Totul despre epilarea feței

Totul despre epilarea feței

Destul de multe femei au probleme cu părul pe față. Chiar și acele fete care sunt iubite de un bărbat spune că un om ușor deasupra buza – este Piquant, ei încă consideră că este un dezavantaj. Pentru o perioadă lungă de timp sau pentru totdeauna să scape de această problemă, ei recurg la diverse proceduri, inclusiv epilarea.

Diferența față de depilare

Epilarea feței este o procedură pentru îndepărtarea părului artificial în diferite zone, distrugând scăderea părului în moduri diferite. Principala diferență de epilare de la depilare este că firul de păr este îndepărtat împreună cu foliculul, așa că părul și nu crește din nou. Ca rezultat, procedura este obținută mai eficientă. Dacă luăm în considerare depilarea, apoi în timpul implementării sale, doar partea părului, care este vizibilă pe suprafață.

Până în prezent, există mai multe metode de epilare. Este demn de remarcat faptul că nu toate acestea sunt eficiente, deoarece unele proceduri trebuie efectuate de mai multe ori, astfel încât rezultatul să fie lung. in afara de asta, Fiecare persoană este individuală, iar creșterea părului are loc în moduri diferite.

Numărul de proceduri pentru femei și bărbați diferă semnificativ. Dacă o fată este suficient pentru a vizita salonul de 3-4 ori, atunci unii oameni vor avea nevoie de 7-9 proceduri pentru îndepărtarea completă a părului în zona dorită.

Metode populare

Pentru a determina pentru tine metoda epilarea cea mai potrivită și pentru totdeauna scăpa de păr în locuri care nu sunt necesare, este în valoare de familiarizat cu diferite proceduri mai în detaliu.

Fotoepilare

Această tehnică pentru îndepărtarea părului se face folosind impulsuri de mare de lumină. Ea se bazează pe faptul că melanina, care este, un pigment de creștere, care este în tija, precum și foliculul pilos, are capacitatea de a absorbi lumina. Sânge de alimentare cu carburant ceapa in capilare incepe sa se activa influența undelor. Ca urmare, foliculului rămâne fără substanțele și dypsy necesare. Ca rezultat – firele de păr abandonează.

Este demn de remarcat faptul că undele luminoase sunt absorbite cu diferite grade de intensitate, iar acest grad în primul rând depinde de culoarea părului. În întuneric parul este mai melanină decât în ​​lumina. Prin urmare, ceea ce face Fotoepilație, este necesar să se utilizeze sursa de lumină, cu diferite grade de absorbție. Acest impact electoral firele de păr se numește phototermolysis selectivă.

Citește mai mult  aparate de ras Toate femeile despre lui Gillette Venus

Pentru a face o astfel de procedură a, părul trebuie încălzit la o temperatură de 75 de grade. Astfel, nu numai foliculii de par sunt pe moarte, dar, de asemenea, sfarcurile de păr. Ca rezultat, cresterea parului se opreste. Printre avantajele acestei proceduri trebuie notat următoarele:

 • impactul contac+
 • coperți de piele sunt deteriorate minimal+
 • a eliminat în totalitate posibilitatea de infectare+
 • Sesiunea durează de la 5 până la 25 minute+
 • Pielea este întinerit, pentru că atunci când epilarea, producția de colagen este activat în mod semnificativ+
 • Aveți posibilitatea să eliminați lumina, și părul negru+
 • Costul unei sesiuni este scăzut, atât de multe produse nu vor fi cheltuite pe curs.

Printre neajunsurile Fotoepilație este de remarcat faptul că, pentru eficiența procedurii, va fi necesar să se efectueze cel puțin trei sesiuni. În ciuda acestui fapt, firele de păr încep să cadă după prima procedură. Decizia de a merge la Fotoepilație, merita sa ne amintim despre contraindicații:

 • În primul rând, nu ar trebui să meargă la o sesiune în cazul în care există o reacție alergică+
 • Din procedura este necesar să se refuze persoanelor cu probleme, cum ar fi hipertensiunea arterială sau boală ischemică+
 • Cu varice, Fotoepilarea este, de asemenea, strict interzisă+
 • Nu sunt de acord cu privire la procedura în cazul în care există infecții sau tumori.

Laser

Această procedură este efectuată de către un laser special. Este utilizat pentru îndepărtarea radicală a firele de păr cu distrugerea completă a foliculilor fără recuperare ulterioară. Îndepărtarea părului cu laser este considerat nu numai produse cosmetice, dar, de asemenea, o metodologie medicală. Este demn de remarcat faptul că rezultatul va fi vizibil după prima sesiune. Cu toate acestea, pentru ca vegetația să nu mai apară deloc, va fi necesar de la 5 la 9 proceduri, deoarece firele de păr de la momentul primei sesiuni poate rămâne la stadiul de creștere și nu va fi în măsură să fie eliminate pentru prima data. Între sesiuni, este necesar să se facă pauze mici cu cel puțin 2-3 săptămâni.

O dată pe an, este necesar pentru a merge la salon sau o instituție medicală pentru o procedură de susținere. In prezent, o astfel de tehnică a este cea mai eficientă. Procedura în sine are loc după cum urmează: Melanina, situat în foliculul pilos, precum și în tija, poate absorbi undele de lumină cu o gamă de 800 nm, ca urmare a acestei melanina începe să se încălzească și, în consecință, de a distruge celulele matrice dorite situate în apropiere, precum și vasele care foliculul Nourish păr. Literalmente după 10 zile de fire de par cu „mort“ căderea rădăcină.

Citește mai mult  Îndepărtarea părului de ceară a nasului: Caracteristici și reguli de procedură

Trebuie remarcat faptul că îndepărtarea părului cu laser este nu numai bărbații, ci și femeile cu lumina lumina de păr maro sau de culoare închisă. În plus, este necesar să se știe că o astfel de procedură a este efectuată numai de la 18 ani. Există o serie de contraindicații cu care aveți nevoie pentru a citi mai multe detalii:

 • Oncologie+
 • Bolile asociate cu diabetul+
 • păr gri+
 • boli ale sistemului imunitar+
 • boli de piele cronice ascuțite+
 • Un mare număr de moli+
 • Cicatrici keloid+
 • Sarcina+
 • Shameles escoriații sau zgârieturi.

dioda

îndepărtarea părului cu laser dioda este mai eficient, deoarece laserul pătrunde foliculilor mult mai profunde, dar celulele sunt absorbite mai puțin. Pentru această procedură, un dispozitiv special este folosit – Light Sheer Duet. Cu acesta, puteți scăpa de părul nedorit de pe fata ta pentru totdeauna. Este suficient să-și petreacă 3-4 sesiuni, si 90 la suta din parul nedorit nu va fi. Ca urmare a procedurii:

 • Vasele de sânge sunt parțial redus+
 • Distanța dintre foliculii și emițătorul scade semnificativ+
 • Energia unui laser diodă este direcționată numai distrugerea părului+
 • sentimente sfinte sunt mult mai reduse.

Alte

Îndepărtați părul inutil de pe fata poate fi, de asemenea, prin electroepilare. Tehnica functioneaza din cauza impactului unei descărcări electrice de mici dimensiuni, care este direcționat către foliculul de par. După aceea, proteina folicul începe să se transforme în jurul valorii, ceea ce face posibil pentru a extrage firele de păr perfect si fara probleme cu un pincelet. În locul lui, noi firele de păr nu va fi capabil sa format niciodată. Curentul este servit cu ajutorul unui ac steril foarte subțire, care este introdus direct în canalul de fire la o adâncime de 2 până la 5 milimetri. În cazul în care considerați că cercetarea clinica, astazi electroepilare este singura tehnica care vă permite să scapi de fire de par inutile pentru totdeauna.

Această procedură se realizează numai într-o instituție medicală specială, pentru că, după o sesiune, integritatea pielii este perturbată. Prin urmare, o atenție deosebită este necesară după. Înainte de a începe procedura, Master procesează alcool sau clorhexidina pentru a introduce acul. Apoi, specialistul face o injecție proces și determină puterea necesară pentru o anumită persoană. În cazul în care este insuficientă, intensitatea expunerii poate fi crescută.

Nu vă faceți griji, în cazul în care roșeață sau umflături va apărea în timpul sesiunii epilării, deoarece aceasta indică începutul procesului de recuperare. Pentru a reduce această perioadă, puteți aplica un gel special pe piele. Un alt mod interesant de epilare este numit Elos. Este o combinație de unde radio și energie luminoasă. Sa trăsătură distinctivă principală este de a elimina orice tip de păr.

Singurul dezavantaj al acestei proceduri o este prea mare.

Îngrijirea pielii după procedură

Așa că, după procedura efectuată pielea nu a salvat și nu a devenit inflamate, grijă deosebită va avea nevoie, pentru că restaurarea pielii durează aproximativ 2 săptămâni. Regulile sunt autorizate să folosească o cremă hidratantă pentru zona prelucrată în conformitate cu propria preferinta. În orice caz, este necesar să se aplice suplimentar un remediu bactericid pentru locul prelucrat, astfel încât pielea nu este inflamat. Nu este, de asemenea, interzis să folosească îngrijire de bună calitate și produse cosmetice.

Citește mai mult  Cum să se pregătească pentru Shugaring?

Nici o interdicție și proceduri, cum ar fi spălare sau de a folosi măști de nutrienți. Cu toate acestea, pentru o mai mare încredere, este în valoare de a cere comandantului, care dintre ele se poate face. Pentru a calma pielea după procedura efectuată, foarte des experții recomandă utilizarea unui astfel de mijloace ca panthenolul. După o sesiune a epilării, o anumită perioadă ar trebui să fie atentă și să utilizeze mai mult mod de economisire:

 • Merită evitarea fondurilor în care există alcool+
 • Este necesar să renunțați la urcă la piscină, unde există clor, precum și în saună+
 • Nu pot folosi piața auto sau plajă la soare+
 • Este interzisă utilizarea peelingurilor sau scrubilor.

Examinați recenzii

Potrivit recenziilor pacientului, o astfel de procedură ca epilare este metoda cea mai eficientă și sigură pentru îndepărtarea părului inutil pe față. Potrivit majorității oamenilor, are mai multe avantaje decât minusurile. În primul rând, impactul asupra zonei faciale în timpul epilării are loc fără durere, iritații după aceea nu se întâmplă. În plus, fetele sau femeile nu trebuie să meargă la salon de multe ori pentru a fi complet încrezători. După câteva zile, secțiunea de piele în cazul în care a fost realizată remaps, se va netezi (fără urme de vegetație).

Singurul minus unei astfel de proceduri a este un cost ridicat. Cu toate acestea, nu se poate opri frumuseti, deoarece este mai bine pentru a elimina părul o dată pentru totdeauna decât petrecerea timpului și bani cu privire la procedurile regulate. Rezumând, putem spune că îndepărtarea părului dă un efect pe termen lung și a netezi pielea.

Principalul lucru este de a selecta corect un mod acceptabil din punct de contact și profesioniștii dovedite.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: