epilatoare cu laser pentru uz casnic

epilatoare cu laser pentru uz casnic

epilatoare cu laser – acestea sunt populare, pe scară largă și a cererii în rândul consumatorilor dispozitivului, care sunt concepute pentru a elimina parul de la domiciliu. Producția și vânzarea epilatorilor este angajată într-un număr mare de producători interni și străini. Astăzi, în noul nostru material de vom lua în considerare caracteristicile distinctive ale epilatoare cu laser, regulile de alegere și de utilizare a acestora, precum și cele mai înalte modele de calitate.

Particularități

Pentru a începe, ar trebui să fie tratată, Cum funcționează epilatorul laser Pentru uz casnic și cât de eficientă este epilarea utilizând această unitate. Astfel, elementul principal de funcționare a echipamentului este un fascicul laser, care este specific unuia sau un alt nivel de intensitate. Această rază se concentrează asupra părului de pigment de culoare pe corpul dvs., pătrunde în foliculul de păr și are un efect distructiv asupra acesteia. În care Este important de observat faptul că pielea nu este un impact negativ.

Pentru a scăpa vegetației nedorite pe corpul tau, va trebui să producă aproximativ 10 de proceduri cu laser de epilare. În ceea ce privește regularitatea, se recomandă să se efectueze o procedură de o lună. În același timp, este în valoare de ea în vedere faptul că acești indicatori pot fi modificate în funcție de indicatorii individuali ai corpului uman (de exemplu, echilibrul hormonal).

Ca orice altă procedură cosmetologie, îndepărtarea părului de pe corp prin intermediul unui epilator cu laser este caracterizat pozitive și momente negative.

Este important să vă familiarizați cu ele cât mai detaliat posibil.

Pentru a începe cu, ia în considerare caracteristicile pozitive ale epilatoarele cu laser:

 • Preț accesibil (dacă aveți un epilator de înaltă calitate, o singură dată, atunci nu trebuie să cheltui în mod regulat banii pe proceduri cosmetice scumpe în saloane de frumusete)+
 • Siguranța utilizării (în procesul de epilare a pielii nu este rău)+
 • Epilatorul este potrivit pentru procesarea toate secțiunile corpului uman+
 • Ușor de utilizat (acest lucru este asigurat de o masă mică și design ergonomic)+
 • Eficiența și T. D.

  Există o listă de defecte. Printre acestea pot fi alocate:

  • Disponibilitatea de contraindicații pentru a utiliza+
  • Nevoia de mai multe proceduri până vegetației nedorite este eliminat complet+
  • Unele modele sunt autorizate să folosească numai în prezența ochelarilor de protecție special destinate și T. D.

  În general, putem concluziona că avantajele dispozitivelor depășesc neajunsurile lor. Cu toate acestea, pentru unii oameni minusuri sunt atât de semnificative încât acestea sunt complet refuzat să achiziționeze epilator cu laser. În general vorbind, expertii recomanda în prealabil să cântărească toate argumentele pro și contra disponibile în viitor, nu va regreta decizia.

  Citește mai mult  Totul despre bărbia electrică de sex feminin Philips

  Descrierea speciilor

  Datorită faptului că trăiesc lasere de îndepărtare a părului de uz casnic sunt foarte populare și a cererii în rândul consumatorilor, astăzi puteți găsi un număr mare de astfel de dispozitive de pe piață (de exemplu, există epilator cu funcția de scanare). Toate modelele sunt făcute pentru a împărți în mai multe categorii majore.

  Rubin

  epilatoare În interiorul Ruby este situat nucleu. Datorită încălzirii sale este formată Raze, care are un impact direct asupra melaninei (această substanță este conținută în piele și păr uman). Trebuie avut în vedere faptul că dispozitivele de rubin nu se va potrivi proprietarii de păr de lumină, precum și persoanele cu pielea inchisa la culoare.

  Alexandrite

  În impactul său, acest tip de epilatoarele este mai puțin agresiv. Pentru ca dispozitivul să facă îndepărtarea eficientă a părului, contactul cu pielea nu este obligatorie. Precum și epilatoare Ruby, dispozitive alexandrit nu se potrivesc pentru păr lumina.

  Diode

  Dispozitivele Diode sunt, de asemenea, numite safir. Ei face perfect cu îndepărtarea părului lumină chiar. Razele dispozitive diodă penetrează pielea la 800 nm, din cauza căreia distrugerea ceapa parului este cel mai eficient.

  Neodim

  Unități din neodim sunt cele mai noi dintre toate epilatoare cu laser existente, Un val de astfel de dispozitive este caracterizată printr-o lungime mare. Trebuie avut în vedere faptul că tratamentul pielii cu o astfel de epilator are un efect scurt, respectiv, acesta trebuie să fie repetată periodic.

  Evaluarea celor mai bune branduri

  Datorită unei game largi, fiecare utilizator va fi capabil de a ridica o astfel de epilator, care va satisface toate nevoile sale. Prezentăm în atenție cele mai bune dispozitive top de la producătorii interni și străini bine-cunoscute.

  Pentru indepartarea parului Laser tria 4X

  Design-ul acestui model al epilatorului include o baterie, datorită căreia activitatea se desfășoară. Pentru indepartarea parului Laser tria 4X este un aparat multifuncțional, care nu este inferior epilatoare profesionale concepute pentru a elimina parul de pe corpul unei persoane. Pentru comoditatea utilizatorului, producătorul a furnizat 5 moduri de lucru. Poate că serviciul de garanție în termen de 1 ani.

  Rio Lahc6 Da laser

  Acest dispozitiv este produs în Anglia și se distinge prin înaltă calitate și eficiență. Prin intermediul dispozitivului, utilizatorul în mod independent și la domiciliu se poate îndepărta părul nedorit din zonele de mână, picioare, bikini și feței. Indexul de putere este la 50 J. Caracteristicile unice ale acestei unități includ prezența unei funcții speciale de scanare, datorită căreia până la 60 de fire de par sunt eliminate în câteva secunde.

  Tanda Me Chic

  Tanda ME CHIC Diferite cu prezența tehnologiei moderne epilarea ELOS, care combină RF și tehnologia IPL. Dispozitivul este potrivit pentru toate tipurile de piele și păr (chiar și pentru gri sau roșu).

  se apropie cu atenție alegerea dispozitivelor și asigurați-vă că pentru a contacta numai magazine oficiale și reprezentanțe.

  Cum de a alege?

  Mai ales urmați cu atenție și responsabil alegerea epilator cu laser pentru acasă. Faptul este că, cât de mult o unitate calitativă și eficientă veți primi va depinde de rezultatul final al procedurii de cosmetologie. Specialiștii sunt sfătuiți să mai mulți parametri cheie navigare.

  Citește mai mult  Selectarea și aplicarea de ceara de benzi pentru depilare

  Producător

  Primul lucru care merită acordat o atenție deosebită atunci când alegeți un epilator cu laser este ceea ce companie Este un producător de dispozitiv. Deci, preferința sa ar trebui să fie dată numai unor astfel de agregate, care sunt produse sub un brand bine-cunoscut, care, în timpul existenței sale, iubirea și încrederea producătorilor. Astfel, veți fi siguri că producția epilatorului a corespuns tuturor standardelor tehnologice adoptate la nivel internațional.

  Preț

  În general, prin epilatoare laser naturale diferă destul de mare preț. Cu toate acestea, pe piața modernă puteți găsi agregate care vor fi atât relativ bugetare, cât și foarte scumpe. Dacă este posibil, preferați astfel de epiletori care aparțin segmentului mediu de preț. În același timp, capacitățile dvs. financiare ar trebui să fie principalul factor la alegere.

  Indicator de putere

  Indicator de putere – Acesta este unul dintre factorii cheie pentru a acorda atenție procesului de achiziționare a dispozitivului. În același timp, puterea de care aveți nevoie va depinde de structura părului dvs.: ceea ce sunt mai întunecați și mai duri – epilatorul mai puternic va trebui să le eliminați.

  Aspect

  În ciuda faptului că caracteristicile funcționale și puternice ale epilatorilor sunt cei mai importanți factori atunci când alegeți un dispozitiv, aspectul și designul unității și designul unității. Lucrul este asta În funcție de modul în care ergonomia este designul său, ușurința de utilizare va depinde de.

  Certificat de calitate

  În procesul de achiziție, este necesar să cereți vânzătorului să vă ofere Certificat de calitate a produsului. Cel mai adesea, documentația necesară este prezentă numai în punctele oficiale de tranzacționare și în magazinele de marcă. Dacă respectați această abordare, veți primi un epilator originală, nu un fals.

  Analizele utilizatorului

  În cazul în care orice model specific epilator te-a atras, atunci înainte de cumpărare, Se recomandă să se examineze cu atenție recenziile utilizatorilor acestui epilator. Deci, puteți afla despre dacă producătorul respectă specificații Regulamentele Real.

  Durata de viață

  Durata de viață este cel mai important indicator. Alegeți astfel de dispozitive la care producătorul oferă o perioadă de garanție de lungă, în care, dacă este necesar, puteți căuta serviciu gratuit (de exemplu, în cazul în care Epilatorul nu mai funcționează).

  Echipamente

  Diferite modele de epilatoare sunt oferite în diferite configurații. Este de remarcat faptul că, având în vedere disponibilitatea de accesorii suplimentare crește în mod semnificativ costul unității. În consecință, se recomandă să se analizeze faptul că este necesar în procesul de utilizare a acestui element.

  Dacă în timpul achiziționării unui epilator laser pentru uz casnic, veți fi ghidat de parametrii descriși mai sus, puteți cumpăra un astfel de agregat care va fi 100% respectarea dorințelor și nevoilor dvs.

  Cum se utilizează?

  După ce v-ați familiarizat cu principiul epilatorului laser, ați decis la ce tip și ce model al dispozitivului vă convine cel mai mult și ați achiziționat unitatea, trebuie să știți asta, Cum să-l utilizați corect la domiciliu.

  Citește mai mult  Bandaj tehnica Shugarring

  Este esențial să exploreze lista de contraindicații medicale. Acestea includ:

  • Herpes, Eclase și alte boli ale pielii+
  • Tumori maligne+
  • Diabet+
  • Sarcina+
  • Un număr mare de moli+
  • zgârietură+
  • Venele varicoase ale venelor și mn. Dr.

  Important! Asigurați-vă că consultați medicul dumneavoastră înainte de a utiliza un epilator laser.

  La domiciliu cu ajutorul epilatorului, astfel de zone pot fi procesate:

  • bikini+
  • gât+
  • înapoi+
  • buza superioară+
  • piept+
  • față+
  • Migrarea depresiunilor+
  • Picioarele+
  • mâini.

  Înainte de a continua procedura de epilare, este necesar să se pregătească:

  • Cu 14 zile înainte de procedura de cosmetologie, este necesar să vă limitați șederea sub soare+
  • Cu 5 zile înainte de epilare, este imposibil de ras – firele de păr trebuie să ajungă la lungimea de 3 mm+
  • Înainte de a efectua epilarea zonei principale, este necesar să se facă o procedură de încercare într-o zonă mică a pielii pentru a vă asigura că nu apăsați alergii sau alte reacții negative.

  În ceea ce privește aplicarea directă a epilatorului și a procedurii, se recomandă să urmați o instrucțiune simplă și ușor de înțeles:

  • Faceți clic pe capul epilatorului inclus în rețea, atingând ambele butoane la suprafața tratată+
  • Așteptați focarul de lumină+
  • Mutați capul dispozitivului la următorul site și repetați apăsarea simultană a butoanelor.

  Important! Anterior au fost prezentate reguli universale generale.

  Cu toate acestea, merită să luăm în considerare faptul că utilizarea diferitelor modele de epilatori poate diferi într-un fel sau, respectiv,, În prealabil, este necesar să examinați cu atenție manualul de instrucțiuni, care este inclus în mod necesar în pachetul standard.

  Îngrijirea specială a pielii ar trebui să fie după epilare. Astfel, timp de 14 zile, este interzisă utilizarea produselor cosmetice care conțin alcool, este, de asemenea, obligatoriu să se aplice protecție solară.

  Examinați recenzii

  Feedback-ul utilizatorului despre epilatoare cu laser sunt pozitive. Mulți remarcat faptul că aceste dispozitive sunt caracterizate de eficiență ridicată, iar efectul se caracterizează printr-o durată. Este important de a alege modelul potrivit și tipul de dispozitiv. În plus, utilizatorii recomandă în avans pentru a vă asigura că nu aveți nici contraindicații – dacă ignorați această regulă, vă poate afecta foarte mult sanatatea ta.

      Astfel, se poate concluziona că epilatoare cu laser pentru îndepărtarea părului sunt populare dispozitive pentru proceduri cosmetice la domiciliu. Utilizarea lor este relevantă atât pentru bărbați și femei. În același timp, astăzi există un număr mare de soiuri și modele de dispozitive, fiecare dintre care se distinge prin caracteristicile sale unice. De asemenea, este important să ne amintim că există un număr de Contraindicații În ceea ce privește utilizarea epilatorilor laser care ar trebui luați în considerare fără a nu evita impactul negativ asupra sănătății dumneavoastră.

      Evaluează articolul
      ( Încă nu există evaluări )
      Adaugă comentarii

      ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: