Totul despre depilarea zonei Bikini Zone

Totul despre depilarea zonei Bikini Zone

Îndepărtarea părului din zona Bikini este o afacere foarte delicată. Multe femei aleg ceara, deoarece combină eficacitatea și siguranța. Cu ajutorul Vaxing puteți face diferite tipuri de bikini, face posibilă alegerea celei mai bune opțiuni. Procedura poate fi efectuată nu numai în cabină, dar, de asemenea, la tine acasă. Este foarte important să se asigure dreptul de îngrijire a pielii ulterioare, pentru a evita efectele secundare.

Particularități

Depilarea zonei bikini nu oferă un rezultat lung și, prin urmare, tot mai multe femei preferă epilarea. Printre toate metodele de îndepărtare a părului cu rădăcina ceară este deosebit de populară. O astfel de epilarea este practic și accesibil. Și puteți elimina părul nu numai în cabină, ci și acasă. Învățăm caracteristicile de ceara epilare.

 1. Soluție bună chiar și pentru bikini adânci. Când utilizați un aparat de ras, dermisul este deteriorat, iar epilatorul poate prinde pielea în această zonă. Ceara este metoda optimă. După epilare, pot apărea numai roșeață mică, care trece repede, iar pielea în sine nu este rănită.
 2. Rezultatul este păstrat aproximativ 2 săptămâni, care este comparabil numai cu îndepărtarea părului laser. Nu trebuie să repetați procedura de multe ori și, prin urmare, pielea se va vindeca de la sesiune la sesiune.
 3. Utilizarea regulată a ceară va face rar și moale.
 4. Cu pricepere, procedura durează doar 20 de minute, iar uneori chiar mai puțin.
 5. Cu fiecare sesiune următoare, durerea și disconfortul devin mai puțin.
 6. Lungimea minimă a părului pentru îndepărtarea părului trebuie să fie de 5 mm.

Toate materialele necesare pot fi achiziționate la un magazin special. Această metodă de îndepărtare a părului este considerată cea mai faimoasă, a fost folosită în Egiptul antic. În acest timp, au fost dezvoltate compoziții optime. Unele ceară beneficiază chiar de piele.

Bikini Specii Review

Zona delicată este situată sub chiloți, iar limitele sale depind direct de forma lor. Mai multe tipuri de bikini alocă în epilarea feminină. Acest lucru vă permite să definiți în mod clar frontierele la care părul va fi eliminat. Asa de, Unii preferă să scape de vegetația care poate fi văzută din lenjerie de corp, alții – eliminați toate.

Clasic

Această tehnică sugerează îndepărtarea părului numai sub fese în zona chiloți. Epilarea în acest caz trece cu o durere minimă. Pielea este mai puțin sensibilă, deci consecințele negative nu apar. Classic Bikini este considerat cel mai sigur, de multe ori începeți să familiarizați cu ceară.

brazilian

O varietate de epilare profundă implică îndepărtarea părului peste tot, doar un triunghi mic rămâne pe pubian. În mod obișnuit, firele de păr susțin astfel încât desenul să pară cât mai mult posibil. Foarte confortabil tunsoare, pentru că este complet neclar pe plajă. Bikini braziliană arată curat și atractiv.

Hollywood

Tehnica implică îndepărtarea completă a părului. Un astfel de fel de bikini profund este deosebit de popular în timpul verii, când parul oferă o masă de disconfort. Este demn de remarcat faptul că bikini de la Hollywood se caracterizează prin durere. Pielea sensibilă în această zonă poate redden după procedură.

limba franceza

O varietate de bikini profunde sunt foarte asemănătoare cu tehnicile braziliene. Numai de data asta triunghiul rămâne pe pubian, dar o bandă îngrijită. Lățimea variază în funcție de preferințele unei femei. Tunsoarea nu este vizibilă pe plajă, nu interferează în viața de zi cu zi.

Ce ceară se întâmplă și cum să o alegeți?

Înainte de a începe procedura, alegeți compoziția optimă. Ceara poate fi caldă, caldă și rece. Acesta din urmă este vândut gata de utilizare, iar primele două tipuri ar trebui încălzite la temperatura de funcționare.

 1. Sacou. Proiectat pentru aparate calde și fierbinți. Banca vă permite să încălziți un număr mare de compoziție. Ceara este de obicei utilizată în saloane. Asigurați-vă că aveți nevoie de abilități de a lucra cu un astfel de material. Când este aplicată, se utilizează o spatulă din lemn.
 2. Film. În pachetul ceară este în plăci sau granule. Potrivit pentru orice piele, inclusiv locuri intime. Înainte de utilizare, se încălzește până la temperaturi de funcționare în intervalul de 34-37 ° C. Este demn de remarcat faptul că ceara caldă repetă neregulile corpului, captează firele de păr în locuri greu accesibile. Pentru a utiliza abilitățile necesare, atât de des găsite în saloane.
 3. În cartușele. Popular la femei preferând să efectueze o procedură la domiciliu. Casetele cu duze vă permit să distribuiți uniform ceară peste corp. Compoziția în sine poate fi lichidă, solubilă în apă și sub forma unui gel. Textura specială vă permite să efectuați o procedură cu mai puțină durere. Produsele au proprietăți de atenuare și antiinflamatoare. Potrivit pentru orice tip de piele.
 4. Benzi. Ceara rece nu necesită încălzire înainte de utilizare. Opțiunea destul de economică, arată totuși eficiență scăzută atunci când procesează o zonă de bikini. Compoziția polimerică poate fi utilizată dacă este planificată să roadă un bikini clasic.
 5. Brichetes. Utilizat în formă caldă sau fierbinte pentru a îndepărta părul deosebit de greu. Apare de obicei în saloane.
 6. Discuri. Ceara fierbinte necesită anumite abilități pentru a îndepărta părul. Rar folosit acasă. Vă permite să scăpați de vegetație de diferite rigiditate.

  Când alegeți, merită să vă navigați propriile abilități. Pentru procedura de domiciliu, noii veniți sunt mai buni să ia ceară caldă. Este mai ușor să lucrați cu el și este mult mai eficient decât frigul. Compoziția fierbinte necesită abilități grave, altfel există riscul de a arde pielea sensibilă și încă nu atinge rezultatul dorit.

  Este necesar să se acorde preferință producătorilor dovediți. Astfel de companii sunt deosebit de populare: Veet, Floresan, Depilflax și Dolce Vita. Produsele primului producător sunt frecvent utilizate în procedurile de domiciliu.

  De asemenea, merită verificarea compoziției: trebuie să fie cea mai naturală posibilă. Înainte de utilizare, există un test pentru alergii.

  Ceea ce este necesar pentru o procedură?

  Când epilarea zonei bikini, consumul mijloacelor este foarte mic. Un ambalaj este suficient pentru multe proceduri la domiciliu. Cu toate acestea, va fi necesară nu numai ceara. Compozițiile calde și calde sunt aplicate folosind o spatulă din lemn. De asemenea, vom avea nevoie de benzi de țesut care sunt aplicate la ceară și le vom permite să o elimine cu părul inutil.

  Materialul cald și fierbinte trebuie să fie încălzit la cald. Pentru aceasta este folosită ceară. Mai mult, este necesar să o alegeți pe baza formularului formulării pentru epilare. Deci, dispozitivul poate fi destinat bortarului sau cartușelor, ar trebui să acordați atenție acestui lucru.

  Scruburile sunt folosite pentru a pregăti pielea. În plus, produsele cosmetice trebuie să liniștească pielea după procedura. În unele cazuri, pur și simplu nu face fără o anestezie. Și acest lucru nu este întotdeauna medicamente – puteți utiliza formulări cosmetice. Talcul este, de asemenea, util, el va ridica firele de păr și simplifică îndepărtarea.

  preparare a pielii

  La alegerea ceara este cel mai bine pentru a consilia cu un trichologist care poate evalua în mod corect starea pielii si a parului. Utilizarea compoziției optime va simplifica procedura. Ar trebui să se aplice, de asemenea, ceara într-o zonă mică a pielii și așteptați câteva ore. Dacă nu există erupții cutanate sau roșeață, atunci puteți începe în condiții de siguranță epilarea.

  1. necesitatea pielii de a fi curățat de stratul ars. Pentru a face acest lucru, utilizați un exfoliant cu o acțiune moale. Mai bine aplica instrumente care sunt concepute pentru pielea sensibila sau zona inghinală.
  2. crema de caractere aldine va inmuia firele de păr. Hidratarea relaxează pielea și promovează deschiderea.
  3. Înainte de epilare, trebuie să furi în baie. De asemenea, va face ușor eliminarea.
  4. Lungimea părului este de mare importanță. Ar trebui să fie de aproximativ 4-6 mm. Dacă părul este mai mare de 11 mm, atunci îndepărtarea va trece extrem de nereușită.

  În ziua Vaxing, este imposibil să se folosească cosmetice pentru zonele de igienă bikini, va trebui să abandonați tonic, cremă și loțiune. Nu țineți epilarea profundă pentru prima dată – este mai bine să faceți clasicul. Acest lucru va permite evaluarea sensibilității individuale la durere și pregătirea pielii pentru noi proceduri. Treptat, puteți crește zona de influență.

  Cum să faci depilarea acasă?

  Părul bikini este destul de greu, iar pielea este foarte blândă. Prin urmare, atunci când conduceți Vaxing la domiciliu, ar trebui să acționați la fel de precis. Conduceți procedura dvs. destul de ușor, dar pentru prima dată este mai bine să începeți cu un bikini clasic. Acest lucru vă va permite să vă perfecționa abilitățile pentru epilare mai profundă.

  Prepararea ceara

  Înainte de a aplica, este necesar să se încălzească până la temperatura de funcționare. Vakhtalag este selectat sub formă de ceară. Pentru compoziția în granule, se utilizează dispozitive cu un castron mare, iar pentru cartușe – cu înguste și alungite. Unele fete de ceară caldă în cuptorul cu microunde sau într-o baie de apă, dar specialistii nu recomanda ca. În acest caz, nu este posibilă monitorizarea temperaturii și încălzirea materialului uniform.

  Cel mai simplu mod de a folosi ceara combinate. Acest lucru va permite experimentarea cu compozițiile, încercați în granule și în cartușe. Temperatura de funcționare este specificată pe ambalaj. Ceara strict pe recomandările producătorului.

  Anestezie

  Vaxing în sine este dureroasă, iar în zona inghinală există, de asemenea, destul de piele sensibilă. Multe femei îl transporta calm cu pregătire adecvată, dar uneori fără anestezie suplimentară nu fac. Poti reduce durerea folosind medicamente medicale sau anestezie locala. Tabletele sunt acceptate cu aproximativ 30 de minute înainte ca procedura să înceapă să reducă sensibilitatea.

  Creme mai des utilizate creme, geluri și spray-uri cu efectul dorit. Producătorii populare cum ar fi „Dr. Namba”, Depilflax, Veet, Emla. Instrumentul este aplicat pur și simplu pe piele conform instrucțiunilor. Marele avantaj al unei astfel de anestezie este că practic nu are efecte secundare. Aceasta este cea mai bună soluție pentru procedura de acasă.

  Aplicați ceara și îndepărtarea părului

  Îndepărtarea părului în zona bikini durează destul de mult timp. Este important să acționați clar conform instrucțiunilor. Dacă utilizați corect ceara, puteți obține un rezultat bun fără efecte secundare speciale. Puteți elimina părul, urmând instrucțiunile pas cu pas.

  1. TRATAȚI ZONA BIKINI cu agent antibacterian.
  2. Văzând pielea. Tratați praful pentru copii sau talc.
  3. Preîncălzirea ceară în ceară. Dacă sunt folosite benzi, acestea ar trebui să fie confundate de palme.
  4. Aplicați compoziția cu o spatulă sau un cartuș de duze pe o piele mică. Benzi doar lipiți. Este important să se aplice ceară în direcția creșterii părului. Acoperiți materialul cu o bandă de hârtie sau țesătură, apăsați.
  5. Așteptați 3-4 secunde și scoateți ceara împreună cu părul. Scoateți banda nevoie de o mișcare ascuțită, jerk. A doua mână trebuie să păstreze pielea aproape. Ceara de film trebuie păstrată pe piele mai lungă, aproximativ 10-15 secunde. Aceste informații sunt întotdeauna indicate de producător.
  6. Dacă pielea rămâne fire de păr, repetați procedura.
  7. Pentru a reduce durerea și disconfortul, ascundeți partea pernelor degetelor.
  8. Astfel, îndepărtați părul din întreaga zonă de bikini.

  Purificarea pielii

  După procedura din zona prelucrată rămâne ceară într-o cantitate mică. Pentru a scoate șervețele umezite cu ulei. Puteți utiliza orice compoziție cosmetică bazată pe nucă de cocos, migdale sau jojoba. Un astfel de ulei nu numai că îndepărtează ceara, ci și înmoaie pielea.

  Este important să nu încercați să eliminați materialul cu apă – acesta va agrava doar situația. Dacă nu există posibilitatea de a folosi ulei cosmetic, apoi simplu floarea-soarelui. Când curățarea nu ar trebui să fie foarte presantă pe piele – va provoca disconfort puternic și va crește riscul de inflamație. Ar trebui să acționeze ușor și cu atenție.

  Îngrijirea pielii ulterioare

  Procedura condusă corectă – este doar jumătate din succes. Calitativ și pentru un efect mai lung va fi, dacă vă pasă cu adevărat de piele și după Vaxing. Acest lucru va împiedica iritarea și va reînnoi netezimea cât mai mult posibil.

  1. Imediat după finalizarea procedurii, pielea trebuie dezinfectată. De asemenea, a folosit crema de hidratare cu efect liniștitor.
  2. După îndepărtarea părului de pe piele, pot apărea inflamație sau roșeață. Ar trebui să fie reacționate imediat pentru a preveni dezvoltarea ulterioară. De obicei crema „bepanten”, care accelerează vindecarea.
  3. La două săptămâni după ce procedura nu ar trebui să fie vizitate de băi, la soare (atât în ​​soare, cât și în mod artificial), să ia băi fierbinți, altfel procesul de recuperare va încetini semnificativ.
  4. La câteva zile după epilare, zona bikini ar trebui să fie peeling, atunci se repetă o dată la 2-3 zile. Va reduce semnificativ riscurile de fire de păr. Important: nu pot păstra peeling dacă pielea nu a fost încă recuperată. Dacă este prezentă iritarea, atunci ar trebui să o vindecați mai întâi.

  Procedura examinată este mai bine să cheltuiți în noaptea. Deci, în timpul somnului, hainele nu vor irita pielea rănită.

  Specialiștii recomanda abandonarea lenjerie de corp sintetic, cel puțin câteva zile după Vaxing. Mult mai bine alege haine tăiate gratuit materiale naturale și.

  Examinați recenzii

    Procedura de îndepărtare a părului ceara în zona inghinală este destul de popular și popular. Aici sunt doar recenzii despre ei, mai degrabă contradictorii. Toate femeile se plâng de durere, mai ales la primele proceduri. Cu toate acestea, în timp, parul devine subțire, numărul lor scade. În același timp, cel mai merge disconfort.

    Primele proceduri sunt mai bine efectuate în cabină. În mod independent, ridica compoziția corespunzătoare și de a face totul corect, fără experiență destul de dificilă. Este de asemenea important să se pregătească în mod corespunzător piele pentru frânghie și de îngrijire pentru ea după procedura. În caz contrar, riscul de inflamație și iritație este foarte mare.

    Femeile asigur că este Vaxing că este cea mai simplă și cea mai eficientă metodă de îndepărtare a părului în zona inghinală. Compoziția în sine este destul de accesibil, iar procedura este simpla. Pentru prima dată, este mai bine pentru a elimina firele de păr la linia de pantalon.

    Pentru a reduce durerea, este mai bine să folosească instrumentele care sunt aplicate pe piele înainte de Vaxing. Este această anestezie că cea mai eficientă și nu cauzează probleme.

    Evaluează articolul
    ( Încă nu există evaluări )
    Adaugă comentarii

    ;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: