Totul despre bikini profund

Totul despre bikini profund

Adânc bikini – procedură estetică care ocupă liniile de top în rating de cele mai multe servicii populare de saloane de cosmetică moderne. Care sunt sale caracteristici? Cât de vechi este permis să efectueze? Ce metode sunt realizate bikini profunde? Cum această procedură face în saloane și la domiciliu?

Ce este?

Sub titlul „Bikini adânc“ implică unul dintre tipurile de epilare (depilare) a zonei intime, la care cele mai multe femei recurg adesea la, preferând să purta lenjerie (chiloți, organisme) si costume de baie, cu tăieturi de picioare înălțime. Procedura este efectuată atât în ​​saloane și la domiciliu. Tehnica de a efectua o pereche de bikini adânc într-un maestru cosmetic sau spa determină în funcție de fototipul pielii clientului, nivelul durerii, intensitatea de creștere, structura și culori de păr.

Ceea ce este diferit de alte proceduri?

În timpul implementării unui bikini profund (altfel numit mediu sau extras), fire de păr din zona intimă sunt complet îndepărtate, inclusiv zona de sacru și suprafața interioară a șoldurilor, cu excepția unei zone mici pe pubis. În acest loc, de regulă, lăsați o ușoară bucată de păr sub forma unei benzi verticale înguste sau a unui triunghi inversat.

Cu un bikini total (tradus din totalul englezei înseamnă „în întregime, tot”) păr pe pubia, partea interioară a șoldurilor, precum și în regiunea sacrumului, organele genitale externe, perineum și pasajul din spate.

Cu bikini obișnuit (clasic), de regulă, îndepărtați numai părul care crește în afara marginii lenjeriei de corp (în pliuri inghinale, deasupra pubianului). Conform majorității fetelor, cu îndepărtarea parțială a părului, zona intimă arată estetic, mai degrabă decât cu plină. Trebuie remarcat faptul că, în multe saloane moderne, serviciul „bikini adânc“ implică de multe ori (în total) îndepărtarea completă a părului în locuri intime. Din acest motiv, toate nuanțele procedurii li se recomandă să se clarifice în prealabil de angajații din cabină.

Câți ani puteți face?

păr Scoateți în zona intimă cu ajutorul unei mașini de ras este permisă din momentul maturizării sexuale (12-14 ani), în cazul în care există o necesitate obiectivă în această procedură – de exemplu, atunci cand parul creste prea abundent și intens.

Din aceeași vârstă este permis să se deterioreze în zona inghinală cu ceară și zahăr lipiți în cazul în care aceste proceduri nu provoacă durere și disconfort, senzații severe.

Efectuați o pereche de bikini adânc în cabină cu un laser, ca și alte proceduri de hardware, experții sunt recomandate la atingerea 18 ani. Medicii explica o astfel de recomandare în care de aproximativ 18-19 ani, în corpul uman, principalele procese metabolice, inclusiv cele care afectează rata de creștere a părului, devin relativ stabile.

Metode

Îndepărtarea vegetației în locuri intime se desfășoară în diferite moduri, cele mai sigure și mai eficiente ale cărei considerate a fi vaxing (depilare de ceară), deversare (depilarea pastă de zahăr) și îndepărtarea părului cu laser. Cu această îndepărtare a părului în zona inghinală, spre deosebire de a se rade și utilizarea depilators creme, riscul de leziuni ale pielii și membranelor mucoase ale organelor genitale este redusă, probabilitatea reacțiilor alergice este aproape eliminată. in afara de asta, Îndepărtarea părului cu ceară, zahăr sau laser vă permite să obțineți cele mai stabile rezultate sub formă de piele perfect netedă fără inflamație, iritare și mai mult părul înghesuit.

Zahăr

Când părul este îndepărtat în acest mod, se aplică o pastă vâscoasă și plastic de zahăr, care este preîncălzit la o temperatură de 37 ° C. Pune pe pielea paste înfășoară firele de păr, ingheata, după care este eliminat, ruperea cu o mișcare bruscă, împreună cu ei. Avantajele Shugaring includ nu numai îndepărtarea efectivă a peri, dar, de asemenea, curățirea suprafeței pielii de la celule epiteliale daune.

Ceară

Schema și succesiunea de acțiuni atunci când îndepărtați ceara de par (vaxing) sunt aproape la fel ca atunci când shugaring. Ceara este pre-încălzit până la 40-60 ° C, în urma căreia se dobândește o consistență cremoasă. Apoi ceara cald este distribuit uniform pe piele în zona intimă, este în așteptare pentru geruri sale, după care acestea sunt îndepărtate prin mâinile lor sau dungi speciale, împreună cu firele de păr aderat la el.

Citește mai mult  Cât de des îndepărtarea părului cu laser?

Laser

Epilarea laser a bikini se referă la metodele cele mai moderne și de înaltă tehnologie de îndepărtare a părului, utilizând dispozitivul care emite valuri de lumină de o anumită lungime. În timpul tratamentului unei zone intime cu un laser, energia valurilor emise de ele este absorbită de pigmentul de peelanină conținute în tijele și foliculii părului. Pe măsură ce energia absoarbe valuri de lumină, melanina se încălzește, provocând distrugerea celulelor zonei de păr spațioase (matrice). Ca rezultat al acestui păr, a suferit radiații laser, oprește complet creșterea și după ceva timp (câteva săptămâni) cade împreună cu o rădăcină deteriorată.

Cum se pregătește?

Pregătirea pentru eliminarea, rularea sau îndepărtarea părului cu laser a unei zone profunde de bikini necesită o serie de anumite condiții și restricții temporare.

Trebuie remarcat faptul că pregătirea pentru Vaxing și Shuging este semnificativ diferită de prepararea pentru epilarea de către laser.

Deci, în timpul pregătirii pentru Shugaring sau Vaxing (etapa pregătitoare variază de la 5 la 10 zile) Intim Zonei, este necesar să se respecte următoarele recomandări:

 • Nu vizita și plaje solariilor+
 • Nu utilizați exfoliant mijloace (tufarisuri, gumagi, Masine de curatire), în ceea ce privește domeniul bikini+
 • Nu folosiți creme aldine atunci când părăsesc zona inghinală+
 • Nu utilizați mijloacele pentru piața auto+
 • Nu utilizați produse cosmetice necunoscute care pot provoca alergii și iritații ale pielii într-o zonă intimă.

Una dintre cele mai importante nuanțe de pregătire pentru Vaxing sau Shugaring este că părul în zona intimă nu este îndepărtată înainte de aceste proceduri, ci, dimpotrivă, să crească. Această nuanță de pregătire se datorează faptului că, cu ajutorul de ceară și zahăr lipiți puteți elimina numai acele fire de păr a căror lungime este de cel puțin 5 milimetri. Având în vedere această împrejurare, refuză să folosească un aparat de ras, crema depilators și alte mijloace și instrumente pentru îndepărtarea părului ar trebui să fie de 7-10 zile înainte de shigaring sau vaxing zonei intime.

Pregătirea pentru îndepărtarea părului cu laser a zonei bikini profundă prevede, de asemenea, pentru respectarea unui număr de anumite cerințe importante care trebuie urmată în decurs de 2-4 săptămâni.

Acesta include următoarele:

 • Refuzul de băi de soare în solar și soare+
 • Imposibilitatea de a folosi produse pentru piețele auto, precum și alte produse cosmetice pentru îngrijirea unei zone intime.

Cu câteva ore înainte de epilare cu laser, este necesar să se alege cu atenție o zonă de bikini, folosind o mașină nouă, cu o lamă dezinfectată. Pre-îndepărtarea părului în zona intimă este realizată în scopul de a preveni arsurile care pot să apară ca rezultat al încălzirii puternice de fire de par.

Cum să anesthetically?

Regiunea bikini este una dintre cele mai sensibile secțiuni ale corpului feminin. Aici (în special în domeniul organelor genitale externe), sunt concentrate un număr mare de vase de sânge și terminații nervoase. Din acest motiv, femeile care au un prag scăzut de durere, procedura de îndepărtare a părului într-o zonă de bikini profundă pot provoca disconfort sever.

În plus față de proprietarii unei dureri mici, disconfort și disconfort în timpul unui bikini profund cu ceară, paste de zahăr sau laser sărbătoresc femeile care recurg la această procedură pentru prima dată.

Acest lucru se datorează faptului că femeile care au folosit anterior doar o mașină de ras sau creme de depilatoare, părul din zona intimă cresc mai greu și nepoliticos. Îndepărtarea unui astfel de păr poate fi însoțită de leziuni microscopice ale straturilor de suprafață ale pielii, care, la rândul lor, explică senzațiile dureroase în timpul procedurii.

Pentru a nu face rău clientului în timpul o pereche de bikini profund, cosmetice si spa specialisti folosesc de obicei, anestezice pentru utilizare în exterior, componenta principală de operare din care este lidocaina sau novocaină.

Citește mai mult  Cum să radeți picioarele?

Anestezice pe baza lidocaina și novocaină utilizate pentru a reduce sensibilitatea în timp ce îndepărtarea părului în zona intimă sunt produse sub formă de spray-uri, creme, unguente și geluri. Diferența dintre ele constă nu numai în formă de eliberare, dar, de asemenea, în caracteristicile compoziției, precum și în durata efectului redat.

Principiul de funcționare în astfel de fonduri este aproape la fel: după aplicarea pe piele, medicamentul penetreaza straturile sale de suprafață și temporar blochează terminațiile nervoase, provocând o senzație de amorțeală.

Cele mai multe analgezice celebre pentru utilizare în aer liber sunt:

 • Cremă „Emla“+
 • unguent Menovazin+
 • Cremă de lumină Dep+
 • Gel Anestop+
 • Unguent Dr. Amorțit+
 • Spray „Lidokain Asepta”.

Acestea și multe alte anestezice sunt folosite pentru utilizarea în aer liber de către femei și când efectuează un bikini profund la domiciliu. Cu toate acestea, cosmetologi recomanda insistent în mod independent, selectarea și aplicarea acestor medicamente fără consultarea și aprobarea unui medic. Acest avertisment se datorează faptului că lidocaina și novocaină, care fac parte din aceste anestezice, pot provoca reacții alergice.

Dacă nu există contraindicații cu privire la utilizarea unui anumit anestezic, instrumentul este utilizat strict în conformitate cu instrucțiunile. Unele medicamente pentru ameliorarea durerii ar trebui să fie pur și simplu aplicate pe piele, altele – aplicați și acoperiți pe partea de sus a unui bandaj la un moment dat. Trebuie remarcat faptul că nu toate anestezicele necesită spălare, permițându-vă să procedeze la procedura imediat după absorbția lor în piele.

Cum face?

Shuging și Vaxing profund bikini, spre deosebire de îndepărtarea părului cu laser, este relativ ușor de implementat acasă pe cont propriu. Simplifică execuția acestei sarcini și faptul că schema și secvența de acțiune atât cu shoging / vaxing salon, cât și acasă, au o mulțime în comun. Mai jos sunt principalele etape ale bikini adânc în salon și acasă mediu.

În cabină

Shugaring și Vaxing profundă Bikini în Salonul cosmetologie sunt realizate aproape o schemă generală. Acesta include astfel de pași:

 • Cleanarea și degresarea clientului Bikini cu compoziții speciale+
 • Prelucrarea zonei de bikini prin antiseptice și, dacă este necesar, anestezic+
 • Aplicarea pe zona de talc prelucrate sau pudra pentru copii+
 • Pregătirea îndepărtării părului (ceară, pastă de zahăr)+
 • Aplicație în secțiunea procesată+
 • Îndepărtarea produsului cu piele cu părul de păr+
 • mijloace de aplicare Re (dacă este necesar) și scoaterea acestuia din piele+
 • Curățarea pielii din resturi+
 • Aplicarea pe pielea de agenti anti-inflamatorii si calmante.

Trebuie remarcat faptul că ceara este eliminat împotriva creșterii părului, și paste de zahăr – în direcția de creștere a acestora. În plus, atunci când alunecare bikini profund, o tehnica bandaj este adesea folosit, care prevede utilizarea unor benzi speciale din materiale nețesute (bandaje). Aceste benzi acoperă zona de piele, imediat după aplicarea pasta de zahar.

Apoi, după zahărul congelat, benzile sunt rupte, cu o mișcare bruscă. Dacă este necesar, procedura se repetă, iar firele de păr mici și subțiri rămase sunt îndepărtate prin manual prin pensete.

Tehnica de realizare a unei bikini profund cu un laser include astfel de pași:

 • Zona epilarea este prelucrată de antiseptic și, dacă este necesar, anestezic+
 • Parametrii de funcționare cu laser sunt stabilite (lungime de undă, forță de radiații)+
 • Zona Epilarea este procesat de un laser+
 • La finalizarea lucrărilor pe piele, liniștitor mijloace care conțin pantenol, și sunt aplicate medicamente care stimulează regenerarea pielii.

În procesul de epilare, zona inghinală profunda poate avea loc cu o senzație laser sau o furnicătură mică, amplificând în prelucrarea zonelor foarte blânde – zona perineului și a organelor genitale externe. După procedura din zona prelucrată, înroșirea și umflarea pielii poate fi celebrată, care trec în mod independent, în câteva ore.

Acasă

Puteți face o pereche de bikini profundă și la domiciliu, care deține secvența de acțiuni de mai jos. Înainte de a efectua procedura, este important pentru mai multe zile pentru a se conforma tuturor prescripțiilor privind stadiul de pregătire. Ar trebui să se țină cont de faptul că depilarea profundă a bikini la domiciliu necesită o anumită abilitate și libertate de mișcare.

Prin urmare, înainte de procedură, trebuie să pregătiți un „loc de muncă” – să eliminați toate obiectele suplimentare, astfel încât nimic nu a fost deranjat să exercite rapid și eficient toate manipulările necesare.

Pentru Bikini profund la domiciliu va fi necesar:

 • Catedra de plastic confortabil+
 • O oglindă mare, cu o imagine de ansamblu bună+
 • Cuțit de chit+
 • servetele.
Citește mai mult  Toate paste de zahăr aproximativ pentru Shugaring Sherris

Pentru depilarea unei zone profunde de bikini folosiți o ceară specială de „fierbinte” sau pastă de zahăr pentru shugarring. Pasta pe care o puteți găti cu propriile mâini, dar este mai bine să utilizați produsul finit.

Pregătiți tot ce aveți nevoie, treceți la prelucrarea zonei bikini printr-un antiseptic și, dacă este necesar, un anestezic. Zonele intime sunt apoi recomandate pentru a fi pulverizate cu un talc care absoarbe balanțele și va oferi cea mai bună aderență între părul și mijloacele de depilare.

După procesarea zonei de bikini, mergeți la ceara de gătit / pastă. Pentru a încălzi mijloacele utilizează ceară, cu absența ei – o baie de apă. Înainte de utilizare, verificați temperatura mijloacelor încălzite, provocând o cantitate mică în zona încheieturii mâinii.

Apoi, folosind o spatulă, aplicați un mijloc în direcția „pentru tine”. Aplicați instrumentul nu este recomandat întregii zonele de bikini imediat și în etape, procesarea unui complot în spatele site-ului.

Pe pubisul cu un bikini profund, ele părăsesc de obicei o secțiune a părului sub forma unei linii înguste sau a unui triunghi inversat

După ce a crescut mijloacele, straturile sale sunt rupte de o mișcare ascuțită. Trebuie să se reamintească că ceara este îndepărtată împotriva creșterii părului, iar paste – în direcția creșterii lor.

Dacă prima dată nu a reușit să scape de toate firele de păr pe secțiunea procesată, procedura se repetă utilizând bucăți mici de ceară sau paste. La sfârșitul procedurii, zona bikini este curățată din reziduurile de depilare, apoi tratate cu remedii antiseptice, liniștitoare. Trebuie remarcat faptul că după aplicarea celor mai multe fonduri pentru depilare, zona profundă Bikini este prevăzută pentru utilizarea produselor cosmetice de răcire liniștitoare din aceeași linie (același producător).

Cât durează efectul?

Stabilitatea rezultatelor obținute după îndepărtarea bikini profund sau îndepărtarea părului cu laser, depinde de caracteristicile individuale ale organismului feminin, cum ar fi fototipul pielii, fundalul hormonal, vârsta, structura părului și intensitatea creșterii acestora. În cele mai multe cazuri, după ce a fost eliminat zona intimă (cu condiția ca procedura să fie efectuată corespunzător), rezultatele obținute sub formă de piele netedă și catifea dețin aproximativ 2-4 săptămâni.

Pentru o perioadă mai lungă, rezultatele sunt păstrate după epilarea laser a bikini profund – până la 3-5 săptămâni. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că Pentru îndepărtarea radicală a părului într-o zonă de bikini profundă, cu un laser, este necesar un curs de mai multe proceduri, numărul căruia este calculată de un cosmetolog. La sfârșitul cursului rezultatului realizat, există suficient timp de mai mulți ani.

În același timp, ar trebui să se țină cont de faptul că niciuna dintre modalitățile de îndepărtare a părului în zona de bikini adânci nu oferă rezultatul pentru totdeauna. Pentru a menține o zonă intimă în stare perfectă, un bikini profund ar trebui să fie efectuat în mod regulat, deoarece părul se grăbește.

Îngrijirea ulterioară

După procedură, nu este recomandat pentru mai multe zile să poarte lenjerie de corp apropiată și / sau sintetică, să joace sporturi și înot, vizitând solarii și plaje, mersul pe jos în băi și saune. În perioada alocată pentru restabilirea pielii după procedură, ar trebui purtate doar lenjerie de corp moale din țesuturile naturale, precum și utilizarea în mod regulat unelte pe bază de decantenol, accelerarea regenerării pielii.

În unele cazuri, cosmetologul poate recomanda contacte temporare de refuz și sexual. Această limitare este aplicată, de obicei, la 1-2 săptămâni după un bikini profund.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: