Totul despre electropilei

Totul despre electropilei

Părul pe față este nedorit pentru mulți oameni, în special acest lucru se referă la femei. Deoarece această parte a corpului este dependentă de hormoni, eliminarea izolației în păr aparține unei proceduri complexe și pe termen lung. Datorită tehnologiilor moderne, cum ar fi electroepilare, elimina firele de păr de pe fata a devenit simplu si fara durere.

Particularități

Fața este un om de asteptare carte, în special femei. Pentru bărbați, prezența sprancene largi, bărbi, păr gri pe fata este un fenomen normal. La femei, prezența mustății nu arata destul de frumos și poate strica trăsături de licitație. Personal numit electroepilare Hardware lichidare a vegetației nedorite. Aceasta contribuie la îndepărtarea părului pentru totdeauna. Principiul de funcționare a metodei se bazează pe efectele pulsului pe tija de păr, iar încălzirea părului este observată și se observă distrugerea completă.

Energia electrică este un proces laborios și consumatoare de timp pe care oamenii au fost bucurat de mulți ani. Folosind această metodă de a elimina hairproof pe fața lui, expertul ajunge pentru a ajusta linia creșterii sale.

Datorită mai multor sesiuni, puteți realiza următoarele:

 • Scoateți husari și peste praf de pusca buzei superioare+
 • Scapă de lumină speriat pe bărbie, precum și peri împletit+
 • reduce dens excesiv, sprâncene stufoase, dându-le o formă elegant și frumos+
 • Elimină buynbardes+
 • Schimbarea liniei de creștere a liniilor de păr de pe cota frontală+
 • Îndepărtați părul nedorit din coji de ureche.

Pentru a obține rezultate perfecte, au nevoie de 5-10 proceduri, intervalul dintre care poate fi de aproximativ 45 de zile.

Energia electrică este o procedură universală, astfel încât acesta poate fi utilizat pentru orice tip de piele si culoarea parului. Înainte de curent nu va fi capabil să reziste arma, subțire, gros, lumina, întuneric, să acopere părul gri.

Utilizarea electroepilare are următoarele avantaje:

 • Îndepărtarea părului pentru totdeauna+
 • Rezultatul vizibil Rapid+
 • Abilitatea de a utiliza pe diferite părți ale corpului.

Utilizatorii remarcat următoarele dezavantaje ale acestei proceduri:

 • Surability+
 • preț mare+
 • Posibilitatea de manifestare a consecințelor negative.

Privire de ansamblu asupra metodelor

Din moment ce mulți ani au fost folosite de electroepilare, au fost elaborate mai multe metode de implementare a acesteia, care sunt selectate în mod individual în fiecare caz.

Citește mai mult  Epilare sau epilat?

Pintel

Metoda Pincelling presupune îndepărtarea părului de electrod. În acest caz, utilizați un dispozitiv special, care are o similitudine cu ajutorul unei pensete. Prin această procedură, comandantul surprinde fiecare dintre pericolele distincte. După ce hapsân pe bec, curent de curent care transportă forța devastatoare.

Metodele Pincenti nu folosesc în lupta împotriva păr gros, deoarece este necesar să-și petreacă câteva minute pe eliminarea fiecărei instanțe în parte.

Ac

În acest caz, pentru a elimina parul de pe fata, folosim un ac mic electrod având o grosime de 0,01 cm. Spre deosebire de pincenet, această metodă este caracterizată de viteză și a cererii.

Ac electroepilare poate fi realizată folosind următoarele tipuri de corpuri:

 • Ac S De aur Acoperirea este adecvat pentru pacienții cu piele sensibilă și înclinat la alergii+
 • Ac S Teflonov Acoperirea este caracterizată printr-un prag de durere scăzut+
 • Ac S medical Aliajul poate fi utilizat pentru piele normala.

Modalități de a efectua procedurile de eliminare a feței parul de pe fata – patru.

 1. thermolysis. Metoda se bazează pe utilizarea curentului de înaltă frecvență, care se caracterizează prin încălzire instantanee, ca rezultat, care are loc distrugerea foliculului. Această procedură dureroasă poate lăsa cicatrici pe piele.
 2. Electroliză implică utilizarea de flux curent continuu. Un ac este introdus în ceapa păr, care trimite ioni de sodiu în păr. Cu ajutorul acestuia, alcaliei se formează, care elimină părul. Lucrarea de electroliză durează mult timp, dar cu ajutorul său puteți distruge părul ingrown.
 3. Flash termoliza. Activitatea acestei metode este similară cu termoliza, diferența poate fi numită numai utilizarea curentului cu o frecvență de 2000 kHz. Aceasta este o modalitate rapida si fara durere nu este recomandată de către experți pentru zona facială.
 4. Amestec implică ceva înseamnă între termoliză și electroliză, din acest motiv are o mulțime de plusuri. Eliminarea produselor de păr utilizând amestecul este caracterizată prin viteză și durere.

Cum se pregătește?

Pentru a obține efectul dorit al electroepilării și pentru a evita consecințele negative, Va fi necesară o pregătire amănunțită.

 1. Inițial, merită să alegeți o clinică adecvată. O astfel de instituție ar trebui să aibă o licență și masterat – certificate și experiență în acest domeniu de 5 ani.
 2. Cu câteva luni înainte de sesiune, trebuie să ne limitați de alte metode de epilare, care dăunează bulbul părului. Acestea includ shuging, vaxing, depilare cu diverse substanțe cremoase.
 3. Nu uitați asta Pentru a efectua energie electrică, părul trebuie să aibă o lungime de 2-3 mm.
 4. Cu 7 zile înainte ca procedura să fie interzisă vizitarea solarului și a plajei. În caz contrar, poate implica formarea secțiunilor clarificate ale pielii.
 5. Înainte de a vă scoate părul pe față, se recomandă să faceți o peeling. Un astfel de eveniment va salva de la scale moarte și va face mai ușor și mai bine îndepărtarea părului.
 6. Cu câteva ore înainte de vizita salonului Face o baie fierbinte.
Citește mai mult  Totul despre Veet Trimmer

Așa cum a fost executat?

Înainte de a vă îndepărta părul pe frunte, deasupra buza superioară și alte zone faciale, merită să ascultați cu atenție maeștrii. El trebuie să spună despre caracteristicile procedurii, să clarifice posibilele consecințe negative și să răspundă la toate întrebările.

Listează etapele electroepilării.

 1. Pacientul acceptă Poziție convenabilă într-un scaun de cosmetologie.
 2. mânere master piele Antiseptic.
 3. Oricare dintre opțiunile selectate se aplică anestezic. Poate fi gel, spray, crema. Injectarea subcutanată este posibilă. Medicamente pentru administrarea subcutanată includ lidocaină, novocaină sau alte, la care pacientul nu are alergii. Anestezia este efectuată cu 30 de minute înainte de începerea electroepilare.
 4. Expertul dezvăluie acul numai în ochii clientului. Opțiunea optimă este considerată a utiliza un ac. În unele cazuri, este posibil să se utilizeze un atribut pe tot parcursul procedurii, dar numai cu condiția dezinfecției sale constante.
 5. Medicul definește un punct de pe fața lui și introduce un ac în ea, Acest lucru ar trebui să fie furnizate.
 6. Parul de pe becuri este distrus, îndepărtați cu un pince.
 7. Toate manipulările de mai sus sunt deținute în raport cu fiecare firele de păr nedorite.

Când electroepilarea este finalizată, capacul pielii trebuie lubrifiat cu un astfel de mijloc, cum ar fi „clorhexidina”. În plus, maestrul trebuie să proceseze secțiuni ale feței cu un unguent antibacterian de vindecare, de exemplu: „Panthenol”, „Levecole”.

Îngrijirea pielii ulterioare

După procedurile cosmetice, inclusiv electroepilarea, pielea necesită o îngrijire specială.

Oamenii care au folosit acest mod de a scăpa de păr ar trebui să adere la astfel de reguli:

 • Nu participa la saune, bai, piscine, săli de sport timp de 7 zile după electroliza, deoarece acest lucru ar putea atrage după sine transpirație excesivă, procese inflamatorii ale pielii le presupun+
 • Preveniți frecarea fețelor și a hainelor+
 • În primele 24 de ore după o operațiune de cosmetologie, zonele prelucrate nu pot fi urmărite+
 • nu se scufunda și nu pieptănare cojilor rezultate+
 • Nu utilizați produse cosmetice timp de 48 de ore după electroliză+
 • Nu bronza 14 zile+
 • mâner regulat fata cu antiseptic, loțiune sau alte mijloace de vindecare recomandate de Master.
Citește mai mult  Epilarea cu laser alexandrit

Posibile probleme și contraindicații

În ciuda faptului că electroliza se referă la o procedură de cosmetologie în condiții de siguranță, trebuie efectuată exclusiv de către un specialist. În caz contrar, o astfel de situație o poate provoca consecințe negative.

 1. pete Educație și cicatrice. Pot să apară în mod neașteptat, dar timp de mai multe săptămâni, ele vor dispărea.
 2. Manifestare de reacții alergice care trec destul de repede.
 3. infecţii. Aceasta este cea mai gravă consecință, care pot apărea după electroepilare.

Aspectul de acnee, roșeață, adesea este oarecum după îndepărtarea firele de păr nedorite.

În cazul în care pacientul va ignora regulile de îngrijire a pielii după procedura, aceasta poate duce la mai multe probleme grave. Din acest motiv, fiecare client trebuie să urmeze instrucțiunile de Master.

Multe griji întrebarea dacă o persoană poate folosi un astfel de serviciu o dacă este posibil să-l facă în timpul verii. Contraindicații pentru electroepilare sunt după cum urmează:

 • Sarcina, alăptarea+
 • Diabet+
 • Boli ale sistemului inimii+
 • Manifestare de alergii la substanța utilizată în cadrul procedurii+
 • Disponibilitatea infecțiilor virale+
 • Probleme cu construirea de sânge și coagulare+
 • Oncologie+
 • Prezența suferințelor dermatologice+
 • Eșecul în sistemul endocrin.

Înainte de a efectua procedura de eliminare a hairproof nedorite pe fata, aceasta este în valoare de consultanță cu un specialist. În caz contrar, o astfel de manipulare poate duce la consecințe negative, care sunt periculoase pentru sănătate.

Examinați recenzii

În prezent, electroepilare este popular în rândul populației. Potrivit recenzii de utilizator, după o astfel de procedură o durere apar de multe ori, care trec apoi destul de repede. Efectul nu este vizibil imediat, dar după 10 proceduri. În ciuda costului ridicat și prezența unor senzații neplăcute în electroepilare, aproape toate femeile o recomandă. De asemenea, consumatorii recomandă cu atenție să alegeți expertul, deoarece rezultatul procesului depinde de el.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: