Totul despre bărbia electrică de sex feminin Philips

Totul despre bărbia electrică de sex feminin Philips

Femeile electrice Razor este un dispozitiv unic și cel mai convenabil pentru îndepărtarea părului nedorit pe corp. În prezent, se produc o varietate de modele de astfel de dispozitive cosmetice, fiecare dintre acestea având propriii parametri tehnici și caracteristici. Astăzi vom vorbi despre astfel de rasori fabricați de Philips.

Particularități

Astfel de produse ale mărcii Philips vă permit să îndepărtați cu ușurință și delicat părul, după utilizare pe piele, va exista aproape roșeață și iritare. De asemenea, în timpul utilizării acestor instrumente, utilizatorul nu va avea aproape o durere neplăcută.

Astfel de rasoare electrice feminine au o secțiune rotunjită a capului, ceea ce face ca procesul de bărbierit să fie mai confortabil și mai ușor.

Efectul obținut din utilizarea unui astfel de aparat o va deține mult mai mult decât după ras obișnuită.

Gama

Printre cele mai cunoscute modele de aparate de ras electrice femei ale acestui brand ar trebui remarcat șapte probe.

  • Philips BRL140 Satinshave avansată. Acest aparat de ras electric pentru femei are o suprafață cu ochiuri. Acesta va fi în măsură să se apropie atât de uscat și umed bărbierit. Modelul vă permite să eliminați părul, chiar și în cele mai multe locuri greu accesibile pe corp. Efectul maxim este atins datorită capului plutitor și forma S. Produsul este obținut cu un încorporat tuns care are capetele rotunjite. Acesta este echipat cu un caz special de umiditate-dovada, ceea ce permite procedura în baie sau suflet. Capacitățile de baterie poate fi suficient timp de opt ore de funcționare. Încărcarea este afișat folosind un indicator luminos. Într-un set cu un aparat de ras, mergeți suplimentar trei duze.

  • Philips BRT383 / 15. Acest aparat de ras electric este vândut cu un întreg set de duze diferite care vor ajuta la simplificarea procesului de bărbierit, faceți-o mai confortabilă. Dispozitivul poate fi folosit și pentru umed și pentru bărbierit uscat. Dispozitivul este echipat cu un trimmer suplimentar care vă permite să vă ajustați și să se termine cu ușurință. De asemenea, într-un set cu eșantionul există o perie mică, cu care o puteți curăța după utilizare. Setul are atât baterii reîncărcabile, cât și un caz de depozitare a razorului țesăturilor.

  • Philips BRL170 Satinshave Prestige. Acest aparat de ras electric oferă cel mai bun ras fără iritare și roșeață a pielii. Funcționează de la baterie, timpul de încărcare este de aproximativ o oră. Într-un set, dispozitivul merge, de asemenea, o perie mică pentru curățarea lamei, caz convenabil de depozitare. Modelul are o duză specială de tuns.

  • Philips HP6342. Acest dispozitiv de îndepărtare a părului are doar o singură viteză. Este produs cu un mod convenabil suplimentar sub forma unui trimer. Dispozitivul poate fi utilizat cu spumă. Acesta funcționează cu bateria încorporată. Inclus cu un aparat de ras merge, de asemenea capac, perie pentru curățare, capac de protecție din plastic.

  • Philips BRL130 Satinshave Wet avansată și se usucă. Acest model este aplicat cu spumă de ras. Capul poate fi spălat cu apă după fiecare utilizare. lucrări de probă în mod autonom, o taxa este suficient timp de o oră. În setul există o perie pentru lame de curățare.

  • Philips HP6341 Satinshave Essential umed și uscat. aparat de ras electric funcționează autonom față de built-in baterie, toate necesare două baterii. Acesta oferă un bărbierit fin și ușor, acesta poate fi utilizat pentru a procesa diferite părți ale corpului. Dispozitivul este recomandat să se aplice cu spumă de ras, există o posibilitate de spălare a capului. Carcasă confortabilă de depozitare a dispozitivului.

  • Philips HP6362. Acest model de bărbierit este echipat cu un cap confortabil plutitor, care face ca procedura de aproape fără durere și rapidă. Proba poate fi utilizată cu spumă de ras. Oferă o singură viteză de lucru. Dispozitivul operează autonom de la bateria încorporată, în timp ce timpul de încărcare completă va fi de aproape 12 ore, poate fi suficient timp de 30 de minute de funcționarea neîntreruptă a unității.

Cum se utilizează?

Pentru ca rezultatul după utilizarea unui aparat de ras electric să fie cât mai eficient și în viitor, nu au existat copii și deteriorări, Unele reguli pentru utilizarea unor astfel de echipamente cosmetice ar trebui să fie cunoscute.

  • Amintiți-vă că este pre-dezinstalarea pielii. Dacă utilizați un aparat de ras pentru bărbierit uscat, atunci capacele ar trebui să ștergeți cu atenție prosopul. Ele nu ar trebui să fie umed.
  • Cu un bărbierit umed, pielea va trebui să fie spumă sau gel special. Procesul de îndepărtare a părului în sine ar trebui să fie atent și treptat. Mișcarea ar trebui să fie fără probleme, fără mișcări ascuțite.
  • În timpul procedurii, pielea trebuie să fie ușor întindere. O astfel de recepție va reduce durerea. După bărbierit, capacele sunt procesate de o loțiune liniștitoare, iar lamelele sunt curățate sub apă.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: