele Veet pentru depilare intimă, care este, de asemenea, caracterizat printr-un efect excelent și arome divine.

  Instructiuni de folosire

  Înainte de depilare, este necesar să se efectueze un test de banda în orice parte sensibilă a corpului pentru a se asigura că utilizarea lor nu va provoca alergii. Și este, de asemenea, merită citit cu atenție următoarele instrucțiuni pentru a utiliza corect aceste dungi:

  • începe să faci procedura este cel mai bine după adoptarea o baie fierbinte sau suflet -, astfel încât pielea este bine spumante+
  • Puteți spăla fața Părăsirea ta preferată+
  • În continuare, tampoanele piele uscată și pe acea suprafață care te-ai decis să se ocupe, puteți aplica un talc sau praf de orice copii+
  • Banda de ceară trebuie încălzească în palme și numai după aceea poate fi îndepărtată folia protectoare+
  • Banda este presată spre segmentul persoanei de la care aveți nevoie pentru a elimina firele de păr, în timp ce banda ar trebui să fie direcționată de-a lungul creșterea vegetației+
  • Ceara poate fi dizolvat cu grijă cu degetele lor, cât mai mult posibil atașarea unei benzi pe piele+
  • După aceea, banda trebuie să fie ruptă brusc în direcția, care este opusă creșterii firești, este mai bine să țineți pielea lângă bandă, de cealaltă mână în direcția opusă+
  • Dacă firele de păr sunt încă lăsate, atunci această procedură ar trebui repetată din nou+
  • Odată ce a existat o îndepărtare completă a firelor de păr pe secțiunea de piele selectată, rămășițele ceară sunt îndepărtate cu un șervețel special sau un disc de lână cu orice ulei care va ajuta la umezeală și să calmează efectul mecanic iritat.
  Citește mai mult  Creme pentru depilarea zonelor intime

   Puteți aplica acest instrument și în timpul sarcinii, dar în același timp, trebuie să știți că riscul de iritare gravă după procedura de depilare va fi mai mare.

   Waile benzi de Veet pentru o persoană nu poate folosi oameni de pe pielea de pe fețele care există răni, inflamații grave și iritații. Este extrem de atent să aplicați acest tip de metodă de depilare pe zonele de piele cu cicatrici și vene extinse, locuitori urmați de proprietarii de moli și negi. Precum și utilizarea benzilor de ceară nu este recomandată pentru pielea tăbăcită.

   Îngrijirea pielii după depilare

   Pe pielea foarte blândă, astfel încât procedura trebuie să fie cât mai ușoară posibil. Acest lucru va evita astfel de consecințe nedorite, cum ar fi vânătăile și iritarea.

   Unele roșeață a pielii este considerată o reacție normală, dar după depilare, sunt urmate cel mai bine următoarele reguli:

   • Încercați să amâne aplicarea oricăror produse cosmetice decorative, cu excepția fondurilor care pleacă, cel puțin pentru câteva zile+
   • Vom aplica în mod regulat pentru a preveni tufarisuri plin de viață firele de păr (de 1-2 ori pe săptămână, în funcție de tipul de piele, dar nu mai devreme de 2 zile după finalizarea depilare)+
   • Dacă a apărut totuși iritare, folosiți o cremă specială pentru ea sau un alt adecvat elimina+
   • După procedura de depilare ar trebui să nu bronza la soare sau într-un solar de 1-2 zile, și este, de asemenea, mai bine să se abțină de la vizitarea o baie sau sauna+
   • Încearcă să nu pieptene zona de curățat, astfel încât să nu suporte în mod aleatoriu infecție și nu se extind iritarea.
   Citește mai mult  Rowenta Epilator Privire de ansamblu

    Important! În cazul în care, după procedura ați avut o senzație de arsură sau furnicături, ceea ce se întâmplă foarte rar, doar se clătește această secțiune cu apă obișnuită sau să atașați o compresa rece.

    Examinați recenzii

    Multe femei sunt de acord că după utilizarea lungă a acestor benzi de bulbii de fire de păr sunt epuizate, după care devin mai subțiri și mult mai puțin vizibile. Puteți utiliza astfel de benzi de mai multe ori în timp ce stratul de ceară își păstrează capacitatea de a lipi și de a scoate bine firele de păr.

    În ceea ce privește utilizarea acestui produs, puteți găsi comentarii negative. Dar aproape toate acestea sunt asociate fie cu dureri atunci când sunt utilizate, fie cu utilizarea destul de corectă a benzilor. Pentru a reduce efectul durerii, experții recomandă depilarea într-o anumită zi a ciclului, atunci durerea va fi simțită dezactivată. În ceea ce privește utilizarea incorectă a benzilor, ar trebui să citiți cu atenție instrucțiunile și să faceți totul așa cum este recomandat în el.

    La utilizarea de benzi de ceară feței, a se vedea video de mai jos.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: