Totul despre epilarea picioarelor

Totul despre epilarea picioarelor

Este destul de dificil de a scăpa de părul nedorit de pe picioare. Acum, fetele folosesc diferite metode pentru a face față acestei probleme. Desigur, tehnici moderne vă permit pentru a obține rezultatele dorite. Dar se întâmplă că trebuie să încercați destul de o mulțime de metode pentru a găsi opțiunea optimă. Astăzi, epilarea a picioarelor se face nu numai acasă, dar, de asemenea, în saloanele de înfrumusețare. Mai mult decât atât, specialiștii oferă metode care de garantare a scăpa de păr pentru o lungă perioadă de timp. În acest articol, veți face cunoștință cu cele mai populare tipuri și tehnici de îndepărtare de epilare.

Particularități

Multe femei apelează la procedura de îndepărtare a părului picior. Scopul lor este de a scăpa de părul nedorit complet, și, de asemenea, face picioarele mai atractive. Epilare a picioarelor include îndepărtarea tijei de păr și becurile. Procedura de pornește de la șolduri și se termină cu picioarele. De obicei, cele mai multe dintre toate firele de păr sunt vizibile.

Ar trebui să fie înțeles de către diferența dintre epilarea și epilat. Epilarea este de a elimina tija de păr, împreună cu becul, dar depilare include numai croiala tijei de păr, în timp ce becul rămâne neatinsă, astfel încât firele de păr sunt destul de repede din nou în creștere.

Cum se pregătește?

Etapa de pregătire este foarte importantă. Inițial, trebuie înțeles că procedurile care permit eliminarea părului trebuie întrerupte în avans. Deci, trebuie să abandonați utilizarea pensetărilor și depilarea de ceară, deoarece aceste proceduri afectează negativ starea foliculilor de păr. În timpul epilarea, acesta este impactul asupra foliculilor.

În plus, aproximativ luni și jumătate înainte de procedura de epilarea ar trebui să fie oprit în soare deschis, precum și pe deplin uita despre mijloacele de a crea un sunburse artificial. Aproximativ o săptămână înainte de recomandarea procedurii de refuzare a produselor cosmetice, care include componente alcoolice.

Asigurați-vă că pentru a fi de 48 de ore înainte de epilare, trebuie îndepărtate prin firele de păr folosind un aparat de ras convențional, deoarece firele de păr, lungimea care depășește 2 mm, este suficient încălzit la efectele laserului, iar acest lucru poate duce la arsuri pe piele.

Tipuri și tehnici pentru efectuarea procedurilor

Astăzi a prezentat un număr destul de mare de tipuri de îndepărtare a părului. Luați în considerare soluțiile cele mai populare.

Îndepărtarea părului cu laser

Această procedură are loc cu ajutorul de expunere la lumină. Raza laser actioneaza negativ asupra foliculilor, care sunt în stare activă, în timp ce țesuturile moi rămân intacte. Este demn de remarcat faptul că lumina nu are nici un impact asupra becurilor în modul sleep. Din acest motiv, o lună mai târziu, se recomandă să se repete procedura de epilare. Pentru a face scăpa de firele de păr de pe picioarele tale pentru totdeauna, ar trebui să se facă 4-6 proceduri.

În funcție de culoarea firelor de păr, selecția de tip laser, apare. Deci, pentru a îndepărta firele de păr luminoase, trebuie să afectați recipientele care se hrănesc cu bulbi. Pentru a scăpa de fire de păr întunecate, trebuie să influențeze melanina pigmentă.

Îndepărtarea părului cu laser are o serie de contraindicații, și anume:

 • Sarcina+
 • Diabet+
 • Boli de piele.

Setul de proceduri pentru epilarea laser vă permite să uitați de părul nedorit pentru până la 5 ani. Dezavantajele ar trebui să includă costul ridicat al procedurii.

Fotoepilare

Această procedură este efectuată prin utilizarea impulsurilor ușoare. Firele de păr întunecate conțin melanină, care absoarbe impulsurile ușoare. Apoi, lumina se transformă într-o căldură care afectează negativ bulbii de fire de păr, care se află în faza de creștere reală.

Se recomandă efectuarea a 5-7 proceduri pentru a obține rezultatul dorit. După un complex complet puteți uita de vegetația nedorită pe picioare de aproximativ 3-5 ani.

De obicei, după epilarea fotografie, este interzis să viziteze sauna, piscina sau plajă. Prețul procedurii este 3000. rubles.

Electroepilarea

Această specie este destul de popular și eficient. Datorită electrotoca, firele de păr este livrat. Electrozii sunt prezentate sub forma unui ac. Acesta intră în bec, și din cauza temperaturii ridicate este distrugerea. Mulți experți să adere la opiniile pe care electronicization este cea mai eficientă printre alte specii, deoarece vă permite să scapi de fire de par pentru totdeauna. Cursul include 4-6 proceduri. Nu se recomandă să se producă o procedură în următoarele cazuri:

 • Diabet+
 • Sarcina+
 • Varicoză+
 • A avea un stimulator cardiac.

Prețul de electropilees este de 5000. rubles.

Enzyme epilarea

Această procedură face ca eliberarea de fire de par prin utilizarea de enzime speciale, care sunt denumite enzime. Acestea sunt aplicate pe piele, atunci ei absorb si distrug foliculii prin prevenirea substante nutritive si oxigen intrarea acestora. De obicei, această specie este combinat cu ceara epilării, atunci rezultatul depășește toate așteptările. Enzyme epilarea poate fi făcută doar 1 dată pe lună.

Această procedură ar trebui să fie abandonată în următoarele cazuri:

 • boli de suprafață+
 • În așteptare pentru copil+
 • intoleranța individuală a enzimelor.

Prețul procedurii începe de la 2 mii de. rubles.

Bioepilarea

Această opțiune este cunoscută încă din cele mai vechi timpuri. Acesta vă permite să se asigure netezimea pielii pana in luna. Bioepilation este îndepărtarea părului cu zahăr sau ceară. Astăzi, seturi gata făcute, care vă permit să utilizați atât la rece si ceara fierbinte. In plus, astfel de seturi sunt incluse de obicei și suplimentar mijloace care asigură atenuarea și umidificarea pielii.

Dacă luăm în considerare ceara rece, atunci este deja amplasat pe benzi de hârtie speciale. Acestea ar trebui să fie confundat cu mâna înainte de utilizare, și apoi atașați la zonele cu probleme, netedă și brusc perturba împotriva creșterii părului. Această opțiune se referă la metode nedureroase.

Dacă ia în considerare ceara fierbinte, aceasta trebuie mai întâi să fie pregătite înainte de utilizare. Ceara încălzită într-o baie de apă până când devine consistență lichidă. În continuare, se aplică pe piele cu o spatulă.

În cazul în care procedura se face la domiciliu, apoi benzile de țesătură ar trebui să se pregătească inițial, acestea vor fi utilizate pentru a repara ceara. În cazul în care procesul de înghețată, benzile de material începe să se rupă împotriva creșterii părului.

Multe fete prefera bioepilation cu zahar. Această procedură se numește Shugaring. Această opțiune nu este diferit de epilare ceara, dar se aplică cealaltă compoziție. Pentru Shugaring, un amestec de zahăr, se utilizează apă și suc de lămâie. Este sigur, deoarece nu conține conservanți. Acesta poate fi aplicat chiar și în timpul navigării sau alăptării pentru copii.

Bioepilation se face nu numai pe cont propriu la domiciliu, dar, de asemenea, un profesionist în cabină. Dar dacă consumatorilor cheltuielile pentru a face materiale de până la aproximativ 500 de ruble, apoi în cabina această procedură va costa de 2-3 ori mai scumpe.

Multe fete aplică un epilator care este echipat cu o rolă specială, firele de păr interesante și trăgând-le împreună cu un bec. Așa că procedura nu aduce senzatii de disconfort, multe modele moderne sunt completate de un sistem de răcire și o varietate de duze. Electroplator se aplică mai ales la genunchi, deoarece zona de împiedicare sterică se caracterizează printr-o sensibilitate crescută. Este demn de amintit faptul că utilizarea epilatorul are limite.

Skin Îngrijire după Epilare

Dacă ați produs îndepărtarea părului în salonul de înfrumusețare, comandantul va aplica imediat o cremă de înmuiere și liniștitoare pe piele. Dacă ați făcut îndepărtarea părului, este de asemenea necesar să se unească pielea cu cremă. Eficacitatea procedurii va depinde de îngrijirea pielii după epilare.

Trebuie remarcat faptul că epilarea oricărei metode este stresul pentru piele, astfel încât cel mai bun remediu este uleiul de nucă de cocos natural, deoarece se calmează perfect și, de asemenea, elimină iritarea. Cu aceasta, puteți scăpa rapid de puncte roșii, iar pielea va dobândi aspectul său original.

Este nedorit să se utilizeze după mediul de epilare care au în compoziția lor glicerină. Această substanță se blochează porii, ca rezultat, firele de păr sunt ruginite. Specialiștii sfătuiesc după câteva zile să folosească scrubul, atunci puteți evita rugarea părului.

După epilarea picioarelor ar trebui să respecte următoarele orientări:

 • nu plajă pentru o săptămână+
 • În primele zile, nu participa la saună, baia sau la piscină+
 • nu participa la o sală de gimnastică în timpul săptămânii, în cazul în care electroliza second-hand.

Evaluează articolul
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: