Totul despre epilare

Totul despre epilare

Fiecare femeie vrea să arate bine întreținută și frumoasă, iar astăzi toate posibilitățile sunt oferite pentru acest lucru. Una dintre cele mai populare proceduri este epilarea oferită într-o varietate de opțiuni.

Dar, pentru a alege exact ceea ce aveți nevoie personal pentru a vă familiariza cu caracteristicile, toate avantajele și dezavantajele tehnicianului. Atenția dumneavoastră este oferit informații utile care vă vor ajuta să decidă ce este cel mai bine pentru a elimina vegetației nedorite pe un corp sau a feței.

Ce este?

Epilarea este o procedură completă de îndepărtare a părului cu rădăcină. Impactul asupra foliculului se realizează cu ajutorul unor diverse echipamente profesionale și fondurile care sunt destinate pentru a compacta funcția de creștere, care în timp se va opri la toate specializate. Saloane de înfrumusețare și centre de cosmetologie ofera servicii de epilare pe tot parcursul, astfel încât fiecare femeie poate alege varianta optimă a luptei împotriva vegetației.

Pro, Contra și contraindicații

Bineînțeles, orice reprezentant al celui mai bun sex este interesat de tot ceea ce și împotriva acestei proceduri, deoarece există unele preocupări pe care le doare sau nu atât de eficient, așa cum spun în publicitate, deci merită să se ocupe de această problemă. Avantajul principal al epilarea este că este posibil pentru a scăpa de păr pentru o lungă perioadă de timp – cel puțin două săptămâni, iar acest lucru este un rezultat excelent, deoarece este atât de frumos să aibă netedă și catifelată. Procedura este îndepărtată prin orogarea pielii cu fire de păr, deci este și de peeling, datorită căruia epiderma va începe să respire și să satura cu oxigenul.

Dacă luați epiliația cu o rată completă, puteți scăpa de vegetație pentru totdeauna și acesta este un vis de aproape fiecare femeie și chiar câțiva oameni. Deja după prima procedură, puteți vedea un rezultat pozitiv, deoarece firele de păr vor crește atât de intens, structura lor va deveni mai subtilă și ei înșiși se vor întoarce. Nu trebuie remarcat faptul că epilarea nu ia mult timp. Este posibil să se efectueze procedura chiar și la domiciliu, cu respectarea instrucțiunilor detaliate și măsuri de securitate, sau du-te la salon și încredere profesioniști. Astfel, puteți uita de păr de pe orice parte a corpului și se simt mai feminin și frumos. În ceea ce privește deficiențele, una dintre ele este prezența de senzații dureroase și disconfort în timp ce îndepărtarea vegetației de pe corp, mai ales dacă tocmai ați început în curs procedura de. Unele femei nu pot rezista, astfel încât acestea să lase încercări de păr de luptă în acest mod pentru o lungă perioadă de timp. Cu toate acestea, puteți folosi analgezice și să uitați despre disconfort. Costul unor tipuri de epilarea nu este disponibilă, având în vedere că este necesar să se treacă cursul regulat.

Este imposibil să nu explorați contraindicațiile acestui eveniment, astfel încât să nu se confrunte cu probleme serioase de sănătate. Epilarea nu poate fi făcută de persoane care suferă de boli de cancer, diabet, varicoză. Procedura este interzisă de persoanele care au diagnosticat problemele cu sistemul cardiovascular.

Dacă există boli și deteriorări pe piele, acesta va provoca îndepărtarea părului împreună cu rădăcina. Nici un specialist nu va fi de acord să furnizeze serviciul Clientului, care are un proaspăt cafeniu, este în perioada de lactație sau lovește copilul.

Ceea ce este diferit de depilare?

Aceasta este una dintre cele mai populare probleme cu care este ușor de făcut. Epilare este o procedură pentru îndepărtarea părului de acoperire, fără impact asupra rădăcină, astfel încât să puteți uita doar despre vegetație pentru o perioadă scurtă de timp, și va trebui să îngrijire în mod constant repeta. În această tehnică, se folosesc diferite mijloace – atât chimice, cât și natural. Astfel, dacă nu doriți să radeți în mod constant secțiunile corpului și să luptați cu părul cu părul de foc, este mai bine să mergeți pentru îndepărtarea părului, care este considerată mai eficientă într-un fel, dar totul depinde de preferințele personale.

Pentru care sunt folosite zone?

Aici puteți spune cu încredere că datorită epilării, puteți uita de părul suplimentar de pe mâini, fese, gât și chiar în bikini adânci, sfarcuri și t. D. Procedura atrage, de asemenea, bărbați care nu-i plac fețele pe piept sau chiar pe față. Desigur, cele mai multe dintre reprezentantele sexului frumos gândesc adesea despre epilarea plin, pentru că netezimea întregul corp este limita de vise. În ceea ce privește nasul, bărbia sau parcela deasupra buza superioară, puteți face față acestui fapt, deci este sigur să spunem că epilarea modernă a devenit o soluție pentru mulți, indiferent dacă doriți să vă ocupați de zona de mână la cot sau să vă eliminați păr din spate.

Citește mai mult  Totul despre picioare shugaring

Câți ani puteți face?

Aceasta este o întrebare importantă, deoarece epilarea nu trebuie efectuată la o vârstă fragedă, în ciuda faptului că fiecare perioadă de creștere are loc la momente diferite. Adesea, primul pistol apare de aproximativ 10 ani, în special pe axuri și picioare, după care vegetația se dezvoltă într-o zonă intimă. Cu toate acestea, totul este individual, pentru multe fete se întâmplă mult mai târziu, ca și băieții.

Este demn de remarcat faptul că La o vârstă fragedă este mai bine să faci depilarea, fără a afecta foliculul, în plus, în acest moment, firele de păr sunt subțiri și luminoase, așa că nu dau prea multe inconveniente. Dar dacă vegetația a devenit puternic vizibilă, vă puteți consulta cu un specialist care va selecta procedura blândă și va recomanda cea mai bună opțiune. Eliminarea hassinessului suplimentar poate fi numită afacere individuală, totul depinde de dorințele și preferințele personale.

Dar când vine vorba de fete, o astfel de procedură ar trebui să fie efectuată sub observația strictă a adulților și a contactului cu experiență specialiști, deoarece mulți adolescenți iubesc să experimenteze singuri.

Vizualizări

Acest articol este unul dintre cele mai interesante și mai educative, deoarece nu toată lumea a auzit despre o astfel de varietate de proceduri care au diferențele, avantajele și dezavantajele, este important să se familiarizeze cu ei.

Laser

Rolul principal în timpul procedurii este jucat de un fascicul laser, care încălzește părul, distrugând astfel rădăcina. După caz ​​este finalizat, resturile de vegetație de pe suprafață, cu toate acestea, este imposibil să-l tragă pe cont propriu, trebuie să așteptați pentru o perioadă de două săptămâni, în timp ce parul nu va cadea. Marele avantaj al procedurii este viteza de trecere, o sesiune durează mai mult de o jumătate de oră, în funcție de zona de prelucrare.

Astăzi, saloane si centre cosmetologie folosesc diferite tipuri de lasere, fiecare dintre care are propriile sale caracteristici. Principalele avantaje includ un rezultat durabil, absența oricărei leziuni ale pielii, cu toate acestea, ar trebui să fie pregătită pentru faptul că laserul poate livra disconfort, iar efectul va fi vizibil după câteva zile.

Este important de notat faptul că îndepărtarea părului cu laser nu afectează păr subțire sau ușoară.

Fotoepilare

Această metodă este efectele fasciculului de lumină pe părul de culori diferite. Cu o astfel de procedură o, vă puteți aștepta, de asemenea, un rezultat durabil, fără nici un prejudiciu și riscul de fire de par freamăt. Lista de fotografii are un efect benefic asupra capacului, îmbunătățind sinteza elastinului și a colagenului. Cu toate acestea, în timpul procedurii poate exista un sentiment neplăcut, în plus, acest lucru este destul de scump.

Electroepilarea

Cu această tehnică, specialistul utilizează un mic curent de descărcare care se incalzeste si distruge foliculul. Acest lucru se datorează unui ac subțire, care este introdus în interior, deci este logic ca procedura nu este plăcută. Cu toate acestea, datorită acestei tehnici, puteți uita de păr gros și grosier, rezultatul va fi vizibil imediat. Dar după procedură, mulți rămân roșeață, iar pielea începe să o primească, trece câteva zile mai târziu.

Experții observă că cicatricile și cicatricile mici pot rămâne pe piele blândă. Dacă salonul folosește o mașină de calitate slabă, puteți infecta.

ELOS-Epilare

Dispozitivul care este utilizat în această procedură constă dintr-un laser care afectează curent, astfel încât putem spune că această tehnică este un amestec de fotografie și îndepărtarea părului cu laser. Principalul avantaj al Elos este că are o tehnologie de protecție specială, datorită care acoperă pielea rămâne întreg și nevătămat. Până în prezent, tehnica este considerata una dintre cele mai eficiente, deoarece poate fi scăpa de ea chiar si din firele de păr de lumină și subțire, este aproape nedureros, și nu există nici un prejudiciu. Dar ar trebui să fie gata pentru investiții serioase, deoarece procedura nu este ieftin.

Qool-epilarea

Această procedură nu a apărut atât de mult timp în urmă, în clinici ultra-moderne, dar și-a dovedit deja bine. O trăsătură distinctivă este că aceasta este o metodă rece de a elimina capacul de păr cu un laser. Aceasta este o soluție excelentă pentru prelucrarea zonelor delicate care pot fi pompate, dar datorită disconfortului special de imagistică va fi aproape invizibil.

Dar acest lucru nu este tot, deoarece principalul criteriu care atrage clienții este posibilitatea de a face plajă imediat și de a nu se ascunde de soare, deoarece petele de pigment pe piele nu vor apărea.

AFT-epilarea

După cum puteți vedea, soiurile de epilare atât de mult încât probabil că nu ați auzit despre unele dintre ele. Vorbim despre o tehnologie complet inovatoare, care a fost dezvoltată în Israel de către specialiști calificați. Tehnica sa născut din cauza căutării unei proceduri care nu ar fi iritată și nu a lăsat arsurile pe o piele blândă. Astfel, profesioniștii au reușit să obțină rezultate uimitoare și proceduri traumatice pentru a reduce la zero. Rolul principal a fost jucat de un filtru unic. Trecerea cursului va fi fără durere, puteți gestiona orice site, indiferent de conversia culorii.

Citește mai mult  Totul despre epilarea zonei armei

Shuging.ro

Și aceasta este una dintre cele mai frecvente opțiuni pentru combaterea vegetației nedorite. Dar trebuie remarcat faptul că nu fiecare va fi de acord cu acest lucru. Se poate spune că este o depilare mai eficientă, în timpul căreia părul este îndepărtat din rădăcină, dar va continua să crească, deși mult mai ușor și mai puțin. În plus, procedura este disponibilitatea sa, în plus, la dispoziție un instrument special, puteți face față problemei dvs. acasă. Poate că aceasta este una dintre cele mai soiuri soiuri.

Enzimă

Înainte de a începe procedura din zona tratată, firele de păr sunt îndepărtate folosind pastă de zahăr sau ceară. După aceea, pielea este acoperită cu un agent enzimatic și acoperit de bandaj. Experții utilizează apoi tehnică hardware cu radiații infraroșii. Enzimele vor pătrunde în pori, încetinind creșterea creșterii părului – și foliculul poate fi distrus. Pielea va deveni netedă și frumoasă, deoarece stratul superior al epidermei va fi îndepărtat. Principalul avantaj al tehnologiei este lipsit de durere și un efect excelent, nu va exista o frământare a firelor de păr, în plus, procedura este disponibilă tuturor.

În ceea ce privește deficiențele, pielea se poate stropi ușor, dar trece repede. Este important să înțelegem că fiecare organism are propriile caracteristici, prin urmare, poate exista o reacție alergică la un produs enzimatic. Îndepărtarea parului cu ultrasunete, de asemenea, se confruntă cu sarcina sa. Aici folosește o substanță activă care intră în piele prin ultrasunete. Plus în costul scăzut al procedurii, capacitatea de a procesa orice zone chiar în cazul în care firele de păr sunt gri și prea subțiri. Această tehnică este adesea folosită pentru a îndepărta părul într-un loc greu accesoriu, de exemplu, în nas sau urechi. Efectul va fi lung, în afară, nu se poate face griji cu privire la cicatrici sau pete pigmentare.

Trebuie remarcat vid cu laser îndepărtarea părului, care a devenit o noutate în domeniul cosmetologiei. Procedura se efectuează cu ajutorul echipamentului laser diodă, care este echipat cu un mâner de vid. Impactul asupra parului va fi mai precis, senzațiile dureroase sunt minime, iar rezultatul este frapant. Puteți trece această procedură în orice moment al anului. Pentru a uita despre culoare sau păr gri, cu laser neodim îndepărtarea adecvată a părului, în timpul căreia penetreaza fasciculului de adâncime de 4 mm. În timpul procedurii, capilar lipite, astfel încât alimentația becurilor va fi dificil.

Aveți posibilitatea să eliminați de păr, chiar și în timpul verii, și, de asemenea, avantajul va fi de ridicare și efect de intinerire.

Cum în cabină?

În clinici și saloane cu certificate pentru client service specializate sunt potrivite în mod serios și cu atenție. Mai întâi trebuie să pregătiți capacul pielii pentru a se ocupa de echipament sau mijloace. Zona Epilad trebuie strânsă pentru a curăța pielea de la Burrive și celule moarte. Dacă vorbim despre utilizarea ceară sau pastă pentru a vă debifa, este important să luați un duș cald pentru curățarea completă.

Specialiștii se ocupă cu atenție toate instrumentele și le sterilizează. Este important să rețineți că veți fi doar maestrul dvs. în birou și pe Maestrul dvs., fără persoane neautorizate, în saloane apreciază confidențialitatea și confortul fiecărui vizitator. Deoarece este vorba despre o procedură delicată, nu vă puteți îndoi că veți simți în siguranță completă. Specialistul ar trebui să se asigure că clientul nu are boli care se află în lista de contraindicații. El inspectează, de asemenea, site-ul pentru a determina cât de sensibilă pielea. În cazul în care clientul are tendinta de a alergii, indică aceste informații, iar comandantul efectuează un test.

Citește mai mult  Totul despre shigaring mustață

Atunci când au avut loc toate aceste manipulări, etapa următoare și principală are loc. Clientul undresses și cade pe canapea. Apoi, specialistul inflicts un antiseptic pentru a dezinfecta procesul. Este demn de remarcat faptul că formarea pielii poate avea loc cu diferite mijloace, în funcție de natura și tipul de epilare. Dacă vorbim despre laser sau echipamente foto, o ochelari speciali sunt emise clientului pentru viziune proteja. De îndată ce procedura este finalizată, vizitatorul poate imbraca, acesta va fi informat cu privire la sesiunea următoare, și va oferi, de asemenea, recomandări de bază și avertismente.

Cum să faci acasă?

Înainte de a începe cu îndepărtarea părului independent, este recomandat să aleagă opțiunea cea mai potrivită pentru tine, studia informațiile și urmați instrucțiunile stricte, astfel încât să nu deteriora pielea si pentru a minimiza senzații dureroase. Dacă aveți un electroplator, datorită căreia puteți scăpa de nu numai de acoperire greu, dar chiar și de la flotare și gri fire de par, procedura nu ia mult timp. În plus, este simplu și eficient. Cel mai important este alegerea aparatelor de înaltă calitate, care a fost testat și a stabilit el însuși de cea mai bună parte. Dispozitivele moderne au perne de heliu și duze chiar speciale de suprafață răcită tratate.

Poti folosi o crema depilator, pe langa, componentele sale afectează atât păr și folicul, care se dizolvă în timpul procedurii. Acest lucru va necesita aproximativ 15 minute. În primul rând aveți nevoie pentru a curăța pielea, aplică instrumentul și să aștepte, după care este suficient pentru a folosi un stick special, care se află în setul, iar pielea va deveni netedă. Este important de remarcat faptul că, după prima procedură, capacul va fi mult mai slab, iar unele dintre parul se va opri în creștere, la toate.

Multe femei aleg ceara pentru acasă, dar este potrivit doar pentru cei care pot rezista la senzații dureroase. Avantajul principal este un efect de lungă până la 4 săptămâni, în funcție de caracteristicile individuale. Ceara se încălzește la o anumită temperatură și topită. Apoi este aplicată pe zona dorită a benzii de piele și se închide. Așteptați până când amestecul se răcește și se îndepărtează banda brusc și rapid împotriva creșterii. În cele din urmă trebuie să folosiți loțiunea liniștitor și hidrata pielea cu crema. ori ulterioare vor trece fără durere.

Îngrijirea ulterioară

Aceasta este o etapă importantă care nu poate fi ignorat. Pielea trebuie protejată după orice procedură de epilare, astfel încât să nu întâlnească uscăciunea și peelingul. Mai mult, după îndepărtare, poate să apară problema ruinerii firelor de păr, iar acesta este un coșmar real de sex feminin. Astfel, va trebui să alegeți o curățare de calitate care poate fi ușor de curățat pielea. Imediat după procedură, este necesar să se umezească zona prelucrată prin lotiune, cremă sau unguent. Doar astfel încât să puteți scăpa de iritație, să calmezi mâncărime și să înmoaie epiderma.

Dacă roșeața a apărut după epilare, nu trebuie să vă faceți griji, deoarece va trece în curând. Titularii de experți sensibili ai pielii recomandă să strică zona cu un gel transparent, care constă din aloe vera care calmează. Există multe creme diferite pe piață pentru a încetini noua creștere a părului, astfel încât să puteți afla intervalul și ridicați un agent potrivit.

Trebuie să vă abțineți de la a vizita un solar imediat după procedură, nu merită aplicarea produselor cosmetice pe față dacă îndepărtarea părului a avut loc acolo.

Examinați recenzii

Epilarea a devenit una dintre cele mai bune soluții pentru toți cei care dorește să se pregătească pentru sezonul de vară și să scape de vegetația nedorită înaintea mării. Zeci de mii de feedback pozitiv indică faptul că efectul după o procedură profesională este suficient de lung, astfel încât să puteți uita de orice disconfort, după ce ați terminat visul unei piei frumoase și netede. Desigur, înainte de a vizita orice salon, puteți explora comentariile clienților, precum și să vă familiarizați cu toate beneficiile serviciului. Cu toate acestea, trebuie remarcat faptul că creșterea popularității de epilare se datorează eficienței și disponibilității ridicate. Cele mai multe recenzii sunt întotdeauna pozitive și entuziaști, astfel încât să puteți lua în considerare în siguranță o astfel de opțiune pentru a combate vegetația suplimentară, ceea ce este suficient pentru o lungă perioadă de timp.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: