Cele mai bune paste pentru a shuging

Cele mai bune paste pentru a shuging

Shuging este o modalitate relativ nouă de a elimina părul nedorit, care se bazează pe pastă de zahăr. Un avantaj important al acestui amestec este hipoalela. După procedura efectuată corespunzător pe corp, nu se produce iritația, iar efectul de netezire este salvat mult mai lung decât după depilarea obișnuită. Printre altele, pasta pentru a elimina capacul pielii, îl hrănește cu elemente utile. Rămâne doar de a alege un amestec de zahăr adecvat.

Rating

Noutăți despre apariția unei noi îndepărtare a părului nedorit cauzat multe dispute. dar După ceva timp, când majoritatea au încercat shugaring pe ei înșiși, toate îndoielile Societății au fost disipat. Producătorii de cosmetice și produse care părăsesc trimis toate forțele pe crearea de cel mai bun amestec de zahăr, precum și datorită eforturilor lor sa dovedit topul celor mai bune paste.

Dar, înainte de a începe să se familiarizeze cu top 5 produse, este necesar să se înțeleagă ce sunt încheiate avantajele lor, și există deficiențe. Start oferit de avantajele:

 • Eficiență ridicată+
 • compoziția favorabilă a pielii+
 • Dulomnul procedurii+
 • nici un prejudiciu+
 • Îmbogățirea mediului de zahăr corpului.

Dar, în ciuda multiplelor avantaje, procedura shugaring are mai multe dezavantaje:

 • Lungimea părului nedorit ar trebui să fie de cel puțin 3 mm+
 • Shugaring – plăcere costisitoare în raport cu ceara epilat+
 • Îndepărtarea firelor de păr de paste de zahăr este contraindicat la persoanele care suferă de alergii de lamaie si acid citric.

Acum puteți începe cunoștință cu cele mai bune paste pentru Shugaring de la mărci renumite.

ARAVIA PROFESSIONAL ZAHĂR PASTE NATURAL

Compoziția pastei de zahăr prezentată conține numai componente naturale. Acest lucru înseamnă profesionale pentru îndepărtarea părului este universală, deoarece este vorba de orice tehnică epilat de zahăr. Acesta poate fi utilizat de piele suspectă. Un avantaj important al produsului – pasta nu provoacă apariția alergiilor, după utilizarea sa pe piele tratată, nu există nici o redderation, nu apare.

Normal Pandhy lui

Compoziția hipoalergenic a pastei vă permite să-l aplice pe orice parte a corpului. Eficiența produsului este cauzată de o lungă perioadă de timp de absență de firele de păr nedorite. Ca parte a pastei de zahăr prezentate, apă, fructoză și glucoză sunt prezente. Această combinație garantează eliminarea rapidă a vegetației nedorite.

Dyon

Soluția excelentă pentru uz casnic, cu toate acestea, această pastă de zahăr poate fi găsită în salonul de înfrumusețare. Produsul este foarte apreciat de consumatori nu numai pentru proprietățile lor de bază, ci și pentru o aromă plăcută care apare după deschiderea rezervorului. Ca parte a pastă, nu există acid de lămâie și, prin urmare, oamenii cu piele hipersensibilă o pot folosi.

Saona Cosmetics „Ul’yagka”

Pastă de zahăr universal adecvată pentru a lucra cu toate tipurile de fire de păr nedorite. Îndepărtează cu ușurință vegetația, lăsând în urmă doar pielea netedă, fără roșeață și mâncărime. Un avantaj important al produsului este un parfum plăcut care distrage atenția utilizatorului de așteptare pentru senzații dureroase.

Citește mai mult  Cum sa scapi de parul de pe fata?

Maris „30”

Universal paste care să permită să proceseze orice părți ale corpului. Ea are o listă impresionantă de caracteristici pozitive, printre care merită subliniat naturalețea compoziției, hipoalergenicitatea, nutriție pielii, iritație după procedura și un efect de lungă. Singurul dezavantaj este greu de găsit în vânzare.

Este demn de atenție la o nuanță interesantă. Numai produsele de marcă sunt expuse în magazine specializate, iar pentru fiecare caz în parte, administratorul poate afișa certificatul.

Dar, în magazine mici există mărci comerciale, ale căror nume nu au auzit de nici un specialist al industriei frumuseții. Aceasta este, probabil, un fals, iar în rating-ul de produse de înaltă calitate pentru a elimina parul ei nu vor primi.

Preț

Pentru cei care sunt importante, costul de zahăr de zahăr paste, Evaluarea de bun, dar în același timp versiuni bugetare ale produsului.

Jolie

Acest brand este un oaspete frecvent pe forumurile unde sunt discutate paste de zahăr de înaltă calitate. Din avizul general, a fost posibilă elaborarea unui program procentual, unde 99% dintre utilizatori dau o evaluare pozitivă. 1% au inclus persoane care nu au abordat compoziția. Principalele caracteristici ale produsului prezentat: umbra de caramel, aromă plăcută, consistență moale. Ca parte a zahărului din trestie. Această pastă este împărțită la tipul de densitate, și anume „Hard”, „mediu” și „moale”. Costul produsului variază în termen de 500 de ruble.

Aravia începe Epil

Brand Aravia este un producător de frunte al unei pastă pentru a se defecta. Produsul prezentat este creat direct pentru începători de depilare acasă. Densitatea de pastă este destul de mare, dar după încălzire, ea dobândește o plasticitate, devine greu, ușor cade pe zonele prelucrate ale pielii. Prețul întrebării în acest caz este de 600-700 de ruble.

Maru Cosmetics Mijlociu

Pasta prezentată este în cerere mare în rândul maeștri profesioniști. Acesta oferă de înaltă calitate și costuri reduse. Consistența nu se topesc, fiind în mâinile unei persoane, este ușor de îndepărtat, nu se lipește pe piele. Versatilitatea produsului constă în posibilitatea de a aplica pe orice părți ale corpului. O altă calitate este economie. Doar o minge mică poate elimina firele de păr nedorite, cu picioare de ambele picioare. Cu astfel de indicatori de mare, prețul produsului este de numai 1200 de ruble.

Din vedere

Toată lumea știe că astăzi a dezvoltat 4 tipuri de pastă pentru Shugaring.

 • O varietate moale de culoare seamănă cu caramel, și consistență – miere. Datorită plasticitatea și ambreiajul moderat, ideal pentru depilare de firele de păr de ton de lumină. Se potrivește, de asemenea, proprietarii de piele bolnăvicios, compoziția sa negates apariția iritației după procedura. Este important să ne amintim că o pastă moale, înainte de utilizare ar trebui să se vindece. Temperatura maximă – 20 de grade, în caz contrar acesta va deveni lichid și nepotrivit pentru utilizarea. Cea mai buna pasta de zahar moale, în funcție de majoritatea utilizatorilor, este De velur Light-Soft Zahăr Paste. Ceea ce este de remarcat, cu formula modernă a compoziției nu necesită încălzire. Versatilitatea produsului presupune prelucrarea cele mai multe zone de licitație ale pielii.
Citește mai mult  Cum de a face ceara pentru epilat la domiciliu?

 • paste cu densitate mijlocie aparțin produsele care părăsesc universal. Ele sunt eficiente în combaterea firele de păr de la orice structură. Este densitatea medie a amestecului, care este ideal pentru depilingation acasă. De cea mai bună parte din clasa de densitate prezentă în sine a arătat Sliva Professional. Ea are o culoare aurie plăcută, aroma atractiv. Dar cel mai important lucru este un efect de lungă. Aceasta pasta poate fi arma îndepărtată pe fata, firele de păr nedorite în zonele „fierbinți“.

 • Pasta de înaltă densitate este concepută pentru a combate părul tare chiar și în cele mai sensibile locuri. Apelați o coerență atât de densă nu este posibilă. Utilizați pastă de zahăr de înaltă densitate urmează în camera încălzită și manipulați zonele mici de piele. Potrivit utilizatorilor, cea mai bună pastă pentru shuging cu densitate mare este Depil Sweet Paste Paste greu. O soluție ideală pentru îndepărtarea structurii rigide ale părului de păr scurt. Produsul nu conține acid citric și componente sintetice, datorită căruia oricine îl poate folosi. Lipsa durabilă a părului garantează o îndepărtare rapidă și fără durere, chiar și pe părțile fierbinți ale corpului.

 • Paste extra densi în cerere de către experți. O astfel de textură a masei de zahăr este potrivită pentru muncă în sezonul de vară. Nu este recomandat să-l folosească la domiciliu, ca numai un profesionist poate face față cu densitate mare. O astfel de pastă o va elimina cu ușurință perilor de pe fața de sex masculin. Beauty Salon Masters prefera Elseda Professional Extra pasta de zahar Solid. În primul rând, masa se distinge prin culoarea maro bogat. Este perfect pentru a lucra într-un sezon cald. Pasta este utilizată numai în metoda manuală, în cazul în care se presupune prelucrarea unor zone mici de piele.

De destinație

Datorită multiplelor comentarii de utilizatori, a fost posibil să se elaboreze un rating al celor mai bune paste de zahăr destinat procesării anumitor părți ale corpului.

Normal Pandhy lui

Pasta de zahăr prezentată este în mare a cererii în sfera profesională a cosmetologie. Cu toate acestea, multe femei care cunosc subtilitățile epilat-l utilizați la domiciliu. Direcția principală a acestui amestec de zahăr este proiectat pentru a îndepărta firele cu o lungime maximă de 2 mm.

Cannaan „Soft”

Acest amestec de zahăr este proiectat pentru a îndepărta firele subțiri nedorite și pulberi mici. Este vorba despre gaozari subțiri, abia vizibile, firele de păr de pe bărbie și în zona inter-corner. Prelucrarea secțiunilor sale de corp cu vegetație mai aspră nu este recomandată, numai în cazul amestecării coerența cu o masă de zahăr mai densă.

Rivada

Versiune perfectă de pasta de zahar pentru incepatori. Calitățile sale universale vă permit să se ocupe de orice părți ale corpului. Lungimea maximă a vegetației amovibil ar trebui să fie de 3 mm, dar este mai bine să nu aștepte pentru o astfel de dimensiune a.

Citește mai mult  Este necesar să se radă înainte de epilarea cu laser și cum se face corect?

Cele mai bune paste de pe recenzii de profesioniști

Smooth piele, fără vegetație nedorită pentru o lungă perioadă de timp – acestea sunt importante cerințe ale tuturor femeilor și unii bărbați. Dar nu orice persoană este în măsură să evidențieze timp pentru a merge la salonul de frumusete, mai ales vizita comandantul urmează costuri destul de mari de numerar. Este mult mai ușor de a învăța Asea Shugarring de la profesioniști și proceduri de conduită la domiciliu, atunci când apare liber timp. Și astfel încât efectul de depilare zahăr de casă este similar cu campania de master, ar trebui să alegeți un paste bun.

Lista celor mai bune pasta pentru Shugaring include branduri bine cunoscute cu mai multe nume de produse. Dar inca Mulți maeștri sfătui să utilizați BEAUTY IMAGE și zmeură Acasă Linie Saona.

Prima se caracterizează printr-o textură moale și ofertă, care este ideal pentru îndepărtarea vegetației nedorite pe suprafețe mari ale corpului

Vorbim despre mâini, picioare și spate. În compoziția de paste sunt componente naturale, datorită căreia puteți procesa zone chiar și super-sensibile.

Al doilea produs recomandat de către profesioniști se distinge printr-o rezistență crescută la un mediu umed și temperatură destul de ridicată. Cu o sensibilitate specială se referă la piele, chiar și atunci când îndepărtați firele de păr într-o lungime de 5 mm. Cu utilizarea regulată a acestei paste, firele de păr sunt din ce în ce mai subțire. Și cel mai important, creșterea lor încetinește în mod semnificativ.

Cum de a alege?

Shugaring a fost inițial efectuate numai în saloane de înfrumusețare, deoarece numai profesioniști cunoștea subtilitățile procedurii, diferite metode de îndepărtare a vegetației nedorite. Dar, după ceva timp acest mod de a aduce organismului pentru a se deplasa în starea de origine. Cu toate acestea, pentru depilare eficiente, este necesar să se aleagă o pasta potrivita.

Pentru utilizatorii novice, mai multe sfaturi de la profesioniști în ceea ce privește alegerea amestecului de zahăr pentru firele de păr Indeparteaza. În primul rând, trebuie să se familiarizeze cu compoziția de paste. amestecuri de zahăr Ideal conțin apă, fructoză sau glucoză. Extractele de plante și uleiuri pot fi prezente ca componente suplimentare, care au grijă de zonele tratate ale pielii.

Al doilea pentru a acorda atenție – consistența. O pastă bună se distinge prin stabilitate și plasticitate, datorită a ceea ce pot scăpa de cele mai scurte fire de păr. Nu uitați de tipurile de densitate a amestecului de zahăr. Pentru a utiliza produsul de produs este cel mai bun pentru a achiziționa pastă medie de densitate. Este potrivit atât pentru picioare, cât și pentru zona de bikini. Cu toate acestea, dacă firele sunt caracterizate prin rigiditate, ar trebui să opriți alegerea pe amestecul ultran-denne.

Revizuiți pasta pentru a se defecta în următorul videoclip.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: