Îngrijirea pielii după Shugaring

Îngrijirea pielii după Shugaring

Shugaring este una dintre procedurile eficiente pentru îndepărtarea părului de pe corp. Dupa depilare de acest tip, se recomandă să organizeze o îngrijire a pielii în timp util și competent. Atunci va fi posibil, pentru a evita consecințele neplăcute sub formă de păr incarnate sau iritații.

Recomandări de bază

Caracteristica de shuging este că procedura se potrivește oamenilor cu piele sensibilă și subțire. În cazuri rare, după o sesiune, cineva are o grămadă de păr.

Acest lucru se întâmplă numai în cazul deșeurilor la domiciliu și nerespectarea sfaturilor privind îngrijirea pielii.

Consecința neplăcută a deșeurilor este acnee, din cauza căreia este imposibil să se rapeze. Cu toate acestea, aspectul lor poate fi prevenit dacă pielea trebuie tratată în fața procedurii. Orice mod de îndepărtare a părului din corp – stres pentru piele. Pentru a evita dezvoltarea procesului inflamator în celulele țesutului deschis, merită să folosiți o notă cu ghiduri de bază care vor determina ceea ce nu trebuie să faceți după depilare.

Igienă

Mulți se întreabă dacă este posibil să se spele într-o baie după Shugarring. Această întrebare este deosebit de relevantă în vara în timpul călătoriilor active la cabana din weekend. Experții dau recomandări precise de urmat.

Relativ sfaturi de spălare arata ca acest lucru.

 1. Ia un duș recomandat numai după 7 ore după procedura. Aceasta este cauzată de faptul că zonele deschise ale pielii sunt supuse la dezvoltarea proceselor inflamatorii, si chiar o infectie mica poate duce la formarea de erupții cutanate purulente.
 2. În procesul de a lua duș sau cadă, nu este necesar să se freca pielea foarte mult. De asemenea, merită abandonarea săpun și alte mijloace care uscate pielea.
 3. Puteți vizita piscina numai 2 zile după depilare, indiferent de care a fost procesată porțiune a corpului. Același lucru este valabil pentru înot în mare, în cazul în care apa sărată poate provoca leziuni grave la nivelul pielii vătămate.
 4. Puteți vizita baie și saună, după două zile. Dacă te duci la baie dintr-o dată, apoi, să contribuie activ la transpirație apariția acneei.

Sport

Nu te juca sport în termen de 24 de ore de la Shugarring. Performanța de exercițiu este asociat cu sarcini mari, care duc la creșterea transpirație.

Ignorarea recomandări va duce la faptul că sudoare va pătrunde în cicatrici microscopice și răni, care va crește simțitor riscul de iritare și acnee.

bronza

Pentru început, este de remarcat faptul că 2-3 zile înainte de procedura ar trebui să fie deja abandonată de o lungă ședere în soare sau de a vizita un solar. Razele solare active sau ultraviolete de solar sunt în măsură să aibă un impact negativ asupra procesului depillation, motiv pentru care nu va fi posibil pentru a obține rezultatul dorit.

Dupa procedura, plaja la soare sau la solar poate fi doar 2 și 4 zile mai târziu, respectiv. radiațiile ultraviolete excesive pot provoca formarea de pigmentare, și poate, de asemenea, duce la formarea de arsuri. Rezultatul vizitelor premature la solariu va fi un bronz neuniform.

Ce fonduri pot fi utilizate?

Pentru a preveni consecințele negative ale scorpiei și îmbunătățirii stării pielii, merită să aveți grijă de achiziționarea de agenți antiseptici și de lenjerie de pat liber. Este necesar să se îngrijească de piele, iar apoi rezultatul va continua mult timp. Cosmetologii nu consiliază utilizarea săpunului sau a altor mijloace capabile să usuce stratul superior al epidermei. Extras ar trebui să fie aplicate medicamentelor de piele care blochează creșterea părului.

Pentru exfoliere

Foarte adesea femeile se confruntă cu apariția părului îngrozitor după 4 sau 5 zile după depilare. Pentru a face față acestei probleme, va ajuta agentul, care conține următorii acizi:

 • Glicolic+
 • Vin+
 • Lămâie+
 • fructe.

Cu ajutorul unor medicamente, va fi posibilă exfolierea stratului excitat și eliminarea hiperkeratozei, împiedicând inflamația. De asemenea, este posibil să aveți nevoie de o cremă care să ajute la eliminarea rutierului părului.

Pentru hidratant și nutriție

Pielea este restaurată după ce a sumar timp de 6-8 zile de la data procedurii. La acest interval, stratul superior al epiteliului necesită o nutriție îmbunătățită și hidratantă. Ajutați-vă să aveți grijă de cremele și loțiunile de hidratare a dermei, în care nu există alcool.

În același timp, nu este necesar să cumpărați deloc fonduri scumpe, puteți cumpăra un drog ieftin în farmacie.

Pentru îndepărtarea iritației

Iritații – fenomenul obișnuit după ce a sumar, capabil să țină în termen de 3 zile de la momentul depilării. Puteți face față cu el prin lubrifierea pielii cu un decoct cald de mușețel, salvie, lavandă sau suc de aloe.

Oricare dintre opțiunile enumerate vă va ajuta să faceți față problemei și să o eliminați complet. De asemenea, puteți fi achiziționat cu medicamente care vor ajuta la calm și îmbunătățirea procesului de regenerare a pielii. Aceste fonduri includ tonic și creme.

Îndepărtați roșeața va ajuta loțiunea efectului de răcire. Dacă nu este posibilă utilizarea unui instrument similar, puteți face ceaiul verde congelat sau menta. Dacă iritarea este însoțită de ardere și mâncărime, ambele simptome pot fi eliminate utilizând următoarele instrumente:

 • „Boro Plus”+
 • „Solkosery”+
 • „Malavita”.

  Instrumentul este recomandat să se aplice pe secțiunea extinsă cu un strat subțire. Utilizați medicamentul ar trebui să fie de două ori pe zi. De asemenea, capabil să ajute tinctura sau calendula. În compoziția lichidelor există componente care conduc dezinfectarea zonelor iritate și contribuie la îndepărtarea inflamației. Înainte de utilizare, se recomandă efectuarea unui test pentru apariția unei reacții alergice. Pentru a face acest lucru, trebuie să gestionați o mică zonă a pielii cu medicamentul selectat și așteptați 20 de minute. Dacă în acest timp nu sa întâmplat nimic, atunci puteți continua să utilizați în continuare.

  Pentru a incetini cresterea parului

  cresterea parului lentă va ajuta scranging. Cu toate acestea, este posibil să le aplice numai după 3-5 zile. Se recomandă să se acorde o atenție la starea pielii. Prin utilizarea scrubies, va fi posibil pentru a reduce riscul de risc de păr de mai multe ori. În care Este suficient să dețină o procedură de absorbție de 1-2 ori pe săptămână. Înlocuiți exfoliant cremă capabil, încetinirea ritmului de creștere a părului.

  Contabilitate recomandări enumerate va ajuta obține efectul maxim al procedurii și pentru a preveni acneea nedorite.

  Sfat util

  Derma are diferite grosimi și sensibilitate, astfel încât diferite părți ale corpului au diferente in ingrijire.

  Zonele răniți sunt axile și regiunea inghinală. Pielea aici este cel mai subțire și mai moale, astfel încât femeile după depilare sunt adesea întâlnite cu iritarea suprafeței tratate.

  Nu este recomandat, de exemplu, în decurs de câteva zile după ce a sumar, axile folosesc deodorant. Este mai bine să o înlocuiți cu un talc de copii sau o scufundare specială din sudoare. În ceea ce privește aruncarea zonei bikini, primele 2-3 zile sunt de a dormi fără lenjerie de corp, iar ziua de a da preferință chiloți de bumbac natural. Este în valoare de o privire mai atentă la sfaturile de îngrijire a pielii în funcție de care a fost procesată o parte a corpului.

  Podmychi

  Zona se caracterizează prin creșterea rapidă a părului, astfel încât procedura de exploatare este efectuată aici mai des decât cea obișnuită. În același timp, pielea din această zonă este practic ventilată, ceea ce creează condiții unice pentru iritație și acnee. Activități de îngrijire cheie pentru armpituri după Shuging:

  • Tratamentul compoziției de dezinfectare a dermei+
  • Hidratarea cu creme, loțiuni+
  • Tratamentul la timp a zonei cu medicamente, care conține apă și bicarbonat de sodiu.

   Acesta din urmă este necesar să se elimine transpirația. De asemenea, este recomandat să se acorde preferință îmbrăcăminte liber pentru a reduce frecarea țesutului în zona axilei. Dacă urmați sfaturile enumerate, puteți accelera procesul de regenerare a pielii.

   zona bikini

   Așa că netezimea pielii este păstrată pentru cel mai lung timp, este necesar să se respecte următoarele sfaturi.

   1. Tratati zona inghinală gras ridicat crema cosmetice pentru a preveni iritarea dermului. Mai bine face acest lucru imediat după depilare.
   2. Refuza mai întâi din chiloți sintetice. De asemenea, lenjerie de pat nu trebuie să fie prea strâmt.
   3. Apa caldă folosind instrumente moale pentru igiena intimă.
   4. În caz de păr incarnate par să contacteze un cosmetician pentru a preveni inflamația. De asemenea, experții sfătuiesc să utilizeze zone scrubs și de proces iritat cu produse cosmetice speciale.

   În plus, se recomandă în primele câteva zile după ce a fost deteriorat să refuze să facă sex pentru a reduce riscul de a forma iritații și infecții într-o zonă sensibilă.

   Față

   De obicei, shogingul persoanei implică îndepărtarea părului subțire peste buza superioară. Pielea este subțire și blândă aici, așa că după depilarea pe față, iritarea apare adesea sub formă de puncte roșii. Pentru a accelera procesul de regenerare, puteți aplica cuburi de gheață sau utilizați panthenol. De asemenea, experții sunt sfătuiți să aibă grijă:

   • Despre dezinfecție+
   • Hidratantă+
   • Răzuire.

   Doar reușiți să reduceți iritarea și să nu dați infecții să intre în interior.

   Brațe și picioare

   Avantajul pielii mâinilor și picioarelor este că nu este atât de sensibil, ca în cazurile anterioare. Prin urmare, depilarea zahărului practic nu provoacă consecințe neplăcute sub formă de iritație sau acnee. Cosmeologii sunt sfătuiți după ce aruncarea acestor zone pentru a adera la următoarele recomandări:

   1. Scoateți stratul lipicios al apei termice, care va da, de asemenea, un efect antiinflamator+
   2. Ștergeți suprafețele prelucrate prin dezinfectant+
   3. Profitați de cremă cosmetică sau creme pentru umidificarea dermică+
   4. După 1-2 zile, treceți la o depreciere blândă a parcelelor pentru a preveni apariția părului ingrown+
   5. Aplicați în mod regulat cremele și loțiuni pe piele pentru a încetini creșterea părului.

   Despre cum să evitați iritarea pielii și răsturnarea părului după Shuging, spune următorul videoclip.

   Evaluează articolul
   ( Încă nu există evaluări )
   Adaugă comentarii

   ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: